Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημερα!!!Χαιρομαι που ειστε ολες καλα!Ελειπα ταξιδακι απο την περασμενη Τεταρτη, μια χαρα περασαμε, βεβαια χθες πρωτη νυχτα σπιτι μας με τη μικρη δεν τη βγαλαμε τοσο καλα...εγω εφαγα μια λαχανοπιτα της πεθερας μου και περασα κανα διωρο στην τουαλετα με ζαλαδα,ταση για εμετο και διαρροιες,,..και η μικρη πνιγοταν απο φλεματα και μυξες,ξυπνησε ουρλιαζοντας και ειδαμε και παθαμε να την ηρεμησουμε στις 1!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχθες ανακοινωσα και την εγκυμοσυνη στο αφεντικο μου...με το ζορι και μετα απο ωρα μπορεσε να μιλησει και να πει ενα ενταξει, με το καλο.επρεπε να βλεπατε τη φατσα του!..ντροπη σε κατι τετοιους!Μονο αυτο εχω να πω!

Οσο για το μωρακι μου,δεν το νιωθω ακομα, την αλλη βδομαδα εχω ραντεβου με το γιατρο μου να δουμε τι γινεται!

Καλημερα!!!Χαιρομαι που ειστε ολες καλα!Ελειπα ταξιδακι απο την περασμενη Τεταρτη, μια χαρα περασαμε, βεβαια χθες πρωτη νυχτα σπιτι μας με τη μικρη δεν τη βγαλαμε τοσο καλα...εγω εφαγα μια λαχανοπιτα της πεθερας μου και περασα κανα διωρο στην τουαλετα με ζαλαδα,ταση για εμετο και διαρροιες,,..και η μικρη πνιγοταν απο φλεματα και μυξες,ξυπνησε ουρλιαζοντας και ειδαμε και παθαμε να την ηρεμησουμε στις 1!
Εχθες ανακοινωσα και την εγκυμοσυνη στο αφεντικο μου...με το ζορι και μετα απο ωρα μπορεσε να μιλησει και να πει ενα ενταξει, με το καλο.επρεπε να βλεπατε τη φατσα του!..ντροπη σε κατι τετοιους!Μονο αυτο εχω να πω!

Οσο για το μωρακι μου,δεν το νιωθω ακομα, την αλλη βδομαδα εχω ραντεβου με το γιατρο μου να δουμε τι γινεται!

καλημερα και καλο μηνα!!!

περαστικα σας..αλλα η λαχανοπιτα ηταν καλη..ή αυτη φταιει για τις υπερωριες του μπανιου;;;

οσο για το αφεντικο..γραψτον! μην δινεις σημασια!!! υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι! εδω τα λενε οι δικοι μας! οι ξενοι μας πειραζουν;

τι εννοεις δεν νιωθεις το μωρο; δεν ειναι ακομα νωρις;

εμεις καναμε αυχενικη,ολα καλα,κατα 95% αντρακος,αλλα φρικτους πονοκεφαλους!!!...ωχ δεν μπορω!

....ηρθε το θαυμα.....

Κατερινα κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα. περασαμε εγω κ ο αντρας μου το τριημερο - κ ειχαμε φυγει κιολας. ηταν σα να μη φυγαμε. εκεινος χειροτερα απο μενα γιατι εκανε κ πυρετο, χαλια!

κι ο γιος μου εχει τρελλο βηχα, μυξα κ φλεμματα. εχει βραχνιασει κιολας. μαλλον παλι στο γιατρο θα κουβαληθουμε σημερα. :-(

Μαιρη εγω το μωρο το νιωθω εδω και αρκετο καιρο.

η λαχανοπιτα φταιει καλε...την εχω ξαναπατησει, μα ενα κομματακι εφαγα...:-(

Δε νιωθω το μωρο το ειπα γιατι διαβασα που λεγατε οτι νιωθετε σαν να μην ειστε εγγυες, ε κι εγω τα ιδια!Κι εριξα και τοσο περπατημα στο ταξιδι ολη μερα εξω, αλλα ολα μια χαρα!

Διαφημίσεις

πως τα περασατε τα δυο σας με τον αντρουλη στο ταξιδι; χαλαρωσατε;

Oυυυυυυ σα νιοπαντροι!!!χαχαχαχα

εν τω μεταξυ ειχα καιρο να παω ταξιδι χωρις την ακατανομαστη, βλ.περιοδο...μαλλον επρεπε να μεινω εγγυος για να γινει!χαχαχα

Πηγαμε Μαδριτη μεσω Γενευης οποτε 2 μερες στην ουσια τις φαγαμε Γενευη!Ενα σας λεω, μακαρι να μπορουσα να σηκωθω και να φυγω απο την παλιοχωρα αυτη τωρα!!!Να μπορω να ζησω σαν ανθρωπος, να εχω τα παρκα μου να πηγαινει βολτα το παιδι μου σε καθαρες παιδικες χαρες, με το καροτσι του χωρις να κινδυνευω να μας φανε στο δρομο...αλλα τι σας λεω τωρα,τα ξερετε...

καλώς το Κατερινιώ!

¨η έγκυος ή με την ακατανόμαστη παρέα....να μην του δώσεις να καταλάβει δηλαδή....:tongue::tongue::tongue:περαστικά στην μικρούλα, της έβαλες ορό και να τραβήξεις τις μύξες μετά? εμένα έτσι ηρεμεί. της κάνω και ένα ζεστό τσαγάκι και ηρεμεί ακόμα πιο γρήγορα.

καλώς το Κατερινιώ!

¨η έγκυος ή με την ακατανόμαστη παρέα....να μην του δώσεις να καταλάβει δηλαδή....:tongue::tongue::tongue:περαστικά στην μικρούλα, της έβαλες ορό και να τραβήξεις τις μύξες μετά? εμένα έτσι ηρεμεί. της κάνω και ένα ζεστό τσαγάκι και ηρεμεί ακόμα πιο γρήγορα.

Ορο ειχα βαλει πριν και με το ζορι,μυξες δεντραβαμε πια,αν θελει φυσαει τη μυτη της..αλλα τι τσαγακι ορους κλπ αγκαλια και ορθια ηθελε να την εχω,ουτε να ξαπλωσει δεν ηθελε,το παιδι ειχε παθει αμοκ!!

Ορο ειχα βαλει πριν και με το ζορι,μυξες δεντραβαμε πια,αν θελει φυσαει τη μυτη της..αλλα τι τσαγακι ορους κλπ αγκαλια και ορθια ηθελε να την εχω,ουτε να ξαπλωσει δεν ηθελε,το παιδι ειχε παθει αμοκ!!

την καημενούλα. Η δικιά μου ευτυχώς φέτος είναι γερό καρύδι ακόμα (μην την ματιάξω) παρόλο που ξεκίνηνε παιδικό. αλλά πέρισυ ήμασταν συνέχεια έτσι. Ο γιατρός μου είχε πει να βάζω ένα μαξιλάρι κάτω απο το στρώμα της ούτως ώστε να είναι λίγο πιο ψιλά όταν κοιμάται και να μην πνίγεται απο τα φλέματα.

Διαφημίσεις

αν θελει φυσαει τη μυτη της..

Εγώ αν της πω φύσα , φυσάει απο το στόμα το ζοντόβολο:tongue: έτσι της τα τραβάω γιατί φοβάμαι μην πάθει καμιά ωτίτιδα αν μένουν μέσα οι βλένες.

την καημενούλα. Η δικιά μου ευτυχώς φέτος είναι γερό καρύδι ακόμα (μην την ματιάξω) παρόλο που ξεκίνηνε παιδικό. αλλά πέρισυ ήμασταν συνέχεια έτσι. Ο γιατρός μου είχε πει να βάζω ένα μαξιλάρι κάτω απο το στρώμα της ούτως ώστε να είναι λίγο πιο ψιλά όταν κοιμάται και να μην πνίγεται απο τα φλέματα.

Αυτο με το μαξιλαρι το κανω κι εγω,οταν θελει μαξιλαρι βεβαια...και η δικια μου παντως μια φορα εχει κανει πυρετο στις διακοπες μας φετος..2 χρονια δεν εχει αρρωστησει σαν παιδι!

Καλημέρα κορίτσια,

Εύχομαι περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες. Και εγώ πριν 3 εβδομάδες ήμουνα στο κρεβάτι με άσχημη γρίπη και ακόμα να γίνω 100% καλά. Με έχει τσακίσει ο βήχας σε σημείο που να φοβάμε πλέον για το μωρό. Το τι κούνημα έχει φάει το καημένο δεν το συζητώ! Όσο για τους πονοκεφάλους? :mad: Κάθε μέρα έτσι ξυπνάω!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Φιλάκια σε όλες

Kalhspera koritsia!!!pws eiste?apoti diavazw oles me ponokefalo e?ti kako kai auto shmera idika xupnisa kai varagan ta melligia mou san trela tespa elpizw na perasoun kai autoi.Katerina den exw logia gia to afentiko sou mallon exw alla den to lew tha me parexigisoun.Exei niosei kamia tipota?Egw oxi pantos 4os mhnas kai akoma tipota thn korh mou 17 evdomadon thn eniosa.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Elena μου και γω μια από τα ίδια είμαι. Αύριο γίνομαι ακριβώς 17

εβδομάδων και μέχρι τώρα δεν έχω νιώσει τίποτα! Δεν ξέρω βέβαια τι ακριβώς πρέπει να περιμένω γιατί είναι το πρώτο μου παιδάκι. Ας ελπίσουμε οτι σύντομα κάτι θα καταλάβουμε! :-)

Εύχομαι τα καλύτερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...