Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Alex@ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου που πάνε όλα καλά. Όσο για το στίγμα τι εννοεί αδιευκρινιστο; Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, καποιο μπέρδεμα θα έχει γίνει, μην αγχώνεσαι γτ ότι νιώθουμε το νιώθουν κ τα μωράκια μας.

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

δηλαδη τον δεκεμβρη θα με κοπαναει η μπεμπα ή ο μπεμπης!!! τελεια!! απο κοιλια πως πατε;;; εγω τιποτα...λες και εχω φαει κατι και εγινα τουμπανο!!! θελω κοιλιααααααααααααα

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δηλαδη τον δεκεμβρη θα με κοπαναει η μπεμπα ή ο μπεμπης!!! τελεια!! απο κοιλια πως πατε;;; εγω τιποτα...λες και εχω φαει κατι και εγινα τουμπανο!!! θελω κοιλιααααααααααααα

Ε μια απο τα ιδια αλλα με παντελονι εγκυμοσυνης εννοειται...πάντως με στενα ρουχα φαινεται!

Ωραια υπογραφη Μαιρη!!!Ευγε!!!χαχαχαχαχαχαα

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

προς Θεού!

δεν τα ξεφορτώνεσαι μετά αυτά τα κιλά.......

Μόνο με λοιμό:tongue::tongue:

μωρε σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε! ολες θα γινουμε ανορεξικες!!!!χαχαχα!!!

Εγω σε θεωρω τυχερη...το σαββατο εσκασα που βγηκα κι εφαγα σε μεξικανικο...χθες ηπια γαλα με δημητριακα, εφαγα λιγη πιτα, εριξα και 2 μπισκοτα στο γαλα, και τελειωσα το απογευματινο μου με λιγες πηρουνιες βιδες με τονο...:confused:.δε νομιζω να μου τη βγαινει καμια!!!:rolleyes:

τι λες καλε;; που τα βαζεις ολα αυτα;;; εγω ορεξη γιοκ!! πιο πολλα βρομικα ετρωγα πριν απο τωρα!!! μια πιτουλα εφαγα την παρασκευη και με εφαγε!!! και οχι κρεμμυδι και τζατζικι,παιδικη,σκετη!! αντε να κοιμηθω μετα!!! τωρα που κοπηκαν τα στομαχικα αμα δω οτι ανοιγει η ορεξη θα παω σε διαιτολογο!!

....ηρθε το θαυμα.....

μωρε σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε! ολες θα γινουμε ανορεξικες!!!!χαχαχα!!!

τι λες καλε;; που τα βαζεις ολα αυτα;;; εγω ορεξη γιοκ!! πιο πολλα βρομικα ετρωγα πριν απο τωρα!!! μια πιτουλα εφαγα την παρασκευη και με εφαγε!!! και οχι κρεμμυδι και τζατζικι,παιδικη,σκετη!! αντε να κοιμηθω μετα!!! τωρα που κοπηκαν τα στομαχικα αμα δω οτι ανοιγει η ορεξη θα παω σε διαιτολογο!!

Να πας για να μην παιδευεσαι μετα αλλα οχι υπερβολες, εισαι και εγκυος να μη στερεισαι!

Εγω την ειχα τη διαιτα του 1ου τριμηνου κολλημενη στο ψυγειο και εκει ειναι ακομα...αλλα την αλλη βδομαδα λεω να ξαναπαω για καινουργια οπως μου ειχε πει γιατι με κοβω επικινδυνη!

Ε μια απο τα ιδια αλλα με παντελονι εγκυμοσυνης εννοειται...πάντως με στενα ρουχα φαινεται!

Ωραια υπογραφη Μαιρη!!!Ευγε!!!χαχαχαχαχαχαα

ειναι ολοκληρη φιλοσοφια η υπογραφη μου...αλλα ειναι το λιγοτερο ευχαριστω προς τον Θεο που με αγαπα και μου χαρισε αυτο το θαυμα που εχω μεσα μου..θεωρουμαι εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου και καθε μερα που περνα ειναι θαυμα..

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

εγώ παντελόνια δεν φοράω καθόλου πλεον.

τα τζην άρχισαν να με ''στεναχωρούν'', εγκυμοσύνης δεν έχω.

κολάν με μπλουζοφορέματα. Δεν φαίνεται καθόλου η κοιλιά ακόμα , προφανώς επειδή είμαι στα κιλά μου.

Να πας για να μην παιδευεσαι μετα αλλα οχι υπερβολες, εισαι και εγκυος να μη στερεισαι!

Εγω την ειχα τη διαιτα του 1ου τριμηνου κολλημενη στο ψυγειο και εκει ειναι ακομα...αλλα την αλλη βδομαδα λεω να ξαναπαω για καινουργια οπως μου ειχε πει γιατι με κοβω επικινδυνη!

εισαι απαιχτη!!! χαχααχ! δηλαδη ποσα πηρες παιδι μου;;

....ηρθε το θαυμα.....

εγω εχω φουλ κοιλια, ουτως η αλλως εχω κοιλιτσα ασχετως εγκυμοσυνης οποτε ηταν αδυνατο να μη φανει αμεσως!

οσο για ορεξη....κατερινα συμπασχω. τσακισα 2 σουβλακια χτες το βραδυ, ο αντρας μου φταιει βεβαια που το προτεινε :tongue:.

βαρυστομαχιαζω ευκολα κ χωνευω ακομα δυσκολοτερα αλλα το φαγακι μου δεν το κοβω.

πωπωωωω μεξικανικο εεε; πεθαινω!

Κοριτσια εχει ταξιδεψει καμια σε εγκυμοσυνη?

Θα ρωτησω και το γιατρο μου βεβαια σημερα αλλα εχω ακουσει οτι δεν πρεπει να περναμε απο το μηχανημα ελεγχου..αυτο που σε βγαζει ακτινογραφια λεω!Απο την αλλη αν αρνηθω θα ζητησουν χαρτι γιατρου,κατι?Ειχα ταξιδεψει στην πρωτη 2 μηνων αλλα δεν ειχα ιδεα και περασα απο ολα κανονικα!

Θα ρωτησω και το γιατρο μου βεβαια σημερα αλλα εχω ακουσει οτι δεν πρεπει να περναμε απο το μηχανημα ελεγχου..αυτο που σε βγαζει ακτινογραφια λεω!Απο την αλλη αν αρνηθω θα ζητησουν χαρτι γιατρου,κατι?Ειχα ταξιδεψει στην πρωτη 2 μηνων αλλα δεν ειχα ιδεα και περασα απο ολα κανονικα!

δεν εχω ιδεα,καλυτερα παρε τον ντοκτορα σου να σου πει!!! δεν νομιζω να πειραζει ομως,αφου περνας γρηγορα,δεν ξερω.

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

εισαι απαιχτη!!! χαχααχ! δηλαδη ποσα πηρες παιδι μου;;

Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 14 κι ενω εχασα 7 τις πρωτες 40 μερες μετα....τα ξαναπηρα με το παραπανω,το καλοκαιρι εχασα τα τελευταια 6, με εφαγε ο θηλασμος,πολυ πεινα!!!

νομίζω πως δεν είναι επικίνδυνο. Αλλά για ρώτα και πες μας. Το καλοκαίρι είχα πάει στα δικαστήρια για κάτι χαρτιά της δουλειάς και πέρασα απο τέτοιο (μετα τις βομβιστικές επιθέσεις φρούριο το κάνανε το κτήριο) , τώρα μου ήρθε φλασιά:?:-?

νομίζω πως δεν είναι επικίνδυνο. Αλλά για ρώτα και πες μας. Το καλοκαίρι είχα πάει στα δικαστήρια για κάτι χαρτιά της δουλειάς και πέρασα απο τέτοιο (μετα τις βομβιστικές επιθέσεις φρούριο το κάνανε το κτήριο) , τώρα μου ήρθε φλασιά:?:-?

Καλα δε θελω να σας αγχωσω απλα το εχω ακουσει,παντως η κορη μου μια χαρα βγηκε, δεν ειχαμε προβλημα!

Αυχενικη 12-13 εβδομαδων,εγω φυλο δεν ειδα αλλα και δεν ηθελα ακομα γιατι γινονται λαθη,ειναι πολυ νωρις!

Ποσο εισαι Μαιρη?

τελος του μηνα την κανουμε 13 βδομαδων, αλλα θα θελα να ξερω τι ειναι γιατι θελω να κεντησω αργοτερα το ονομα του στα σεντονακια και το μαξιλαρακι! καθως και στις πρωτες πετσετες!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...