Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

ουφ μιλησα με τον αντρα μου κ ο γιοκας μου εκανε 3 φορες εμετο το πρωι, εβγαλε ολο το γαλα. ειχε κανει κ χτες το πρωι τα φρουτα του αλλα μετα ολη τη μερα ηταν καλα. δεν τον γλιτωνω τον παιδιατρο το απογευμα. :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ μιλησα με τον αντρα μου κ ο γιοκας μου εκανε 3 φορες εμετο το πρωι, εβγαλε ολο το γαλα. ειχε κανει κ χτες το πρωι τα φρουτα του αλλα μετα ολη τη μερα ηταν καλα. δεν τον γλιτωνω τον παιδιατρο το απογευμα. :(

Περαστικα Ευα! Εμενα η κορη μου κανει εμετο το γαλα οποτε εχει πυρετο, το καλοκαιρι δλδ που αρρωστησε 3 μερες καθε πρωι μου τα εβγαζε, ευχομαι να μην ειναι σοβαρο!

Περαστικα Ευα! Εμενα η κορη μου κανει εμετο το γαλα οποτε εχει πυρετο, το καλοκαιρι δλδ που αρρωστησε 3 μερες καθε πρωι μου τα εβγαζε, ευχομαι να μην ειναι σοβαρο!

ευχαριστουμε. μαλλον για ελαφριας μορφης γαστρεντεριτιδα το κοβω, πηραμε κ το γιατρο, μας ειπε να τρωει ελαφρα κ να τον παρακολουθουμε. ευτυχως δεν εχει ουτε πυρετο ουτε διαρροια, ειναι κ ευδιαθετος.

θα δειξει.

ευα περαστικά στον μικρούλη.

Ας φάει καμιά σουπίτσα.

Εγώ στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά της της έχω απαραίτητα μια φορα την εβδομάδα κοτόσουπα , γιουβαρλάκια ή κρεατόσουπα, εναλλάξ, τις λατρεύει τις σούπες και είναι πολύ καλές ειδικά στις ασθένειες.

Διαφημίσεις

Μιας και λετε για φαγητο...εγω απλα ευχομαι το 2ο να της μοιασει σ'αυτο το θεμα!!!16 κιλα κοντευει!Ειναι ψηλη βεβαια,δε φαινεται αλλα τρωει και μενα!!!!!!Γαλα μην της δωσεις βεβαια..

κοπελαρα η κορη σου Κατερινα! ο δικος μου ειναι 14 κιλα.

Βικυ γιουβαρλακια εχουμε για μεσημερι αλλα φοβαμαι μηπως το αυγολεμονο τον πειραξει. σκετο ρυζακι θα φαει σημερα.

κοπελαρα η κορη σου Κατερινα! ο δικος μου ειναι 14 κιλα.

Βικυ γιουβαρλακια εχουμε για μεσημερι αλλα φοβαμαι μηπως το αυγολεμονο τον πειραξει. σκετο ρυζακι θα φαει σημερα.

γιατί να πειράξει το αυγολέμο? Αλλά μπορείς να ξεχωρίσεις λίγο πριν το αυγοκόψεις το φαγητό, αν δεν το έχεις αυγοκόψει είδη...

Διαφημίσεις

H αληθεια ειναι αν εχει πυρετο ισως τον πειραξει το αυγο,αν οχι μπορεις να του δωσεις!

θυμάμαι πρώτη φορά που αρρώστησε η μικρή μου. Είχε ίωση με πυρετό και μόνο. Πήγα στο γιατρό με την πεθερά γιατί το καρεκλάκι αυτοκινήτου ήταν στο αυτοκίνητο του άντρα μου ο οποίος ήταν στη δουλειά.

Ο γιατρός μου είπε να της κάνω κομπρέσες με οινόπνευμα και όχι ξύδι όπως συνηθίζουν οι παλιές. Η πεθερά μου κατευθείαν αντέδρασε, τί οινοπνευμα μας λες εμείς με ξύδι γιατρεύαμε τα παιδιά μας και οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας τόσα χρόνια κλπ κλπ. Ο γιατρός ενοχλήθηκε με τη ''ξεροκεφαλιά '' της και της εξηγεί πως τόσα χρόνια δεν διάβαζε άδικα για να γίνει γιατρός και τα όσα γράφονται προκείπτουν απο χρόνιες μελέτες και συνεχίζει λέγοντας τη: αφού τα ξέρετε τόσο καλά κυρία μου, αυγό μπορεί να φάει ένα παιδί με πυρετό? ¨οχι βέβαια , λέει η πεθερά μου. Και γιατί όχι, λέει ο γιατρός. Το αυγό δεν πειράζει στον πυρετό καθόλου, αρκεί να έχει όρεξη το παιδί να το φάει. Αν αναγουλιάζει μυρίζοντας μόνο φαγητό πώς να το δώσεις να φάει αυγό , είναι λογικό πως θα το ανακατέψεις, αλλά ένα παιδί με πυρετό του οποίου δεν έχει επηρεαστεί η όρεξη και φυσικά μπορεί να φάει.

Βέβαια η γαστρεντερίτιδα πέρα απο πυρετό τη χαρακτηρίζει ο εμετός και και η δοιάρια. εκεί επιβάλεται διατροφή..

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Θέλω τα φώτα σας.Είμαι στη 16η εβδομάδα και ...είμαι καλά.

Από το πρωί νιώθω μια δυσφορία,δεν μπορώ να αναπνεύσω και τόσο καλά,γι αυτό ξάπλωσα.

Πάνω που ξάπλωσα κι ηρέμησα, αισθάνομαι μια δραστηριότητα χαμηλά στην κοιλιά και 2-3 φορές κάτι σαν κυματάκι(δεν ξέρω πώς να το περιγράψω).

Λέτε να είναι το δραστήριο μωρό μου ...ή το (μάλλον τεμπέλικο) έντερό μου;

Δεν είναι κάπως νωρίς για το μωρό;

Κι αν ναι;;;;;;

Καλημερα!

δεν μπορω να σου πω αν ειναι το μωρο η το εντερο, παντως εγω το μωρο το εχω "νιωσει" απο την 13η εβδομαδα περιπου. ξερω πως ακουγεται νωρις αλλα επειδη εχω ηδη την εμπειρια της προηγουμενης μπορω να το ξεχωρισω.

μπορει το νινι σου να καλημερισε τη μανουλα του :P.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...