Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

να ρωτησω κατι;; σας μυρισουν τα υγρα σας καμια φορα;γενικα τα προσεχω πολυ τα υγρα,τα παρατηρω στην υφη,την ποσοτητα και την οσμη( ειχα μυκητακια πριν στην 8 με 9η εβδομαδα και απο τοτε ειμαι πολυ σχολαστικη)και παρατηρησα μια ελαχιστη μυρωδια οπως οταν καναμε σεξ και εξσπερματωνε ο συζυξ! σας κουφανα;;;

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α οκ!!! γιατι ανησυχω με το παραμικρο!!χαχαχαχα!!!σε λιγο θα παρω μικροσκοπειο!! και υπερηχο να βλεπω το μωρο καθε μερα!!!

μεχρι να το ακουσω θα σκασω απο την αγωνια! ειχα πονακια ειδες καποιες μερες και ημικρανιες και ανησυχουσα για τον τσουτσουνακο μου!ακομα ανησυχω,θελω να παω να τον ξαναδω να ηρεμησω!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Μην ανησυχεις Μαιρη και οταν βγει δε θα σε αφηνει σε ησυχια!!!

ποτε ακουμε τα μωρακια μας;;; τα πρωτα γιατι στα δευτερα ειστε ειδικες και τα παιρνετε χαμπαρι απο νωρις!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγω νομιζα ότι το ακουσα την Παρασκευή αλλα μαλλον ήταν η ιδέα μου!!! Απο τοτε τιποτα αλλο , εκτος απο το εντερο!!!

Κορίτσια θα βαψω τα μαλλιά μου σήμερα με φυτική βαφή, όπως τα εβαφα και παλια. Επειδή δε θελω να ζαλίζω το γιατρό με τέτοια θέματα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, έτσι δεν έιναι;;;

Εγω νομιζα ότι το ακουσα την Παρασκευή αλλα μαλλον ήταν η ιδέα μου!!! Απο τοτε τιποτα αλλο , εκτος απο το εντερο!!!

Κορίτσια θα βαψω τα μαλλιά μου σήμερα με φυτική βαφή, όπως τα εβαφα και παλια. Επειδή δε θελω να ζαλίζω το γιατρό με τέτοια θέματα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, έτσι δεν έιναι;;;

Εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε πει αν θελω με φυτικη βαφη μετα τον 5ο μηνα..βεβαια εγω εχω να τα βαψω απο τοτε που εμεινα εγκυος στην κορη μου..2008..

Επειδή ντρέπομαι να σου πω την αληθεια να τον παρω γι αυτό, θα το αναβάλλω και την επομενη βδομάδα που έχω ραντεβού θα τον ρωτήσω. Εν τω μεταξύ κοιταξα και στο ιντερνετ και οι απόψεις διίστανται...οποτε ας μη βιάζομαι.;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσόπουλα!:P

Νικι,πες μας κι εμάς τι θα σου πει ο γιατρός σου για τη βαφή.

Μπράβο,Κατερινα,που τα καταφέρατε σε τόσο λίγο να φτιάξετε το δωματιο της μικρής σας και τα χρώματα πολύ μοδάτα.

Όσο για τη δουλειά και τα στραβόξυλα ένα θα πω:ο καιρός περνάει και γρήγορα,η γιατρός μου είναι της γνώμης να σταματήσω από τώρα γιατί κουράζομαι και στρεσάρομαι πολύ(εκτός που πάω σα χελώνα,ξεχνάω,λαχανιάζω,έχω αϋπνίες....και άλλα). Διστάζω ακόμα,αλλά το σκέφτομαι.:rolleyes:

Αύριο μπαίνω στη 19η εβδομάδα και περιμένω πώς και πώς να το ακούσω,

μερικές φορές είχα αισθανθεί κάποιες ασυνήθιστες κινήσεις ,αλλά δεν είμαι και απολύτως σίγουρη.Περιμένει κι ο αντρούλης,ο οποίος θέλει διακαώς κορίτσι.Τι παθαίνουν οι μπαμπάδες πια με τα κοριτσάκια;;;!!!:tongue:

καλημέρα!

κορίτσια σχετικά με τη φυτική βαφή ο δικός μου γιατρός, της παλιάς σχολής και διδάκτωρ στο Αριστοτέλειο, μου επέτρεψε εξ'αρχής απο την πρώτη εγκυμοσύνη να χρησιμοποιώ. Όπως είπε μια κοπέλα οι απόψεις διήστανται...

Αύριο έχω β επιπέδου...να δούμε τί θα δούμε...ώρες ώρες καταλαβαίνω κάποια ''δειλά'' χτυπηματάκια αλλά για λίγο.

Καλημερα!!!

Βρε κοριτσια αρχισαν κιολας τα β επιπεδου?Εγω νομιζω 5 μηνων την ειχα κανει την εξεταση στην κορη μου..τωρα εχω ραντεβου ξανα στο ιατρειο του γιατρου μου 6 Δεκεμβρη, θα ειμαι 20 εβδομαδων αλλα κουβεντα για β επιπεδου!Τι να πω..

Εχθες πηγα και ειδα το σπιτακι μου βαμμενο σαν καινουργιο μου φανηκε!Ενα παιδικο δωματιο ονειρο!Θα βαλουμε και το χαλακι σημερα και θα ειναι τελειο!Κρεμασα κουρτινες, τις περισσοτερες δλδ,συμμαζεψα,σφουγγαρισα, επλυνα μπαλκονια...ευτυχως δεν ηταν ο αντρας μου εκει να με σκοτωσει:tongue::tongue: κοιμηθηκα και σπιτι αλλα η μικρη ακομα στη μανα μου, μυριζει αρκετα ακομα το σπιτι και δεν ξερω τι να κανω, να την παρω?Να την αφησω εκει κι αλλο?Χθες της ειπα να παω να την παρω κι εβαλε τα κλαματα μη φυγει απο τη γιαγια και τον παππου!!!:(

Κατερίνα,εδώ από 22η εβδομάδα ξεκινάνε τις β επιπέδου,λογικά καλά θυμάσαι για 5ο μήνα.

Τι ωραία να φτιαχνει κανείς πραγματα στο σπίτι,ανανεώνεσαι!!

Κι εμείς θα κάνουμε κάποιες αλλαγές(ήδη αρχίσαμε),αλλά όχι βαψίματα λόγω κρύου.Πάντως ό,τι κι αν φτιάχνουμε καθόμαστε μετά και το χαζεύουμε με τον άντρα μου.Στην αρχή μάλιστα ήταν και αρνητικός,τώρα πήρε φόρα και κάνει σχέδια για περισσότερες ανακατατάξεις.Θα δούμε.

Μήπως εσείς οι δευτερομανούλες μπορείτε να μου πείτε από τις αγορές που κάνατε στο πρώτο σας μωράκι τι σας φάνηκε απαραίτητο και τι άχρηστο;

Για την ώρα κοιτάζουμε μόνο (μαγαζιά,περιοδικά κλπ.),αλλά σιγά σιγά θέλω ν αρχίσω να μαζεύω κάποια πράγματα.

Εγω ευτυχως αχρηστες αγορες δεν εκανα, πηρα ενα καθισμα αυτοκινητου 0-18 κιλα, οχι δλδ τα πολυ μικρα σαν πορτ μπεμπε που ειναι και το εχω ακομη και νοντευει 2,5 η μικρη!Πηρα ενα λικνο ξυλινο για τους 5 πρωτους μηνες γιατι η κουνια στο δωματιο μας δε χωραει, την κουνια της που κοιμαται ακομα με ψηλα καγκελα που ανεβοκατεβαινουν για να μην πεφτει,δεν πηρα καλαθουνες κλπ ,μου φαινονται αχρηστες, επισης αν εχεις σκοπο να θηλασεις δε χρειαζεσαι αποστειρωτη,μην την πατησεις σαν εμενα που πηρα και ειναι ακομα αποθηκη...παρε πετσετουλες, ενα μπανακι, αυτα με το ναυλον που αλλαζουμε πανω το μωρο,αρκετα απο αυτα....πολλα κορμακια γιατι τα κανουν και βγαινουν απ'εξω..φορμακια, ουβερτουλες,σεντονακια...αυτα!:rolleyes:νομιζω!Α και καροτσι που να διπλωνει σαν ομπρελα να χωρανε κι αλλα πραματα για να πατε ταξιδακι,μη σας κλεινει ολο το πορτ παγκαζ σαν το δικο μας το πρωτο!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...