Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια.

Χαίρομαι που περάσατε καλά στις εκδρομούλες σας,εμείς (έτσι κι αλλιώς δεν εχουμε εδώ τις ελληνικές αργίες) περάσαμε το ΣΚ στο Ικέα ψάχνοντας

ντουλάπια κουζίνας,γιατί-λέει ο αντρούλης-τώρα θα χρειαστούμε περισσότερο χώρο.

Κι εγώ εντωμεταξύ χρειάζομαι περισσότερο...χώρο,χτες εγκαινίασα το πρώτο μου παντελόνι εγκυμοσύνης με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και αποστροφής.Σαν να ήμουν μέσα σε σακί ένα πράγμα.Πάντως ακόμα η κοιλίτσα δεν πολυφαίνεται.

"Χαρές και γέλια" είναι όλα τα αφεντικά,λέω,εμένα ο δικός μου δεν είπε ούτε μια καλή κουβέντα,δεν είπε απολύτως τίποτα,ίσως γιατί υπάρχει κι άλλη πριν από μένα,η οποία (πιο πονηρούλα) δεν είπε απολύτως τίποτα σε κανέναν,κάποια στιγμή στον 6ο πια κάποια το υποψιάστηκε και του το σφύριξε.Ε,πάλι,από το να το λες από την 6η εβδομάδα όπως εγώ....κι αυτό τραβηγμένο μου φαίνεται και το άλλο όμως χειρότερο.

Εδώ είναι κανείς υποχρεωμένος να το πει μετά τον 3ο μήνα στη δουλειά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!

Ρηνουλα εννοεις οτι η συναδελφος σου ηταν 6 μηνων εγκυος κ το αφεντικο δεν ηξερε τιποτα :confused: :confused:. αυτο ειναι τραγικο κ ακομα πιο τραγικο ειναι πως το εμαθε απο αλλον! δηλαδη περιμενε να παει ενα ωραιο πρωι κ να του πει "αααα δε σας ειπα! την αλλη εβδομαδα γενναω!!!"

εγω κ στην προγουμενη δουλεια κ τωρα σ'αυτην ειχα νορμαλ αντιμετωπιση οταν το ανακοινωσα.

ενταξει ο προηγουμενος δεν πεταξε απο τη χαρα του αλλα τουλαχιστον δεν μουτρωσε κιολας. μαλλον ειχε αγχωθει. τον πανικο τον επαθε οταν του ανακοινωσα πως θα φυγω με αδεια εγκυμοσυνης και δεν θα επιστρεψω. μεγαλες στιγμες!

Καλημερα κοριτσια!!

Ρηνουλα 6 μηνων????Καλα δε φαινοταν???

Ρε παιδια που θα παει αυτη η κατασταση, φοβαμαι να ζυγιστω,θα περασω μια βολτα απο τη διαιτολογο την αλλη βδομαδα αλλα ειναι μολις 1 παρα και απο τις 7:30 το πρωι εχω φαει: γαλα με μπισκοτα, ενα κρουασαν, το μεσημεριανο μου (μπιφτεκια με πατατες) και ενα twix!!!!Και ακομα πειναωωωωωωωω.......:(:(:(:(:(

Καλημερα κοριτσια!!

Ρηνουλα 6 μηνων????Καλα δε φαινοταν???

Ρε παιδια που θα παει αυτη η κατασταση, φοβαμαι να ζυγιστω,θα περασω μια βολτα απο τη διαιτολογο την αλλη βδομαδα αλλα ειναι μολις 1 παρα και απο τις 7:30 το πρωι εχω φαει: γαλα με μπισκοτα, ενα κρουασαν, το μεσημεριανο μου (μπιφτεκια με πατατες) και ενα twix!!!!Και ακομα πειναωωωωωωωω.......:(:(:(:(:(

εγώ μεσημεριανό δεν πάιρνω στη δουλειά, το τρώω στις 5. ¨οταν ξύπνησα έφαγα μια φέτα κέικ και στη δουλειά πήρα 2 μπάρες δημητριακών κια μια μπανάνα για να ξεγελάω το στομάχι μου. Θα φάω το απόγευμα φαγητό και κατά τις 9 κανένα τοστάκι με ολικής και τέλος .

Κι εγω στις 5 ετρωγα κανονικα αλλα με τις διαιτες το καλοκαιρι η διαιτολογος επεμενε να τρωω μεσημερι οποτε απο τοτε αλλαξα συνηθειες και σπανια τρωω απογευμα, απλα δεν αντεχω κιολας!:rolleyes:

Διαφημίσεις

υπάρχουν μέρες που το παρακάνω και εγώ, σε σημείο που αισθάνομαι πως θα εκραγώ, κυρίως σκ, και κάνω κράτη μες στη βδομάδα για να κρατώ ισσοροπίες. Τώρα πια γνωρίζω καλά πως δεν ξεφορτώνωνται εύκολα τα ρημάδιοα τα κιλά. Και μου το έλεγε ο γιατρός μου, όταν γεννάτε και μετά έρχεστε κια μου λέτε δίκιο είχες γιατρέ που φώναζες...

γεια σας κοριτσια! κιλα ευτυχως ακομα καθολου..ουτε εκεινα που εχασα!ομως παρατηρω οτι οσο σταματανε τα στομαχικα σα να τρωω κανονικα και χαιρομαι γιατι υποσιτιζομουν τοσο καιρο!!! τωρα για λιγουρες ή πεινα...ακομα τιποτα!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!

σας φιλω!

....ηρθε το θαυμα.....

Κοριτσια....μολις αρχισα να νιωθω το μωρο!!!!!!!χιχιχιχιχιχ χαζομαμα!!!!

αληθεια;;; λεγε λεπτομεριες!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχ!!!!!!!!!! θελω κι εγω!!!!!!!!

....ηρθε το θαυμα.....

αληθεια;;; λεγε λεπτομεριες!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχ!!!!!!!!!! θελω κι εγω!!!!!!!!

Ελα βρε τι λεπτομερεις,ενιωσα μια μικρη πιεση μεσα στην κοιλιτσα...κοιλουμπα τωρα που την κοιταξα στον καθρεφτη.μην ανησυχεις θα το καταλαβεις καποια στιγμη που θα καθεσαι ηρεμη!Εγω εχω λιγες τετοιες στιγμες παντως...:(

Διαφημίσεις

Ελα βρε τι λεπτομερεις,ενιωσα μια μικρη πιεση μεσα στην κοιλιτσα...κοιλουμπα τωρα που την κοιταξα στον καθρεφτη.μην ανησυχεις θα το καταλαβεις καποια στιγμη που θα καθεσαι ηρεμη!Εγω εχω λιγες τετοιες στιγμες παντως...:(

μωρε δεν ξερω,το πρωτο ειναι και ολα μου φαινονται απιστευτα!! μακαρι να μην αργησει ο μπεμπης να με κλωτσησει δυνατα!!!

....ηρθε το θαυμα.....

μωρε δεν ξερω,το πρωτο ειναι και ολα μου φαινονται απιστευτα!! μακαρι να μην αργησει ο μπεμπης να με κλωτσησει δυνατα!!!

Α ξερετε οτι ειναι αγορι?Το ειδατε το φυλο?

Α ξερετε οτι ειναι αγορι?Το ειδατε το φυλο?

ναι!! ειχε παρει τελεια θεση οταν τελειωναμε την αυχενικη με τις ποδαρες ανοιχτες και μας ειπε 95% αγορι!!! αλλα θα το επιβεβαιωσουμε στην β! μεχρι τοτε ελπιζω μην αλλαξει κατι! αλλα στην αρχη ειχε σταυρωμενα τα ποδια και μου ειπε οτι αν δεν βλεπει κατι δεν θα πει τιποτα,ουτε κατα 70%!

....ηρθε το θαυμα.....

ναι!! ειχε παρει τελεια θεση οταν τελειωναμε την αυχενικη με τις ποδαρες ανοιχτες και μας ειπε 95% αγορι!!! αλλα θα το επιβεβαιωσουμε στην β! μεχρι τοτε ελπιζω μην αλλαξει κατι! αλλα στην αρχη ειχε σταυρωμενα τα ποδια και μου ειπε οτι αν δεν βλεπει κατι δεν θα πει τιποτα,ουτε κατα 70%!

και εμένα το πρώτο στην β επιπέδου με ανοιχτά τα πόδια αγόρι ήταν κατα 80 %.Αν δεν μου υπογράψουν το 100% δεν πιστεύω τίποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...