Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Εγω θα στησω αγαλμα στη μανα μου που ερχεται καθε μερα και μου κραταει το παιδι και μου κανει τοσες δουλειες!!

Μαιρη.....κι εγω χαλια με το εντερο και τα δικα μου αερια δε βγαινουν...απλα με πιεζουν,ειπα χθες στο γιατρο για σφιξιματα που νιωθω καμια φορα στην κοιλια και μου λεει εντερο ειναι!

μαρτυριο το εντερο,μας ξεγελα και νομιζουμε οτι συμβαινει κατι κακο!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα η μαμα υποφερει απο τα γονατα της και δεν πολυμετακινειται η κακομοιρουλα μωρε,αλλα επειδη μενει απο πανω μας,μαγειρευει και οταν βαριεμαι να μαγειρεψω πηγαινω και της ¨κλεβω" φαγητο!!! χαχαχαχα!!!!

....ηρθε το θαυμα.....

εμενα κοριτσια ευτυχως με βοηθαει ο συζυγος στις δουλειες και καπως συμμορφωνεται.να σας ρωτησω κατι?εχετε ακομη αναγουλες?εγω δεν την παλευω αλλο.δεν ξερω τι να κανω για να ηρεμησω λιγο το στομαχι.τρωω λιγο καθε 3 ωρες αλλα και παλι τα ιδια

GLAEp3.png

εμενα κοριτσια ευτυχως με βοηθαει ο συζυγος στις δουλειες και καπως συμμορφωνεται.να σας ρωτησω κατι?εχετε ακομη αναγουλες?εγω δεν την παλευω αλλο.δεν ξερω τι να κανω για να ηρεμησω λιγο το στομαχι.τρωω λιγο καθε 3 ωρες αλλα και παλι τα ιδια

Οχι Μαριαννα,σταματησαν, αλλα δοκιμασε τζιντζερ,μου ειχαν πει οτι κανει καλο!

εγω ελαχιστες,ευτυχως σταματησαν οι εμετοι γιατι αλλιως θα παθαινα αφυδατωση!!!

τωρα εχω καποιες στιγμε μεσα στην ημερα αλλα οχι τοσο ενοχλητικες.μονο καουρες παρεμειναν,αλλα οχι ολο το 24ωρο οπως πριν!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

σε μορφη αφεψηματος καλη μου?θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις.

εγω το απογευμα γινομαι χαλια.προσπαθω να αλλαζω γευση μηπως και συνελθω αλλα τιποτα.μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθω εχω συνεχεια ταση για εμετο.

GLAEp3.png

hello koritsia!Ti kanete?

xathika ligaki etrexa me kati douleies.Pws pate,fouskosame?egw gia ta dedomena mou fouskosa arketa arxisa na foraw kai to tzin egumosunhs giati me steneuoun pleon ta dika mou!Ssmera ama exei keno o doctor mou tha paw kai ama eimai kai tuxairi tha doume kai to fulo.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

ρε κορίτσια που ακούστηκε αυτό για το εξάμηνο οτι θα κοπεί? Αναφέρθηκε πουθενά απισήμως????? δεν προλαβαίνουμε δηλαδή?:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Κάτι μου λέει οτι δεν θα μας βρει τέτοιο κακό....:rolleyes:

αλλα κατι λιγουρες για σοκολατα τις εχω. χτες το βραδυ βαριομουνα να κοψω σαλατα κ εφαγα πατατακια - πως με βρισκεις :confused:

χαχαχα....:Pμία απ τα ίδια...πατατάκια παρακαλώ!!!!!!

Τι τους βάζουνε μέσα,βρε κορίτσια,και δεν μπορεί κανείς να τα σταματήσει.

Ασε πια τις σοκολάτες....ΙΟΝ Αμυγδάλου το πιο μεγάλο μεγεθος με τα ολόκληρα αμύγδαλα.......αααααα:cool:

piga loipon shmera ston giatro kata 90%agori,den mas vohthise h stash tou opote to sigouro tha to mathoume sth b epipedou pou ekleisa gia 21/12.To kalutero htan pou h Elena(kori mou)evlepe thn othoni kai elege nini nini polu omorfh stigmh!!!!aaaaaa to kalutero den sas eipa sunolo 4,5 ta kila to ravw apo aurio....grrrrrrr

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

έλενα άντε με το καλό, άσε τα κιλά μπαίνουν βροχή κι εγώ έβαλα 7 από την αρχή και άρχισα διατροφή να συγκρατηθώ, βέβαια τις γουρουνιές τις κάνω ακόμα που και που..

λοιπόν πήγα και εγώ στη γιατρό μου σήμερα και είδα το μωράκι που χει μεγαλώσει πολύ, είναι επιβεβαιωμένα αγόρι-3 φορές μου το δειξε το πουλάκι του για σιγουριά! ξαφνιάστηκα λίγο γιατί περίμενα να χω πάλι κορίτσι και τώρα θα ναι κάτι διαφορετικό-και άγνωστο- για μένα.επειδή μεγάλωσα με μια αδελφή δεν έχω εμπειρία από αγόρια οπότε οι αγορομάνες δώστε τα φώτα σας! anyway αυτά τα νεότερα κι εγώ έκλεισα 7/12 β'επιπέδου άντε μακάρι να ναι όλα καλά!καλό βράδυ!

age.png

preg.png

Κοριτσάκια μου καλά,καλημέρα.

Πρωί πρωί σήμερα και πάλι....με έχουν φάει οι αϋπνίες,εκεί 4...4:30 ξυπνάει ο βρυκόλακας.

Μια που λέτε για κιλά,έχω βάλει αισίως 3 και είμαι στην 18η εβδομάδα(4 μηνών).

Ξέρετε πότε μπαίνουν τα πολλά κιλά;Ξεκινάνε από τώρα ή στο 3ο τρίμηνο;

Καλημερα!!

Ελενα & Pinkie με το καλο τα αγορακια σας! εγω ειμαι ηδη αγορομανα κ θα ξαναγινω :P. ζωηρα τα αγορακια, δε λεω, αλλα επειδη στον περιγυρο μας εχουμε κ αγορια κ κοριτσια στην ηλικια αυτη των 2-2.5 ολα αφηνιαζουν. νομιζω πως παιζει μεγαλο ρολο ο γονεας, ε τωρα αμα βγει σβουρας οπως ο γιος μου περαστικα!! :tongue:

Ρηνουλα τα κιλα μπορει να μπουν απο την αρχη αν τρως πολυ. σιγουρα στο γ τριμηνο βαραινεις περισσοτερο γιατι μεγαλωνει κ το μωρο πολυ κ το βαρος μπαινει ευκολοτερα. δυστυχως θελει προσοχη κ εγκρατεια - εγω δεν εχω ιδιαιτερη.

ξεκινησα φυσιοθεραπειες στον αυχενα κ ποναωωωω!! ειδικα στο τελος καθε συνεδριας που μου κανει μασαζ με τα χερια νιωθω πως οι ωμοι μου ειναι απο σιδερο, τελειως ακαμπτοι.

Viki για το εξαμηνο του ΟΑΕΔ το κοιταω κ επανερχομαι!

καλημερα κοριτσια!!!!πως ειστε?εγω ιδιαιτερη κοιλιτσα δεν εχω κανει.σαν πεπονακι ειναι.απο κιλα στο πρωτο τριμηνο εχασα 3.τωρα στον τεταρτο μηνα δεν εχω ιδεα.την τεταρτη που εχω ραντεβου θα με ζυγισει η μαια και θα δω αποτελεσματα γιατι κατι σοκολατιτσες τις τσακισα.αχ μακαρι να δω και το φυλο γιατι με τρωει να παρω ενα μονο φορμακι ετσι να το εχω να το βλεπω και αργοτερα τα υπολοιπα.

φιλακια στις κοιλιτσες και στα παιδακια σας!!!!!

GLAEp3.png

καλημέρα!

Εγώ τώρα άρχισα να βλέπω κοιλίτσα και να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου....πού να γίνει και μπαλόνι δηλαδή...

Να σας πω για την κορούλα μου να γελάσετε....τις προάλλες πήγα κομμωτήριο , κουρεύτηκα και χτενίστηκα. Χθες έπιασα τα μαλλιά μου κοτσίδα. Με βλέπει η κόρη μου το πρωί και μου λέει: Λε μαμαααααααά! Γιατί έπιασες τα μαλλιά σου κοτσίδα ? Θα τα χαλάσεις! Σε κάνανε πολύ όμοφη στο κομμωτήλιο αφού...Ε, τί να σου πω τώλα λε μαμά....:tongue:

και σήμερα το πρωί, ντυμένη , χτενισμένη εγώ πάλι με κοτσίδα , καθόμαστε και την έχω αγκαλιά για τις καλημέρες. έρχεται και ο πατέρας της να την καλημερίσει και του λέει: μπαμπά αύιο να πάμε πάλι στο κομμωτήλιο να κουλευτεί η μαμά γιατί να! κοίτα τί έκανε! Τα χαλάσε τα μαλλιά της! Εγώ την είπα να μην τα κάνει κοτσίδα και αυτή τα έκανε!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...