Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

katerina καταλαβαίνω την αγωνία σου κι εγώ αύριο πάω στη γιατρό μου, άντε να δούμε και το φύλο και βέβαια αν είναι όλα καλά. από προχθές καταλαβαίνω κάτι κινήσεις εκεί κάτω κορίτσια, όσο μεγαλώνουν τα μωράκια θα τα νιώθουμε και πιο πολύ.

περιμένω να μάθω κι εγώ το φύλο, να δω τι θα κάνω με το παιδικό δωμάτιο που είναι γεμάτο νεράιδες στους τοίχους τώρα.. άντε υπομονή, καλό απόγευμα!

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

Ουτε εγω εμαθα φυλο..δε φαινοταν και ειναι και ο δικος μου ο γιατρος που λεει μονο αν ειναι 100% σιγουρος!

Σημασια εχει οτι το μωρακι μου ειναι μια χαρα και σε αναπτυξη και σε ολα!Κουναγε χερακια-ποδαρακια...πηραμε και τη μεγαλη μαζι και ξετρελαθηκε...βεβαια μεχρι να κοιμηθει το βραδυ ζηταγε αγκαλια και ορθια...:-(

Σιδηρο-ασβεστιο δεν ξεκιναω ακομα, σε κανα μηνα που θα ξαναπαω τα λεμε!

και εγώ την παίρνω πάντα μάζι μου κατερίνα. Ο γιατρός κάθεται στο σκαμπώ και την φωνάζει δίπλα του και της δείχνει το αδερφάκι της.

Χθες θυμήθηκε ότι είχει βρει μια πιπίλα της ξεχασμένη στο σπίτι της γιαγιάς. Την έβαλε σε ένα κουτάκι λέει να την δώσει στο αδερφάκι της. Της εξηγούσα οτι αυτό όταν γεννηθεί δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα μόνο του και για αυτό θα πρέπει να το φροντίζουμε εμείς και να το πάιρνουμε αγκαλίτσα. Της ζήτησα να με βοηθάει γιατί θα χρειάζομαι τη βοήθειά της και να μην κλαίει όταν το πάιρνουμε αγκαλίτσες και ότι αυτή φυσικά πάντα θα έχει θέση στην αγκαλιά μας . μου είπε πως δεν θα κλαίει γιατί αλλιώς θα τρομάξει το καημένο:tongue: και όταν κοιμάται αν κάνει κανείς φασαρία θα τον μαλώνει. Πάντως δείχνει πολύ τρυφερά συναισθήματα προς στιγμήν τουλάχιστον...και εμένα με περιποιείται. Μου θυμίζει το ασβέστιο κάθε απόγευμα και μου αλοίφει κρέμα την κοιλιά με τα χεράκια της τα μικρά:tongue:

Τωρα που το λες κρεμα για ραγαδες δεν εχω ξεκινησει!Πολυ στο φλου την πηρα αυτη την εγκυμοσυνη με τοσο τρεξιμο...καλα κι εμενα χθες ειδε τα χαπια μου (το φιλισιν) ελα μαμα να σου δωσω χαπι σου για το νινι,κεχασες!

Διαφημίσεις

Τωρα που το λες κρεμα για ραγαδες δεν εχω ξεκινησει!Πολυ στο φλου την πηρα αυτη την εγκυμοσυνη με τοσο τρεξιμο...καλα κι εμενα χθες ειδε τα χαπια μου (το φιλισιν) ελα μαμα να σου δωσω χαπι σου για το νινι,κεχασες!

τί γλυκά και τρυφερά είναι μωρέ???

και εγώ ακόμα δεν αγόρασα απο το φαρμακείο για ραγάδες. την johnson bed time βάζω για ενυδάτωση. Απο το ολλότελα....Αύριο ή απο βδομάδα που θα πάω φαρμακείο να πάρω βαφή για τα μαλλιά θα πάρω μια korres για ραγάδες...Αφού στην προηγούμενη δεν έκανα ραγάδες ας ελπίσουμε δεν θα κάνω και σε αυτήν ....

Ουτε εγω εκανα στην πρωτη εγκυμοσυνη, εχω μια κρεμα απο την πρωτη,δε νομιζω να εχει παθει τιποτα!Θα βαλω αυτη!

Και εμένα μου είχε περισσέψει αλλά όταν είδα την ημερομηνία λήξης είχε λήξει προ πολλού....και έτσι την έστειλα...

καλημερα! βρε κοριτσια τι γλυκα που ειναι τα παιδακια σας!! αχχχχχ!!!

εμεις αυτη τη βδομαδα μαλλον θα ξαναπαμε γιατρο για να παρουμε τα συμπληρωματα.οσο για τις κρεμες ξεκινησα απο τον 2ο στο στηθος και απο τον 3ο στην κοιλια. βλπεω ομως οτι δεν αφυδατωνεται το δερμα μου(παρα μονο στις θηλες που φαινεται σα να ξεφλουδιζουν) και ευτυχως φαγουρες και τραβηγματα δεν νιωθω ακομα. πηρα αυτες απο το λητω,σαλμπα μαμα ουνο και την φισσαν μαμα απο το φαρμακειο!

σας φιλω!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Εγω Μαιρη τη φισαν την ειχα παρει και την πεταξα,εχει μεσα paraben και ειπα να τα αποφευγω στην εγκυμοσυνη,βεβαια θα μου πεις το αφρολουτρο σου δεν εχει?λεμε τωρα...percutalfa παιρνω εγω για ραγαδες.

Διαφημίσεις

Εγω Μαιρη τη φισαν την ειχα παρει και την πεταξα,εχει μεσα paraben και ειπα να τα αποφευγω στην εγκυμοσυνη,βεβαια θα μου πεις το αφρολουτρο σου δεν εχει?λεμε τωρα...percutalfa παιρνω εγω για ραγαδες.

δεν την χρησιμοποιω συνεχεια αυτη,πιο πολυ βαζω την σαλμπα μαμα! αλλα ειναι πιο λιπαρη και οταν θελω να βγω εξω τοτε βαζω την φισαν! μωρε αμα ειναι στο δερμα να κανει ραγαδες θα κανει οτι και να του βαλουμε εμεις πανω. εσυ στην κορη σου ποτε εκανες ραγαδες; ποιο μηνα;

....ηρθε το θαυμα.....

Δεν εκανα ραγαδες.Μονο στο στηθος αλλα με 6 μηνες θηλασμο ηταν αναποφευκτο!Ειχα βεβαια στο στηθος απο διαιτα που ειχα κανει παλιοτερα!

και γω στο στηθος τις φοβαμαι! τελος παντων,ολα για τα παιδια μας!!! δεν θα χουμε και λεφτα να κανουμε πλαστικη μετα!!! χααχαχαα!!!

....ηρθε το θαυμα.....

και γω στο στηθος τις φοβαμαι! τελος παντων,ολα για τα παιδια μας!!! δεν θα χουμε και λεφτα να κανουμε πλαστικη μετα!!! χααχαχαα!!!

Και να ειχα δε θα εκανα,ειλικρινα ποσως με ενδιαφερει!Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα για το παιδι μου και θα το κανω και για το 2ο...αν δε μου κοψουν το 6μηνο του ΟΑΕΔ οπως λεγεται βεβαια...παντως το στηθος μου το χαιρομαι σε καθε εγκυμοσυνη!!!Τελεια δε γινονται???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και να ειχα δε θα εκανα,ειλικρινα ποσως με ενδιαφερει!Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα για το παιδι μου και θα το κανω και για το 2ο...αν δε μου κοψουν το 6μηνο του ΟΑΕΔ οπως λεγεται βεβαια...παντως το στηθος μου το χαιρομαι σε καθε εγκυμοσυνη!!!Τελεια δε γινονται???:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπα..εμενα με κουρασαν ηδη,ειναι αρκετα μεγαλο απο μονο του και τωρα το νιωθω ασηκωτο! η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο στητο!!!!αλλα δεν μπορω να το κουμανταρω! οταν βγαζω το σουτιεν και χαλαρωνουν νιωθω οτι φτανουν στο πατωμα!!! χχαχαχαχααχ! γελαω μονη μου τωρα!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...