Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια.

Κατερινάκι χρόνια σου πολλά! Ότι επιθυμείς!

Εγώ το σκ ξεπατώθηκα στην γενική. Άφησα κάτι ψιλά ακόμα. Το σύνθετο εσωτερικά και κάτι συρτάρια της κουζίνας. Θα βάλω τον σύζυξ να ανεβεί στην σκάλα να κάνει και τις ντουλάπες απο πάνω γιατί εγώ για φέτος δεν προβλέπεται....παράλληλα στόλισε κι όλας ο σύζυγος. Κατα τ'άλλα ησυχία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια.

Κατερινάκι χρόνια σου πολλά! Ότι επιθυμείς!

Εγώ το σκ ξεπατώθηκα στην γενική. Άφησα κάτι ψιλά ακόμα. Το σύνθετο εσωτερικά και κάτι συρτάρια της κουζίνας. Θα βάλω τον σύζυξ να ανεβεί στην σκάλα να κάνει και τις ντουλάπες απο πάνω γιατί εγώ για φέτος δεν προβλέπεται....παράλληλα στόλισε κι όλας ο σύζυγος. Κατα τ'άλλα ησυχία!

και του χρονου με το μωρο αγκαλια κατω απο το δεντρο!!!!εγω τηντεταρτη στολισμο!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Κι εγω πτωμα ειμαι κοριτσια, ολο το σαββατο γυριζαμε στα εμπορικα κεντρα με τη μικρη,ενταξει της αρεσε ομως!!!!Την Κυριακη χθες ειχε ξυπνησει νωρις και ειχε νευρα οποτε για να ταισω,ντυσω, να κανω και τις δουλειες μου πεθανα...απο χθες νιωθω ενα βαρος πολυ χαμηλα στην κοιλια μου,τουλαχιστον ενιωσα το μωρο αρκετες φορες το σαββατο το βραδυ!Σημερα το πρωι παντως ζαλιστηκα για τα καλα στο λεωφορειο και μαλιστα καθιστη..

Εμεις λοιπον,εχουμε να στρωσουμε χαλια,ενταξει 2 ειναι στο σαλονι...περιμενουμε την κουκετα για το παιδικο σημερα-αυριο ε το δεντρο μαλλον σκ!

κατερινα απο ποτε ακουμε καθε μερα το μωρο; ή να το θεσω κι αλλιως απο τοτε που εχεις την υποψια οτι μπορει να ειναι αυτο,ποτε το ακους κανονικα καθε μερα;

....ηρθε το θαυμα.....

κατερινα απο ποτε ακουμε καθε μερα το μωρο; ή να το θεσω κι αλλιως απο τοτε που εχεις την υποψια οτι μπορει να ειναι αυτο,ποτε το ακους κανονικα καθε μερα;

Ειναι νωρις ακομα,ειναι πολυ μικρες οι κινησεις που νιωθεις αλλα δεν το ακουω καθε μερα,το σαββατο το ενιωσα!

Διαφημίσεις

Ειναι νωρις ακομα,ειναι πολυ μικρες οι κινησεις που νιωθεις αλλα δεν το ακουω καθε μερα,το σαββατο το ενιωσα!

εγω ενιωσα κατι σα να με ακουμπαγε κοντα στον αφαλο και κατι στιγμιαια σαν τιναγματα(σα να χτυπαει φλεβα) καποιες μερες τωρα,οχι συνεχεια,μερα παρα μερα,δεν ξερω ομως,ουφ θελω να τον ακουσω για να ξεαγχωθω λιγακι!!!

....ηρθε το θαυμα.....

εγω ενιωσα κατι σα να με ακουμπαγε κοντα στον αφαλο και κατι στιγμιαια σαν τιναγματα(σα να χτυπαει φλεβα) καποιες μερες τωρα,οχι συνεχεια,μερα παρα μερα,δεν ξερω ομως,ουφ θελω να τον ακουσω για να ξεαγχωθω λιγακι!!!

Αυτο ηταν!!:-DΜην περιμενεις κατι παραπανω προς το παρον!

Αυτο ηταν!!:-DΜην περιμενεις κατι παραπανω προς το παρον!

και να φανταστεις προχθες το βραδυ ημουν πολυ ανησυχη γιατι ειχε συμβει κατι και το ενιωθα ολο το βραδυ κι ελεγα στον αντρα μου,δεν μπορω να κοιμηθω,χτυπαει μια φλεβα και με ενοχλει!! μακαρι να ειναι αυτο!! χαχαχα!!! στην κορουλα σου ετσι εκανες κι εσυ η εγω εχω κοψει αλυσσο;

....ηρθε το θαυμα.....

και να φανταστεις προχθες το βραδυ ημουν πολυ ανησυχη γιατι ειχε συμβει κατι και το ενιωθα ολο το βραδυ κι ελεγα στον αντρα μου,δεν μπορω να κοιμηθω,χτυπαει μια φλεβα και με ενοχλει!! μακαρι να ειναι αυτο!! χαχαχα!!! στην κορουλα σου ετσι εκανες κι εσυ η εγω εχω κοψει αλυσσο;

Ε σιγουρα ημουν πιο τρελαμενη απο τωρα!Τωρα δεν σκεφτομαι καθολου την εγκυμοσυνη και τι κανει αυτο το καημενο μεσα στην κοιλια μου...δεν προλαβαινω!

Και εγώ έτσι είμαι Κατερίνα. δεν πολυδίνω σημασία σε αντίθεση με το πρώτο. Λογικά θα συμβαίνει αυτό και με τη φροντίδα τους. Στην πρώτη έβαζα το δάχτυλό μου κάτω απο την μύτη της να δω αν ανασαίνει. κουνούσε χέρι ή πόδι και τιναζόμουν να δω τί θέλει. Ε, πλέον δεν νομίζω να είμαι έτσι...Θα στέλνω και τη μεγάλη να του δίνει πιπίλες , κουδουνίστρες κλπ:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!

Κατερινα πολυχρονη κ οτι επιθυμεις! μ'ενα πονο βρε :tongue:!!

πηγε το καμαρι μου πρωτη μερα στον παιδικο σημερα με τη γιαγια, με το που μπηκε μεσα ουτε που γυρισε να την κοιταξει, εφυγε για τα παιδακια να παιξει! θα νομισε οτι τον πηγαμε σε παιδοτοπο :D. εκατσε μια ωριτσα για αρχη κ ολα καλα. εδωσε κ φιλακι στη δασκαλα φευγοντας αμεεεε;).

Μαιρη ενιωσες το μωρακι κ επισημως, καλη αρχη λοιπον! απο δω κ στο εξης θα εχετε συχνη επικοινωνια.

οσες περναμε 2η εγκυμοσυνη βλεπω τα ιδια ειμαστε. δεν προλαβαινουμε να δωσουμε κ πολυ σημασια, αφου καμια φορα αισθανομαι κ ασχημα που τον ξεχναω. αυτο τον καιρο ειχα κ διαφορα που με αγχωσαν για τον μεγαλο κ ξεχναγα πως ειμαι εγκυος. ευτυχως που κουνιεται συχνα κ κανει αισθητη την παρουσια του.

δεντρακι ελπιζω να στολισουμε το σ/κ, σκεφτομαι τη χαρα που θα κανει ο Νικολακης μου!

Kalhspera koritsia,elpizw na eiste oles kala.Na sas rwthsw exete akousei oles ta mwrakia?egw tipota akoma kai na pw thn alhtheia ama den to akousw mexri telos ths vdomadas tha parw ton doctor.Xtes to vradi me rwtage o adras mouhmerologio kratas se auto?tou lew oxi(sthn mikrh mou krataga),toulew h alhtheia eiani pws den niothw pali eguos vasika pera apo kourasei den niothw tipota ,me piasan ligo h tupsis pou to exoume se deuterh moira krima einai mwraki einia kai auto kai pisteuw pws tha to agapisw kai auto to idio,alla pou mualo mou afinei h korh mou katholou olh mera pisw ths eimai.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

κι εγω εχω αρχισει να το νιωθω απο την 18 εβδομαδα.

συνεχως γελαω οταν το καταλαβαινω και περιμενω πως και πως την επομενη κινηση.

να σας ρωτησω κατι κοριτσια?εσεις που ειστε πιο εμπειρες για τις πρωτες μερες στο σπιτι που βαζατε το μωρακι για υπνο?σκεφτομαι να παρω καλαθουνα αλλα φανταζομαι θα ειναι για πολυ λιγο καιρο.κουνια δε νομιζω να χωραει στο δωματιο μας γιατι σχετικα ειναι μικρο.εσεις στην κρεβατοκαμαρα σας τι ειχατε?

GLAEp3.png

κι εγω εχω αρχισει να το νιωθω απο την 18 εβδομαδα.

συνεχως γελαω οταν το καταλαβαινω και περιμενω πως και πως την επομενη κινηση.

να σας ρωτησω κατι κοριτσια?εσεις που ειστε πιο εμπειρες για τις πρωτες μερες στο σπιτι που βαζατε το μωρακι για υπνο?σκεφτομαι να παρω καλαθουνα αλλα φανταζομαι θα ειναι για πολυ λιγο καιρο.κουνια δε νομιζω να χωραει στο δωματιο μας γιατι σχετικα ειναι μικρο.εσεις στην κρεβατοκαμαρα σας τι ειχατε?

Εννοειται λικνο!!!6 μηνες την ειχα διπλα μου στο λικνο την κορη μου!Δεν ειχα παρει ουτε πορτ μπεμπε ουτε καλαθουνα την οποια τη θεωρω εντελως αχρηστη και καλα που μου το ειπαν και οι ανθρωποι απο το μαγαζι με τα μπεμπε που ειχαμε παει τοτε!

Καλημερα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...