Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Τι κάνετε κορίτσια;;;; Αρχίσανε τα μωράκια να δίνουν το παρον;:D

Νιωθω κι εγω κάτι πού και πού αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό. Θα περιμένω τις δυνατές κλωτσιές να είμαι σίγουρη!!!

Από χθες εχω καούρες, τι απαίσιο πράγμα είναι αυτό!!! Με το που τρωω λίγο αρχίζουν. Θα φτιάξω αυριο καμια σουπίτσα μήπως μου κάτσει καλύτερα!!! Αν έχετε καμια αλλη ιδέα, πείτε μου!!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε κορίτσια;;;; Αρχίσανε τα μωράκια να δίνουν το παρον;:D

Νιωθω κι εγω κάτι πού και πού αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό. Θα περιμένω τις δυνατές κλωτσιές να είμαι σίγουρη!!!

Από χθες εχω καούρες, τι απαίσιο πράγμα είναι αυτό!!! Με το που τρωω λίγο αρχίζουν. Θα φτιάξω αυριο καμια σουπίτσα μήπως μου κάτσει καλύτερα!!! Αν έχετε καμια αλλη ιδέα, πείτε μου!!!!;)

niki καούρες είχα στην πρώτη εγκυμνοσύνη. Δεν θυμάμαι απο ποιόν μήνα άρχισαν αλλά τους τελευταίους ήταν φρικτές! έτρωγα σήμερα και χώνευα μεθαύριο. Μέχρι και απο τον ύπνο μου ξυπνούσα. Ο γιατρός μου είπε να τρώω μικρά γεύματα και πιο πολλές φορές την ημέρα. Για να φας λιγότερο ένα μυστικό είναι να ξεκινήσεις με σαλάτα και όχι νερά μαζί με το φαγητό. Η αλήθεια είναι οτι και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έτρωγα βαρβάτα η λιχούδα , τώρα πια που ξέρω κάνω κράτη...Δεν ξέρω αν πιάνει η μέθοδος γιατί δεν την εφάρμωσα ποτέ, μέχρι τέλους έτρωγα με όρεξη κι όλας:tongue: Αλλά τώρα που τρώω ελαφρυά δεν με έχει πιάσει τίποτα.

καλημέρα!

Ρηνουλα εννοεις οτι η συναδελφος σου ηταν 6 μηνων εγκυος κ το αφεντικο δεν ηξερε τιποτα :confused: :confused:. αυτο ειναι τραγικο κ ακομα πιο τραγικο ειναι πως το εμαθε απο αλλον! δηλαδη περιμενε να παει ενα ωραιο πρωι κ να του πει "αααα δε σας ειπα! την αλλη εβδομαδα γενναω!!!"

Ναι..όπως το λες είναι.Κι όταν τη ρώτησε,αυτή είπε κάτι του στυλ:αχ,ξέρετε,εμείς οι γυναίκες δεν τα λέμε αυτά... ντόινγκ:confused:

εγω κ στην προγουμενη δουλεια κ τωρα σ'αυτην ειχα νορμαλ αντιμετωπιση οταν το ανακοινωσα.

ενταξει ο προηγουμενος δεν πεταξε απο τη χαρα του αλλα τουλαχιστον δεν μουτρωσε κιολας. μαλλον ειχε αγχωθει. τον πανικο τον επαθε οταν του ανακοινωσα πως θα φυγω με αδεια εγκυμοσυνης και δεν θα επιστρεψω. μεγαλες στιγμες!

Και γιατί δεν θα επιστρέψεις; (ελπίζω να μη γίνομαι πολύ αδιάκριτη)

Εγώ,αν είχα βοήθεια,θα ήθελα να γυρίσω στη δουλειά,αλλά δεν έχω κι έτσι μάλλον είναι μονόδρομος να καθήσω σπίτι.

Αχχχ...ένα θεματάκι με το φαγητό το έχω κι εγώ.

Μιας και γυρίζω απόγευμα από τη δουλειά έχω μια τρομερή πείνα.

Χθες έφαγα πολύ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, κατά τις 6 το απόγευμα...ε,είπα,θα χωνέψω μέχρι τις 10-11 που θα πάω για ύπνο.Αμέέέ....Φωτιά πήρε το στομάχι μου.

Το σκυλομετάνιωσα,αλλά δεν μπορώ να άλλαξω την ώρα που τρώω.

Σήμερα θα δοκιμάσω να πάρω κάτι μαζί μου,μήπως μου κόψει την πείνα.

Το μωράκι το άκουσα μια φορά(είμαι σχεδόν σίγουρη).:P

Μετά όμως τίποτα...διαβάζω ότι κινούνται συνέχεια μέσα στην κοιλιά μας,αλλά ίσως είναι ακόμα πολύ μικρά.

Φιλάκια σε όλες.

[quote

Και γιατί δεν θα επιστρέψεις; (ελπίζω να μη γίνομαι πολύ αδιάκριτη)

Εγώ,αν είχα βοήθεια,θα ήθελα να γυρίσω στη δουλειά,αλλά δεν έχω κι έτσι μάλλον είναι μονόδρομος να καθήσω σπίτι.

παραιτηθηκα απο την προηγουμενη δουλεια γιατι διοριστηκα σε δημοσια υπηρεσια - ναι ναι ειμαι δημ. υπαλληλος. :cool:

δουλευω κανονικα μεχρι 7 φλεβαρη αν ολα πανε καλα, δεν μας διωξουν, δεν πτωχευσουμε, δεν, δεν δεν .....μετα αδεια εγκυμοσυνης.

καουρες ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη, τωρα οχι ακομα. βεβαια εφταιγα. ετρωγα πιο πολυ κ πιο βαρια απο οτι επρεπε, ειχα δυσκολη χωνεψη και μετα ερχοντουσαν κ οι καουρες. κ μενα ο γιατρος μικρα κ ελαφρα γευματα μου ειχε πει.

λενε πως βοηθαει το κρυο γαλα - δεν το δοκιμασα ποτε κ δεν ξερω.

εγω πλεον το μωρο το νιωθω καθημερινα σε διαφορες στιγμες της μερας :D

Διαφημίσεις

Κι εγω ειχα καουρες και φουσκωματα σε αυτη και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη,καλα στην πρωτη μεχρι να γεννησω πεθανα απο το στομαχι μου!Το τι παλλινδρομηση εζησα...με 2-3 μαξιλαρια κοιμομουν!

Καλημερα δεν ειπα αλλα για μενα ειναι δυσκολη μερα ετσι κι αλλιως.Σχεδον αυπνη λογω κρυωματος της μικρης...θα τρεχω στο γιατρο το απογευμα,δε γινεται να ειναι βδομαδα παρα βδομαδα με βηχα και μυξες,απο Σεπτεμβρη παει ετσι η δουλεια..μου ξυπνησε και χαραματα, εχω και τυψεις που δουλευω και δεν ειμαι σπιτι να τη φροντισω εγω παρα την εχω παρατημενη μια με τη μια γιαγια και μια με την αλλη...εχω και το τελευταιο μαθημα οδηγησης σημερα μετα τη δουλεια και αυριο δινω για διπλωμα...λεφτα για λαδωμα δεν παιζουν οποτε στανταρ θα με ξαναδουν και την αλλη βδομαδα...μονο την εγκυμοσυνη μου δε μπορω να σκεφτω οπως καταλαβαινετε...

Κατερινα ετσι ειναι κ ο γιος μου. του εχει μεινεις ενας βηχας, μιλησα χτες με το γιατρο κ μου ειπε να τον ξαναπαρω αυριο να του πω πως παει γιατι μπορει να χρειαστει να τον ξαναδει, εχει κ μυξες. κ δεν παει ακομα παιδικο. που στο καλο τα κολλαει δεν ξερω.

καλημερα μελλουσες μανουλες με τα μπεμπακια σας!!!!

καουρες;;;; τι ειπατε τωρα!!! υποφερω!!! μονο οι σουπες με σωζουν και τα φρουτα!!!!και τα ανθρακουχα νερα(ο γιατρος μου ειπε να πινω οσο θελω αν με βοηθαει),αλλα οχι σοδες που ειναι πιο βαριες!!!καθε βραδυ παιρνω το νερακι μου διπλα για να κοιμηθω,οι μπουρμπουλήθρες με σωζουν!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Κατερινα ετσι ειναι κ ο γιος μου. του εχει μεινεις ενας βηχας, μιλησα χτες με το γιατρο κ μου ειπε να τον ξαναπαρω αυριο να του πω πως παει γιατι μπορει να χρειαστει να τον ξαναδει, εχει κ μυξες. κ δεν παει ακομα παιδικο. που στο καλο τα κολλαει δεν ξερω.

Ελα ντε κι εγω σπιτι την εχω,περυσι δεν αρρωστησε καθολου,φετος τι εχει παθει?Και δεν πινει και σιροπια,πηρα και ενα του κορρε φυτικο που μυριζει ωραια τζιφος!Μολις δει κουταλι φευγει!Με τις συριγγες παλι τα παει μια χαρα,εμβολια,ληψεις αιματος...αναισθησια πληρης!

Ποσο ειναι ο γιος σου Ευα?

κ ο δικος μου στα εμβολια καθεται, αιμα δεν εχει χρειαστει να του παρουμε ακομα.

με τα σιροπια εχει ερωτα, μου το ζηταει μονος του, ερχεται κ μου λεει "μαμα θα πιουμε σιροπακι;" :shock: μη σου πω οτι το πινει κ μετα γλυφεται κιολας....:tongue:.

ειναι 2,5 - γεννημενος το μαιο του 2009.

Διαφημίσεις

Καλορίζικη η καινούρια δουλειά και τυχερή,Εύα!

Επειδή αυτόν τον καιρό γίνεται μια άνευ προηγουμένου λασπολόγηση

του δημόσιου τομέα και των υπαλλήλων,δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσει κιόλας το μαγαζί!!!Να γίνει ένα συμμάζεμα,όπου χρειάζεται-δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος να μη συμφωνεί-ακόμα και ΔΥ!

Ας μην επεκταθώ όμως.

Αναρωτιέμαι βρε κορίτσια,πώς τα καταφέρνετε με τα μικρά σας;

Όλο και κάτι κολλάτε δηλαδή από συνάχια,κρυώματα κλπ;

Εγώ από τότε που έμεινα έγκυος,άρχισα να παρατηρώ πόσοι πολλοί βήχουν και φτερνίζονται στα μούτρα των άλλων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Συνήθως μάλιστα κάθονται και δίπλα μου!!:rolleyes:

Κι εγω ειχα κολλησει Ρηνουλα αλλα χωρις πυρετο κλπ ψιλοπραματα,απο τη μικρη ειχα κολλησει πριν κανα μηνα,γενικα στις εγκυμοσυνες δεν ειμαι τοσο περιεργη,μετα με το νεογεννητο ομως καθαριζω τα πομολα του σπιτιου με οινοπνευμα και κυκλοφορουσα και με μασκα στη μεγαλη μου επειδη τη θηλαζα μην κολλησω την H1N1 που κυκλοφορουσε πολυ τοτε..

Ασε που το να κολλησουμε τιποτα ειναι το λιγοτερο, αντε να εισαι εγκυος να εχεις τα δικα σου και να προσπαθεις να ταισεις,κοιμισεις και το παιδι....εκει να δεις ζορια!

Καλορίζικη η καινούρια δουλειά και τυχερή,Εύα!

Επειδή αυτόν τον καιρό γίνεται μια άνευ προηγουμένου λασπολόγηση

του δημόσιου τομέα και των υπαλλήλων,δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσει κιόλας το μαγαζί!!!Να γίνει ένα συμμάζεμα,όπου χρειάζεται-δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος να μη συμφωνεί-ακόμα και ΔΥ!

Ας μην επεκταθώ όμως.

Αναρωτιέμαι βρε κορίτσια,πώς τα καταφέρνετε με τα μικρά σας;

Όλο και κάτι κολλάτε δηλαδή από συνάχια,κρυώματα κλπ;

Εγώ από τότε που έμεινα έγκυος,άρχισα να παρατηρώ πόσοι πολλοί βήχουν και φτερνίζονται στα μούτρα των άλλων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Συνήθως μάλιστα κάθονται και δίπλα μου!!:rolleyes:

ευχαριστω για τις ευχες, αν κ ειμαι ηδη 2,5 χρονια στο δημοσιο τομεα. διοριστηκα λιγο μετα που γεννησα το πρωτο μου παιδακι.

οσο για τα κρυωματα, δεν τα γλιτωνεις. εγω απο το γιο μου κολλαω τα παντα. μετα θελει πολυ προσοχη με το νεογεννητο - οπως λεει κ η κατερινα -. κ εμεις που εχουμε ηδη ενα παιδι δεν ξερω τι θα καταφερουμε να αποφυγουμε, σιγουρα θα κολλαει το ενα το αλλο.

Ναι σιγουρα, μακαρι να το αποφυγουμε βεβαια ,εγω εχω μπει σε νοσοκομειο με νεογεννητο-την κορη μου και δε θελω να το ξαναζησω!Οχι λογο ιωσης βεβαια αλλα οπως και να χει ειναι οτι χειροτερο να σαραντιζεις στο παιδων!

Kalispera koritsia kaoures diavazw apo twra?egw eutuxos tipota mia xara eimai pros to paron.Katerina kai mena exei thema me tis surigges kai ta koutalia etsi tis ta dinw ola se potiri kanw pws einai paixnidi na to piei me to kalamaki gia dokimaseto,an kai esena einai megalh gia na thn xegelaseis eukola

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...