Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αστα, στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ξαναρχισα κ το φολλικο οξυ στον 7ο μηνα κ στο τελος επειδη ειχα πολλες συσπασεις επαιρνα 4 μαγνησια.

ειμαι η Ευα κ ειμαι καλα!!!:tongue::tongue: :tongue: :tongue:

Εδω ενα φιλισιν και με το ζορι το θυμαμαι...μερα παρα μερα.σημερα ξεχασα και την αντιβιωση!

τώρα που είπες αντιβίωση....τί έκανα το βλήμα....

Κανένα χρόνο πριν , μπορεί και παραπάνω , ήταν βράδυ και περίμενα να περάσει η ώρα για να πάρω την αντιβίωση. Ο χάζμπαντ είχε πέσει για ύπνο. Κάνω ένα τοστάκι , βάζω και ένα ποτήρι χυμό για να μην είμαι νυστικιά και στρώνομαι στην τηλεόραση να φάω. Τρώω το τοστάκι, πίνω τον χυμό και αφού χόρτασα η κυρία, πετάω τα σκουπίδια, πλένω το πιάτο και πέφτω για ύπνο:shock::shock::shock: Καποια στιγμή, ενώ ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου πετάγομαι απο το κρεβάτι μουρμουρώντας : την αντιβίωση ρε βλάκα!:tongue:

καλημερα κοριτσια! εμενα με θελετε στην παρεα σας που γενναω το αργοτερο μεχρι τις 4 μαη;;; αλλα μαλλον τελος Απριλη θα παρω το μωρο στα χερια μου!

με το καλο τα μωρακια σας!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ κατερινα!!!

σας διαβαζω καιρο! προερχομαι απο το θρυλικο "δεν θελω να..αδιαθετησω" που ειναι γουρλιδικο και εχω πεσει με τα μουτρα στο τοπικ σας για να μαθαινω πχ εξετασεις, συμπληρωματα που θα πρεπει να ακολουθησω κι εγω σε λιγο! εξαλλου δεν εχω και διαφορα μεγαλη απο εσας σε εβδομαδες!!οποτε μαθαινω!!!

....ηρθε το θαυμα.....

καλημερα κοριτσια! εμενα με θελετε στην παρεα σας που γενναω το αργοτερο μεχρι τις 4 μαη;;; αλλα μαλλον τελος Απριλη θα παρω το μωρο στα χερια μου!

με το καλο τα μωρακια σας!!!

Γέννα πρώτα και βλέπουμε...:tongue:

καλώς ήρθες και με το καλό το αγγελούδι σου.

το πρώτο είναι?

Γέννα πρώτα και βλέπουμε...:tongue:

καλώς ήρθες και με το καλό το αγγελούδι σου.

το πρώτο είναι?

ναι το πρωτο!φαινεται ε;;; χαχααχα! πολυ αγχος(μαλλον το ξεπερναω σιγα σιγα)!

....ηρθε το θαυμα.....

ναι το πρωτο!φαινεται ε;;; χαχααχα! πολυ αγχος(μαλλον το ξεπερναω σιγα σιγα)!

Δεν θέλει άγχος. Ηρεμία και όλα σε καθοδηγούν απο μόνα τους...

φρόντισε να χαρείς την εγκυμοσύνη σου. Εμένα είναι η δεύτερη και δεν έχω σκοπό για τρίτη και θέλω να ζήσω την κάθε μέρα. Είδη έχω μπει στον 4ο και σκέφτομαι πως δεν θα ξαναυπάρξω δύο μηνών έγκυος και τριών μηνών έγκυος. Πάει πέρασε και δεν θα το ξαναζήσω...

Δεν θέλει άγχος. Ηρεμία και όλα σε καθοδηγούν απο μόνα τους...

φρόντισε να χαρείς την εγκυμοσύνη σου. Εμένα είναι η δεύτερη και δεν έχω σκοπό για τρίτη και θέλω να ζήσω την κάθε μέρα. Είδη έχω μπει στον 4ο και σκέφτομαι πως δεν θα ξαναυπάρξω δύο μηνών έγκυος και τριών μηνών έγκυος. Πάει πέρασε και δεν θα το ξαναζήσω...

ποσο δικιο εχεις! με "φωναζουν" γυρω μου ολοι να χαλαρωσω(ομως πραγματικα χαλαρωσα αυτο το μηνα),αλλα επειδη αντιμετωπιζω προβλημα υγειας(επιληψια με φαρμακευτικη αγωγη) αγχωνομαι για το παραμικρο..αν μεγαλωνει σωστα,αν το δηλητηριαζουν τα φαρμακα και ολα αυτα τα τερατα που δεν με αφηνουν να χαρω..ομως εχω πιστη και θα πανε ολα καλα!

αχενικη εχεις κανει ε; εγω την αλλη βδομαδα.εκει να δεις αγχος που θα εχω!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

ποσο δικιο εχεις! με "φωναζουν" γυρω μου ολοι να χαλαρωσω(ομως πραγματικα χαλαρωσα αυτο το μηνα),αλλα επειδη αντιμετωπιζω προβλημα υγειας(επιληψια με φαρμακευτικη αγωγη) αγχωνομαι για το παραμικρο..αν μεγαλωνει σωστα,αν το δηλητηριαζουν τα φαρμακα και ολα αυτα τα τερατα που δεν με αφηνουν να χαρω..ομως εχω πιστη και θα πανε ολα καλα!

αχενικη εχεις κανει ε; εγω την αλλη βδομαδα.εκει να δεις αγχος που θα εχω!

ογιατρός σου ξέρει καλά τι κάνει...δεν θα άφηνε μια εγκυμοσύνη να εξελιχθεί αν υπήρχαν παρενέργειες στο έμβρυο απο τα φάρμακα ή τουλάχιστον θα σε ενημέρωνε...

αυχενική δεν μου γράφει ο γιατρός μου, 16 Νοεμβρίου θα κάνω μεγάλο υπέρηχο, τριπλό τεστ λέγεται.

κοπελιά απο ανάκριση πέρασες? Δεν πέρασες? Απο πού είσαι, πόσο ετών, εργάζεσαι, ύψος , χρώμα μαλλιών,ματιών, κιλά προ εγκυμοσύνης και μετά?:tongue: (πλάκα κάνω..)

ογιατρός σου ξέρει καλά τι κάνει...δεν θα άφηνε μια εγκυμοσύνη να εξελιχθεί αν υπήρχαν παρενέργειες στο έμβρυο απο τα φάρμακα ή τουλάχιστον θα σε ενημέρωνε...

αυχενική δεν μου γράφει ο γιατρός μου, 16 Νοεμβρίου θα κάνω μεγάλο υπέρηχο, τριπλό τεστ λέγεται.

κοπελιά απο ανάκριση πέρασες? Δεν πέρασες? Απο πού είσαι, πόσο ετών, εργάζεσαι, ύψος , χρώμα μαλλιών,ματιών, κιλά προ εγκυμοσύνης και μετά?:tongue: (πλάκα κάνω..)

εννοειται οτι θα τα "ξερασω" ολα! και γω ετσι κανω στο τοπικ! χαααχ λοιπον..Μαιρη..οι φιλοι με φωναζουν Μαιρουλα,παροτι 29 χρονων μουλαρα! ειμαι κοινωνικη λειτουργος(τωρα απεχω λογω εμετων), μενω νοτιοανατολικη αττικη,καστανη και ξεκινησα 72-73 κιλα και κατεληξα σχεδον 69! καλο ε;;;; εμετοι βλεπεις και σιχαμαρα σε καποια φαγητα! τι αλλο;; ματια; μελια! υψος; 1.70! χαχχαχ!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Ωραιο τεστάκι...θα το κάνω στο σπίτι.

κοινωνική λειτουργός, ε? πού μπορεί να μας φανείς χρήσιμη? Να σε εκμεταλευτούμε κοινώς:tongue:

Εγώ γεωπόνος και επίσης 29 χρονών(του χρόνου τα δύσκολα που αλλάζουμε δεκατία, ας μην περάσει αυτός ο χρόνος...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...