Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Με το καλο Σοσσανακι!

Βικυ αφου σηκωθηκε ο χριστιανος μη μιλας καθολου!Ο δικος μου δεν κουνιεται με τιποτα!

Το σκ βαφουμε το σπιτι μας, ολο αν καταφερουμε, εγω μετακομιζω στη μανα μου με το παιδι και αφηνω αντρα και πατερα να κανουν ολη τη βρωμοδουλεια!Το παιδικο δωματιο θα γινει λαχανι με πορτοκαλι, ελπιζω να γινει ωραιο! Σημερα πηραμε τα χρωματα αν και ηθελα να το καθυστερησω λιγο ακομα μεχρι αυριο δλδ που εχω ραντεβου με το γιατρο μου μπας και μου πει οτι εχω κοριτσι παλι και τα κανω ολα ροζζζζζ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ απο την μέση και κάτω το έχω λαχανί και το υπόλοιπο μισό ταπετσαρία γαλάζια με συννεφάκια χωρισμένα απο μια μπορντούρα.

Χαλί λαχανί με γαλάζιο πάλι με τον γουίνι και την παρέα του, όπως και η μπορντούρα και μια λαχανί και μια γαλάζια κουρτίνα. Είναι πολύ ωραίο που έχει έντονα χρώματα. Και εγώ γι'αυτό δνε το έκανα ροζ (άσε που περίμενα αγόρι) αλλά και πάλι σκεφτόμουν και το δεύτερο. Εσύ όμως στη φάση που είσαι μπορείς να περιμένεις λίγο να μάθεις το φύλο και αν είναι κορίτσι το πατάς ένα ροζάκι. Αλλά και με τα λαχανί πορτοκαλί θα γίνει πολύ όμορφο. Φωτεινό και χαρούμενο!

εγώ απο την μέση και κάτω το έχω λαχανί και το υπόλοιπο μισό ταπετσαρία γαλάζια με συννεφάκια χωρισμένα απο μια μπορντούρα.

Χαλί λαχανί με γαλάζιο πάλι με τον γουίνι και την παρέα του, όπως και η μπορντούρα και μια λαχανί και μια γαλάζια κουρτίνα. Είναι πολύ ωραίο που έχει έντονα χρώματα. Και εγώ γι'αυτό δνε το έκανα ροζ (άσε που περίμενα αγόρι) αλλά και πάλι σκεφτόμουν και το δεύτερο. Εσύ όμως στη φάση που είσαι μπορείς να περιμένεις λίγο να μάθεις το φύλο και αν είναι κορίτσι το πατάς ένα ροζάκι. Αλλά και με τα λαχανί πορτοκαλί θα γίνει πολύ όμορφο. Φωτεινό και χαρούμενο!

Ναι μωρε κι εγω αυτο σκεφτηκα, ας μην ειναι και ολα ροζ!Εχουμε κοριτσιστικη κουρτινα, στα παιδια ολα αρεσουν αλλωστε!Περιμενουμε και κουκετα με πορτοκαλι χρωμα μεσα σε 2 βδομαδες οποτε μια χαρα θα ειναι!

ίσως ήταν κάπως μονότονο το όλο ρόζ.

Θα γίνει πολύ χαρούμενο, θα δεις...και η μικρή θα το λατρέψει..

Το μισώ το βάψιμο! Γίνονται όλα χάλια και μέχρι και η παραμικρή γωνία πρέπει να περάσει απο τα χέρια σου για καθάρισμα. και ο άντρας μου το μισεί γι'αυτό δεν βάφει..λούφα τη βγάζει..

ίσως ήταν κάπως μονότονο το όλο ρόζ.

Θα γίνει πολύ χαρούμενο, θα δεις...και η μικρή θα το λατρέψει..

Το μισώ το βάψιμο! Γίνονται όλα χάλια και μέχρι και η παραμικρή γωνία πρέπει να περάσει απο τα χέρια σου για καθάρισμα. και ο άντρας μου το μισεί γι'αυτό δεν βάφει..λούφα τη βγάζει..

Μωρε κι εγω δνε ειχα καμια ορεξη για τετοια τωρα...μονο το παιδικο ειπαμε αρχικα και φτασαμε σε ολο το σπιτι, αν προλαβουν βεβαια...ο πατερας μου γενικα βαφει και ξερει τη δουλεια ,εχει και τα συνεργα..ελπιζω να μη γυρισω και βρω το σπιτι μισο!!!

Δε θα το εκανα ολο ροζ αν ηταν κοριτσια και τα δυο,θα εβαζα μεσα και λιγο μωβακι...

Διαφημίσεις

Μωρε κι εγω δνε ειχα καμια ορεξη για τετοια τωρα...μονο το παιδικο ειπαμε αρχικα και φτασαμε σε ολο το σπιτι, αν προλαβουν βεβαια...ο πατερας μου γενικα βαφει και ξερει τη δουλεια ,εχει και τα συνεργα..ελπιζω να μη γυρισω και βρω το σπιτι μισο!!!

Δε θα το εκανα ολο ροζ αν ηταν κοριτσια και τα δυο,θα εβαζα μεσα και λιγο μωβακι...

στο ίδιο μοτίβο είναι πάλι ροζ - μώβ. Το λαχανί πορτοκαλί κάνει άλλη αντίθεση, είναι πιο φωτεινό και ζωηρότατο.

Μωρέ να μου το θυμηθείς θα σου ανοίξουν δουλειές...και κουφώματα θα σαπουνίσεις και μπαλκονόπορτες , αν κάνεις μπαλκονόπορτες δεν θα κάνεις και παντζούρια? και μετά και τα τζάμια? και αφού θα κατεβούν και οι κουρτίνες δεν θα τις βάλεις και αυτές στο πλυντήριο? και αν κάνεις όλα τα υπόλοιπα τα πολύφωτα και τα καλοριφέρ θα μείνουν παραπονεμένα? Τα ξέρω αυτά...το ένα φέρνει το άλλο...όπως με το παιδικό θα βαφτεί όλο το σπίτι έτσι και οι δουλειές θα φέρει η μία την άλλη...

στο ίδιο μοτίβο είναι πάλι ροζ - μώβ. Το λαχανί πορτοκαλί κάνει άλλη αντίθεση, είναι πιο φωτεινό και ζωηρότατο.

Μωρέ να μου το θυμηθείς θα σου ανοίξουν δουλειές...και κουφώματα θα σαπουνίσεις και μπαλκονόπορτες , αν κάνεις μπαλκονόπορτες δεν θα κάνεις και παντζούρια? και μετά και τα τζάμια? και αφού θα κατεβούν και οι κουρτίνες δεν θα τις βάλεις και αυτές στο πλυντήριο? και αν κάνεις όλα τα υπόλοιπα τα πολύφωτα και τα καλοριφέρ θα μείνουν παραπονεμένα? Τα ξέρω αυτά...το ένα φέρνει το άλλο...όπως με το παιδικό θα βαφτεί όλο το σπίτι έτσι και οι δουλειές θα φέρει η μία την άλλη...

Αγχωθηκα τωρα...καλα οι μισες κουρτινες πλυθηκαν ηδη σημερα.για σιδερωμα δεν ξερω τι θα γινει, εχω και πρεσα μονο, παει το ατμοσιδερο τα 'παιξε...οσο για τα πολυφωτα κλπ,μη μου σπασουν κανενα φοβαμαι μονο με κανα ματσουκι απο βουρτσα...ευτυχως ταβανια δε βαφουμε,δεν εχει και πολλα το σπιτι μας, 4 χρονια μενουμε!

Αγχωθηκα τωρα...καλα οι μισες κουρτινες πλυθηκαν ηδη σημερα.για σιδερωμα δεν ξερω τι θα γινει, εχω και πρεσα μονο, παει το ατμοσιδερο τα 'παιξε...οσο για τα πολυφωτα κλπ,μη μου σπασουν κανενα φοβαμαι μονο με κανα ματσουκι απο βουρτσα...ευτυχως ταβανια δε βαφουμε,δεν εχει και πολλα το σπιτι μας, 4 χρονια μενουμε!

Εγω τις κουρτίνες τις πλένω στις 500 στροφές , σε χαμηλή θερμοκρασία, ελαφρύ πρόγραμμα χωρίς στίψιμο (μαζί με τα τσιγγελάκια τους). Αφού τελειώσει βάζω ένα στίψιμο να φύγουν τα πολλά νερά και τις κρεμάω κατευθείαν όπως είναι. δεν θέλουν καθόλου σίδερο. βέβαια εξαρτάται και απο το ύφασμα της κουρτίνας....Το έχεις δοκιμάσει ποτέ?

όσο για τα ρούχα το στεγνωτήριο με έχει σώσει απο πολυυυυυυυυύ σίδερο;)

Εγω τις κουρτίνες τις πλένω στις 500 στροφές , σε χαμηλή θερμοκρασία, ελαφρύ πρόγραμμα χωρίς στίψιμο (μαζί με τα τσιγγελάκια τους). Αφού τελειώσει βάζω ένα στίψιμο να φύγουν τα πολλά νερά και τις κρεμάω κατευθείαν όπως είναι. δεν θέλουν καθόλου σίδερο. βέβαια εξαρτάται και απο το ύφασμα της κουρτίνας....Το έχεις δοκιμάσει ποτέ?

όσο για τα ρούχα το στεγνωτήριο με έχει σώσει απο πολυυυυυυυυύ σίδερο;)

Αυτο γινεται με τις λεπτες απλα σημερα επλυνα τις χοντρες τις απο πανω...πως λεγονται αυτες μωρε που δενουμε στο πλαι πανω απο τη λεπτη κουρτινα..οι οποιες ειναι και σατεν η μια...βαριες..ε θα βοηθησει η μανουλα μου μωρε ε??:lol:στεγνωτηριο δεν εχω και δε χωραει και πουθενα!!!Ειναι τοσο μικρο το μπανιο μας που το πλυντηριο ειναι 45αρι αναγκαστικα!!!Καποια στιγμη θα ξηλωσουμε τη μπανιερα εννοειται και θα βαλουμε μια καμπιθνα ντουζ απλα να κερδισουμε λιγο χωρο!!!

Αυτο γινεται με τις λεπτες απλα σημερα επλυνα τις χοντρες τις απο πανω...πως λεγονται αυτες μωρε που δενουμε στο πλαι πανω απο τη λεπτη κουρτινα..οι οποιες ειναι και σατεν η μια...βαριες..ε θα βοηθησει η μανουλα μου μωρε ε??:lol:στεγνωτηριο δεν εχω και δε χωραει και πουθενα!!!Ειναι τοσο μικρο το μπανιο μας που το πλυντηριο ειναι 45αρι αναγκαστικα!!!Καποια στιγμη θα ξηλωσουμε τη μπανιερα εννοειται και θα βαλουμε μια καμπιθνα ντουζ απλα να κερδισουμε λιγο χωρο!!!

τις τρεπαρίες λές...ναι , αυτές θέλουν. εγώ το καλοκαίρι τις βγάζω εντελώς για να 'ανοίξει' λίγο το σπίτι. Ακόμα δεν τις έβαλα , πρέπει να τις κρεμάσω και εγώ...

όσο για το στεγνωτήριο το έχω στο μπαλκόνι γιατί το μπάνιο μου θα έκλεινε πολύ αν το έβαζα πάνω απο το πλυντήριο....

Μου έλυσε τα χέρια πραγματικά! Με έχει σώσει απο πολύ κόπο!

Διαφημίσεις

Καλημερααα!! :D

κουρτινες, βαψιματα, καθαρισμα ακουω. εγω το σαββατο θα στρωσω, θα ερθει κ η καλη κυρια που μου καθαριζει να κανουμε μια γενικη παραλληλα. νομιζω πως πρεπει να αρχισω να κατεβαζω κουρτινες απο σημερα να πλενονται σιγα σιγα ωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχ δε θελωωωωω.

εγω σκεφτομαι τι να κανω το 2ο παιδικο σιγα σιγα, πρεπει να το αδειασουμε, σκεφτομαστε να βαλουμε ταπετσαρια στη μια πλευρα κ το υπολοιπο δεν ξερω αν θα βαφτει η οχι. ανοιξαν οι δουλειες μας χειμωνιατικα κοριτσια!

ξεκινησα χτες φυσιοθεραπειες για τον αυχενα, μου τις ειχε γραψει ο γιατρος το Μαιο αλλα μεγαλη η αναμονη στον φυσικοθεραπευτη κ τωρα ηρθε η σειρα μου. αθανατο ΙΚΑ !!!!

Μαιρη μ'αρεσουν τα χριστουγεννιατικα τικερ σου! ελα να μπαινουμε σε διαθεση χριστουγεννιατικη ;)

καλημέρα!

Κατερίνα β επιπέδου ή επίσκεψη στον γιατρό σου?

εγώ β επιπέδου έκλεισα στις 16/11 . Μαζί με την αιμοληψία για το down θα κάνω και γενικές αίματος και ούρων. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει άλλες εξετάσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...