Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
      Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Νικι,κι εμένα μου έπεσε βαρύ το φεροφολικ,το παίρνω μετά το πρωινό

και κάπως αντέχεται,με άδειο στομάχι ούτε λόγος.

Ξεκουράσου καλά-καλά και αύριο που θα σε δει ο γιατρός σου

μας λες τα νέα σου.Λένε ότι τον 5ο-6ο μήνα είναι η καλύτερη φάση της εγκυμοσύνης,σιγά σιγά περνάνε όλες οι ενοχλήσεις.

Οπότε,λίγη υπομονή ακόμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!

Νικη μην ανησυχεις και η κουμπαρα μου την πρωτη της εγκυμοσυνη εναλλαξ ορθια με κρεβατι την περασε,ολο κατι εβλεπε ,παιρνει κι αυτη τα χαπια αλλα ολα πηγαν μια χαρα,τωρα ειναι παλι εγκυος και απο την αρχη ετσι της παει, ειναι στον οργανισμο τι να πω,παντως ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε μια χαρα!

Εγω ακομα δεν ξεκινησα σιδηρο,ασβεστιο, μονο....αντιβιωση προς το παρον..:cry:και το στομαχι μου και το εντερο ακομα χειροτερα απο πριν...ειδικα το πρωι και αργα το βραδυ ειμαι χαλια..

καλημέρα!

υπομονή βρε κορίτσια!

νίκη αφού ο γιατρός σου δεν ανησύχισε κάτι ξέρει. τόσες εγκυμοσύνες, τόσα περιστατικά για αυτούς ρουτίνα είναι...ξεκούραση, τα χαπάκια σου και όλα καλά θα πάνε. Κατερίνα ξεκίνησες αντιβίωση ε? Αντε να τα ξεφορτώνεσαι τα παλιομικρόβια

Καλημέρα!!! Δεν έχω σηκωθεί απο το κρεβάτι και δεν το έχω σκοπό μεχρι αύριο που θα παω στο γιατρό!!! :)

Σήμερα ξεκινησαν τα γνωστά καφέ!!! Κατερίνα και μενα νομίζω έτσι θα με παει δυστυχώς. Να τρως γιαουρτάκια με την αντιβίωση!!! ;)

Γεια σας και από εμένα κορίτσια μου!Δυστυχώς και εγώ από την Κυριακή είμαι κρεββατωμένη. Έκανα συσπάσεις και πήρα για δύο μέρες buscopan.Σήμερα θα πάω στο γιατρό μου...άντε να δούμε πάλι!

dev104pr___.pnglamlamsbu20050723_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις γύρισα!!! Όλα καλά αλλά αποκολληση ΔΕ βλέπει!!!:confused: Αυτό καλό είναι λέει και όταν βλέπω άιμα, κάτι ξεκολλάει λεέι....:confused:. Τι να πω..!! Εγω συνεχίζω την ξεκούραση και βλέπουμε!!!

Α!!!! Κοριτσακι έχουμε, αλλα θα μας πει και σίγουρα την επόμενη φορά!!!

argiota αραχτές κι οι δυο θα έιμαστε!!!;) Τι σου είπε ο γιατρός;;;

καλημέρα!

και εγώ εχθές πήγα στο γιατρό. όλα καλά. 10 εκατοστά το ανθρωπάκι μας. Εν τω μεταξύ καθόταν ήσυχο σε μια γωνίτσα εν αντιθέση με την κόρη μου που όποτε άνοιγε ο υπέρηχος έκανε κολοτούμπες. Μου έγραψε εξετάσεις και υπέρηχο για τα μέσα Νοέμβρη. Εν τω μεταξύ το μικρό ηταν πολύ χαμηλά και τέρμα δεξιά και ο γιατρός άργησε να εντοπίσει την καρδούλα του. Λαχτάρισα λίγο αλλά όλα καλά!

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια.:D

Χαίρομαι που οι αυχενικές βγαίνουν καλές,το πιο σημαντικό είναι αυτό,να είναι υγιή τα μωράκια μας.

Argiota,αγοράκι ε;Μπράβο!

Niki όλα καλά από δω και πέρα...τώρα αυτό που σου είπε ότι αίμα σημαίνει ότι κάτι ξεκολλάει:?...τι να πω,γιατρός δεν είμαι,αλλά το αίμα μπορεί να προέρχεται κι από άλλα πράγματα,σ εμένα οφειλόταν σ ενα πολυποδάκι που είδα στην αρχή της εγκυμοσύνης και που μεγαλώνει παράλληλα με την κύηση(ούτε κι αυτό καλό είναι).

Κατά τα άλλα,τον τελευταίο καιρό το σπίτι μας μου φαίνεται μικρό κι αναρωτιέμαι πού θα χωρέσουν τα καινούρια επιπλάκια.Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στη διαρρύθμιση, γιατί για ψάξιμο σπιτιού και μετακόμιση...ούτε λόγος να γίνεται.

Διαφημίσεις

Εγραφα τοση ωρα και ...χαθηκαν..:evil:

Καλημερα σας!!!Μια χαρα οι εξετασεις σας βλεπω,μπραβο!Αρχισαμε να μαθαινουμε και φυλο ε? Εγω σε 2 βδομαδες εχω ραντεβου παλι, να δουμε αν θα το δουμε...σιδηρο και ασβεστιο δεν ξεκιναω ακομα, πρωτη φορα στη ζωη μου εχω καλο αιματοκριτη!

Οσο για τα δωματια που λετε,εμεις ενα παιδικο εχουμε οποτε παραγγειλαμε προχθες μια κουκετα να μπει η Παναγιωτα εκει απο τωρα και θα το βαψουμε κιολας μεχρι να ερθει λαχανι με πορτοκαλι! Να μην ξερω το φυλο του 2ου να τα κανω ολα ροζζζζζζζ???????????:tongue:

Καλημερουδια!

τι κανετε κοριτσια; μεγαλωνουν τα σπορακια μας ε; :D

εγω εχω υπερηχο 31/10 κ ηδη ανυπομονω!

Νικη υπομονη κ ξεκουραση. φανταζομαι θα ειναι σπαστικο καθε τρεις κ λιγο αιμα :cry:.

εγω τσιμπησα αλλο ενα κιλακι - ολο πειναω πια ουφφφφφφφφ :?

μόλις πήρα και τον σίδηρο απο το φαρμακείο. Ο γιατρός μου είπε να τον παίρνω νυστικιά γιατί γίνεται καλύτερη απορρόφηση. ρώτησα και περεταίρω τη φαρμακοποιό και μου είπε νυστικιά και καλύτερα με χυμό πορτοκάλι γιατί απορροφάται καλύτερα σε όξινο περιβάλλον και να ποτε με γαλακτοκομικά και γενικώς μακρυά απο ασβεστούχα . Ούτε να έχω πιει γάλα νωρίτερα ούτε να έχω φάει κουλούρι με σουσάμι και ότι άλλο περιέχει ασβέστιο. Μπορούμε να φάμε μετά απο καμιά ωρίτσα και το ασβέστιο το απόγευμα.

εμείς κατερίνα το έχουμε λαχανί με γαλάζιο. δηλαδή απο το ταβάνι ως τη μέση είναι ταπετσαρία γαλάζια με συννεφάκια , μπορντούρα , και το υπόλοιπο βαμμένο λαχανί.

πολλα χαπια βρε κοριτσια!

εγω παιρνω κ του θυροειδη το πρωι, περιμενω 4 ωρες για να παρω το σιδηρο, αλλες 2 για το μαγνησιο, το μεσημερι ασβεστιο κ το βραδυ ξανα μαγνησιο! σκεφτομαι να παρω θηκη για χαπια απο το φαρμακειο να μην τα ξεχναω!

πολλα χαπια βρε κοριτσια!

εγω παιρνω κ του θυροειδη το πρωι, περιμενω 4 ωρες για να παρω το σιδηρο, αλλες 2 για το μαγνησιο, το μεσημερι ασβεστιο κ το βραδυ ξανα μαγνησιο! σκεφτομαι να παρω θηκη για χαπια απο το φαρμακειο να μην τα ξεχναω!

χαχαχαχαχα! Σαν τους παππούδες....Εγώ στην θέση σου σίγουρα θα την έπαιρνα. ξεχνάω πααααααρα πολύ:rolleyes: Αλλά επειδή παίρνω μόνο σίδηρο και ασβέστιο δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Αν και σαν να θυμάμαι τον εαυτό μου στην προηγούμενη εγκυμοσύνη να σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν πήρα κάποιο απο τα χάπια ή όχι:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...