Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε να πω οτι ειμαι κι εγω 29, υψος και κιλα ΔΕ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!Πρεπει να ζυγιστω τωρα που το λετε να δω που βρισκομαι με τα παλιοκρουασαν που μου μυριζουν.....

εσύ μου φαίνεται θα ομολογήσεις μετά απο βασανιστήρια...:tongue:

Γεια σας!!! Μαιρούλα με το καλό!!!

Σήμερα ξεπόρτισα λίγο! Βγήκαμε για κατι σφραγίδες στο βιβλιάριο και να παρουμε τα φαρμακα, σίδηρο κλπ. Αλλαξα τελικά και μου εγραψε λεγκοφερ και θα το ξεκινήσω αύριο. Μαζί και ασβέστιο. Ηπια και ένα καφέ με την ευκαιρία!!!;)

Ρηνούλα αυτό με τον πολύποδα δεν τον ρώτησα. Εσυ πώς το ανακάλυψες; Φαίνεται στον υπέρηχο;;; Εγω πιστεύω ότι στη δικιά μου περίπτωση (αν δεν είναι πολύποδας), μήπως είναι αγγεία που σπάνε όταν μεγαλώνει η μήτρα και λόγω αντιπηκτικών που κάνω τρεχει αιμα. Ξερω γω;;;; Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ!

Εγώ έχω πάρει 2,5 κιλά!:?

Εγω ειχα παρει ενα κιλο μεχρι την περασμενη βδομαδα αλλα τωρα του εχω δωσει και καταλαβε..μεχρι απ εξω καρμποναρα παρηγγειλα χθες και θελω να τρωω συνεχεια σοκολατες...κλαψ

1,74 ειμαι και ξεκινησα 65 κιλα την εγκυμοσυνη,απλα τα τελευταια 7 της προηγουμενης τα ειχα χασει πριν 2 μηνες....:confused:

Διαφημίσεις

Ti kanete koritsia xathika ligaki etrexa einai h alhtheia hmoun kai ligo arrwsth,10 to vradi epefta gia upno oute ta mwra toso nwris xaxaxaxaxa...

leme tautotites?ok.menw athina n.xalkidona/upsos 1,65(me ta xeria sthn anatash)/baros 53 arxhsa eimai hdh 56.eimai pantremenh 3 xronia me ton adra mou eimaste mazi 10 auta aaaaa kai to kalutero exw mia thea 20 mhnon pou lionwwwwwwwwwwwwwwww gia parth ths!!!!!!1

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Εγω ειχα παρει ενα κιλο μεχρι την περασμενη βδομαδα αλλα τωρα του εχω δωσει και καταλαβε..μεχρι απ εξω καρμποναρα παρηγγειλα χθες και θελω να τρωω συνεχεια σοκολατες...κλαψ

1,74 ειμαι και ξεκινησα 65 κιλα την εγκυμοσυνη,απλα τα τελευταια 7 της προηγουμενης τα ειχα χασει πριν 2 μηνες....:confused:

ena tha sou pw xtes efaga ena kouti caprice pourakia MONH MOU tou adra mou tou edwsa 2 me to zori.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Κοντα μενουμε. εγω γαλατσι!!Να χαιρεσαι την κουκλα σου,εχω κι εγω μια σχεδον 27 μηνων,τρέλα ειναι!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Χαιδευει την κοιλια και λεει νινι ειμαι αζεφουλα σου!!!σωπα, μην καις!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαιρούλα με το καλό!Με το άγχος κουράγιο και εγώ τρομερά αγχώδης είμαι και δυστυχώς δεν μου φεύγει με τίποτα.

Κορίτσια έχω βάλει ήδη 7 κιλά!!! Με καταέκραξε ο γιατρός μου και με έβαλε σε διατροφή!!!Δεν μου φτάνουν τα ήδη υπάρχοντα νεύρα μου με χειροτερεύει και αυτή η κατάσταση!

dev104pr___.pnglamlamsbu20050723_-6_My+child+is.png

Ρηνούλα αυτό με τον πολύποδα δεν τον ρώτησα. Εσυ πώς το ανακάλυψες; Φαίνεται στον υπέρηχο;;; Εγω πιστεύω ότι στη δικιά μου περίπτωση (αν δεν είναι πολύποδας), μήπως είναι αγγεία που σπάνε όταν μεγαλώνει η μήτρα και λόγω αντιπηκτικών που κάνω τρεχει αιμα. Ξερω γω;;;; Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ!

Εγώ έχω πάρει 2,5 κιλά!:?

Μην αγχώνεσαι,αν υπήρχε κάτι τέτοιο θα το είχε δει.

Εγώ το ανακάλυψα από τον πρώτο υπέρηχο(6 εβδομάδων),πριν δεν φαινόταν τίποτα,κι αν έχω κάνει υπερηχογραφήματα!

Το κακό(;) είναι ότι όσο μεγαλώνει η μήτρα μεγαλώνει και το πολυποδάκι,αλλά με διαβεβαίωσαν οι γιατροί ότι δεν είναι προβλημα.

Πάντως,μία φορά που είχαμε επαφή με τον άντρα μου αμέσως είχα αιμα.

Ετσι,πού να ξανατολμήσουμε:cry:

Να καλωσορίσω και τη Μαιρούλα,με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Βιάζεσαι,ε;

Κοριτσάκια έχω πάρει 2 κιλά,αλλά ήδη η όρεξή μου έχει αλλάξει εδώ και καμιά βδομάδα.

Και παίρνω εύκολα κιλά και δεν τα χάνω με τίποτα.

Ήδη αισθάνομαι δυσκίνητη και ότι σιγά σιγά φαλαινοποιούμαι.

Παναγίτσα μου τι μας περιμένει.:shock:

Καλημέρα κορίτσια!!!Εγώ με τη διατροφή ήδη έχασα ένα κιλό και άρχισα να ηρεμώ λίγο!Βλέπετε στον πρώτο μου γιο είχα πάρει 38 ολόκληρα κιλά!Να φανταστείτε μόλις γέννησα πέρναγα από τους καθρέπτες στο νοσοκομείο και δεν με γνώριζα!

dev104pr___.pnglamlamsbu20050723_-6_My+child+is.png

καλημερα κοριτσια σε σας και τα μωρα σας!!!!!

σημερα ξυπνησα χωρις καουρα(μακαρι να κρατησει καποιες ωρες ετσι) και εχω διαθεση ευτυχως!!!! βλεπω η ερωτηση της Βικης για τα κιλα ανοιξε θεμα πονεμενο ε;;; παω να ξαναζυγιστω! πλακα κανω!!!

....ηρθε το θαυμα.....

ρηνούλα έριξα πολύ γέλιο με αυτό το φαλαινοποιούμαι χαχαχαχαχαχαχα!

Εγώ είμαι 1.7. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα 55 κιλά και πήρα 14. Με το που γέννησα έχασα τα 7 και 7 μου μείνανε δηλ 62 εκ των οποίων τα 2 μια έχανα μια έβαζα. στην προηγούμενη επίσκεψη με ζύγισε 59.4 μείον 2 κιλά απο την αρχική μέτρηση.Α! μου λέει ο γιατρός , δεν τρώς? Να τρώς! τρώω του λέω αλλά ελαφρυά, συμβουλευόμενη ένα πρόγραμμα διατροφής του άντρα μου απο διαιτολόγο. Να τρως μου λέει και το λάδι σου κανονικά και κατιτις παραπάνω. Προχθές που πήγα πάλι με βρήκε +2 κιλά, είχα φάει του σκασμού και εγώ το βόδι νωρίτερα 2 πιάτα μακαρόνια με κυμά και πόσα ποτήρια νερό, Α! μου λέει πολύ τρώς. το μυστικό είναι να μην νιώθεις χορτάτη, να πεινάς και την πείνα να την κόβεις με κανένα φρούτο. Α! λέω και εγώ τώρα με την σειρά μου, με δουλεύεις γιατρέ????όταν χόρταινα με φρούτα και γιαούρτια μου έλεγες φάε τώρα μην τρώς:twisted::twisted::twisted:anyway...δύο έχασα δύο πήρα είμαι στα κιλά μου. Θα προσπαθήσω τον άλλο μήνα μην πάω πάνω απο ένα, βέβαια μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λές.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...