Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Να στείλω τον άντρα μου να κάνει παρέα στον γιατρό σου,Βικι μου!

Το πρώτο τρίμηνο δεν είχα καμία όρεξη για γλυκά(πράγμα που με παραξένεψε κι εμένα γιατί είμαι φοβερή γλυκατζού).:tongue:

Χθες καθώς πηγαίναμε στο σπίτι ζήτήσα ένα παγωτό και δεν στάθηκε δυνατό να κάνει την παράκαμψη για το ζαχαροπλαστείο,σήμερα "πάτησα πόδι" για πάστα και με τα χίλια ζόρια εδέησε να πάει να φέρει.

Για να μην παχύνω,είπε.:rolleyes:

Την έφαγα καθαρά από λαιμαργία (κι από αντίδραση:twisted:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!

κ τι εβδομαδα εε;; κουτση!! χαχαχαχα! Παρασκευη καθομαστε γιουπιιιιιι (λες κ παω σχολειο κανω :tongue:)

ααααχ τι συζητηση ανοιξατε για γλυκα κ κιλα. πρεπει να εχω παρει 3 :( κ ελεγα οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη θα προσεχω αλλα εχει ανοιξει η ορεξη μου κ το λαθος ειναι πως τρωω κ το βραδυ αρκετα. θα με βρισει ο γιατρος μου σιγουρα.κ ολο λεω αποψε δε θα φαω αλλα μετα τις 9 αρχιζει το στομαχακι κ γουργουριζει.

Καλημερα κοριτσια...καλη βδομαδα!

Εμεια Τεταρτη με Κυριακη παμε ταξιδακι Μαδριτη,εκτος αν μου τα γυρισουν παλι εδω στη δουλεια,με το ζορι και με μουτρα πηρα 2 μερες αδεια...αλλα με 2 παιδια μετα ποιος θα μου τα κραταει για ταξιδια?Κανεις!

Κι εγω τρωω πολυ,βασικα τα τρωω ολα μαζι,γλυκα αλμυρα,αχταρμάς!

Ζυγιστηκα ομως και εχω παρει 1-1,5 κιλο,παλι καλα,οταν γυρισω θα ξαναπαω στη διαιτολογο,βεβαια το πρωτο προγραμμα δεν το ακολουθησα καθολου αλλα τωρα φοβαμαι οτι ξεφευγω...

Γενικα παντως το προβλημα μου δεν ειναι τα κιλα αλλα τα νευρα μου!!!!!!!!Πολλα νευρα!!!

καλημέρα!

Για εμάς ακόμα πιο κουτσή μια που γιορτάζει ο πολιούχος την Τετάρτη και είναι αργία.

Κατερίνα καλά να περάσεις!

Πιστεύω να έχεις ανακοινώσει την εγκυμοσύνη στη δουλειά ε?

Εγώ να δεις νεύρα που και τα σκ πλέον ξυπνάω απο τις 6:evil::evil:!

καλημέρα!

Για εμάς ακόμα πιο κουτσή μια που γιορτάζει ο πολιούχος την Τετάρτη και είναι αργία.

Κατερίνα καλά να περάσεις!

Πιστεύω να έχεις ανακοινώσει την εγκυμοσύνη στη δουλειά ε?

Εγώ να δεις νεύρα που και τα σκ πλέον ξυπνάω απο τις 6:evil::evil:!

Γιατι απο τις 6 καλε??Λογω παιδιου???Εμενα ευτυχως κοιμαται ενα 9ωρο σερι και τα σκ παραπανω, με λυπηθηκε ο θεος μετα απο οσα εχω τραβηξει!

Με τη δουλεια θα τα ακουσω για το ταξιδι παλι....για την εγκυμοσυνη λεω να το πω οταν γυρισω απο Δευτερα δλδ να μην τα ακουσω ολα μαζι!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Γιατι απο τις 6 καλε??Λογω παιδιου???Εμενα ευτυχως κοιμαται ενα 9ωρο σερι και τα σκ παραπανω, με λυπηθηκε ο θεος μετα απο οσα εχω τραβηξει!

Με τη δουλεια θα τα ακουσω για το ταξιδι παλι....για την εγκυμοσυνη λεω να το πω οταν γυρισω απο Δευτερα δλδ να μην τα ακουσω ολα μαζι!!!:rolleyes:

είσαι απίστευτη!!!!!:tongue:

έχει συνηθίσει να κοιμάται νωρίς και να ξυπνάει νωρίς λόγω παιδικού.

τις καθημερινές με βολεύει. Κοιμάται γύρω στις 8(μπορεί 7μιση , μπορεί και 8μιση, αναλόγως) και το πρωί 6μιση-7 ξυπνάει μόνη της. Αλλά τα σκ δεν λέει. Το Σάββατο ξύπνησε 6μιση. 11μιση πήγαμε παιδότοπο , σούπερ μάρκετ και 3μιση 'ημασταν σπίτι, φάγαμε. 5-7 κοιμήθηκε . Για βράδυ κοιμήθηκε στις 10 και 6μιση πάλι στο πόδι!

καλημερα μελλουσες μανουλες!!!

τι κανετε;;; εγω κατι πονακια χθες και ενας πονος δυνατος την νυχτα που με ξυπνησε και χαιδευα την μητρα μπας και ηρεμησει! αλλαγη μηνα και πονοι.οι καουρες οσο πανε και εξαφανιζονται,για τους εμετους δεν το συζητω..με αποχαιρετησαν δοξα το Θεο!

....ηρθε το θαυμα.....

είσαι απίστευτη!!!!!:tongue:

έχει συνηθίσει να κοιμάται νωρίς και να ξυπνάει νωρίς λόγω παιδικού.

τις καθημερινές με βολεύει. Κοιμάται γύρω στις 8(μπορεί 7μιση , μπορεί και 8μιση, αναλόγως) και το πρωί 6μιση-7 ξυπνάει μόνη της. Αλλά τα σκ δεν λέει. Το Σάββατο ξύπνησε 6μιση. 11μιση πήγαμε παιδότοπο , σούπερ μάρκετ και 3μιση 'ημασταν σπίτι, φάγαμε. 5-7 κοιμήθηκε . Για βράδυ κοιμήθηκε στις 10 και 6μιση πάλι στο πόδι!

Ε κοιτα το 5-7 ειναι πολυ κοντα στον βραδυνο υπνο, μετα απο 3 ωρες ξανακοιμηθηκε...ποσο περιμενες να κοιμηθει?

Εγω της εχω προγραμμα, 1,5 ωρα υπνου το μεσημερι αυστηρα,την ξυπναω εγω οπωσδηποτε 3:30 για να κοιμηθει 10:30 το πολυ το βραδυ!Εχθες με πηρε κι εμενα ο υπνος ,ξυπνησε 4 παρα ε εννοειται οτι κοιμηθηκε 11 παρα και 8 παρα ορθια!!!Και να μου λεει ειναι μερα,ειναι μερα!!!με μια χαρα...

Παντως και η δικια μου μεχρι προτινος του 8ωρου υπνου ηταν τη νυχτα,δυστυχως...που ειναι τα παιδια που λιωνουν 11ωρα οεο?

Απο το πρωι αναρρωτιεμαι και προσπαθω να θυμηθω ποτε ειχα νιωσει στην πρωτη εγκυμοσυνη το μωρο πρωτη φορα,νομιζω 4 μηνων...αλλα μολις τωρα νομιζω οτι ενιωσα κατι!!!!:P:p:p:p:p:p:pειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!

καλημερα μελλουσες μανουλες!!!

τι κανετε;;; εγω κατι πονακια χθες και ενας πονος δυνατος την νυχτα που με ξυπνησε και χαιδευα την μητρα μπας και ηρεμησει! αλλαγη μηνα και πονοι.οι καουρες οσο πανε και εξαφανιζονται,για τους εμετους δεν το συζητω..με αποχαιρετησαν δοξα το Θεο!

Κι εγω νομιζω οτι ξεπερναω τα φουσκωματα και το αισθημα αναγουλας..οχι ομως και την πεινα!!!:-(:sad:

Διαφημίσεις

Απο το πρωι αναρρωτιεμαι και προσπαθω να θυμηθω ποτε ειχα νιωσει στην πρωτη εγκυμοσυνη το μωρο πρωτη φορα,νομιζω 4 μηνων...αλλα μολις τωρα νομιζω οτι ενιωσα κατι!!!!:P:p:p:p:p:p:pειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!

κατερινα τι ειναι αυτο το "κατι" που νιωθεις;; εγω η περιεργη να δω πως ειναι..

....ηρθε το θαυμα.....

Κι εγω νομιζω οτι ξεπερναω τα φουσκωματα και το αισθημα αναγουλας..οχι ομως και την πεινα!!!:-(:sad:

δεν πειναω ρε γαμωτο!!! τρωω λιγοτερο απο οτι πριν!!! να κατσω να το ευχαριστηθω να φαω σα γουρουνα,αλλα που;;;ενα κρουασανακι τολμησα να δαγκωσω και το εφτυσα γιατι μου εφερε αηδια στο στομα!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Κατι σαν φτερούγισμα. Ή πως αισθανόμαστε κάτι νευρικά τινάγματα κατω απο τα μάτια πχ. Τις κλωτσιές θα τις καταλάβεις κανονικότατα σε δύο μήνες σίγουρα! και νωρίτερα ίσως αλλά μπορεί να αμφιβάλεις.

Κατι σαν σπρωξιμο να το πω?Σαν να με ακουμπησε κατι αριστερα απο τον οφαλο μου, στην πρωτη εγκυμοσυνη ενιωθα σα να σκανε φουσκαλες μεσα μου!Καλα εχεις να δεις πολλα και να γελας αργοτερα!!!Να δεις μπουνιες και κλωτσιες να πεταγονται προς τα εξω να χοροπηδαει η κοιλια να γελας μονη σου!!!!:lol::lol:

δεν πειναω ρε γαμωτο!!! τρωω λιγοτερο απο οτι πριν!!! να κατσω να το ευχαριστηθω να φαω σα γουρουνα,αλλα που;;;ενα κρουασανακι τολμησα να δαγκωσω και το εφτυσα γιατι μου εφερε αηδια στο στομα!!!

Εγω σε θεωρω τυχερη...το σαββατο εσκασα που βγηκα κι εφαγα σε μεξικανικο...χθες ηπια γαλα με δημητριακα, εφαγα λιγη πιτα, εριξα και 2 μπισκοτα στο γαλα, και τελειωσα το απογευματινο μου με λιγες πηρουνιες βιδες με τονο...:confused:.δε νομιζω να μου τη βγαινει καμια!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...