Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Kalispera koritsia kaoures diavazw apo twra?egw eutuxos tipota mia xara eimai pros to paron.Katerina kai mena exei thema me tis surigges kai ta koutalia etsi tis ta dinw ola se potiri kanw pws einai paixnidi na to piei me to kalamaki gia dokimaseto,an kai esena einai megalh gia na thn xegelaseis eukola

Δενα καταλαβες...με τις συριγγες δεν εχουμε κανενα θεμα!!!Με τα κουταλια και τα σιροπια εχουμε..:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!

Εμένα κλασικά πάλι σήμερα το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Δε τη παλεύω άλλο. Από το μωράκι μου προς το παρόν ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Είμαι στη 17 εβδομάδα. Μήπως είναι ακόμη νωρίς; Δεν ξέρω. :?:

Ελπίζω να σύντομα να δώσει το παρόν!

Κατερινάκι μη μασάς τίποτα. Ευγενικά βέβαια, αλλά κάντου την παρατήρηση οτι σε ενοχλεί.

καλησπέρα κορίτσια, είχα κι εγώ ένα θέμα με πονοκεφάλους τις τελευταίες μέρες και υπέφερα στο κρεβάτι..στην πρώτη εγκυμοσύνη δε θυμάμαι να είχα ποτέ πονοκέφαλο,ενώ τώρα σχεδόν κάθε μέρα..δουλεύω βέβαια σε σχολείο και αυτή η βαβούρα από τα πιτσιρίκια αρχίζει και με κουράζει, γυρίζω σπίτι και θέλω απόλυτη ησυχία και η κόρη μου φαίνεται αγγελούδι μπροστά στα τερατάκια στο δημοτικό..

ευτυχώς εμένα οι καούρες που είχα στην αρχή πέρασαν, πάντως το κρύο γάλα που λένε eva βοηθάει . εγώ όποτε έπινα συνήθως το βράδυ ένιωθα πολύ καλύτερα. αφού πέρασαν οι καούρες με έχει πιάσει μανία με το φαγητό και έχω ήδη βάλει 5 κιλά..να δω πού θα φτάσω..

age.png

preg.png

Καλημερα κοριτσια.

Pinkie εγω δεν τολμαω να ζυγιστω, θα παω μια βολτα απο τη διαιτολογο την αλλη βδομαδα λεω να με ζυγισει αυτη...

Κοριτσια τι ξεφτιλα κυκλοφορει στον εργασιακο χωρο τελικα...Παιρνω που παιρνω λιγοτερα χρηματα απο οσα με εχει ασφαλισμενη χρονια τωρα...χθες, δλδ 3 μερες αφου ανακοινωσα την εγκυμοσυνη μου μου προτεινε μειωση μισθου κατα 100 ευρω!Απαντησα καταλληλα βεβαια και δεν βλεπω να τολμαει αλλα αν τολμησει το επομενο πρωι βγαινω με επαπειλλουμενη!!!!

Επισης σημερα δινω για διπλωμα οδηγησης αλλα επειδη λεφτα για λαδωμα δεν παιζουν οποτε μας βλεπω να τα ξαναλεμε καθε παρασκευη...

Α!Κολλησα και απο την κορη μου και ειμαι χαλια απο λαιμο, η καημενη δεν ετρωγε μερες τωρα οχι μονο λαιμου αλλα και στοματιτιδας..που την τσιμπησε?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.

Pinkie εγω δεν τολμαω να ζυγιστω, θα παω μια βολτα απο τη διαιτολογο την αλλη βδομαδα λεω να με ζυγισει αυτη...

Κοριτσια τι ξεφτιλα κυκλοφορει στον εργασιακο χωρο τελικα...Παιρνω που παιρνω λιγοτερα χρηματα απο οσα με εχει ασφαλισμενη χρονια τωρα...χθες, δλδ 3 μερες αφου ανακοινωσα την εγκυμοσυνη μου μου προτεινε μειωση μισθου κατα 100 ευρω!Απαντησα καταλληλα βεβαια και δεν βλεπω να τολμαει αλλα αν τολμησει το επομενο πρωι βγαινω με επαπειλλουμενη!!!!

Επισης σημερα δινω για διπλωμα οδηγησης αλλα επειδη λεφτα για λαδωμα δεν παιζουν οποτε μας βλεπω να τα ξαναλεμε καθε παρασκευη...

Α!Κολλησα και απο την κορη μου και ειμαι χαλια απο λαιμο, η καημενη δεν ετρωγε μερες τωρα οχι μονο λαιμου αλλα και στοματιτιδας..που την τσιμπησε?

καλημέρα!

κατερίνα καλή επιτυχία! Μην είσαι απεσιόδοξη , και εγώ δεν λάδωσα (γιατί οι εξεταστές δεν τα παίρναν:tongue: έπεσα σε περίπτωση:mrgreen:) και το πήρα με την πρώτη με 11 μόνο μαθήματα... Να είσαι συγκεντρωμένη και πες πως δεν υπάρχουν....απέβαλε άγχος και πίστεψε στον εαυτό σου:wink: Μια κοπέλα που δίναμε μαζί απο το άγχος δεν έλυσε το χειρόφρενο και χωρίς να προχωρήσει ούτε μέτρο την κοψανε! Ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση και όλα θα πάνε καλά! Τον νου σου στις πινακίδες! Έχει παγίδες..μπορεί να σε πάνε σε δρόμο όπου υπάρχει πινακίδα με αναγκαστική διαδρομή αριστερά , μην φύγεις ευθεία.....αυτό περιμένουν:tongue: και μην περιμένεις να σου πουν σε τέτοια περίπτωση στρίψε αριστερά....περιμένουν να πουν σε τσάκωσα....και προσοχή στα stop! κοκκαλώνεις το όχημα, γυρνάς καλά το κεφάλι δεξιά και αριστερά για να σε δούνε οτι ελέγχεις και όχι με την άκρη του ματιού..

όσο για την μικρή επειδή όπως είπες δεν έχει ξαναρρωστήσει δεν έχει αντισώματα και είναι ευαίσθητη.

Η δικιά μου όταν ήταν ενός, ο ανηψιός που μένει απο κάτω πήγε προνήπια. Συνέχεια ήταν άρρωστος και έμενε στην πεθερά όπου κοιτούσε και την δικιά μου, οπότε φυσιολογικό επακόλουθο να ήμαστε έναν χειμώνα με πυρετό, μύξα και βήχα. Πέρισυ μου αρρώστησε μόνο μια φορά και φέτος που πάει και παιδικό τίποτα! έκανε δουλειά η συλλογή αντισωμάτων μας...:tongue:

Βέβαια τότε τα ''έπαιρνα'' που μου αρρώσταιναν το παιδί αλλά πλέον κατάλαβα πως είναι κάτι αναπόφεκτο , αν δεν ήταν τότε, θα ήταν τώρα....

Καλημερα!

Κατερινα, πως του ηρθε κ σου προτεινε μειωση; κ καλα λογω της γενικης κρισης, δε βγαινει η επιχειρηση με τα εξοδα κλπ κλπ; αστον να κουρευεται!

Μωρε τη στοματιτιδα μπορει να την επαθε και απο τα χερακια που εβαλε στο στομα, πιανουν και οτι ναναι. οταν το ειχε παθει ο δικος μου του εβαζα ντακταριν τζελ στο στομα - ειδικο για τετοια περιπτωση. περαστικα στο κοριτσι!! και εσυ τσαγακια για το λαιμο κ καραμελιτσες.

εγω εχω παρει 3 κιλα μεχρι στιγμης. μπορουσα κ λιγοτερα αλλα ειμαι λιχουδα.

Βικυ ευχαριστω για τις συμβουλες!!!Ελπιζω να τα παω καλα γιατι εχω κουραστει πολυ με τα μαθηματα..

Ευα ναι αυτες ηταν οι δικαιολογιες βεβαια η απαντηση μου μεσα σε αλλα περιελαμβανε και τη φραση:αν εχετε τοση αναγκη 100 ευρω,περισσοετρο απο μενα δλδ,ε να σας τα δωσω!!!

Καλημέρα!

Κατερίνα,καλή επιτυχία στην οδήγηση,δεν είναι απαραίτητο να λαδώσεις,ούτε εγώ είχα λαδώσει και το πράγμα πήγε μια χαρά.

Απλά ακολούθησε τις καλές συμβουλές που σου δίνει η φίλη πριν από μένα.Αν μπορούσα να προσθέσω κάτι είναι τελειώνοντας,όταν σου πουν να βγεις από το αμάξι,τότε να κοιτάξεις καλά από το καθρεφτάκι και το παράθυρο πριν ανοίξεις την πόρτα.

Όσο για τον εργοδότη σου,δεν έχω λόγια.Απαράδεκτος.Του αξίζει ό,τι κι αν σκεφτείς να κάνεις.Ελεος πια...άραγε θα κόψει και στους υπόλοιπους υπαλλήλους του 100 ευρώ ή σε προτίμησε λόγω εγκυμοσύνης;;;

Καλημέρα!

Κατερίνα,καλή επιτυχία στην οδήγηση,δεν είναι απαραίτητο να λαδώσεις,ούτε εγώ είχα λαδώσει και το πράγμα πήγε μια χαρά.

Απλά ακολούθησε τις καλές συμβουλές που σου δίνει η φίλη πριν από μένα.Αν μπορούσα να προσθέσω κάτι είναι τελειώνοντας,όταν σου πουν να βγεις από το αμάξι,τότε να κοιτάξεις καλά από το καθρεφτάκι και το παράθυρο πριν ανοίξεις την πόρτα.

Όσο για τον εργοδότη σου,δεν έχω λόγια.Απαράδεκτος.Του αξίζει ό,τι κι αν σκεφτείς να κάνεις.Ελεος πια...άραγε θα κόψει και στους υπόλοιπους υπαλλήλους του 100 ευρώ ή σε προτίμησε λόγω εγκυμοσύνης;;;

Ειμαι η μονη υπαλληλος εδω μεσα στην ουσια οποτε απο μενα θελει να φαει οτι φαει, ενας συναδελφος υπαρχει μονο που ειναι πλεον με ημιαπασχοληση με δικη του θεληση οποτε ηδη εχει κοψει και απο αυτον!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αν μπορούσα να προσθέσω κάτι είναι τελειώνοντας,όταν σου πουν να βγεις από το αμάξι,τότε να κοιτάξεις καλά από το καθρεφτάκι και το παράθυρο πριν ανοίξεις την πόρτα.

Επίσης πριν κατεβείς βάζεις πρώτη , κλέινεις τη μηχανή και όπως λέει η ρηνούλα ελέγχεις και επιδεικτικά γυρνώντας το κεφάλι για να το δουν. Αφορμή ψάχνουν....Εμείς τότε τουλάχιστον με πρώτη το κλείναμε, αν ισχύει τώρα νεκρά δεν γνωρίζω, μην σε πάρω στο λαιμό μου...οτι σε είπε ο δάσκαλος! και μην ξεχάσεις να ανάψεις φλας στο παρκάρισμα! Αν και με alarm παρκάρει ο κόσμος, αλλά αφου θέλουν φλας, φλάς! Αυτά τουλάχιστον είναι 5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι, στα οποία δίνουν βάση...

κατερίνα καλή επιτυχία, μια χαρά θα τα πας ,καλά αν οι εξεταστές δουν ότι είσαι και έγκυος και σε κόψουν θα είναι γαιδούρια, απλά να προσέξεις μην κάνεις τίποτα χτυπητό λάθος..

γενικά πάντως νομίζω ότι οι εργοδότες τέτοιες εποχές ευκαιρία ψάχνουν να κόψουν λεφτά και τα ρίχνουν όλα στην κρίση, ντροπή τους! καλά εγώ που μαι δημ.υπάλληλος(καθηγήτρια) έχω δει ήδη το μισθουλάκο μου να μειώνεται τραγικά κι ας έφτυσα αίμα να περάσω ασέπ-3 φορές έδωσα και κανείς δε μου χάρισε τη θέση. τί να πω ας υπάρχει δουλειά έστω..

age.png

preg.png

Καλημερα & καλη εβδομαδα σε ολες!!

Τι κανετε; ποσο γρηγορα περναει το σ/κ :-(!

Κατερινα πως πηγαν οι εξετασεις για την οδηγηση; το πηρες;

χτες το απογευμα πηγαμε στο Playmobil Fun Park στην Κηφισια - τον παιδοτοπο της Playmobil δηλαδη. εχετε παει; μας αρεσε πολυ, ενας χωρος γεματος με οτι φιγουρες μπορειτε να φανταστειτε. ευτυχως εχει ενα χωρο για παιδια μεχρι 4 ετων κ κατσαμε εκει, ειχε πιο ησυχια κ ο γιος μου το ευχαριστηθηκε. μαζι μ'αυτον κ εμεις, ειχα κ εγω τρελλα με τα Playmobil, ειχα παρα πολλα μικρη. λιγο ακριβη εισοδος βεβαια - 12 ευρω το πιτσιρικι - αλλα χαλαλι του.

αντε καλη συνεχεια!

Καλημερα , καλη βδομαδα!

Δεν το πηρα το διπλωμα κοριτσια,ξαναπληρωσα και παραβολα και θα παω παλι την Παρασκευη...απλα με κομπλαρε ενας ηλιθιος απο την αρχη και εκανα βλακεια που δεν ειχα ξανακανει...με περασαν και για μηχανικο αυτοκινητων μαλλον,απο τις ερωτησεις που μου εκαναν...τελος παντων,ειμαι αποφασισμενη για την Παρασκευη οποτε..

Κατα τ'αλλα Τεταρτη εχω γιατρο,επιτελους,εγω πανω απο 3 βδομαδες απο την αυχενικη να παω και πιστευω και οτι κατι δεν παει καλα, ελπιζω βεβαια να μην ισχυει και να ειναι απλα αγχος και κουραση!

Ευα ωραια στο playmobil?Το σκεφτομασταν κι εμεις να παμε αλλα ειπα μηπως ειναι για πιο μεγαλα παιδακια...να γινουμε καλα κιολας πρωτα γιατι ειμαστε χαλια με λαιμο,εγω δλδ,η μικρη μια χαρα ειναι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...