Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα δε λέω ότι θα γίνουν καλύτερα, μάλλον θα γίνουν χειρότερα για όλες!!!! Δυστυχώς!!! Εμενα ήδη μου ζητάνε τώρα υπέρηχο με αποκολληση. Και σκέψου ότι η δουλειά μου δεν είναι γραφείου. Τους είπα ότι πέρα απο το αίμα που έχω, έχω και ιστορικό 2 αποβολών χωρίς να έχω παρει άδεια. Τι άλλο θέλουν δηλαδή;;;;

Όσο για τα μικρόβια που λες, νομίζω δε χρειάζεται να φοβάσαι. Κι εμενα έδειξε αλλά ο γιατρός δεν εδωσε σημασία. Θα του το πω τωρα που κλείνω τριμηνο μήπως χρειαζεται αντιβίωση.

Κατερίνα δε λέω ότι θα γίνουν καλύτερα, μάλλον θα γίνουν χειρότερα για όλες!!!! Δυστυχώς!!! Εμενα ήδη μου ζητάνε τώρα υπέρηχο με αποκολληση. Και σκέψου ότι η δουλειά μου δεν είναι γραφείου. Τους είπα ότι πέρα απο το αίμα που έχω, έχω και ιστορικό 2 αποβολών χωρίς να έχω παρει άδεια. Τι άλλο θέλουν δηλαδή;;;;

Όσο για τα μικρόβια που λες, νομίζω δε χρειάζεται να φοβάσαι. Κι εμενα έδειξε αλλά ο γιατρός δεν εδωσε σημασία. Θα του το πω τωρα που κλείνω τριμηνο μήπως χρειαζεται αντιβίωση.

ποιός καλέ ζητάει τέτοιο υπέρηχο??????

Βικυ κι ο αντρας μου αξιματικος ειναι, 1200 με το ζορι παιρνει!Καθε μηνα και λιγοτερα!

και εμένα του άντρα μου του έκοψαν προς στιγμήν 300 ευρώ απο επιδόματα και αναμένεται επιπλέον μείωση 11 ή 13 % . δεν θυμάμαι ακριβώς. Αισθητή η διαφορά, αλλά τουλάχιστον λέμε (προς το παρών) έχει σίγουρη δουλειά. Στον ΟΤΕ δουλεύει. Τί να πουν και άλλοι που δουλεύουν πιο σκληρά και πάιρνουν 600 ευρώ ...

και εμένα του άντρα μου του έκοψαν προς στιγμήν 300 ευρώ απο επιδόματα και αναμένεται επιπλέον μείωση 11 ή 13 % . δεν θυμάμαι ακριβώς. Αισθητή η διαφορά, αλλά τουλάχιστον λέμε (προς το παρών) έχει σίγουρη δουλειά. Στον ΟΤΕ δουλεύει. Τί να πουν και άλλοι που δουλεύουν πιο σκληρά και πάιρνουν 600 ευρώ ...

Ναι 300 ευρω κι εμας, ευτυχως εμενα δε μου εχουν κοψει και τι να μου κοψουν δλδ με αυτα που παιρνω?Ηδη παιρνω λιγοτερα απο οσα δηλωνω!Τοσο καλα!Τουλαχιστον να εχουμε δουλεια να πληρωνονται τα δανεια!

Διαφημίσεις

Ναι 300 ευρω κι εμας, ευτυχως εμενα δε μου εχουν κοψει και τι να μου κοψουν δλδ με αυτα που παιρνω?Ηδη παιρνω λιγοτερα απο οσα δηλωνω!Τοσο καλα!Τουλαχιστον να εχουμε δουλεια να πληρωνονται τα δανεια!

1,5 χρόνο έχουμε ακούμε δάνειο. τουλάχιστον τόσο να αντέξουμε. 770 το μήνα δίνουμε. Θα μπορούσαμε να βάζουμε ένα χιλιάρικο τόσο καιρό στην άκρη. Τέλος πάντων ας έχω εγώ τουλάχιστον δουλειά για αυτό το διάστημα αλλιώς χωρίς το δάνειο ζούμε και με του άντρα μου.

ποιός καλέ ζητάει τέτοιο υπέρηχο??????[/QUOTΤ

Το γραφείο που ανήκει το σχολείο που είμαι!!! Βέβαια μίλησα και πριν λίγο μαζί τους και είπα ότι έχω έναν υπέρηχο αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται η αποκολληση και μου είπαν δεν πειράζει να τον στέιλω. Όταν τους είπα και το ιστορικό μου, μου μίλησαν πολύ καλύτερα!!!;)

Και σε εμάς κάναν μειώσεις και με το νεο μισθολογιο θα χασουμε πολλά!!! Χάλια η κατάσταση!

ποιός καλέ ζητάει τέτοιο υπέρηχο??????[/QUOTΤ

Το γραφείο που ανήκει το σχολείο που είμαι!!! Βέβαια μίλησα και πριν λίγο μαζί τους και είπα ότι έχω έναν υπέρηχο αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται η αποκολληση και μου είπαν δεν πειράζει να τον στέιλω. Όταν τους είπα και το ιστορικό μου, μου μίλησαν πολύ καλύτερα!!!;)

Και σε εμάς κάναν μειώσεις και με το νεο μισθολογιο θα χασουμε πολλά!!! Χάλια η κατάσταση!

σχολείο, ε? Εσάς θα σας καταντήσουν να παίρνετε πιο λίγα και απο έναν ανιδίκευτο εργάτη. Βλέπω να αδειάζουν τα πανεπιστήμια σιγά σιγά...γιατί να πληρώνει ο κόσμος να σπουδάσει τα παιδιά του πλέον?:rolleyes:

ναι αλλά πλέον που το αφορολόγητο θα κατεβεί στα 5000 θα φορολογήσε για αυτά που δηλώνεις. δε λέει να πληρώνεις φόρο χαβαλέ:confused:

Ναι το ξερω,αν αρχισω να τσακωνομαι εδω μεσα, θα τσακωθω για πολλα!!!!Και στην παρουσα φαση δε λεει!Χαιρομαι μονο να δω αντιδραση τη Δευτερα αφου πω για την εγκυμοσυνη!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Ναι το ξερω,αν αρχισω να τσακωνομαι εδω μεσα, θα τσακωθω για πολλα!!!!Και στην παρουσα φαση δε λεει!Χαιρομαι μονο να δω αντιδραση τη Δευτερα αφου πω για την εγκυμοσυνη!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

απορώ πώς κρατιέσαι τόσο καιρό και δεν το λές...εγώ δεν θα μπορούσα. Και πλέον άκουσα δεν έχουν δικαίωμα να σε απολύσουν στον χρόνο αλλά στον ενάμιση. Και απορώ γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις απολύουν. Η άλλη που θα πάρει αν είναι ελεύθερη και θα παντρευτεί (επίδομα γάμου) και θα γεννήσει πάλι άδειες κλπ. ή μήπως θα πάρουν άντρα? Τί γραφείο να κρατήσει ένας άντρας? Σε γραμματιακή θέση κυρίως, έτσι?

σχολείο, ε? Εσάς θα σας καταντήσουν να παίρνετε πιο λίγα και απο έναν ανιδίκευτο εργάτη. Βλέπω να αδειάζουν τα πανεπιστήμια σιγά σιγά...γιατί να πληρώνει ο κόσμος να σπουδάσει τα παιδιά του πλέον?:rolleyes:

Οπως τα λες είναι!!΄Κάπου άκουσα χθες (στο Λαζόπουλο νομίζω) ότι πλέον τα σχολεία δε θα προετοιμάζουν τα παιδιά για τα πανεπιστήμια, αλλά για να γίνουν μετανάστες!!!

Εμεις εδω δεν εχουμε τετοια επιδοματα Βικυ μου και δε φοβαμαι την απολυση γιατι δε θα το κανει σε μενα,ειμαι πολλα χρονια εδω, τη γκρινια δε μπορω!

Αυτοί δεν έχουν παιδιά???

Εγώ με το που γύρισα απο την προηγούμενη άδεια τους ξεκαθάρισα πως όχι αμεσότατα μεν , αλλά ένα δεύτερο παιδί θα το κάνω και να το ξέρετε. δεν ζήτησα μειωμένο όμως. δεν ήθελα με το που τελειώσει το μειωμένο μετά πάλι εγκυμοσύνη, άδεια και ξανά μειωμένο. Επομένως θα δουλέψω δυόμιση χρόνια μετά την επιστροφή μου μέχρι την άδεια κυοφορίας, θα έχει ξεχαστεί η προηγούμενη:tongue:

Εγω εχω ακομα μειωμενο, τους δυο πρωτους μηνες αφοτου γυρισα δε μου το εδινε μεχρι που εγινα πιο...αυστηρη και πηρα μια ωρα τη μερα, απο το τιποτα...το αστειο ειναι οτι το μειωμενο μου τελειωνει τελη φλεβαρη που αρχιζει η αδεια μου!

Παντως κοριτσια εμενα το καλοκαιρι σε μια συζητηση μου πεταξε μεταξυ σοβαρου και αστειου πες στον αντρα σου μακρια!!!Δεν ειμαστε και για αλλες εγκυμοσυνες τωρα!Λες και θα το κανουμε μαζι!:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...