Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

εγω μαγνησιο απο την αρχη κ στις 2 εγκυμοσυνες. στην πρωτη επαιρνα 4 την ημερα μετα τον 8ο.

Μαιρη μια συνηθεια ειναι, απλα το στομαχι δεν ειναι καθε μερα στα καλα του οποτε το να παιρνεις κ ολα αυτα τα χαπια ειναι μια ταλαιπωρια. πιο πολυ απ'ολα νομιζω με ενοχλει το ασβεστιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω που κ που. πολλες φορες τα βραδια νιωθω "σφιξιμο" χαμηλα, σαν συσπαση ας πουμε. νομιζω πως εχει να κανει με την κουραση κ με το οτι σηκωνω κ το μικρο κ με επιβαρυνει.

εχω που κ που. πολλες φορες τα βραδια νιωθω "σφιξιμο" χαμηλα, σαν συσπαση ας πουμε. νομιζω πως εχει να κανει με την κουραση κ με το οτι σηκωνω κ το μικρο κ με επιβαρυνει.

Ακριβως το ιδιο νιωθω κι εγω οποτε τεντωνομαι και γενικα κουραζομαι με τη μικρη!Στιγμιαια με σφιγγει και με αφηνει!

εγω νιωθω σουβλιες! τελος παντων θα παω στο γιατρο και θα μου πει.να ηρεμησω λιγακι!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Εγώ φυλλικό έπαιρνα από την αρχή και σίδηρο και ασβέστιο μόλις έκλεισα την 13 εβδομάδα.Μαγνήσιο στην πρώτη εγκυμοσύνη μου πήρα πρώτη φορά μετά τον 7ο από ότι θυμάμαι.

Πονάκια έχω πολλά εγώ. Όχι να σφαδάζω αλλά ενοχλήσεις.

Κατερίνα αυτό με το ότι νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά το έχω από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος τώρα τελευταία το ξεπέρασα. Άγχος είναι τίποτα άλλο.

dev104pr___.pnglamlamsbu20050723_-6_My+child+is.png

καλα και γω δεν σφαδαζω αλλα οσο τα νιωθω τοσο πιο πολυ τα σκεφτομαι και αστα να πανε. χθες την εβγαλα σε ενα τραπεζι με μια καρεκλα..χαλια! πιαστηκα ολοκληρη!ισως για αυτο σημερα εχω πονακια!

....ηρθε το θαυμα.....

Γεια σας κορίτσια!

Κατερίνα όταν εδινα εγω εξετάσεις για το δίπλωμα, αν δεν είχα λαδώσει δε θα το έπαιρνα. Πήγα να ξεκινήσω(έλυσα χειρόφρενο,εβαλα πρώτη κλπ), χωρίς να έχω βάλει μπροστά!!!:D Μετα βεβαια τα πήγα καλά, αλλα αν δεν είχα λαδώσει θα με έκοβαν σίγουρα.

Παίρνω σίδηρο και ασβέστιο από όταν μπήκα στον 4ο μήνα.Για μαγνήσιο δε μου έχει πει. Επίσης έχω πολλά υγρά ακόμα!!! Εχετε κι εσείς;;;

Γεια σας κορίτσια!

Κατερίνα όταν εδινα εγω εξετάσεις για το δίπλωμα, αν δεν είχα λαδώσει δε θα το έπαιρνα. Πήγα να ξεκινήσω(έλυσα χειρόφρενο,εβαλα πρώτη κλπ), χωρίς να έχω βάλει μπροστά!!!:D Μετα βεβαια τα πήγα καλά, αλλα αν δεν είχα λαδώσει θα με έκοβαν σίγουρα.

Παίρνω σίδηρο και ασβέστιο από όταν μπήκα στον 4ο μήνα.Για μαγνήσιο δε μου έχει πει. Επίσης έχω πολλά υγρά ακόμα!!! Εχετε κι εσείς;;;

Καποιες φορες ναι!!Πολλα!

Αληθεια, για το αφεντικο μου σας εκανα παραπονα σημερα η το ξεχασα??Λοιπον απο το πρωι καπνιζει κανονικοτατα διπλα μου...κι εγω πηγαινοερχομαι,ανοιγω πορτες,κλεινει αυτος,ανοιγω εγω,κλεινει αυτος...εχει την εντυπωση οτι επειδη εχει εξαερισμο δε μου μυριζει κιολας...και του το λεω συνεχεια απο την περασμενη Τριτη...:mad::x:x:x

Διαφημίσεις

Α ωραια τι ηθελα και το γραφα το παραπανω?Τσακωθηκα για το παλιοτσιγαρο και η απαντηση του ηταν αμα δε σ'αρεσει να πας σπιτι σου!Εχω πολλα στο κεφαλι μου δεν θα εχω κι εσενα να ανοιγεις τις πορτες να με παγωσεις...:confused::confused::confused:οπως καταλαβαινετε,αρχισε παλι ο πολεμος και μαλιστα πιο δυνατος απο την πρωτη εγκυμοσυνη...προσπαθει να με κανει να παραιτηθω!Σκεφτομαι σοβαρα την Τεταρτη που θα παω γυναικολογο να παρω και μια επαπειλλουμενη αδεια!!!!

Α ωραια τι ηθελα και το γραφα το παραπανω?Τσακωθηκα για το παλιοτσιγαρο και η απαντηση του ηταν αμα δε σ'αρεσει να πας σπιτι σου!Εχω πολλα στο κεφαλι μου δεν θα εχω κι εσενα να ανοιγεις τις πορτες να με παγωσεις...:confused::confused::confused:οπως καταλαβαινετε,αρχισε παλι ο πολεμος και μαλιστα πιο δυνατος απο την πρωτη εγκυμοσυνη...προσπαθει να με κανει να παραιτηθω!Σκεφτομαι σοβαρα την Τεταρτη που θα παω γυναικολογο να παρω και μια επαπειλλουμενη αδεια!!!!

και δίκιο θα έχεις...δεν είναι απειλή το τσιγάρο για την υγεία του εμβρύου πρώτον και δεύτερον για την δική σου:tongue:

Πάντως έλεος....Παλιανθρωπιά λέγεται αυτό. εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη το αφεντικό μου (αυτό που δεν καπνίζει) κρέμασε στους τοίχους απαγορευτηκά για το κάπνισμα. βέβαια ο άλλος κάπνιζε πάλι αλλά στο γραφείο του δίπλα απο το ανοιχτό παράθυρο, όχι μες στη μούρη μου...

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ μαμα Απριλίου (15) με το καλό, και πολλές φορές σας διάβαζα για να λύσω τις απορίες μου...Με το καλό όλες μας.

Κατερίνα εξαγριώθηκα με το αφεντικό σου! Αν θέλεις μέχρι και μήνυση μπορείς να του κάνεις! Μα τί ζώα!

SnLVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ μαμα Απριλίου (15) με το καλό, και πολλές φορές σας διάβαζα για να λύσω τις απορίες μου...Με το καλό όλες μας.

Κατερίνα εξαγριώθηκα με το αφεντικό σου! Αν θέλεις μέχρι και μήνυση μπορείς να του κάνεις! Μα τί ζώα!

καλημερα σοσονακι!!!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Γειά σας κορίτσια!

Μαίρη βλέπω χριστουγεννιάτικη...

Η κόρη μου λέει θα ζητήσει απο τον Άγιο Βασίλη ένα τραμπολίνο και ένα κουνιστό αλογάκι, πού θα τα βάλω???? και αν δεν τις τα φέρει δεν θα απογοητευτεί? Απο τον Σεπτέμβριο το λέει ακόμα...

εν τω μεταξύ απο χθες με έπιασε ένα μυστήριο πράγμα....νιώθω ρίγος και τρέμω σαν κομπρεσερ, σαν να ανεβάζω 40 πυρετό αλλά αν με πιάσεις δεν είμαι ζεστή:rolleyes: και κομάρες , σε σημείο να μην έχω κουράγιο να σηκωθώ απο το κρεβάτι. Χθές το βράδυ δεν άντεχα απο το τρέμουλο και ξύπνησα τον άντρα μου να μου φέρει ένα ντεπόν, ούτε μεχρι την κουζίνα δεν ήμουν ικανή να πάω, ευτυχώς με το ντεπόν με άφησε σχετικά γρήγορα...Εν τω μεταξύ μια ώρα να τον ''πείσω'' να σηκωθεί και αφού φτάνει στην κουζίνα ξαναγυρνάει και μου λέει τί είπες πώς θέλεις?:rolleyes::rolleyes: Πάλι καλά που δεν ξαναπεσε στο μαξιλαρι του...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...