Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Συγνώμη, τα έκανες όλα σωστά και σε κόψαν για μηχανολογική ερώτηση????

Αυτά στα προφορικά δεν εντάσονται??? Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αν εμάς μας κάναν ερωτήσεις...αλλά αν συμβαίνει αυτό είναι άδικο. Και πραγματικά ξέρουν καλά τον τρόπο να σε αγχώνουν. Θυμάμαι εγώ είχα πατήσει κάπως απότομα το φρένο και πετάγεται ο άλλος ο καραφλός απο πίσω μέσα στην ηρωνία και μου λέει: ευτυχώς που δεν φάγαμε κοπελιά...:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εκανα βλακεια Βικυ στο παρκαρισμα, πρωτη φορα!!Απλα με τις παιοερωτησεις με κομπλαραν απο την αρχη!

παρκάρισμα, ε? Οι δικοί μου στο παρκάρισμα είχαν βγάλει χάρακα και μέτρησαν την απόσταση της ρόδας απο το πεζοδρόμιο...Αλλά ρε συ, 5 χρόνια οδηγάω, αν με βάλεις να παρκάρω και τώρα με αυτούς πίσω απο την πλάτη μου θα τα σκ###σω. Ας βγούν έξω τουλάχιστον να παρακολουθούν τη διαδικασία:tongue:

Εγώ την οπισθογωνία φοβόμουν...ο δάσκαλος σήκωσε το χέρι όταν έπρεπε να πατήσω φρένο και να στρίψω , με μια κίνηση που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν αυτοί και μάλλον εκεί ήταν που το πάτησα και απότομα :mrgreen:

Ευα ωραια στο playmobil?Το σκεφτομασταν κι εμεις να παμε αλλα ειπα μηπως ειναι για πιο μεγαλα παιδακια...να γινουμε καλα κιολας πρωτα γιατι ειμαστε χαλια με λαιμο,εγω δλδ,η μικρη μια χαρα ειναι..

ωραια ειναι, εχει αρκετα μεγαλα παιδακια μεσα αλλα υπαρχει και χωρος ξεχωριστος για παιδακια μεχρι 4 ετων. εμεις εκει κατσαμε.

ρε γμτ σε κοβουνε ευκολα στις εξετασεις για το διπλωμα, με το παραμικρο. μη μασας κ ξαναπροσπαθησε.

οταν εδωσα εγω - το 1997 :oops: - δεν θυμαμαι αν εκαναν κ μηχανολογικες ερωτησεις.

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω κατι..ποτε σας εδωσε ο γιατρος σιδηρο,μαγνησιο κτλ;;;

Εμενα μεχρι στιγμης μονο φολικο οξυ μου εχει δωσει,την Τεταρτη θα παω και ισως μου δωσει και σιδηρο-ασβεστιο..στην πρωτη εγκυμοσυνη που ειχα ΄και αλλο γιατρο τα ειχα ξεκινησει απο την 7η βδομαδα!Τωρα ακομα τιποτα!

Εμενα μεχρι στιγμης μονο φολικο οξυ μου εχει δωσει,την Τεταρτη θα παω και ισως μου δωσει και σιδηρο-ασβεστιο..στην πρωτη εγκυμοσυνη που ειχα ΄και αλλο γιατρο τα ειχα ξεκινησει απο την 7η βδομαδα!Τωρα ακομα τιποτα!

εγω φιλισιν επαιρνα απο πριν λογω φαρμακοεπαγομενης αναιμιας,δεν θα το κοψω ποτε,αλλα επειδη εχω πονακια 3-4 μερες τωρα ελεγα μηπως μου δωσει μαγνησιο κτλ! χθες ενιωσα κατι σα οξυ νευροπονο που με ξυπνησε φαντασου,και εχω πονακια τωρα,τσιμπηματακια,τραβηγματα κτλ!

....ηρθε το θαυμα.....

φολλικο οξυ κ μαγνησιο απο την αρχη κ μολις μπηκα στον 4ο μηνα μου εδωσε σιδηρο κ ασβεστιο.

λογικα θα μου δωσει τωρα.αλλα εχω ακουσει οτι δεν πινονται με τιποτα ε;

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια οπως και αλλες κοπελες που ξερω,μαγνησιο πηραμε απο τον 7ο και μετα καπου...προς το τελος δλδ!εγω ισως στην πρωτη εγκυμοσυνη να μην πηρα και καθολου!

Παντως τα πονακια,τραβηγματα κλπ δνε εχουν σχεση με τρα συμπληρωματα Μαιρη!

Να δεις τι πονους και σφιξιματα εχω εγω οποτε προσπαθω να ακινητοποιησω τη μικρη για να ντυθει,...:-(

λογικα θα μου δωσει τωρα.αλλα εχω ακουσει οτι δεν πινονται με τιποτα ε;

εγώ μια χαρά τα παίρνω:mrgreen: δεν μου δημιουργούν κανένα πρόβλημα . Μάλλον στον οργανισμό είναι. Η μαμά μου έπαιρνε ασβέστιο για την οστεοπώρηση και το σταμάτησε γιατί την πέιραζε στο στομάχι λέει. γύρω στα 5 κουτιά τα έδωσε σε μένα.

Εγω κοριτσια οπως και αλλες κοπελες που ξερω,μαγνησιο πηραμε απο τον 7ο και μετα καπου...προς το τελος δλδ!εγω ισως στην πρωτη εγκυμοσυνη να μην πηρα και καθολου!

και εγώ δεν πήρα ποτέ μαγνήσιο.

Παντως τα πονακια,τραβηγματα κλπ δνε εχουν σχεση με τρα συμπληρωματα Μαιρη!

Να δεις τι πονους και σφιξιματα εχω εγω οποτε προσπαθω να ακινητοποιησω τη μικρη για να ντυθει,...:-(

το μαγνησιο λενε βοηθαει! τι να πω,ειναι το πρωτο και το αγχος παει και ερχεται! το απογευμα θα παρω τον γιατρο να του πω για τα πονακια.ευτυχως ειναι ηπια.

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...