Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημεριζω!!

τι κανετε κοπελιες;

το γιο μου δεν τον εχω παρει μαζι στο γιατρο κ δε νομιζω να το κανω. δεν ειναι απο τα παιδια που καθονται σε ενα καναπε κ περιμενουν, κ επειδη συνηθως εχει αρκετη αναμονη στο ιατρειο θα αναστατωσει τα παντα οποτε θα δει το αδερφακι live κατευθειαν!

κρεμα σ'αυτη την εγκυμοσυνη βαζω vaseline intensive care για ξηρες επιδερμιδες. ραγαδες δεν εκανα στην κοιλια στην πρωτη κ ελπιζω να μην κανω ουτε τωρα. το στηθος δεν τη γλιτωσε. μετα την εγκυμοσυνη βασικα αλλαξε. κ σχημα κ μεγεθος. τωρα ειναι παλι "τουμπανο" :tongue:.

εχω παρει 3 κιλα μεχρι στιγμης.

Κατερινα το 6μηνο του ΟΑΕΔ θα το κοψουν τελικα; εχω μια φιλη που γενναει το Μαιο κ τα βλεπει δυσκολα τα πραγματα. γενναει κ σε δημοσιο κ της ειπα για τις καινουργιες χρεωσεις κ εχει καταχαρει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα..΄.κάπως αργοπορημένη σήμερα,δεν κοιμήθηκα καλά και στο τέλος είδα κι έναν φρικτό εφιάλτη με νοσοκομεία,αίματα κλπ. που καλύτερα να μην περιγράψω.

Χτες στη γιατρό μας.Το λουλουδάκι μου έχει μεγαλώσει,180 γραμμάρια στη 18η εβδομάδα το χρυσό μου.Η γιατρίνα πολύ βιαστική να μάθει το φύλο,μάλλον κορίτσι λέει,αν και δεν τη ρώτησα.

Άλλωστε,θα το μάθουμε με την β επιπέδου σε λιγότερο από ένα μήνα και θα είναι και σίγουρο.

Τι τους πιάνει όλους με το φύλο του παιδιού;:rolleyes:

Βλέπω ότι προσέχετε και βάζετε κρεμούλες,κι εγώ,αν και είμαι και λίγο ξεχασιάρα,το καλύτερό μου βέβαια είναι όταν αναλαμβάνει ο αντρούλης το μασάζ;).Καλά,έλιωσα με την περιγραφή της κορούλας της βίκυς που κάνει μασάζ στη μανούλα.

Σε λιγότερο από 8 εβδομάδες έχουμε Χριστούγεννα,μπράβο Μαίρη,το τικεράκι σου είναι ό,τι πρέπει για να μπαίνουμε στην ατμόσφαιρα!

Εγω παλι εβλεπα ενα παρα πολυ ωραιο και ρομαντικο ονειρο αποψε αλλα με εκοψε η κορη μου στις 5...και απο τοτε ειμαι ξυπνια φυσικα...:-(

Ευγε στον αντρα σου Ρηνουλα που σου κανει και μασαζ...ας μη χαρακτηρισω τον δικο μου...τουλαχιστον ας πιασει τη μπαντανοβουρτσα το σκ να βαψει το σπιτι...

Λοιπον...δεν ξερω για σας, εγω πειναω συνεχεια!!!Τωρα μου μυρισε καρμποναρα-πεννες και παρηγγειλα ντομινος παλι...100 κιλα θα γινω!!!!κλαψ

Πρεπει να κανονισω ραντεβου με τη διαιτολογο αμεσα!!!!

ασε μη λες για πεινα. εδω τα πρωινα εχω ορεξη να φαω μεχρι κ τα γραφεια. αποφευγω τα ντελιβερι, αλλα κατι λιγουρες για σοκολατα τις εχω. χτες το βραδυ βαριομουνα να κοψω σαλατα κ εφαγα πατατακια - πως με βρισκεις :confused:

το παλευω πολυ τις καθημερινες αλλα στα γλυκα δεν αντιστεκομαι με τιποτα. σ/κ του δινω κ καταλαβαινει!

Διαφημίσεις

ασε μη λες για πεινα. εδω τα πρωινα εχω ορεξη να φαω μεχρι κ τα γραφεια. αποφευγω τα ντελιβερι, αλλα κατι λιγουρες για σοκολατα τις εχω. χτες το βραδυ βαριομουνα να κοψω σαλατα κ εφαγα πατατακια - πως με βρισκεις :confused:

το παλευω πολυ τις καθημερινες αλλα στα γλυκα δεν αντιστεκομαι με τιποτα. σ/κ του δινω κ καταλαβαινει!

Σαλατα?Καλε εχω πλυνει το μαρουλι απο τη Δευτερα να το κανω σαλατουλα με κρουτον για τη δουλεια και ακομα στο ψυγειο ειναι...βαριεμαι να το κοψω:-(

μου φαινεται ειμαι απο τις τυχερες που δεν εχουν καθολου ορεξη!!! μονο εφαγα κατι δρακουλινια προχθες! μου αρεσαν παρα πολυ ,αλλα μου επεσαν βαρια και συνεχεια μου ερχονταν μεχρι τον οισοφαγο!! χθες βραδυ ξυπνησα γιατι μου μυριζε καβουρδισμενος καφες!!!ολο κατι μου βρομαει!

α! και οταν τυχον πεινασω τρωω τοστακι και ειμαι κομπλε!παντως ωρες ωρες θελω να φαω σα τρελη και παω να κανω γουρουνια και στην 1η δαγκωνια..μπλιαξ,τα αφηνω ολα!!! τωρα αν αργοτερα ανοιξει η ορεξη θα τρωω τοσο πολυ για να καλυψω αυτο το κενο!!! χααχαχαχ!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Σαλατα?Καλε εχω πλυνει το μαρουλι απο τη Δευτερα να το κανω σαλατουλα με κρουτον για τη δουλεια και ακομα στο ψυγειο ειναι...βαριεμαι να το κοψω:-(
αχ ποσο σε νιωθω..μια απο τα ιδια!!! χαχαχαχα!!

....ηρθε το θαυμα.....

αχ ποσο σε νιωθω..μια απο τα ιδια!!! χαχαχαχα!!

Αχ δε με νιωθεις!!!Στη 2η εγκυμοσυνη θα με νιωσεις...που θα εχεις κοιμισει ενα μωρο ηδη στις 10:30 -11 και θα θες να ετοιμασεις και για τη δουλεια σου φαγητο!Αμ δε, ξερη στο κρεβατι παω κατευθειαν!

Διαφημίσεις

αχ βρε κατεριν πως τα λες! χαχαχα!!

να ρωτησω κατι αλλο. το εντερο σας σας ποναιε καθολου; χθες γυρω απο τον αφαλο και προς τα πλευρα ενιωθα το εντερο τουμπανο και με την πιεση που ασκουσα πονουσε. ξεφυγα αυτυχως απο το σταδιο της δυσκοιλιοτητας,αλλα νομιζω εχει γινει πολυ ευαισθητο πλεον.. ντρεπομαι τωρα..αλλα αφηστε τα αερια που εχω!

....ηρθε το θαυμα.....

ασε Κατερινα. εγω κοιταω το σπιτι, βλεπω τη σκονη κ απλα αγνοω. ωρες ωρες τρελλαινομαι με τις δουλειες κ τις εκκρεμοτητες αλλα μετα κουλαρω κ κανω τα στραβα ματια!

ευτυχως ερχεται μια κοπελα καθε 15 μερες κ κανει γενικη. ακομα μπορω να την πληρωνω - ευτυχως - !

ασε Κατερινα. εγω κοιταω το σπιτι, βλεπω τη σκονη κ απλα αγνοω. ωρες ωρες τρελλαινομαι με τις δουλειες κ τις εκκρεμοτητες αλλα μετα κουλαρω κ κανω τα στραβα ματια!

ευτυχως ερχεται μια κοπελα καθε 15 μερες κ κανει γενικη. ακομα μπορω να την πληρωνω - ευτυχως - !

σωστη....

....ηρθε το θαυμα.....

Εγω θα στησω αγαλμα στη μανα μου που ερχεται καθε μερα και μου κραταει το παιδι και μου κανει τοσες δουλειες!!

Μαιρη.....κι εγω χαλια με το εντερο και τα δικα μου αερια δε βγαινουν...απλα με πιεζουν,ειπα χθες στο γιατρο για σφιξιματα που νιωθω καμια φορα στην κοιλια και μου λεει εντερο ειναι!

κι εγω στη δικια μου. μου κραταει το μικρο κ μου μαγειρευει καθημερινα. μεγαλη υποθεση το μαγειρεμα.

ευτυχως θα ξεκινησει παιδικο ο γιος μου τελος του μηνα να χαλαρωσει λιγο κι αυτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...