Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο μένα!!!

Ρηνούλα μακαρι να είναι το μωράκι. Εγώ δεν εχω εμπειρία για να σε βοηθήσω!!!:D Και είμαι σίγουρη ότι κι εγω θα αργήσω να ξεχωρίσω έντερο απο μωρό!!!;)

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ;;; ΄Πώς είστε γενιικά;;;; Εγώ περα απο απο την κοιλιά μου που έχει λίιιιιιιιιιιγο ξεπεταχτει κατω απο τον αφαλό,(Το καταλαβαίνω γιατί δεν έχω γενικά κοιλιά, όλα τα κιλά τα έχω απο τη μέση και κάτω!!!), και λίγο το πρωι που έχω μια πολύ ελαφριά ανακατωσούρα δεν έχω τίποτα άλλο. Λες και δεν έιμαι έγκυος. Αφού μερικές φορές λέω ....Βρέ έιμαι όντως;;;;;:D Και εσείς έτσι είστε;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι απο μένα!!!

Ρηνούλα μακαρι να είναι το μωράκι. Εγώ δεν εχω εμπειρία για να σε βοηθήσω!!!:D Και είμαι σίγουρη ότι κι εγω θα αργήσω να ξεχωρίσω έντερο απο μωρό!!!;)

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ;;; ΄Πώς είστε γενιικά;;;; Εγώ περα απο απο την κοιλιά μου που έχει λίιιιιιιιιιιγο ξεπεταχτει κατω απο τον αφαλό,(Το καταλαβαίνω γιατί δεν έχω γενικά κοιλιά, όλα τα κιλά τα έχω απο τη μέση και κάτω!!!), και λίγο το πρωι που έχω μια πολύ ελαφριά ανακατωσούρα δεν έχω τίποτα άλλο. Λες και δεν έιμαι έγκυος. Αφού μερικές φορές λέω ....Βρέ έιμαι όντως;;;;;:D Και εσείς έτσι είστε;;;;

καλημερα νικη!!! εγω αν δεν ειχα ολα αυτα τα στομαχικα και τις παραξενιες που με ταλαιπωρουν σιγουρα δεν θα καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος!! κανω κανονικα τις δουλειες μου,δεν κουραζομαι καθολου και ασε που καποιες φορες ξεχνιεμαι και καθομαι και ατσουμπαλα(πεφτω στους καναπεδες σα πτωμα). να φανταστεις ολοι μου υπενθυμιζουν οτι ειμαι εγκυος!!

....ηρθε το θαυμα.....

καλημέρα κορίτσια!

Νίκη εγώ κανένα απολύτως σύμπτωμα δεν είχα εξ'αρχής. ούτε καν κοιλιά προς το παρών. Πραγματικά το ξεχνάω...

μόνο υπνηλία με πιάνει , κοιμάμαι και απο τις ενιά όταν κοιμάται και η μικρή μου νωρίς:tongue:

καλημέρα κορίτσια!

Νίκη εγώ κανένα απολύτως σύμπτωμα δεν είχα εξ'αρχής. ούτε καν κοιλιά προς το παρών. Πραγματικά το ξεχνάω...

μόνο υπνηλία με πιάνει , κοιμάμαι και απο τις ενιά όταν κοιμάται και η μικρή μου νωρίς:tongue:

καλημερα!! τι κανεις;

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Να μαι πάλι.

Νικι μου, εδώ και 2 βδομαδες περίπου είμαι πολύ καλύτερα από το πρώτο τρίμηνο και όπως λές κι εσύ...ξεχνάω κι ότι είμαι εγκυος.

Βέβαια όταν δεν κουμπώνει το τζηνάκι κι όταν κοιτάω το στήθος μου (το άλλο μου όνομα είναι Μαίρυλιν:tongue:) ε...καταλαβαίνω ότι αλλάζουν σιγά σιγά όλα,το σώμα πρώτα απ όλα.

Αλλά κι εγώ πέφτω ατσούμπαλα στο κρεβάτι και τον καναπέ και υπερεκτιμώ συχνά τις δυνάμεις μου με αποτέλεσμα να πέφτω ξερή το βράδυ.

Πιστεύω ότι τα "κυματάκια" το πρωί ήταν από το μπεμπέ,δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο,κρίμα που σταμάτησε...

Το απόγευμα θα πάω σε ένα νοσοκομείο που έχει ενημερωτική συνάντηση για τους μέλλοντες γονείς,πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον.

Φιλάκια και καλή όρεξη.Σήμερα υγιεινή χορτόσουπα.

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!! Κι εμένα οι άλλοι μου το υπενθυμίζουν!!! Εν τω μεταξύ είναι σχεδόν μια εβδομάδα που δεν έχω ουτε αίμαι ούτε τίποτα και δεν έχω κάτι να μου θυμίζει ότι είμαι έγκυος!!!:D

Αφήστε που θα παω σε 3 εβδομάδες πάλι στο γιατρό!!! Θα σκάσω μέχρι τότε!!!;)

Εγω σήμερα θα φαω κοτοπουλάκι!!! Καλή όρεξη!!!

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Θέλω τα φώτα σας.Είμαι στη 16η εβδομάδα και ...είμαι καλά.

Από το πρωί νιώθω μια δυσφορία,δεν μπορώ να αναπνεύσω και τόσο καλά,γι αυτό ξάπλωσα.

Πάνω που ξάπλωσα κι ηρέμησα, αισθάνομαι μια δραστηριότητα χαμηλά στην κοιλιά και 2-3 φορές κάτι σαν κυματάκι(δεν ξέρω πώς να το περιγράψω).

Λέτε να είναι το δραστήριο μωρό μου ...ή το (μάλλον τεμπέλικο) έντερό μου;

Δεν είναι κάπως νωρίς για το μωρό;

Κι αν ναι;;;;;;

oxi den einai noris egw thn korh mou thn akousa 17 evdomadon

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Egw to exw xexasei teleios pia pws eimai eguos kai auto einai epikundino vaivea mou to thimizoun ta rouxa mou pou den koumponounkai h fouskomenh koilitsa kata ta alla tipota.Exete ponokefalous?egw tromerous se shmeio na thelw na spasw to kefali mou kamia fora pira ton doctor kai mou eipe deponaki ama eimai xalia kai ligo na xalarosw kai na paloukwthw ston kanape mou,fusika auto einai adunaton me ena mwro 21mhnon sto spiti ax ti na kanw upomonh

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Ελενα,πίνεις αρκετό νερό;

Εμένα αυτή ήταν η αιτία που είχα πονοκεφάλους ένα διαστημα πριν 3 εβδομάδες.Μόλις αύξησα τα υγρά,σταμάτησαν αμέσως.

Τώρα τρέχω στην τουαλέτα:tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας εγκυμονούσες μου!!!Και εγώ έχω τραγικούς πονοκεφάλους!Μια μέρα με έπιασαν τα κλάματα σε βαθμό που φοβήθηκε ο γιος μου ότι έχω κάτι σοβαρό και ανησύχησε το παιδάκι μου!και εγώ ντεπόν πήρα γιατί δεν περναγε με τίποτα.Τώρα θα δοκιμάσω και το νερό να δω μπας και με βοηθήσει.

dev104pr___.pnglamlamsbu20050723_-6_My+child+is.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!!! Είμαι νέα στο forum, οπότε συγχωρήστε μου κάποιο τυχόν λάθος. Είμαι στην 16η εβδομάδα και δεν έχω μάθει ακόμη το φύλο του μωρού μου. Θυμάστε περίπου σε ποια εβδομάδα μπορεί να το δει ο Κος Χασιάκος????

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα.

Είμαι κει γω καινούρια και μανούλα Απριλίου (με το καλό!) :)

Anikolia μου δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο γιατρό αλλά εμένα μου έχουν πει ήδη από την 14 εβδομάδα οτι κατά 90% είναι αγοράκι. Πιστεύω οτι αν έχει σωστή θέση το μωρό πρέπει ήδη να φαίνεται.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!!

Καλημερα κ καλο μηνα!

τι κανετε κοριτσια; πονοκεφαλοι ε; σ'αυτη την εγκυμοσυνη εχω κ εγω πολλους, πινω ντεπον κ προσπαθω πολυ νερακι. στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου κ τωρα μου κακοφαινεται.

ειχα γιατρο χτες, 216 γρμ ο γιοκας ο μικρος :D, ολα καλα. εκλεισα για β' επιπεδου 5/12. βρε πως περναει ο καιρος.

anikolia ισως στην επομενη επισκεψη να δει ο γιατρος το φυλλο του μωρου αν τον βοηθαει η θεση του. λιγο υπομονη!

καλημέρα και καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια.

εγώ β επιπέδου έκλεισα 16/11. Για να δούμε , θα μάθουμε το φυλο αυτή τη φορά?:rolleyes: Η κόρη μου ούτε να ακούει δεν θέλει για αγόρι:confused: Επιμένει πως θέλει κορίτσι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...