Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

Μαρεσει αυτό που εγραψεσ Και παραθέτω το εξής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ! 

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

τρεις μόνο λέξεις σε κάθε πρόταση… αλλά τόσο βαθύ το νόημα τους… 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Kalhspera kai apo mena!!!polu agoromanh epese edw an kai emena den einai akoma 100%sigouro sthn b epipedou tha to doume exoume mellon.Ti kanete?Na sas rwthsw to exei akousei kamia giati emena h tempelhs einai h kai ge den xerw,nwris pantos gia to deutero den einia thn korh mou 17vdomadon thn akousa.Kli ksekourash stoua adeiouxous!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια του καφέ μας.

Ούτε κι εγώ το έχω ακούσει καλά-καλά(19η εβδ.),με την έννοια ότι να είμαι σίγουρη ότι είναι το μωρό.Βλέπετε έχω ένα δραστήριο και θορυβώδες έντερο,κάτι που με φέρνει σε δύσκολη θέση,ιδιάιτερα αν είμαι με κανέναν πελάτη:oops:

Πολλά αγοράκια,ε;Εμείς θα ξέρουμε σε δυο βδομάδες περίπου(ελπίζω) και έτσι θα προσανατολιστούμε σε χρώματα και αγορές.Ανυπομονώ...

Σιγά σιγά το λέμε και προς τα έξω,σε γνωστούς και φίλους και όλοι φυσικά ρωτάνε.

Καλημερα κοριτσια!

Εγω δεν ανυπομονω τοσο για το φυλο,δεν ξερω γιατι,γενικα δε νιωθω εγκυος ακομα...ισως λογω δουλειας...παιδιου..γενικα πολυ τρεξιμο και κουραση!Ουτε εχω ακουσει τιποτα σοβαρο!Το μωρο εννοω.

Να κανω μια ερωτηση?ΑΠο νευρα πως πατε?Εγω παντως δεν ειμαι καλα...

καλημέρα κορίτσια.

λοιπόν , χθες πήγα για υπέρηχο. έκανα την α τεστ ή τριπλό τέστ αλλά ο γιατρός μου είπε πως υπερηχογραφικά στην ουσία μου κάνει τη β επιπέδου. Κανονικά γίνεται στην 21η εβδομάδα αλλά και στην 18η που είμαι μπορεί να φανει αν τυχόν υπάρχει κάποια ανωμαλία στα όργανα ή στην ανάπτυξη.

Το μωρό υπερηχογραφικά είναι μια χαρά. Όλα τέλεια. Τώρα αναμένω τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές για το down που θα βγουν σε μια εβδομάδα. ¨οσο για το φύλο είναι αγόρι. Τον ρώτησα αν είναι 100% σίγουρος. Αφού τελέιωσε με όλα τα όργανα ασχολήθηκε μόνο με αυτό για να μου κάνει το χατήρι. Απο όπου και να το δω μου λέει κάτι προεξέχει. Τον ρώτησα μήπως είναι ο ομφάλιος λώρος. Πάτησε ένα κουμπί και όπου ήταν ο ομφάλιος λώρος και γενικά σημείο με αίμα, χρωματιζόταν κόκκινο και μπλε. Μου είπε πως ο ομφάλιος λώρος ήταν με το χρώμα ενώ αυτό που προεξέχει απο το σώμα του είναι δίπλα στον λώρο, δεν συμπέφτουν. και κατέληξε λέγοντας , να ειναι τόσο μεγάλα τα χείλη..δεν νομίζω...

μπραβο πολυ χαρηκα!!! και μενα ετσι μου ειπε οτι δεν κανει λαθος με τα χρωματα! ελπιζω να μην αλλαξει τωρα που φανταζομαι τον γιοκα μου!!και στην β μου πει κορη!!! χαχαχα

καλησπερα κοριτσια!

ειμαι με αδεια στο σπιτι αυτη την εβδομαδα, εκανε μια μικροεπεμβαση ο γιος μου κ ειμαστε παρεουλα.

με το καλο ο γιοκας βικυ!

πολλα αγορια αυτο το καφε τελικα :P!

περαστικα στο γιοκα σου!!!
Καλημερα κοριτσια!

Εγω δεν ανυπομονω τοσο για το φυλο,δεν ξερω γιατι,γενικα δε νιωθω εγκυος ακομα...ισως λογω δουλειας...παιδιου..γενικα πολυ τρεξιμο και κουραση!Ουτε εχω ακουσει τιποτα σοβαρο!Το μωρο εννοω.

Να κανω μια ερωτηση?ΑΠο νευρα πως πατε?Εγω παντως δεν ειμαι καλα...

εγω κατι νιωθω εκει κατω...αλλα δεν ξερω ακομα.νευρα...ωρες ωρες δεν υποφερομαι νομιζω,αλλα απο πονοκεφαλους...αλλο τιποτα!!

....ηρθε το θαυμα.....

καλησπέρα κι απο εμένα

κι εγώ μαμα απριλίου, με πητ 28/04 αλλα λόγω προηγούμενης καισαρικής πάω 2 βδομάδεσ νωρίτερα άρα εντελώς πασχαλιάτικο!!!!:D

17 η εβδομαδα και ήδη έχω μια βδομαδούλα που αισθάνομαι κάθε μέρα το μικρό ζουζουνάκι.....

:wink:

kpo4zf3js71q4xrt.png

dev117pp___.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσια! και παλι στη δουλεια μετα απο μια εβδομαδα απουσιας, δεν την πολυκαταλαβα ομως αυτη την εβδομαδα στο σπιτι, δεν ξεκουραστηκα.

εχω καμια 20αρια μερες που υποφερω με τη μεση μου. εχω βεβαια ιστορικο αλλα δεν περιμενα να με πιασει τοσο νωρις. υποφερουν γενικα οι αρθρωσεις μου τον τελευταιο καιρο, αισθανομαι αρκετα δυσκαμπτη.

ερχονται χριστουγεννα σε περιπου ενα μηνα, βαρυ το κλιμα φετος. ετσι που τα εχουνε κανει σε κυβερνηση κ οικονομια, ολοι προβλημα εχουμε :(.

ουφφφφφφφ μην τα σκεφτομαι πρωινιατικα.

αντε καλη μας μερα!

Καλημερα, καλη βδομαδα!

Nikolmaria με το καλο!Ειμαστε και κοντα κοντα, 25 Απριλιου εγω Πητ και μαλλον με καισαρικη οποτε νωριτερα αν και θα προσπαθησω για φυσιολογικο!

Κοριτσια εχω παρει 4 κιλα, απο σημερα το ραβω!!!Κοντευω 70 και ειχα κανει πολυ κοπο να χασω τα τελευταια 7 της πρωτης εγκυμοσυνης το καλοκαιρι...:-(:-(:-(

καλημερα και καλη εβδομαδα απο εμενα!

πως ειστε;

ευα να σκεφτεσαι θετικα! θα περασουμε με οσα εχουμε,αγαπη και υγεια να υπαρχει και θα ναι πανεμορφες οι γιορτες μας!!!

κατερινακι ευτυχως ακομα δεν εχω παρει κιλο( 1 πηρα για την ακριβεια),αλλα απο κει που ημουν -4 απο την αρχη της εγκυμοσυνης(λογω εμετων) τωρα ειμαι -3! βεβαια ολοι προσπαθουν να με πεισουν οτι στον 6ο θα γινω βουζα και γω θυμωνω!!!

και φυσικα οσες μου το λενε ειναι εκεινες που απο την στιγμη που εμαθαν οτι ειναι εγκυες ετρωγαν τον αμπακο και πηραν 40 μεχρι να γεννησουν! χχααααχα!!!

σας φιλω!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Γεια σας κι από εμένα,κοριτσάκια.

Οι γιορτές πλησιάζουν,αλλά φέτος θα έχουν άλλη "γεύση".

Κάποιοι γνωστοί μου αποφάσισαν ότι δεν θα το βάλουν κάτω κι άρχισαν να μαζεύονται πότε στου ενός το σπίτι,πότε στου άλλου...παρέα να γίνεται και συζήτηση.... πότε με μια πίτα και κρασί,πότε μ ένα γλυκό και καφέ.;)

Το χειρότερο πράγμα είναι η απομόνωση.

Ενα από τα καλύτερα πράγματα που καναμε ήταν που το ανακοινώσαμε στους κουμπάρους μας,που έχουν κι αυτοί μικρό παιδάκι και τα έχουν περάσει όλα πρόσφατα.Και πού οι ερωτήσεις τους γίνονται από ενδιαφέρον.Να ναι καλά οι άνθρωποι.

Κι εγώ μέχρι στιγμής περίπου 4 κιλά έχω πάρει....δηλαδή είναι ήδη πολλά;;;;

Μπήκα στον 5ο.

καλημέρα κοριτσάκια.

Ρηνούλα η καλύτερη περίπτωση είναι η μάζοξη σε σπίτια πλέον. Όταν ειδικά έχεις και παιδιά. Και εμείς το Σάββατο πήγαμε σε ένα φιλικό ζευγάρι. Τα κοριτσάκια μας πάιξανε μαζί, ψήσαμε λουκανικάκια και ψωμάκια στο τζάκι, ήπιαν και κρασάκι οι άλλοι και περασε ευχάριστα η βραδυά.

Όσο για τα κιλά εμένα ο γιατρός μου είπε είναι καλά να πάιρνεις ένα με ενάμιση κιλό το μήνα που σημαίνει 9-12 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη. Άρα μια χαρά είσαι !

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις τα Χριστουγεννα πιστευω θα περασουμε καλα, θα ανεβουμε βορεια...λετε να δουμε και χιονια??Αραβωνιαζεται ο κουνιαδος μου, το κακο βεβαια ειναι οτι δεν ξερω τι θα φορεσω,εχουμε ενα μηνα ακομα,θα δω...

Οσο για τα κιλα,9-12 ειναι καλα ναι, απλα μην μπερδευεστε, δεν αντιστοιχει ενα κιλο στο μηνα, η διατροφολος μου ειπε οτι στο 1ο τριμηνο πρεπει να παρω 1 κιλο και η αληθεια ειναι οτι στο 2ο τριμηνο παιρνεις ετσι κι αλλιως περισσοτερο απο το 1ο και ειδικα στο 3ο μπαινουν σιγουρα περισσοτερα κιλα αφου και το εμβρυο κυριως τοτε παιρνει βαρος!

Αρα, προσοχη!!(Για μενα το λεω κυριως..:rolleyes:.)

Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 9 μεχρι τον 7ο μηνα περιπου αλλα στο 3ο τριμηνο τσακωσα 5 κιλακια...

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε; Εμεις πήγαμε στο γιατρό χθες και μας επιβεβαίωσε ότι έχουμε μπεμπούλα!!! Το μονο που με ανησύχησε (ε ναι, παλι ανησυχω με κατι...:) ) είναι ότι είδε λίγο αυξημένο το αμνιακό υγρό και μου πε να κοψω τελέιως τα γλυκα!!! Ξέρετε κάτι γι αυτό; Η αλήθεια είναι ότι έτρωγα χαζομάρες αλλά τώρα τις κοβω τελείως!! Εν τω μεταξύ εχω πάρει απο την αρχή 5,5 κιλά :-( από τα οποία τα 3 στον τέταρτο μήνα!!!:cool:

Και απο σήμερα είπα να προσέχω λίγο!

Nikolmaria με το καλό!!!;)

Κοριτσακι ε Νικη??Μπραβο,πολυ ωραια!!!!Για κιλα ειπαμε μη μιλαμε καλυτερα,ας προσεχουμε ομως...εγω παντως εκοψα γλυκα και τυροπιτες και αρχισα τα φρουτα που τοσους μηνες δεν ειχα ακουμπησει ουτε 1!

Για το αμνιακο υγρο δεν ξερω αλλα νομιζα οτι ειναι καλο να εχεις αρκετο αμνιακο!!!!

Ναι κοριτσάκι!! Σ ευχαριστώ! Οντως πρέπει να προσέχουμε. Εγώ έτρωγα φρούτα αλλα και χαζομαρούλες παράλληλα που τωρα θα κοπουν, ειδικά οι γλυκές χαζομαρούλες.;) Απ ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν είναι και τοοοοσο καλο να έχεις αυξημένο αμνιακό υγρό, αλλα θέλω να πιστέυω ότι δεν εχω υπερβει πολύ το όριο γιατί δεν είδα το γιατρό να ανησυχεί πολύ. Απλως μου είπε να κοψω τελειως τα γλυκά. Και θα το κάνω!

Αχ κορίτσια το νιωθω αρκετα τώρα!!!:D Και για μενα που δεν έχω ξανακάνει παιδάκι είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα! Πολύ παράξενο μου φαίνεται!!!

Να μαι πάλι!

Κορίτσια πολύ χαίρομαι που διαβάζω τα νέα σας.

Κοριτσάκι,niki,μπράβο,με το καλό.

Κι εμένα η γυναικολόγος μου υποθέτει ότι είναι κορίτσι "γιατί δεν βλέπει να προεξέχει κάτι":D,έτσι είπε,αλλά δεν το δένω κιόλας.Θα περιμένω τον 2ο υπέρηχο,που θα φανεί πιο καθαρά το μωράκι.

Τον τελευταίο καιρό έχω πολλές καούρες,παίρνει φωτιά το στομάχι μου.Με το κρύο γάλα κάτι γίνεται,αλλά δεν μ αρέσει ούτε το κρύο ούτε το γάλα!!!

Το θέμα "κιλά" είναι πολύ καυτό.Δεν θέλω να πάρω πολλά κιλά,αλλά με τη διατροφή που κάνω...αμφιβάλλω.Εχω αρχίσει τα γλυκά,ενώ στο πρώτο τρίμηνο ούτε να τα δω δεν ήθελα.Και το τρώω και το φαϊ μου:lol:

Χμμ...και πώς να μαζευτώ που αρχίζουν από αυτό το Σάββατο οι γιορτές κι οι επισκέψεις,μετά τα Χριστούγεννα και δεν συμμαζεύεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...