Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημέρα στην παρέα!

Νίκη μπεμπούλα, ε? Και εγώ το πρώτο κορίτσι το ήθελα. Τώρα που μου είπαν αγόρι μου φαίνεται κάπως...Δεν μπορώ να με φανταστώ αγορομάνα....

Ρηνούλα και εμένα αυτή την εβδομάδα με έπιασαν καούρες και είπα θα με ξεχάσουν σε αυτή την εγκυμοσύνη. Μπορεί στις αρχές να μην έχω αναγούλες κλπ αλλά απο τα μισά ως το τέλος υποφέρω απο καούρες...Και δεν αντέχεται να τρώς και να καίνε τα σωθικά σου μετά ως το λαρύγγι. Με βλέπω να τη βγάζω με σουπίτσες , φρούτα και σαλάτες μέχρι να γεννήσω. Άντε και καμιά μπάρα δημητριακών για γλυκό.Χθες το μεσημέρι με έπιασε για τα καλά. Το απόγευμα έφαγα φρούτα και λίγο κοτόσουπα το βραδάκι που έκανα για σήμερα και με άφησε. Α! βόσκησα και λίγο μαρουλάκι με σχεδόν καθόλου λάδι για να είναι ελαφρύ. Στην πρώτη εγκυμοσύνη οι καούρες καούρες και το φαγητό φαγητό. Αν δεν άδειαζαν όλα τα πιάτα δεν σηκωνόμουν απο το τραπέζι:mrgreen::mrgreen: Αυτή τη φορά δεν το ξανακάνω...μαγάλο βάσανο! Άσε που δεν θέλω να ξαναβάλω 14 κιλά....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Βικυ κι εγω 14 ειχα παρει στην πρωτη μου αλλα ενω αρχισα να τα χανω με το θηλασμο το τι φαι εριχνα δε λεγεται..εκει ειχα τρελες καουρες!!Κι ετσι φυγανε μολις πριν ξαναμεινω εγκυος!

Κοριτσια εγω δεν το εχω ακουσει ακομα το μωρο,κατι μου φανηκε οτι ενιωσα πριν κανα δυο βδομαδες αλλα απο τοτε τιποτα..ισως ειναι νωρις ακομα,ισως με τοση κουραση δεν χαλαρωνω και καθολου οποτε...

Καλημερα!

Βικυ κι εγω 14 ειχα παρει στην πρωτη μου αλλα ενω αρχισα να τα χανω με το θηλασμο το τι φαι εριχνα δε λεγεται..εκει ειχα τρελες καουρες!!Κι ετσι φυγανε μολις πριν ξαναμεινω εγκυος!

Κοριτσια εγω δεν το εχω ακουσει ακομα το μωρο,κατι μου φανηκε οτι ενιωσα πριν κανα δυο βδομαδες αλλα απο τοτε τιποτα..ισως ειναι νωρις ακομα,ισως με τοση κουραση δεν χαλαρωνω και καθολου οποτε...

Εγώ το ψιλοακούω. Αισθάνομαι σαν να κάνει κολοτούμπες, ένα γκλουκ δηλαδή και ελαφρυά χτυπηματάκια. Όχι συνέχεια. πού και πού.

καλημερα κοριτσια!! απο κιλα εγω ακομα καλα κρατω! αν δω οτι παιρνω θα παω διαιτολογο! λιγο με το σιδηρο και το ασβεστιο δεν τα παω καλα,αλλα τελος παντων θα το παλεψω!

οσο για τις καουρες,απο τον 2ο ειχα θεμα μεγαλο..ο γιατρος ομως μου συστησε ανθρακουχο νερο(οχι σοδα τεχνιτη)πινω σουρωτη ή περριε και ετσι εχω σωθει!!!

χθες νομιζω πως κατι ενιωσα τρεις φορες σαν καποιος να με ακουμπησε κοντα στον αφαλο,αλλα δεν ειμαι σιγουρη και παλι! βλεπουμε! καθως επισης ειχα εναν νευροπονο αριστερα χαμηλα,σαν να χτυπαει φλεβα, που δεν με αφησε να κοιμηθω! ουφ αγχος!

σας φιλω!

....ηρθε το θαυμα.....

κοριτσια τι κανετε;

κιλα ε; εχω παρει 5 κ πειναωωωω! κανω το λαθος κ τρωω το βραδυ, εχω τρελλες λιγουρες και δεν τα κατεφρνω παντα να συγκρατηθω :(

το μικρο τον καταλαβαινω συνεχεια, πολλες τουμπες λεμε!! χαχα :D

στολισατε τα δεντρα σας η οχι ακομα; εγω πιστευω να τα καταφερουμε το αλλο σ/κ, ηδη ανυπομονω! λεω απο τωρα στο γιο μου ιστοριες για τον αγιο βασιλη κ αποφασισε πως θα του ζητησει δωρο ενα τρενακι να του το βαλει κατω απο δεντρο. τουλαχιστον ξερω τι θα του παρουμε ;)

απο δευτερα ξεκιναει κ παιδικο σταθμο επιτελους, πηραμε κ την τσαντα του - με τον mcqueen βεβαιως βεβαιως - να δουμε πως θα τα παει.

νικη αυτο με το αυξημενο αμνιακο υγρο δεν το ηξερα. κ επηρεαζουν τα γλυκα ε; φανταζομαι αν ηταν κατι σοβαρο ο γιατρος θα στο ειχε πει, ευχομαι να μην ειναι τιποτα - που δε θα ειναι - .

καλο μεσημερι σε ολες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Ευα εμείς ξεκινήσαμε παιδικό τον Σεπτέμβριο. Τις δυο μέρες πήγε καλά μετά τρίς μέρες χτυπιόταν , σηκωτή την πήγαινα. Ράγιζε η καρδιά μου, άρχισα να μετανιώνω που το έκανα αυτό στο παιδί μου. Αλλά τώρα αν την ρωτήσεις τί προτιμάει, γιαγιά ή σχολείο, σχολείο λέει. Στην αρχή είχε μεγάλο αρνητισμό. την ρωτούσα πώς πέρασε και μου άλλαζε κουβέντα. Τώρα δεν σταματάει να μου μιλάει για το σχολείο και τους φίλους της. Κάνουν πολλά πράγματα αλλά μαθαίνουν και πολλά. Κάθε μέρα μου λέει τί έμαθε. Χθες μου έλεγε για τους δεινόσαυρους και κατάλαβα οτι παρακολουθεί τη δασκάλα γιατί ότι την ρωτούσα σχετικά ήξερε να μου απαντήσει. Τις προάλες φωναζε ψωμί, παιδεία , ελευθερία και μου εξηγούσε πώς σκοτώθηκεν οι φοιτητές, μου έλεγε πως βγαίνει το πετρέλαιο και πού το χρησιμοποιούμε, πώς γίνεται ο μούστος και το λάδι και χίλια δυο. δεν περιμένω να μορφωθεί το παιδί μου στον παιδικό αλλά όσο να'ναι κάτι μένει και πάνω απο όλα πάιρνει βάσεις. Όπου δει λέξη με Α μου το δείχνει και λέει μαμά το Αλφα. Περνάει πολύ όμορφα και το δείχνει και το λέει σε όλους. Και όσον αφορά τις ασθένειες προς στιγμήν εμείς ούτε μύξα δεν είχαμε.

Με το καλό να ξεκινήσετε και υπομονή στην αρχή....και καλύτερα μην τον βομβαρδίζεις με ερωτήσεις στην αρχή όπως έκανα εγώ αν τον βλέπεις αρνητικό.

Καλημερα κοριτσια...εγω περασα τρελό να το πω βράδυ με πολύ ξενύτι μετα απο καιρο!Η κορη μου ηθελε τσισα της στις 5 το πρωι...τα εκανε αλλα απο το γιογιο δε σηκωνοταν!Μετα ντυσε,ξεντυσε τη σηκωσα και αποτομα και εω πιαστει ολοκληρη, η πλατη μου ειναι πολυ ασημα...αφηστε που για να κοιμηθει ειμαι στημενη πανω απο την κουνια της καμια ωρα και λεω παραμυθια και τελικα κοιμαται στο κρεβατι μου και την παμε μετα στο δικο της...

Ετσι για να μαθαινετε οι μελλουσες τι προκειται να τραβηξετε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα,

Ευα εμείς ξεκινήσαμε παιδικό τον Σεπτέμβριο. Τις δυο μέρες πήγε καλά μετά τρίς μέρες χτυπιόταν , σηκωτή την πήγαινα. Ράγιζε η καρδιά μου, άρχισα να μετανιώνω που το έκανα αυτό στο παιδί μου. Αλλά τώρα αν την ρωτήσεις τί προτιμάει, γιαγιά ή σχολείο, σχολείο λέει. Στην αρχή είχε μεγάλο αρνητισμό. την ρωτούσα πώς πέρασε και μου άλλαζε κουβέντα. Τώρα δεν σταματάει να μου μιλάει για το σχολείο και τους φίλους της. Κάνουν πολλά πράγματα αλλά μαθαίνουν και πολλά. Κάθε μέρα μου λέει τί έμαθε. Χθες μου έλεγε για τους δεινόσαυρους και κατάλαβα οτι παρακολουθεί τη δασκάλα γιατί ότι την ρωτούσα σχετικά ήξερε να μου απαντήσει. Τις προάλες φωναζε ψωμί, παιδεία , ελευθερία και μου εξηγούσε πώς σκοτώθηκεν οι φοιτητές, μου έλεγε πως βγαίνει το πετρέλαιο και πού το χρησιμοποιούμε, πώς γίνεται ο μούστος και το λάδι και χίλια δυο. δεν περιμένω να μορφωθεί το παιδί μου στον παιδικό αλλά όσο να'ναι κάτι μένει και πάνω απο όλα πάιρνει βάσεις. Όπου δει λέξη με Α μου το δείχνει και λέει μαμά το Αλφα. Περνάει πολύ όμορφα και το δείχνει και το λέει σε όλους. Και όσον αφορά τις ασθένειες προς στιγμήν εμείς ούτε μύξα δεν είχαμε.

Με το καλό να ξεκινήσετε και υπομονή στην αρχή....και καλύτερα μην τον βομβαρδίζεις με ερωτήσεις στην αρχή όπως έκανα εγώ αν τον βλέπεις αρνητικό.

ευχαριστουμε! περιμενω δυσκολιες στην αρχη αλλα νομιζω πως τελικα θα περναει καλα. την χρειαζονται τη δημιουργικη απασχοληση κ την επαφη με αλλα παιδια. και νομιζω πως μαθαινουν τοσο ευκολα κ τοσα πολλα που θα μας αφηνουν εκπληκτους!! ααχ για ποτε μεγαλωνουνε!!

Καλημέρα!!

Viky,το χρόνο της ήθελε η κορούλα σου για να προσαρμοστεί.

Απ ό,τι μας λες όλα καλά τώρα και όλα αυτά που μαθαίνει θα σε κάνουν περήφανη!!

Κατερίνα μου,έτσι να μας δίνεις κουράγιο σε μας τις πρωτάρες:rolleyes:.

Παιδιά,τρώω ώρες ώρες μία ταραχή..πώς θα είναι με το μωρό,τι θα κάνω αν κλαίει,αν δεν θέλει να θηλάσει και όλα αυτά τα σχετικά.

Μιλάμε είμαι η Ασχετη!!Δεν είχαμε ποτέ μωρό στην οικογένεια,στον κύκλο μας και φυσικά δεν πιάνονται όσα βλέπουμε για μία ώρα καλοντυμένα και ταϊσμένα σε μια επίσκεψη,ε;

Τι θα κάνω,λέμε;

Και το κυριότερο:θα έχω το χρόνο να μπαίνω στο φόρουμ να ρωτάω και κάτι;:-)

Καλημέρα!!

Viky,το χρόνο της ήθελε η κορούλα σου για να προσαρμοστεί.

Απ ό,τι μας λες όλα καλά τώρα και όλα αυτά που μαθαίνει θα σε κάνουν περήφανη!!

Κατερίνα μου,έτσι να μας δίνεις κουράγιο σε μας τις πρωτάρες:rolleyes:.

Παιδιά,τρώω ώρες ώρες μία ταραχή..πώς θα είναι με το μωρό,τι θα κάνω αν κλαίει,αν δεν θέλει να θηλάσει και όλα αυτά τα σχετικά.

Μιλάμε είμαι η Ασχετη!!Δεν είχαμε ποτέ μωρό στην οικογένεια,στον κύκλο μας και φυσικά δεν πιάνονται όσα βλέπουμε για μία ώρα καλοντυμένα και ταϊσμένα σε μια επίσκεψη,ε;

Τι θα κάνω,λέμε;

Και το κυριότερο:θα έχω το χρόνο να μπαίνω στο φόρουμ να ρωτάω και κάτι;:-)

Kαλα μην τρελαινεσαι βρε απο τωρα.οσο για το καφε να μπαινεις θα σου κανει καλο!!!Μη χαθεις,εγω χαθηκα απο το καφε ιουνιου-ιουλιου 2009 που ημουν πριν γεννησω για 9 μηνες!!Ε περασα χαλια αυτους τους μηνες,βεβαια προτιμουσα να κοιμηθω τοτε παρα να μπω στο ιντερνετ..τοση κουραση!

Διαφημίσεις

ρηνουλα καθε αρχη κ δυσκολη!

οι πρωτες μερες θα εχουν αγχος, κουραση, απογοητευση κ κυριως ΑΥΠΝΙΑ!!!

εμενα μου φαινοντουσαν ολα βουνο, ειναι κ λιγο οι ορμονες που σε τρελλαινουν κ ολα φαινονται δυσκολα. θα σε οδηγει στην αρχη το ενστικτο κ μετα η εμπειρια, οι δυσκολιες θα ειναι πολλες.

κ αυτο ισχυει κ για εμας που θα ξαναγινουμε μανουλες.

θα ειναι καλο να υπαρχει ενα χερι βοηθειας - για το σπιτι κυριως πχ για το μαγειρεμα. πολλη κατανοηση κ βοηθεια απο τον αντρουλη σου.

κ ναι, λιγη ωρα για το φορουμ θα βρισκεις, θα κοιμαται κιολας το μωρο αρκετα οποτε θα τα λεμε!! ;)

οσο το σκεφτομαι το ξενυχτι παντως φρικαρω!! τωρα εχουμε μια κατασταση στρωμενη, κοιμομαστε τα βραδια, μετα με το μωρο......περιμενω το χαος!! κ φοβαμαι μην μου ξυπναει κ τον μεγαλο κ εχουμε αλλα εκει. ωωωωωωωωχ τι μας περιμενει παλι.

οσο το σκεφτομαι το ξενυχτι παντως φρικαρω!! τωρα εχουμε μια κατασταση στρωμενη, κοιμομαστε τα βραδια, μετα με το μωρο......περιμενω το χαος!! κ φοβαμαι μην μου ξυπναει κ τον μεγαλο κ εχουμε αλλα εκει. ωωωωωωωωχ τι μας περιμενει παλι.

Ασε Ευα τα ιδια τρεμω κι εγω αν και τα περισσοτερα "πρωτα" παιδια αποσο εχω ακουσει απο φιλες μου δεν ξυπνανε με τα μωρα...ας ελπισουμε κι εμεις λοιπον...

Κατερίνα η μικρή σε κρατάει σε εγρήγορση για να μην ξεχνιέσαι...

η δικιά μου απο την κούρασή της πέφτει σαν τούβλο. Ούτε που ακούγεται. Εγώ σηκώνομαι καμιά 10αριά φορές για να την σκεπάσω. Πρέπει να πάρω υπνόσακο, δεν γίνεται αλλιώς. Το μυαλό μου εκεί είναι όλη νύχτα.

Ρηνούλα μόνο άγχος δεν θέλει γιατί το αντιλαμβάνεται το μωρό. Χαλαρές και ήρεμες κινήσεις και χαμόγελο όσο μπορείς. Βοηθάει στο να έχεις και ένα πιο ήρεμο μωρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...