Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Εγω εχω ακομα μειωμενο, τους δυο πρωτους μηνες αφοτου γυρισα δε μου το εδινε μεχρι που εγινα πιο...αυστηρη και πηρα μια ωρα τη μερα, απο το τιποτα...το αστειο ειναι οτι το μειωμενο μου τελειωνει τελη φλεβαρη που αρχιζει η αδεια μου!

Παντως κοριτσια εμενα το καλοκαιρι σε μια συζητηση μου πεταξε μεταξυ σοβαρου και αστειου πες στον αντρα σου μακρια!!!Δεν ειμαστε και για αλλες εγκυμοσυνες τωρα!Λες και θα το κανουμε μαζι!:evil:

τους έχεις δώσει ''δικαίωμα'' με το μειωμένο γι'αυτό ''φοβάσαι'' να το ανακοινώσεις. Γι'αυτό εγώ δεν το ζήτησα, για να μην με κοιτάν με στραβό μάτι. Και κάτι που πέταξε τις προάλες για το 6μηνο, πέταξα και εγώ για το μειωμένο. Μην μου δίνεις λέω το εξάμηνο, θα πάρω το μειωμένο μαζεμένο που ισούται με τρισίμιση μήνες θα κολλήσω και έναν μήνα την θερινή άδεια = 4μιση και θα με πληρώνεις εσύ. ενώ αν πάρω το εξάμηνο δεν πληρώνεις τίποτα και για να δεις πόσο καλή είμαι δεν ζητάω πάλι μειωμένο. Του την είπα κι όλας:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα!!Κανονικα και με το νομο το πηρα,αυτος δεν ειναι ενταξει απεναντι μου!Κοιταει πως και πως να μου φαει ενσημα, να μου δωσει λιγοτερα και πολλα αλλα!!!Ελπιζω οταν ειναι να ξαναγυρισω να ειναι καλυτερα τα πραγματα και απλα να μην ξαναγυρισω εδω!

Αυτο που τον τρομζει ειναι οτι πρεπει να βρει ατομο και να μαθει τα προγραμματα, τη δουλεια γενικα την οποια εγω κανω 7 χρονια..

Οσο για τα Πανεπιστημια, στην δικη μου περιπτωση εχω ξεχασει και που εχω το πτυχιο!!!Δε μου χρειαστηκε ποτε!4 χαμενα αλλα βεβαια πολυ ωραια χρονια απο τη ζωη μου

Δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα!!Κανονικα και με το νομο το πηρα,αυτος δεν ειναι ενταξει απεναντι μου!Κοιταει πως και πως να μου φαει ενσημα, να μου δωσει λιγοτερα και πολλα αλλα!!!Ελπιζω οταν ειναι να ξαναγυρισω να ειναι καλυτερα τα πραγματα και απλα να μην ξαναγυρισω εδω!

Αυτο που τον τρομζει ειναι οτι πρεπει να βρει ατομο και να μαθει τα προγραμματα, τη δουλεια γενικα την οποια εγω κανω 7 χρονια..

Οσο για τα Πανεπιστημια, στην δικη μου περιπτωση εχω ξεχασει και που εχω το πτυχιο!!!Δε μου χρειαστηκε ποτε!

έχεις απόλυτο δίκαιο. Είναι δικαιώμα σου που στο δίνει ο νόμος. όπως και για μένα που ''φοβήθηκα'' να το ασκήσω (μούντζα). Αυτή είναι η διαφορά μας με το δημόσιο. Και εγω αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος θα έκανα μια αίτηση , θα το έπαιρνα και κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Αλλά αυτό το στράβωμα δεν ήθελα..

εμένα το πτυχίο μου ήταν απλώς ένα εισητήριο για μια απλή θέση γραφείου πάνω σε αντικείμενο που έχω γνώση όμως και έχουν χρησιμοποιήσει και το πτυχίο μου για να εκδοθεί κάποια άδεια απο το υπουργείο στην εταιρία, αλλά επίδομα πτυχείου δεν πήρα ποτέ. είπαμε τα επιδόματα είναι για τους δημόσιους, εκείνοι είναι άνθρωποι, εμείς είμαστε ρομπότ.

Πηρα πτυχιο το 2004, παντευτηκα το 2007, επιδομα πτυχιου και γαμου πηρα το 2009 πριν φυγω με αδεια εγκυμοσυνης!!!Και αυτα επειδη το ζητησα επιμονα!!!Αυξηση δεν πηρα βεβαια, στα χαρτια το πηρα μονο, το εκανα για το ΙΚΑ την περιοδο που θα ελειπα, να μην παρω λιγοτερα χρηματα απο εκει! Γιάυτο και παιρνω λιγοτερα χρηματα,αυξηση εχω να παρω απο το Σεπτεμβριο του 2007!

Οσο ελειπα μου εφαγε 1 μηνα ενσημα,τα εχω ζητησει αλλα τιποτα!Εννειται επιδοματα ξενης γλωσσας και η/υ δεν δικαιουμαι!!!Και ειμαι υπαλληλος γραφειου σε αντιπροσωπεια!!!Κανω παραγγελιες,εισαγωγες απο ευρωπη και τριτες χωρες αλλα μαλλον στα ελληνικα και δεν το εχω καταλαβει!

Τελος παντων, δε θελω να τα σκεφτομαι και να φουντωνω!!!Ελπιζω τα παιδια μου να εχουν καλυτερη τυχη!

Πηρα πτυχιο το 2004, παντευτηκα το 2007, επιδομα πτυχιου και γαμου πηρα το 2009 πριν φυγω με αδεια εγκυμοσυνης!!!Και αυτα επειδη το ζητησα επιμονα!!!Αυξηση δεν πηρα βεβαια, στα χαρτια το πηρα μονο, το εκανα για το ΙΚΑ την περιοδο που θα ελειπα, να μην παρω λιγοτερα χρηματα απο εκει! Γιάυτο και παιρνω λιγοτερα χρηματα,αυξηση εχω να παρω απο το Σεπτεμβριο του 2007!

Οσο ελειπα μου εφαγε 1 μηνα ενσημα,τα εχω ζητησει αλλα τιποτα!Εννειται επιδοματα ξενης γλωσσας και η/υ δεν δικαιουμαι!!!Και ειμαι υπαλληλος γραφειου σε αντιπροσωπεια!!!Κανω παραγγελιες,εισαγωγες απο ευρωπη και τριτες χωρες αλλα μαλλον στα ελληνικα και δεν το εχω καταλαβει!

Τελος παντων, δε θελω να τα σκεφτομαι και να φουντωνω!!!Ελπιζω τα παιδια μου να εχουν καλυτερη τυχη!

και εγώ αυτό σκέφτομαι. τα παιδιά που βγαίνουν τώρα απο τα σχολεία και ακόμα χειρότερα απο τα πανεπιστήμια τί θα κάνουν????????Τουλάχιστον σε 20κάτι χρόνια να υπάρχει ευημερία και να υπάρχουν ευκαιρίες να αρπάξουν τα δικά μας τα παιδιά...

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα,δυστιχος δεν προλαβαινω τωρα να διαβασω οσα εχετε γραψει.Πηγα σημερα για αυχενικη μια χαρα ολα φαινονται αυριο θα ειναι ετοιμεσ και οι αιματολογικες αλλα ειμαι σιγουρη πως ολα ειναι οκ.ημερομινια μου εδωσαν 22/4 αλλα επειδη παω καισαρικη θα γεννισω πριν της 10 λογικα,αχ μεγαλη βδομαδα θα τη βγαλουμε στο μαιευτιριο μου φαινετε χαχαχα.φιλακια πολλα

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

γεια σας και απο μενα,δυστιχος δεν προλαβαινω τωρα να διαβασω οσα εχετε γραψει.Πηγα σημερα για αυχενικη μια χαρα ολα φαινονται αυριο θα ειναι ετοιμεσ και οι αιματολογικες αλλα ειμαι σιγουρη πως ολα ειναι οκ.ημερομινια μου εδωσαν 22/4 αλλα επειδη παω καισαρικη θα γεννισω πριν της 10 λογικα,αχ μεγαλη βδομαδα θα τη βγαλουμε στο μαιευτιριο μου φαινετε χαχαχα.φιλακια πολλα

Μπραβο Ελενα!!!

Που εκανες αυχενικη?

αφού όλα είναι οκ , φύλο είδατε? ή το έχουμε ξαναπεί? κορίτσια δεν θυμάμαι πολλά για την καθεμιά μας, συγχωρέστε με, την κατερίνα θυμάμαι πιο καθαρά γιατί μιλήσαμε πιο πολύ μάλλον.

στο μητερα την εκανα εκει που θα γεννισω,φυλλο δεν ειδαν αλλα δεν ρωτισα κιολας,να σας πω την αληθεια αφου εχω το κοριτσι δεν με καιει τη θα ειναι το αλλο αν και θα ηθελα να ξερω για να το φανταζομαι,στην επομενη θα μαθουμε

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

στο μητερα την εκανα εκει που θα γεννισω,φυλλο δεν ειδαν αλλα δεν ρωτισα κιολας,να σας πω την αληθεια αφου εχω το κοριτσι δεν με καιει τη θα ειναι το αλλο αν και θα ηθελα να ξερω για να το φανταζομαι,στην επομενη θα μαθουμε
καλημέρα!

Έλενα και εγώ έτσι σκέφτομαι...ένα κορίτσι ήθελα και το άλλο ότι θέλει ας είναι...

Μια απο τα ιδια ομως,ακριβως!!!!!

Καλημερα!

Εγω ξεκιναω αντιβιωση για τους μυκητες, δυστυχως!Ελπιζω να μην επηραστει το εμβρυο αν και με διαβεβαιωσε ο γυναικολογος οτι δνε υπαρχει προβλημα!

Μια απο τα ιδια ομως,ακριβως!!!!!

Καλημερα!

Εγω ξεκιναω αντιβιωση για τους μυκητες, δυστυχως!Ελπιζω να μην επηραστει το εμβρυο αν και με διαβεβαιωσε ο γυναικολογος οτι δνε υπαρχει προβλημα!

αντιβίωση, ε? και θα υποχωρήσει ο μύκητας ή απλά δεν θα περάσει στο παιδί. Γιατί για τους μύκητες αντιμυκητισιακά χορηγούν. Βέβαια είναι και η εγκυμοσύνη στην μέση. Για να στα δίνει ο γιατρός δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς....ξέρει ο άνθρωπος...Περαστικά!

αντιβίωση, ε? και θα υποχωρήσει ο μύκητας ή απλά δεν θα περάσει στο παιδί. Γιατί για τους μύκητες αντιμυκητισιακά χορηγούν. Βέβαια είναι και η εγκυμοσύνη στην μέση. Για να στα δίνει ο γιατρός δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς....ξέρει ο άνθρωπος...Περαστικά!

Δυστυχως δεν ειναι μονο μυκητες, για το σταφυλοκοκκο παει η αντιβιωση! Και εννοειται και υποθετα και αλοιφη μαζι, τι να κανω αφου μου τα δινει ο γιατρος δεν το ρισκαρω!

Καλημερα!

Κατερινα περαστικα κ μην στεναχωριεσαι. θα κανεις τη θεραπεια σου κ θα πανε ολα καλα.

εγω σ'αυτη την εγκυμοσυνη ειχα ενα προαισθημα πως θα ειναι κοριτσι αλλα μπααααααα :tongue:. θα με φαει η σωβρακοφανελα!!!

Δυστυχως δεν ειναι μονο μυκητες, για το σταφυλοκοκκο παει η αντιβιωση! Και εννοειται και υποθετα και αλοιφη μαζι, τι να κανω αφου μου τα δινει ο γιατρος δεν το ρισκαρω!

εννοείται πως θα τα πάρεις! Αν υπήρχαν ρίσκα ή φόβοι θα σε ενημέρωνε. Αυτά τα δημιουργεί ο οργανισμός ή τα κόλλησες απο καμιά τουαλέτα/θάλασσα κλπ? Στην εγκυμοσύνη ο κόλπος είναι πιο ευαίσθητος σε τέτοιου είδους μικρόβια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...