Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημέρα. εγώ καλαθούνα είχα μέχρι να γίνει 5-6 μηνών.

Γιατί άχρηστη Κατερίνα? Το λίκνο δηλαδή τί διαφορετικό προσφέρει? την ίδια δουλειά κάνουν. και τα δύο μετά απο το εξάμηνο ανεβαίνουν στο πατάρι. Βασικά και τα δύο είναι μια προσωρινή λύση όταν δεν έχεις χώρο στην κρεβατοκάμαρα για την κούνια. Στο δικό μας δωμάτιο αυτό που ταίριαζε αποκλειστικά δίπλα στο κρεβάτι μου ήταν η καλαθούνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια κι από εμένα.

Το λικνο είναι αυτό που έχει στηριγμα και η καλαθούνα πάλι όχι;

Ή μπορεί να έχει κανείς και καλαθούνα με κάποια βάση;

Έτσι όπως το ακούω,αν είναι για τόσο λίγο καιρό,μήπως είναι πεταμένα λεφτα;

Ρωτάω γιατί δεν θέλω να κάνω περιττές αγορές και το κυριότερο δεν έχω χώρο αποθήκευσης.

Επίσης,κι εγώ δεν έχω χώρο αρκετό στην κρεβατοκάμαρα και φυσικά θέλω το μωράκι μου δίπλα στο κρεβάτι για να μην πρέπει να σηκώνομαι για θηλασμό ή ό,τι άλλο.

Όσο για το μωράκι,πού και πού έχω νιώσει χτυπηματάκια,

αλλά όχι κάτι πολύ έντονο.Υποθέτω θα έρθει με την ώρα του.

Με καλύψατε με το θέμα "καλαθούνα-λίκνο",κορίτσια,όσο έγραφα:D

Διαφημίσεις

Για το θέμα του κρεβατιού προσανατολίζομαι σε κούνια από την αρχή,

η οποία θα μπει κολλητά στο κρεβάτι μας αφού πρώτα αφαιρεθούν τα κάγκελα εκείνης της μεριάς.

Είχε καμια κοπέλα αυτή τη λύση;Είναι τόσο πρακτική όσο φαίνεται;

Μας βλέπω να πηγαίνουμε για τα ψώνια μας μετά τις γιορτές,τώρα μόνο τα των εορτών συζητάμε.Θα στολίσουμε αληθινό δεντράκι,το οποίο θα κόψουμε μόνοι μας από το "δάσος",δηλαδή μια τεράστια ιδιωτική δασική έκταση,που έχει φυτέψει κάποιος έξω από την πόλη και που μπάινοντας σου δίνει ένα τεράστιο πριόνι κι από κει και πέρα διαλέγεις το δέντρο σου και το κόβεις μόνος ή μαζί με κάποιον φίλο.

Εχει πλάκα η όλη διαδικασία.Επίσης μετά τις γιορτές όλα τα δεντράκια (και είναι χιλιάδες) τα παίρνει η ανακύκλωση.

καλημερα! αχ βρε κοριτσια θιξατε ενα θεμα που κι εμενα με προβληματιζει! εμεις αποφασισαμε να φτιαξουμε το δωματιο καλοκαιρι,αφου γεννηθει για να κανουμε και τα βαψιματα και ταπετσαριες κτλ και τοτε θα παρουμε τα επιπλα! ωστοσο καλαθουνα μου ειπαν δεν βολευει ειδικα αν το μωρο ειναι ολοκληρο παιδοπουλο και μεγαλωνει γρηγορα ,αλλα και παλι το λικνο..να δωσω 200Ε ή εστω 150Ε το λιγοτερο για να το εχω για λιγους μηνες;;; τοσο κανει και μια κουνια!

κουνια δεν βαζουμε στο δωματιο και αμεσως μολις φτιαχτει το δωματιο του θα παει κατευθειαν απο εκει,οσο μικρος κι αν ειναι! το καλο ειναι πως το δωματιο μας με το δωματιο του εχει εσωτερικη πορτα,οποτε αν την αφηνω ανπιχτη θα τον ακουω.

βεβαια ειναι νωρις να τα σκεφτομαι απο τωρα αυτα,αλλα ειναι ειναι θεμα!! και τα λεφτα ειναι πολλα....

....ηρθε το θαυμα.....

Και η καλαθουνα παιρνει βαση. Οπως και να χει οταν θα πας να παρεις τα επιπλακια και τα δεις θα αποφασισεις μονη σου ποιο σου κανει!

Αχ,ναι,Κατερίνα,ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή.

Γιατί πάλι νομίζω ότι το να αποφασίσω είναι τόοοοοσο δύσκολο;

Είναι όλα τα επιπλάκια χαριτωμένα,με τα σχεδιάκια τους,τα χρωματάκια τους....για να μην πω για τα ρουχαλάκια.Κι ακόμα δεν ξέρουμε το φύλο!!!

Αχ,ναι,Κατερίνα,ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή.

Γιατί πάλι νομίζω ότι το να αποφασίσω είναι τόοοοοσο δύσκολο;

Είναι όλα τα επιπλάκια χαριτωμένα,με τα σχεδιάκια τους,τα χρωματάκια τους....για να μην πω για τα ρουχαλάκια.Κι ακόμα δεν ξέρουμε το φύλο!!!

ρηνουλα πολυ μπερδεμα,θελεις να τα παρεις ΟΛΑ!!!!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Ρηνουλα γιατι αν εχει μεγαλωσει να εχετε κολλητα τα κρεβατια σας?Ουτε εσεις θα μπορειτε να κοιμηθειτε ανετα ουτε το παιδι!Ασε που δε θα φυγει ποτε απο το κρεβατι σας!Αυτο στο υπογραφω!

Μαιρη....200 ευρω δεν ειναι συνηθισμενη τιμη για κουνια η μαλλον ειναι μια πολυυυυ καλη τιμη!!!!Εχεις ρωτησει καπου και σου ειπαν τοσο??

Εγω παλι εχω τυψεις βεβαια αλλα δεν νιωθω την αναγκη να ψωνισω κατι γιάυτο το παιδι απο τωρα...ισως επειδη τα περισσοτερα τα εχουμε,ισως και επειδη δεν ξερω και το φυλο ακομη!

Διαφημίσεις

Ρηνουλα γιατι αν εχει μεγαλωσει να εχετε κολλητα τα κρεβατια σας?Ουτε εσεις θα μπορειτε να κοιμηθειτε ανετα ουτε το παιδι!Ασε που δε θα φυγει ποτε απο το κρεβατι σας!Αυτο στο υπογραφω!

Μαιρη....200 ευρω δεν ειναι συνηθισμενη τιμη για κουνια η μαλλον ειναι μια πολυυυυ καλη τιμη!!!!Εχεις ρωτησει καπου και σου ειπαν τοσο??

Εγω παλι εχω τυψεις βεβαια αλλα δεν νιωθω την αναγκη να ψωνισω κατι γιάυτο το παιδι απο τωρα...ισως επειδη τα περισσοτερα τα εχουμε,ισως και επειδη δεν ξερω και το φυλο ακομη!

ναι ειδα και στον καταλογο της μαδερκερ εχει τις απλες απο 200 εως 250.τις απλες βεβαια ε! οχι με σχεδια κτλ! αναλογα τα λεφτα μας τοτε θα αποφασισουμε!

....ηρθε το θαυμα.....

το εχεις περασει με την κορουλα σου γιαυτο! ενω εγω..μετραω τις μερες να γινει η β επ να ξεκινησουμε σιγα σιγα να παιρνουμε και κατι!!

αλλα ξερουμε οτι ειναι αγορακι!! οποτε τα εχω φανταστει ολα σιελ!!! χαχαχαα!!! μετα την πρωτοχρονια θα την κανω

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...