Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημέρα!

κατερίνα πώς πήγε η αυχενική???

Παοκτσή ήθελε ε?

Ο δικός μου είναι αριανός και η κόρη του έχει μάθει να τραγουδάει τον ύμνο του πάοκ (σαν νταλικέρης:tongue:)απο τα παιδιά στο χωριό. και πάει μπροστά του και αρχίζει:μεγάλε πάοκ η δύναμή σου .....κλπ κλπ και άλλος κοκκινίζει απο τα νεύρα του:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, καλη βδομαδα!Μα πως περνανε ετσι γρηγορα τα σαββατοκυριακα ρε παιδια??

Το σαββατο πηγα για αυχενικη, μια χαρα ολα, τωρα περιμενω το pap-a, ξεαγχωθηκα, αυτό το μωρό καμία σχέση στον υπέρηχο με την κόρη μου, σε εκεινη ετρωγα σοκολατες για να κουνηθει, ε αυτο....ξεκινησε απο μπρουμυτα και εφερνε τουμπες μιση ωρα!!!Τι πατουσες μας εδειξε, τι μουτζες μας εριξε,...φυλο δεν ειδα βεβαια ουτε και ηθελα αφου ειναι νωρις ακομα!

Καλημερα, καλη βδομαδα!Μα πως περνανε ετσι γρηγορα τα σαββατοκυριακα ρε παιδια??

Το σαββατο πηγα για αυχενικη, μια χαρα ολα, τωρα περιμενω το pap-a, ξεαγχωθηκα, αυτό το μωρό καμία σχέση στον υπέρηχο με την κόρη μου, σε εκεινη ετρωγα σοκολατες για να κουνηθει, ε αυτο....ξεκινησε απο μπρουμυτα και εφερνε τουμπες μιση ωρα!!!Τι πατουσες μας εδειξε, τι μουτζες μας εριξε,...φυλο δεν ειδα βεβαια ουτε και ηθελα αφου ειναι νωρις ακομα!

και η δικιά μου έτσι ήταν (η πρώτη). οκλαδόν καθόταν, το δάχτυλο πιπίλιζε, και γενικώς, και στον γιατρό μου, κάθε που άνοιγε τον υπέρηχο τούμπες έκανε:tongue:

Καλημερα!

Κατερινα μπραβο ολα καλα λοιπον!

κ εμας ο δευτερος μας εχει προκυψει ζωηρος στα υπερηχα, σε αντιθεση με το Νικολη που δεν ξεβολευοτανε για κανενα λογο!

εμενα δεν ξεκινησε καλα η εβδομαδα μου :( αλλα θα το ξεπερασω!

να σας ρωτησω: εχει καμια δευτερομανουλα "αισθανθει" το μωρακι της; εγω νομιζω πως καπου καπου κατι νιωθω να κινειται :P

Καλημερα!

Κατερινα μπραβο ολα καλα λοιπον!

κ εμας ο δευτερος μας εχει προκυψει ζωηρος στα υπερηχα, σε αντιθεση με το Νικολη που δεν ξεβολευοτανε για κανενα λογο!

εμενα δεν ξεκινησε καλα η εβδομαδα μου :( αλλα θα το ξεπερασω!

να σας ρωτησω: εχει καμια δευτερομανουλα "αισθανθει" το μωρακι της; εγω νομιζω πως καπου καπου κατι νιωθω να κινειται :P

Μμμμμ καπου καπου,μια φορα δλδ αλλα εχω και τα εντερικα μου εγω και δεν ειμαι σιγουρη τι απο τα δυο ειναι!

Διαφημίσεις

Μμμμμ καπου καπου,μια φορα δλδ αλλα εχω και τα εντερικα μου εγω και δεν ειμαι σιγουρη τι απο τα δυο ειναι!

xaxaxa katerina kai gw exw thema me ta entera mou giauto den eimai sigouri,alla polu nwris den einai gia to mwro?

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Kalh evdomada se oles kala eiste?egw edw kai mia vdomada aisthanomai pws katapia to mwro den niothw tipota apolutos eutuxos pou to eida sthn auxenikh allios tha eixa anxothei.To s/k to vgalame stous paidotopous me ton kairo auto paraxeimoniase pia to prwi edw eixe 9 vathmous oute ta xristougenna toso kruo!!!!!

Γεια σας κορίτσια! Καλή εβδομάδα! Μπράβο Κατερίνα.... όλα καλά!!!:D

Ελενεα κι εγω έτσι νιώθω... αφού μερικές φορές το ξεχνάω!!! Ευτυχως την Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό και θα το ξαναθυμηθώ;).

Κι εγω νιωθω διαφορα απο το εντερο και σκέφτομαι ότι όταν δε θα ναι το έντερο δε θα το καταλάβω!!!

καλησπέρα σε όλες! έχω καιρό να μπω κι εγώ γιατί πέρασε ένα κρυωματάκι η μικρή και είχαμε λίγο γκρίνια και αυπνία.. κατά τ'άλλα κι εμένα η αυχενική πήγε μια χαρά -σε αντίθεση με τα δικά σας - εγώ έφαγα του κόσμου τισ σοκολάτες και καραμέλες (ήμουν 4μιση ώρες στη γιατρό) μέχρι να ξεβολευτεί και να γυρίσει το μικρούλι!κι αφού το στομάχι μου έγινε χάλια , ευτυχώς γύρισε ανάσκελα και πήρε τις μετρήσεις η γιατρος!

τα εντερικά κι εμένα κορίτσια με ενοχλούν ιδίως τις βραδινές ώρες..κι εδώ έχει βάλει κρύο, σήμερα έβαλα πάπλωμα και κατέβασα όλα τα χειμερινά, μπότες κλπ.

καλό βράδυ σε όλες και καλή ξεκούραση!

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

χτες αναψαμε τζακι κ κλιματιστικο, πολυ κρυοοοοο! εβαλα κουβερτα στο παιδι - ο οποιος βεβαια το μισο βραδυ κοιμαται ξεσκεπαστος οποτε πρεπει παλι να παρω υπνοσακο. περυσι ειχα σωθει με τους υπνοσακους!

εχω χαλια στομαχι σημερα, ανακατωσουρες απο χτες και κατι πονακια χαμηλα αριστερα ααααααααααχ ολα του γαμου δυσκολα :tongue: :tongue: :tongue:!

εφαγε μια τουμπα ο γιοκας μου χτες το βραδυ πριν μπει για μπανιο, ακουστηκε ενα δυνατο "μπαμ" ηταν το κουτελο του στα πλακακια!! κλααααμα ο φουκαρας, εκανε ενα σουπερ καρουμπαλο, ψιλογδαρθηκε, τον λυπηθηκα. ψιλοφοβηθηκα κιολας για διασειση (ναι ζω ενα δραμα το ξερω) και την ωρα που επινε το γαλα του πριν παει για υπνο τον ρωταγα πως λενε τη γιαγια, τη νονα, ολο το σοι θυμηθηκαμε! ξυπνησε σημερα καρουμπαλιασμενος :cry:

καλημερα κοριτσια!!

χτες αναψαμε τζακι κ κλιματιστικο, πολυ κρυοοοοο! εβαλα κουβερτα στο παιδι - ο οποιος βεβαια το μισο βραδυ κοιμαται ξεσκεπαστος οποτε πρεπει παλι να παρω υπνοσακο. περυσι ειχα σωθει με τους υπνοσακους!

εχω χαλια στομαχι σημερα, ανακατωσουρες απο χτες και κατι πονακια χαμηλα αριστερα ααααααααααχ ολα του γαμου δυσκολα :tongue: :tongue: :tongue:!

εφαγε μια τουμπα ο γιοκας μου χτες το βραδυ πριν μπει για μπανιο, ακουστηκε ενα δυνατο "μπαμ" ηταν το κουτελο του στα πλακακια!! κλααααμα ο φουκαρας, εκανε ενα σουπερ καρουμπαλο, ψιλογδαρθηκε, τον λυπηθηκα. ψιλοφοβηθηκα κιολας για διασειση (ναι ζω ενα δραμα το ξερω) και την ωρα που επινε το γαλα του πριν παει για υπνο τον ρωταγα πως λενε τη γιαγια, τη νονα, ολο το σοι θυμηθηκαμε! ξυπνησε σημερα καρουμπαλιασμενος :cry:

ax mwre ton kaimeno,ftina th glitosate me ena karoumpalo mono to banio einai epikindino.Emena twra mpainei sta duo kai pername oles autes tis"uperoxes"stigmes me ta xespasmata thn arnhsh ta neura.Kala ta dika mou neura exoun ginei nero den to syzhtame kai den exw kai vohtheia h mama mou exei tezarei me th mesh ths tespa.

Καλημέρα κοριτσάκια.:P

Χαίρομαι που είστε όλες σας καλά και που σας ξαναβρίσκω και μεγαλώνει και η παρέα μας.

Έλειψα για λίγο,δεν είχα και ιντερνετ,να μαι όμως πάλι πίσω.

Το αεροπορικό ταξίδι(και η Αθήνα) με κούρασε πολύ και δυο μέρες τώρα που γύρισα είμαι ένα ράκος.Με έπιασε η μέση μου και με ξαναθυμήθηκαν οι αναγούλες...τόόόσο ωραία πράγματα!

Δε βλέπω την ώρα να ξαπλώσω για μεσημέρι,σήμερα δεν πήγα στη δουλειά,αλλά και όπου πήγα όλο και κάτι είχα ξεχάσει,μπερδέψει και δεν συμμαζεύεται.Έτσι με απέσυρα από την κυκλοφορία.

Αρχισα και το σίδηρο:?(μπλιααχ,μόνο αυτό σαν σχόλιο),το Ferofolic μου έδωσε και το Calci-vita(δεύτερο μπλιάχ),αλλά για το μωράκι μου θα το αντέξω.

Φιλιά σε όλες σας

Ρηνούλα και μενα το φεροφολικ μου είπε να παίρνω αλλά δεν το αντέχω, το βγάζω και δεν το πήρα. Θα του πω να παρω κατι άλλο.

Κορίτσια πάλι θα σας ζαλίσω αλλα πάλι αιμα σήμερα και αρκετο. Βεβαια κρατάει μια στιγμή αλλά είναι αρκετο. Πήρα το γιατρό μου είπε να ξαπλώσω και να συνεχίσω τα ουτροτζεσταν. Μου είπε ότι αφού δε βλέπω κομμάτια (συγγνώμη για τη λεπτομέρεια) να μην ανησυχω. Τώρα την Πέμπτη θα με δει. Τι να πω, ελπίζω να είναι ολα καλα! Αλλά ακομα δεν εχω καταφέρει να χαρώ την εγκυμοσύνη μου...!

Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο βράδυ<!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...