Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Εγω θα σας ελεγα το υψος απο τα καγκελα να προσεξετε μονο γιατι τα μωρα 6-7 μηνων σηκωνονται ορθια και τοοτεεε....

υπαρχουν κοντα και ψηλα; δεν το ηξερα! να μας πεις τα μυστικα γιατι ειμαστε ασχετες,να ξερουμε τι να προσεξουμε!! και μια λιστα παρακαλω με το τι χρειαζομαστε!!χαχαχαχα

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ,Μαιρούλα,ξέρεις ήδη ότι θα έχεις αγοράκι!

Μπράβο,με το καλό!

Οπότε μπορείς να αρχίσεις τη συλλογή των σιελ!!!:D

Εμείς θα ξέρουμε σε μια βδομάδα ακριβώς στη β επιπέδου!

Αχ,Μαιρούλα,ξέρεις ήδη ότι θα έχεις αγοράκι!

Μπράβο,με το καλό!

Οπότε μπορείς να αρχίσεις τη συλλογή των σιελ!!!:D

Εμείς θα ξέρουμε σε μια βδομάδα ακριβώς στη β επιπέδου!

ειναι να την κανω τα χριστουγεννα,αλλα λογω εορτων και λογω του οτι εχω κανει κι αλλη εξεταση αναλυτικη για το θεμα υγειας μου μπορουμε να την παμε λιγο πισω,την πρωτοχρονια δηλαδη! ειμαστε εντος οριων!

το ξερουμε απο την αυχενικη!ειχε τα ποδια ορθανοιχτα ο μαγκας!! και εβαλε αυτο με τα χρωματα για τον λωρο και ειδε την τσουτσουνα μην τυχον μπερδευτει,αλλα τσουπ..κατι ηταν ορθιο!! χαχαχαχα! θα τα κανω ολα σιελ!!

....ηρθε το θαυμα.....

Ρηνουλα γιατι αν εχει μεγαλωσει να εχετε κολλητα τα κρεβατια σας?Ουτε εσεις θα μπορειτε να κοιμηθειτε ανετα ουτε το παιδι!Ασε που δε θα φυγει ποτε απο το κρεβατι σας!Αυτο στο υπογραφω!

Μέχρι να μεγαλώσει κάπως το βρίσκω βολικό σαν ιδέα.

Ιδιαίτερα αν πρέπει να σηκώνομαι τις νύχτες (κάτι που απεχθάνομαι) για θηλασμό π.χ.

Μετά από κάποιους μήνες θα δούμε τι θα κάνουμε,βασικά σπίτι πρέπει ν αλλάξουμε.:rolleyes:

Ρηνουλα δεν ξερω ποτε θα...ξερω το φυλο, εχω ραντεβου τη Δευτερα στο γιατρο,αν φαινεται κατι οκ αλλιως στη β επιπεδου οπως και με την κορη μου.Η αληθεια ειναι οτι με μια περιπετεια της κουμπαρας μου, εχουμε γεννησει μαζι τα πρωτα παιδια μας,της το εχουμε βαφτισει εμεις κιολας, ηταν παλι εγκυος τωρα αλλα δεν πηγαν καλα τα πραγματα οποτε λεω να ειναι καλα και γερο και ειλικρινα δε ρωταω για φυλο καν!

Α αν δεν εχετε 2η κρεβατοκαμαρα το καταλαβαινω, ναι,για το κρεβατι σας λεω. Κι εγω μεχρι 10 χρονων, 1η γυμνασιου δλδ ημουν στο ιδιο δωματιο με τους δικους μου και εκανα αμα και πως να φυγω!!!

Διαφημίσεις

Ρηνουλα δεν ξερω ποτε θα...ξερω το φυλο, εχω ραντεβου τη Δευτερα στο γιατρο,αν φαινεται κατι οκ αλλιως στη β επιπεδου οπως και με την κορη μου.Η αληθεια ειναι οτι με μια περιπετεια της κουμπαρας μου, εχουμε γεννησει μαζι τα πρωτα παιδια μας,της το εχουμε βαφτισει εμεις κιολας, ηταν παλι εγκυος τωρα αλλα δεν πηγαν καλα τα πραγματα οποτε λεω να ειναι καλα και γερο και ειλικρινα δε ρωταω για φυλο καν!

Α αν δεν εχετε 2η κρεβατοκαμαρα το καταλαβαινω, ναι,για το κρεβατι σας λεω. Κι εγω μεχρι 10 χρονων, 1η γυμνασιου δλδ ημουν στο ιδιο δωματιο με τους δικους μου και εκανα αμα και πως να φυγω!!!

εννοειται βρε κατερινακι,αλλα στο 1ο νομιζω εισαι πιο τρελαμενη. αγνοια κινδυνου γαι καποιες και για μενα τρελο αγχος και συνεχη ανασφαλεια λογω δυνατων φαρμακων που παιρνω.προσπαθουμε με τους γιατρους να ξεχνιεμαι με τετοια θεματα πχ το φυλο κτλ γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα.

....ηρθε το θαυμα.....

Καλα κανεις Μαιρη!Ετσι ειναι η τρελα του πρωτου παιδιου,εδω εγω δεν την εχω ξεπερασει ακομα!:tongue::tongue:

και τωρα η μικρη σου ειναι στην καλυτερη ηλικια! ολο τσαχπινιες κανει ε;

....ηρθε το θαυμα.....

υπαρχουν κοντα και ψηλα; δεν το ηξερα! να μας πεις τα μυστικα γιατι ειμαστε ασχετες,να ξερουμε τι να προσεξουμε!! και μια λιστα παρακαλω με το τι χρειαζομαστε!!χαχαχαχα

υπάρχουν κάγκελα που ανεβοκατεβαίνουν και σταθερά. Τα δικα μας ανεβοκατεβαίνουν σε 3 επίπεδα. Μια φίλη που έχει σταθερά αναγκάστηκε να κατεβάσει την τάβλα πιο χαμηλά γιατί η κόρη της έσκασε σαν καρπόυζι στην προσπάθειά της να βγει.

υπάρχουν κάγκελα που ανεβοκατεβαίνουν και σταθερά. Τα δικα μας ανεβοκατεβαίνουν σε 3 επίπεδα. Μια φίλη που έχει σταθερά αναγκάστηκε να κατεβάσει την τάβλα πιο χαμηλά γιατί η κόρη της έσκασε σαν καρπόυζι στην προσπάθειά της να βγει.

αμα ειναι και σκαθαρι το μικρο δεν την γλιτωνεις ε;;; ραμπο!

γενικα να μας πειτε τι χρειαζομαστε και τι τελλικα ειναι αχρηστο.καταλαβα οτι απο ολα οσα λενε να παιρνουμε τα περισσοτερα ειναι αχρηστα!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

και τωρα η μικρη σου ειναι στην καλυτερη ηλικια! ολο τσαχπινιες κανει ε;

Ασε....χθες πηγαμε ΙΚΕΑ με μαμαδο-παιδοπαρεα απο δω...μιλαμε χαμος και το πιο τρελο φυσικα ειναι το παιδι μου,κωλο δε βαζει κατω!

Κοριτσια στο fb ειστε?Αν ειναι να ανταλλαξουμε ονοματα να τα λεμε κι απο κει!

Ασε....χθες πηγαμε ΙΚΕΑ με μαμαδο-παιδοπαρεα απο δω...μιλαμε χαμος και το πιο τρελο φυσικα ειναι το παιδι μου,κωλο δε βαζει κατω!

Κοριτσια στο fb ειστε?Αν ειναι να ανταλλαξουμε ονοματα να τα λεμε κι απο κει!

δεν εχω καλη μου! δεν ασχολουμαι τοσο με το ιντερνετ!

....ηρθε το θαυμα.....

Καλημερα!!

οι πρωτομανουλες αρχισατε ηδη ερευνα αγορας εεε΄;; :D :D

εγω στο γιο μου ειχα παρει το καροτσι τριο της chicco που ειχε πορτ μπεμπε. εκει κοιμιζα το γιο μου διπλα μου μεχρι 3 μηνων, μετα πηγε στην κουνια του γιατι δεν χωραγε πια. καλαθουνα δεν πηρα - αφου ειχα το πορτ μπεμπε. τα λικνα μου αρεσαν παρα πολυ αλλα μου φαινοντουσαν πολυ ακριβα κ φυσικα δεν χωραγαν στην κρεβατοκαμαρα μου.

βασεις για καλαθουνα πουλανε σε ολα τα καταστηματα με ειδη μπεμπε, εγω ειχα παρει μια κ εβαζα πανω της το πορτ μπεμπε, ειχε κ ροδακια κ το μετακινουσα τσουλωντας σε ολο το σπιτι.

την ανιψια μας, την εβαλαν απο την 1η μερα στην κουνια της στο δωματιο της, ειχαν κ ενδοεπικοινωνια κ ακουγαν τα παντα.

το τι θα βολεψει την καθε μαμα ειναι σχετικο.

οι κουνιες εχουν συνηθως 2 θεσεις για τα καγκελα, οταν μεγαλωνει το μωρακι κ σηκωνεται τα καγκελα "ψηλωνουν" περισοτερο για να μη βρεθει το ταλιμπανακι απο κατω. στο γιο μου βεβαια - οπως κ η φιλη της βικυς - κατεβασαμε την ταβλα πιο κατω, εκανε τρυπες ο αντρας μου, γιατι ο μικρος ηταν αρκετα ψηλος κ αν εσκυβε θα τον βρισκαμε κατω.

παω την παρασκευη για β επιπεδου, τελικα περασε πολυ γρηγορα ο καιρος. αντε να δουμε τι θα μας πουνε. 130 ευρω θα μας κοστισει. ανυπομονω να τον δω το σκατουλη!

ούτε εγώ έχω fb.:-(

Μαιρούλα ότι απορίες έχεις μπορείς να ρωτάς. Μερικά πράγματα είναι υποκειμενικά πχ ένα πρόσφατο παράδειγμα αυτό που θίξαμε προηγουμένος με λίκνο και καλαθούνα. στον χώρο μου δεν χωρούσε τίποτα αλλο παρά μόνο καλαθούνα . Γιατί η καλαθούνα είναι στενή στη βάση της και φαρδαίνει απο πάνω ενώ το λίκνο έχει όγκο γενικώς. σε άλλη κοπέλα που στην κρεβατοκάμαρά της έχει χώρο για την κούνια είναι άχρηστα και τα δύο. Επίσης μπορεί να σου πει κάποιος οτι αν έχεις σκοπό να θηλάσεις ο αποστειρωτής είναι άχρηστος. Και εγώ είχα σκοπό να θηλάσω και δεν κατάφερα πάνω απο ένα μήνα και χρειαζόμουν τακτικά συμπλήρωμα με μπιμπερό. Ευτυχώς είχα πάρει και το χρειάστηκα.

Εγω ρε κοριτσια δεν εχω καν συζητησει για β επιπεδου με το γιατρο μου!Πιστευω Δευτερα που θα παω να μου πει!

Ευχομαι να ειναι ολες οι εξετασεις σας τελειες!!!

Επισης,ειμαι πολυ χαρουμενη,ερχεται η κουκετα μας σημερα,αντε να φτιαξουμε το δωματιακι τους να τελειωνουμε!!!!:-D:grin:Να δω που θα χωρεσουν,κουκετα και κουνια στο ιδιο δωματιο!!!!

Α για τις κουνιες που λετε, ευτυχως με φωτισαν τοτε οι ανθρωποι στο μαγαζι που τα πηραμε και πηραμε κρεβατακι-καναπε, δλδ ανεβοκατεβαινουν 3 σκαλες καγκελα και κεφαλαρια,το στρωμα μενει σταθερο!Αλλα δεν το μετανιωσα στιγμη που πηραμε οτι πιο ψηλο υπηρχε αφου η κορη μου κοντευει μετρο και ακομα δε μπορει να πηδηξει απ'εξω οσο κι αν προσπαθει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...