Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Καλημερα!

Κατερινα περαστικα κ μην στεναχωριεσαι. θα κανεις τη θεραπεια σου κ θα πανε ολα καλα.

εγω σ'αυτη την εγκυμοσυνη ειχα ενα προαισθημα πως θα ειναι κοριτσι αλλα μπααααααα :tongue:. θα με φαει η σωβρακοφανελα!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κι οπως ελεγε και μια θεια μου, καθαριζω καθαριζω λεκανες συνεχεια...μα 3 αντρες μεσα στο σπιτι ουτε ενας δε μπορει να σημαδεψει καλα???????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Κατερινα περαστικα κ μην στεναχωριεσαι. θα κανεις τη θεραπεια σου κ θα πανε ολα καλα.

εγω σ'αυτη την εγκυμοσυνη ειχα ενα προαισθημα πως θα ειναι κοριτσι αλλα μπααααααα :tongue:. θα με φαει η σωβρακοφανελα!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. ¨οπως ξαναείπα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μέχρι δύο μέρες πριν γεννήσω ο γιατρός έβλεπε αγόρι. Ο άντρας μου ακόμα και μέσα στην αίθουσα τοκετού έλεγε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. ¨οταν ψώνιζα γαλάζια με κατσάδιαζε. Ναι, ήθελε κορίτσι και γέννησα κορίτσι τελικά!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κι οπως ελεγε και μια θεια μου, καθαριζω καθαριζω λεκανες συνεχεια...μα 3 αντρες μεσα στο σπιτι ουτε ενας δε μπορει να σημαδεψει καλα???????

Άσε, ρε . Τί πράμα είναι αυτό? Και τον έχω έναν...μόλις πάει τουαλέτα ή κάνει μπάνιο πάω απο πίσω και καθαρίζω. ειδικά μετα απο το μπάνιο στάζουν τα πάντα! μπουκάλια, πλακάκια, παράθυρο, καθρέφτης.....:twisted::rolleyes:

δωστε μου κουραγιοοοοο :tongue: :tongue: :tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα

:tongue::tongue::tongue::tongue: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. ¨οπως ξαναείπα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μέχρι δύο μέρες πριν γεννήσω ο γιατρός έβλεπε αγόρι. Ο άντρας μου ακόμα και μέσα στην αίθουσα τοκετού έλεγε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. ¨οταν ψώνιζα γαλάζια με κατσάδιαζε. Ναι, ήθελε κορίτσι και γέννησα κορίτσι τελικά!

:shock: βρε τι ενστικτο εχει ο αντρας σου!!

καλα τι εβλεπε ο γιατρος κ ελεγε αγορι; ομφαλιο λωρο κ μπερδευοτανε;

Διαφημίσεις

:shock: βρε τι ενστικτο εχει ο αντρας σου!!

καλα τι εβλεπε ο γιατρος κ ελεγε αγορι; ομφαλιο λωρο κ μπερδευοτανε;

μα και στον β επιπέδου κάποια στιγμή άνοιξε τα πόδια και είδαμε τσουτσου:confused: Και ο γιατρός και εμείς. και ο γιατρός μου εξακολουθούσε να τη βλέπει:confused: Να ήταν ο λώρος? Ξέρω γω?

Αφού όταν τελειώσαμε με τη β επιπέδου και μας ρώτησαν στο σπίτι πώς πήγε. Λέει ο άντρας μου : όλα καλά μέχρι που πετάχτηκε μια τσουτσού στη μέση:tongue:

Εγω να πω την αληθεια, οτι φυλο και να μου πουν το σαββατο , αν μου πουν δεν θα το πιστεψω!Ειπαμε στην πρωτη εγκυμοσυνη μεχρι τη β επιπεδου ειχα αγορι!

Βικυ ο αντρας σου ηθελε κοριτσι???Εμενα αγορι ηθελε να το κανει φανατικο ΠΑΟΚτζη!!

Εγω να πω την αληθεια, οτι φυλο και να μου πουν το σαββατο , αν μου πουν δεν θα το πιστεψω!Ειπαμε στην πρωτη εγκυμοσυνη μεχρι τη β επιπεδου ειχα αγορι!

τουλάχιστον στην περίπτωσή σου αποκαταστάθηκε η αλήθεια:tongue:

Αφού όταν τελειώσαμε με τη β επιπέδου και μας ρώτησαν στο σπίτι πώς πήγε. Λέει ο άντρας μου : όλα καλά μέχρι που πετάχτηκε μια τσουτσού στη μέση:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχααχ κλαιωωωωω απο τα γελια!!!

εμενα ηθελε το πρωτο αγορι - μου το ειπε βεβαια αφου γεννησα. τωρα στο δευτερο θα ηθελε κοριτσακι για να εχουμε 1 κ 1 αλλα για καποιο λογο ηταν σιγουρος πως θα ειναι αγορι. ελπιζω αυτο το παιδι να μου μοιαζει λιγο:rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχαχααχ κλαιωωωωω απο τα γελια!!!

εμενα ηθελε το πρωτο αγορι - μου το ειπε βεβαια αφου γεννησα. τωρα στο δευτερο θα ηθελε κοριτσακι για να εχουμε 1 κ 1 αλλα για καποιο λογο ηταν σιγουρος πως θα ειναι αγορι. ελπιζω αυτο το παιδι να μου μοιαζει λιγο:rolleyes:

ο δικός μου θέλει 2 κορίτσια. Αλλά τώρα έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά για αγόρι. Στο παιχνίδι με το σταυρό που κάνουν πάνω απο την παλάμη,μας βγάζουν κορίτσι, αγόρι και το πιστεύει. Γι'αυτό μάλλον ήταν πεπεισμένος και για το πρώτο και μέχρι τελευταία στιγμή έλεγε είναι κορίτσι:tongue::tongue: πλάκα έχει τελικά ο άντρας μου:mrgreen:

Διαφημίσεις

ααααα εμενα βασει καζαμια μου εβγαινε κ το δευτερο αγορι - κοιτανε αν το πρωτο γεννηθηκε σε χασιμο η γεμισμα φεγγαριου κ σου λενε. κ αποτι φαινεται ειναι σωστο.

παντως μπραβο μας, σταυροι, καζαμιες...εχουμε συγχρονα μεσα ευρεσεως φυλλου μωρου!! :mrgreen:

ααααα εμενα βασει καζαμια μου εβγαινε κ το δευτερο αγορι - κοιτανε αν το πρωτο γεννηθηκε σε χασιμο η γεμισμα φεγγαριου κ σου λενε. κ αποτι φαινεται ειναι σωστο.

παντως μπραβο μας, σταυροι, καζαμιες...εχουμε συγχρονα μεσα ευρεσεως φυλλου μωρου!! :mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχα! Ε, αφού οι υπέρηχοι αποδείχτηκαν αναξιόπιστοι.....:tongue:

Πάντως ρε κορίτσια το να δουν λάθος φύλο δεν τρέχει και τίποτα αλλά μια γνωστή της κουνιάδας μου στον υπέρηχο της τα είπαν όλα καλά και το κοριτσάκι της γεννήθηκε χωρίς μια παλάμη. Τώρα θα μου πείς και να της το λέγανε θα έριχνε το παιδί για αυτό το λόγο? Ε, δεν νομίζω...Αλλά θα μπορούσε να ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό. Πώς λές όλα εντάξει? Εγώ θυμάμαι μου έλεγε ο γιατρός δυο χέρια, δυο πόδια , 5 δάχτυλα σε κάθε άκρο κλπ κλπ. Ολόκληρη παλάμη πώς τους ξέφυγε?

Καλημερα κοριτσια!!!

Αυριο εχω την αυχενικη μου, επιτελους!!Να δουμε τι θα δουμε..

Επισης,πηγα χθες να παρω την αντιβιωση μου και με φοβισε πολυ η φαρμακοποιος, στο 1ο τριμηνο αντιβιωση μου λεει???????

Ε και λεω να το καθυστερησω λιγο να κλεισω τουλαχιστον τη 13η βδομαδα...θα το ξανασυζητησω με το γιατρο μου αυριο!

Καλημερα!!

Ευτυχως σημερα ειναι Παρασκευηηηηη!!

αντε Κατερινα με το καλο αυριο να δεις κ το μπεμπε!

εχουμε σχετικη ησυχια εδω σημερα, λογω απεργιας μμμ. δε μας ζαλιζουνε πολυ!

καλο σ/κ σε ολες κοριτσια κ καλη ξεκουραση.

koritsia mou ti kanete??exw na mpw meres alla o mikros mou kathe vradu koimotane meta tis 2 ki epefta ki egw ptwma!!!!!emeis eimaste power alla vlepw kathe mera oti duskoleuoune ta pragmata ki exw arxisei na fovamai polu!!!!!!!ante na doume...sas filw..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...