Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Βρε κοριτσια αρχισαν κιολας τα β επιπεδου?Εγω νομιζω 5 μηνων την ειχα κανει την εξεταση στην κορη μου..

αυτή την εξέταση μου έδωσε:

Οι βιοχημικοί δείκτες (τριπλό test): Πρόκειται για μια πιο εξειδικευμένη εξέταση που γίνεται μεταξύ της 16ης και της 18ης εβδομάδας και περιλαμβάνει λήψη αίματος από την έγκυο και υπερηχογράφημα του εμβρύου. Το τριπλό τεστ μετράει τις ορμόνες του αίματος της μητέρας, το βάρος και την ηλικία της. Οι μετρήσεις αυτές συνδυάζονται μέσω ειδικού λογισμικού προγράμματος με τις μετρήσεις οι οποίες λαμβάνονται από το έμβρυο μέσω του υπερηχογραφήματος. Με βάση τις αναλύσεις που προκύπτουν από το πρόγραμμα αυτό προσδιορίζεται το ποσοστό κινδύνου για συγκεκριμένα νοσήματα κυρίως, όμως για το σύνδρομο Down (μογγολισμό). Ανάλογα με το αποτέλεσμα του τεστ, ο γιατρός θα σας συμβουλέψει να προχωρήσετε ή όχι σε αμνιοπαρακέντηση. Το Α-Test (τριπλό test) εντοπίζει την πιθανότητα εμφάνισης του συνδρόμου Down στο 60% των περιπτώσεων.

προφανώς να είναι άλλη η β επιπέδου και άλλη η Α τεστ αλλά στην ουσία για τον ίδιο λόγο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα ρωτήσω κι εγώ το γιατρό για τη βαφή τη Δευτέρα και θα σας πω. Προς το παρον το άφησα! viki και γω κατι τετοιο ενιωσα και χθες το βραδυ που ξαπλωσα και πριν λίγο, σαν δειλα χτυπηματάκια αλλα δεν είμαι σίγουρη. μακαρι να ναι το μπεμπε!!!!:D

Κορίτσια σας εχω πρήξει το ξέρω, αλλα πώς πάτε απο υγρά; Πέρα απο κατι ψιλο ασπρα που εχω που και πού, καμια φορά εχω και διαφανα και ανησυχώ. Εχετε και εσείς;; Ξερετε πού παει το μυαλό μου... μην είναι αμνιακό υγρό.... είμαι υπερβολική;;;;;:D

γεια σας κοριτσια! εγω μολις εκλεισα τον 3ο εκανα ανταυγιες μπροστα(ενω κανω βαφη) με το χρωμα μου! ο γιατρος μου το ειπε αντι για βαφη,καλυτερα ανταυγιες που δεν εκουμπουν στο δερμα καθολου!

οσο για τα υγρα,καποιες μερες πολλα,καποιες αλλες οχι ή σχεδον καθολου. αλλοτε κιτρινα,διαφανα, αοσμα ή δυσοσμα! τελικα(πηγα σημερα γιατρο) δεν ειναι τιποτα!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Βικη αυτο δεν ειναι το pap-a?που κανουμε συνηθως μαζι με την αυχενικη?Δεν εθχες β επιπεδου δλδ..

όχι, άλλο το pap a άλλο το α τεστ.

Θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε κάνει μαζί με το α τεστ και όλες τις μετρήσεις της β επιπέδου γιατί θυμάμαι μου έλεγε δεξί χέρι με 5 δάχτυλα, αριστερο χέρι με 5 δάχτυλα, καρδιά, νεφρά, σπονδυλική στήλη, αμνιακό υγρό , 2 ματια, 2 πόδια κλπ...

εδώ τα λέει αναλυτικά:http://www.seypikapeiraia.gr/pdf/progen_elegxos_okt_dec_08.pdf

Αρα μαλλον είμαι υπερβολική με τα υγρά!! Εχω ραντεβού τη Δευτέρα... ελπίζω να μην είναι τίποτα!! Αν βεβαια συνεχιστούν και αυριο μπορεί να τον παρω να παω νωρίτερα!

Εγω ευτυχως αχρηστες αγορες δεν εκανα, πηρα ενα καθισμα αυτοκινητου 0-18 κιλα, οχι δλδ τα πολυ μικρα σαν πορτ μπεμπε που ειναι και το εχω ακομη και νοντευει 2,5 η μικρη!Πηρα ενα λικνο ξυλινο για τους 5 πρωτους μηνες γιατι η κουνια στο δωματιο μας δε χωραει, την κουνια της που κοιμαται ακομα με ψηλα καγκελα που ανεβοκατεβαινουν για να μην πεφτει,δεν πηρα καλαθουνες κλπ ,μου φαινονται αχρηστες, επισης αν εχεις σκοπο να θηλασεις δε χρειαζεσαι αποστειρωτη,μην την πατησεις σαν εμενα που πηρα και ειναι ακομα αποθηκη...παρε πετσετουλες, ενα μπανακι, αυτα με το ναυλον που αλλαζουμε πανω το μωρο,αρκετα απο αυτα....πολλα κορμακια γιατι τα κανουν και βγαινουν απ'εξω..φορμακια, ουβερτουλες,σεντονακια...αυτα!:rolleyes:νομιζω!Α και καροτσι που να διπλωνει σαν ομπρελα να χωρανε κι αλλα πραματα για να πατε ταξιδακι,μη σας κλεινει ολο το πορτ παγκαζ σαν το δικο μας το πρωτο!:rolleyes:

Ευχαριστώ Κατερίνα που ανταποκρίθηκες άμεσα.

Θέλω να βγω στην αγορά και να κοιτάξω συγκεκριμένα πράγματα.

Μπαίνει κανείς σ ένα μαγαζί και δεν ξέρει από πού ν αρχίσει!:rolleyes:

Όσο για το καρότσι,αυτό που περιγράφεις είναι το λεγόμενο καρότσι περιπάτου,ένα πολύ ελαφρύ;Κάνει και για βρέφη;

Ευχαριστώ Κατερίνα που ανταποκρίθηκες άμεσα.

Θέλω να βγω στην αγορά και να κοιτάξω συγκεκριμένα πράγματα.

Μπαίνει κανείς σ ένα μαγαζί και δεν ξέρει από πού ν αρχίσει!:rolleyes:

Όσο για το καρότσι,αυτό που περιγράφεις είναι το λεγόμενο καρότσι περιπάτου,ένα πολύ ελαφρύ;Κάνει και για βρέφη;

Υπαρχουν καροτσια που κανουν και για βρεφη και κλεινουν με αυτο τον τροπο,οχι μονο τα καλοκαιρινα που λεμε..εννοεις υποθετω να ξαπλωνει τελειως, βεβαια ολα το κανουν αυτο...απλα κοιταξε να κλεινει σαν ομπρελα για να χωρανε κι αλλα πραγματα στο πορτ παγκαζ.Δεν ειναι απολυτο αυτο που σου γραφω,μπορει εσενα να σου αρεσει ενα καροτσι που κλεινει τετραγωνα πως να το πω...κι εγω τετοιο ειχα παρει κι εμεινα ευχαριστημενη, απλα εκανα διπλα εξοδα γιατι αργοτερα για να παω ταξιδι δε με βολευε καθολου!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

λοιπόν , χθες πήγα για υπέρηχο. έκανα την α τεστ ή τριπλό τέστ αλλά ο γιατρός μου είπε πως υπερηχογραφικά στην ουσία μου κάνει τη β επιπέδου. Κανονικά γίνεται στην 21η εβδομάδα αλλά και στην 18η που είμαι μπορεί να φανει αν τυχόν υπάρχει κάποια ανωμαλία στα όργανα ή στην ανάπτυξη.

Το μωρό υπερηχογραφικά είναι μια χαρά. Όλα τέλεια. Τώρα αναμένω τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές για το down που θα βγουν σε μια εβδομάδα. ¨οσο για το φύλο είναι αγόρι. Τον ρώτησα αν είναι 100% σίγουρος. Αφού τελέιωσε με όλα τα όργανα ασχολήθηκε μόνο με αυτό για να μου κάνει το χατήρι. Απο όπου και να το δω μου λέει κάτι προεξέχει. Τον ρώτησα μήπως είναι ο ομφάλιος λώρος. Πάτησε ένα κουμπί και όπου ήταν ο ομφάλιος λώρος και γενικά σημείο με αίμα, χρωματιζόταν κόκκινο και μπλε. Μου είπε πως ο ομφάλιος λώρος ήταν με το χρώμα ενώ αυτό που προεξέχει απο το σώμα του είναι δίπλα στον λώρο, δεν συμπέφτουν. και κατέληξε λέγοντας , να ειναι τόσο μεγάλα τα χείλη..δεν νομίζω...

καλημέρα κορίτσια.

λοιπόν , χθες πήγα για υπέρηχο. έκανα την α τεστ ή τριπλό τέστ αλλά ο γιατρός μου είπε πως υπερηχογραφικά στην ουσία μου κάνει τη β επιπέδου. Κανονικά γίνεται στην 21η εβδομάδα αλλά και στην 18η που είμαι μπορεί να φανει αν τυχόν υπάρχει κάποια ανωμαλία στα όργανα ή στην ανάπτυξη.

Το μωρό υπερηχογραφικά είναι μια χαρά. Όλα τέλεια. Τώρα αναμένω τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές για το down που θα βγουν σε μια εβδομάδα. ¨οσο για το φύλο είναι αγόρι. Τον ρώτησα αν είναι 100% σίγουρος. Αφού τελέιωσε με όλα τα όργανα ασχολήθηκε μόνο με αυτό για να μου κάνει το χατήρι. Απο όπου και να το δω μου λέει κάτι προεξέχει. Τον ρώτησα μήπως είναι ο ομφάλιος λώρος. Πάτησε ένα κουμπί και όπου ήταν ο ομφάλιος λώρος και γενικά σημείο με αίμα, χρωματιζόταν κόκκινο και μπλε. Μου είπε πως ο ομφάλιος λώρος ήταν με το χρώμα ενώ αυτό που προεξέχει απο το σώμα του είναι δίπλα στον λώρο, δεν συμπέφτουν. και κατέληξε λέγοντας , να ειναι τόσο μεγάλα τα χείλη..δεν νομίζω...

xaxaxaxaxaxaxaxa μπραβο με το καλο!!!Ολα καλα!!

Καλημερα!

καλησπερα κοριτσια!

ειμαι με αδεια στο σπιτι αυτη την εβδομαδα, εκανε μια μικροεπεμβαση ο γιος μου κ ειμαστε παρεουλα.

με το καλο ο γιοκας βικυ!

πολλα αγορια αυτο το καφε τελικα :P!

καλησπερα κοριτσια!

ειμαι με αδεια στο σπιτι αυτη την εβδομαδα, εκανε μια μικροεπεμβαση ο γιος μου κ ειμαστε παρεουλα.

με το καλο ο γιοκας βικυ!

πολλα αγορια αυτο το καφε τελικα :P!

Nαι οντως...μηπως αυτα που δεν εχει φανει ακομα το φυλο ειναι επειδη τα κοριτσακια φαινονται πιο αργα?Λεω εγω τωρα μπας και σπασω την αγοροαλυσιδα σας...:lol::lol:

Περαστικα,καλη αναρωση Ευα στο μικρο!Ελπιζω να μην ηταν σοβαρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...