Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Alex@ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου που πάνε όλα καλά. Όσο για το στίγμα τι εννοεί αδιευκρινιστο; Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, καποιο μπέρδεμα θα έχει γίνει, μην αγχώνεσαι γτ ότι νιώθουμε το νιώθουν κ τα μωράκια μας.

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Κοριτσια εχει ταξιδεψει καμια σε εγκυμοσυνη?

Θα ρωτησω και το γιατρο μου βεβαια σημερα αλλα εχω ακουσει οτι δεν πρεπει να περναμε απο το μηχανημα ελεγχου..αυτο που σε βγαζει ακτινογραφια λεω!Απο την αλλη αν αρνηθω θα ζητησουν χαρτι γιατρου,κατι?Ειχα ταξιδεψει στην πρωτη 2 μηνων αλλα δεν ειχα ιδεα και περασα απο ολα κανονικα!

Γεια σου Κατερίνα.

Ταξίδεψα με αεροπλάνο πριν από δύο εβδομάδες και επέστρεψα πριν από μία,είχα έρθει στην Ελλάδα.

Πριν ταξιδέψω το έψαξα αυτό που κι εσύ τώρα ρωτάς και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να περάσεις από την πύλη ελέγχου.

Αυτό που είναι επικίνδυνο (για ανθρώπους και ζώα)είναι ο ιμάντας που περνανε οι τσάντες μας κατά τον έλεγχο.

Αυτό το ξέρω γιατί καμια φορά ταξιδεύω με μικρό ζώο και πρέπει να το κρατώ μέχρι να περάσει το κλουβί μεταφοράς.

Ετσι κι αλλιώς κανένας δεν θα σου ζητήσει να περάσεις από τον ιμάντα:P

Το μόνο που μπορώ να πω γενικά είναι ότι κουράστηκα πάρα πολύ από το ταξίδι,ήθελα τουαλέτα και ήμουν στριμωγμένη στο παράθυρο και γενικά αισθάνθηκα άβολα.

Ζήτα οπωσδήποτε θέση στο διάδρομο για να μπορέσεις να κάνεις και πέντε βήματα να ξεμουδιάσεις.

Καλό ταξίδι να έχεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Κατερίνα.

Ταξίδεψα με αεροπλάνο πριν από δύο εβδομάδες και επέστρεψα πριν από μία,είχα έρθει στην Ελλάδα.

Πριν ταξιδέψω το έψαξα αυτό που κι εσύ τώρα ρωτάς και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να περάσεις από την πύλη ελέγχου.

Αυτό που είναι επικίνδυνο (για ανθρώπους και ζώα)είναι ο ιμάντας που περνανε οι τσάντες μας κατά τον έλεγχο.

Αυτό το ξέρω γιατί καμια φορά ταξιδεύω με μικρό ζώο και πρέπει να το κρατώ μέχρι να περάσει το κλουβί μεταφοράς.

Ετσι κι αλλιώς κανένας δεν θα σου ζητήσει να περάσεις από τον ιμάντα:P

Το μόνο που μπορώ να πω γενικά είναι ότι κουράστηκα πάρα πολύ από το ταξίδι,ήθελα τουαλέτα και ήμουν στριμωγμένη στο παράθυρο και γενικά αισθάνθηκα άβολα.

Ζήτα οπωσδήποτε θέση στο διάδρομο για να μπορέσεις να κάνεις και πέντε βήματα να ξεμουδιάσεις.

Καλό ταξίδι να έχεις!

ρηνούλα μόλις ήμουν έτοιμη να πάρω τηλ τον γιατρό μου. Αγχώθηκα! Δηλ πέρασες απο τον έλεγχο κανονικά? το είπες στο γιατρό σου?

Kalhspera ti kanete?egw fouskonw pantos oxi polu alla fouskonw akoma 2 tzinaki mou mou kanoun kai oi formes ta upoloipa sto patari mexri to kalokairi.Ax kale ti peina einai auth olh mera peinaw sthn kori mou den pinaga sxedon pote mono 7o 8o mhna eixa parei mono 11 kila twra me vlepw na ta pwrnaw ta 16(kai makari na einai tosa).

Exete kamia diaisthish gia to fullo tou mwrou?Egw pisteuw pws einai agori alla oloi mou lene pws einai koritsi.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημερα κοριτσια...καλη βδομαδα!

Εμεια Τεταρτη με Κυριακη παμε ταξιδακι Μαδριτη,εκτος αν μου τα γυρισουν παλι εδω στη δουλεια,με το ζορι και με μουτρα πηρα 2 μερες αδεια...αλλα με 2 παιδια μετα ποιος θα μου τα κραταει για ταξιδια?Κανεις!

Κι εγω τρωω πολυ,βασικα τα τρωω ολα μαζι,γλυκα αλμυρα,αχταρμάς!

Ζυγιστηκα ομως και εχω παρει 1-1,5 κιλο,παλι καλα,οταν γυρισω θα ξαναπαω στη διαιτολογο,βεβαια το πρωτο προγραμμα δεν το ακολουθησα καθολου αλλα τωρα φοβαμαι οτι ξεφευγω...

Γενικα παντως το προβλημα μου δεν ειναι τα κιλα αλλα τα νευρα μου!!!!!!!!Πολλα νευρα!!!

taxidaki e?TELEIA NA PERASETE.popo zhleuw thelw kai gw ligh ksekourash den thn paleuw allo.Katerina patreme mazi sas kontoula eimai tha xoraw sti valitsa sas oute pou tha me katalavete kale

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

ρηνούλα μόλις ήμουν έτοιμη να πάρω τηλ τον γιατρό μου. Αγχώθηκα! Δηλ πέρασες απο τον έλεγχο κανονικά? το είπες στο γιατρό σου?

Ναι,πρώτα απ όλα το είπα στη γιατρό μου.

Επειδή δεν μου έφτασε αυτό άρχισα να διαβάζω όποια σχετική δημοσίευση και όλα συμφωνούσαν ότι :δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Καλό ταξίδι κορίτσια και ξένοιαστο!

Καλημερα!!!

Σημερα πρωι πρωι παρκαρα παιδι στη γιαγια και τον παππου, αχ ευτυχως τρελλαινεται εκει,δε θελει να φυγει! Εγω θα παω μετα απο κει να τη δω και αργοτερα θα ετοιμασω και τα τελευταια,ετοιμαστηκαμε αφου το παιδι μου εβαλε τα ρουχα μας στη βαλιτσα και την εκλεισε κιολας!Κατι θελει να μας πει!!:rolleyes:Αυριο λοιπον πεταμε πρωι πρωι για Γενευη που θα κανουμε λιγες ωρες σταση να τη δουμε κιολας και μετα Μαδριτηηηη!!!!!Εχω ξαναπαει Ισπανια,Βαρκελωνη και μας αρεσε πολυ!Πολυ περισσοετρο απο Λονδινο μη σας πω και Παρισι του αντρα μου!Ελπιζω μονο να μην εχουν απεργια τα λεωφορεια αυριο να φτασουμε αεροδρομιο!Κυριακη νυχτα γυρναμε!

Βγηκε και το pap-a μου τελειο!Ρωτησα το γιατρο και για τον ελεγχο επιβιβασης, απλος υπερηχος ειναι μου ειπε οποτε ολα οκ!!!

Καλημερα!!!

Σημερα πρωι πρωι παρκαρα παιδι στη γιαγια και τον παππου, αχ ευτυχως τρελλαινεται εκει,δε θελει να φυγει! Εγω θα παω μετα απο κει να τη δω και αργοτερα θα ετοιμασω και τα τελευταια,ετοιμαστηκαμε αφου το παιδι μου εβαλε τα ρουχα μας στη βαλιτσα και την εκλεισε κιολας!Κατι θελει να μας πει!!:rolleyes:Αυριο λοιπον πεταμε πρωι πρωι για Γενευη που θα κανουμε λιγες ωρες σταση να τη δουμε κιολας και μετα Μαδριτηηηη!!!!!Εχω ξαναπαει Ισπανια,Βαρκελωνη και μας αρεσε πολυ!Πολυ περισσοετρο απο Λονδινο μη σας πω και Παρισι του αντρα μου!Ελπιζω μονο να μην εχουν απεργια τα λεωφορεια αυριο να φτασουμε αεροδρομιο!Κυριακη νυχτα γυρναμε!

Βγηκε και το pap-a μου τελειο!Ρωτησα το γιατρο και για τον ελεγχο επιβιβασης, απλος υπερηχος ειναι μου ειπε οποτε ολα οκ!!!

καλά να περάσετε κατερινιώ!!!

καλημερα!!

Κατερινα ποσο ζηλευωωω! καλο ταξιδι κ καλα να περασετε :D

κ εμεις θα φυγουμε τριημερο με κουμπαρους - θα παμε στο χωριο της μανουλας μου κ το περιμενουμε ολοι πως κ πως! θα εχουμε βεβαια κ τα πιτσιρικια μαζι, θα μας ζαλισουν το κεφαλι :tongue:.

εχω αρχισει κ κοιταω αυτοκολλητα κ ταπετσαριες για παιδικα δωματια, νομιζω πως θα κανω αλλαγη κ στου Νικολα το δωματιο, σκεφτομαι οτι μπορει με την ετοιμασια του καινουργιου παιδικου να ζηλεψει.

Διαφημίσεις

Ευα να πω την αληθεια απο τις Ισπανιες και τις βλακειες θα προτιμουσα να πηγαινα στο χωριο της μανας μου στο Μεσολογγι κι εγω αλλα απο τοτε που παντρευτηκα ζητημα αν με παει ο κυριος μια φορα το χρονο...κι εχω και μια γιαγια κι εναν παππου εκει που εχουν δει τη μικρη μου μονο 2 φορες...

Καλα να περασετε!Ειλικρινα ζηλευω!!!!

Μεσολογγι;;;;

βρε κ εγω απο εκει εχω καταγωγη! μπαμπας απο Μεσολογγι κ μαμα απο χωριο της Τριχωνιδας! παμε παντα το πασχα στο χωριο και 1 φορα το χρονο Μεσολογγι. λατρευω την περιοχη, τα μερη ολα!!

Μεσολογγι;;;;

βρε κ εγω απο εκει εχω καταγωγη! μπαμπας απο Μεσολογγι κ μαμα απο χωριο της Τριχωνιδας! παμε παντα το πασχα στο χωριο και 1 φορα το χρονο Μεσολογγι. λατρευω την περιοχη, τα μερη ολα!!

χεχεχεχε γιατι ημουν σιγουρη οτι ολο και καποια θα κραταει απο κει?

Εμενα ο πατερας μου ειναι απο Κρητη αλλα η μητερα μου απο Παλαιομανινα...ξηρομερο,προς Αστακο αν ξερεις!

yes dear απο Αστακο ξερω.

το χωριο της μαμας μου λεγεται Μυρτια κ ειναι προς το Θερμο. ειναι ενα απο τα χωρια της λιμνης.

οταν ξανακατεβεις να πατε στη λιμνη για καφε, εχουν ανοιξει ωραια μαγαζια, εμεις καθε φορα απολαμβανουμε ενα καφεδακι εκει.

τωρα που εχουμε κ κουμπαρους μαζι θα κανουμε κ ψιλοξεναγηση στην περιοχη, θα τους δειξω τις ομορφιες του τοπου μας :P

Καλημερα κορίτσια!!!!

Καλά να περάσετε όσες φύγετε!!! Κι εγώ ζηλευω!!!!:D

Και εγώ σκεφτομουν για ενα τριήμερο αλλα το ακουσε η μανούλα μου και μου πε τον αλλο μηνα! Ανησυχεί η καημένη για το αίμα που είχα!!! Πάντως εχω να δω καφε υγρα 3 μερες και ευχομαι να μην ξαναδω ΠΟΤΕ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...