Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Ειμαι στο κρεβατι του πονου, απο τις 12/09 εχω πεσει με μεση-ποδι. Τι να σου λεω! Την προηγουμενη εβδομαδα νοσηλευτηκε ο μικρος, πηα φυσικα στο νοσοκομειο μαζι του και την επομενη ηρθε και με μαζεψε ασθενοφορο απο το σπιτι σε τραγικη κατασταση! Τωρα ειμαστε ολοι στην μαμα μου. Μου εφερε μια φιλη ενα gadgetακι μια σταλια και δεν μπορω να το διαχειριστω πολυ πολυ, οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορω να μπω στα μειλς (ασχετηηηηηηηηηηη)!!!

Θα τα πουμε ομως σιγουρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε δε θυμωνω!

και εγω μεχρι το 2009 ιδ. υπαλληλος σε ναυτιλιακη εταιρεια ειμουνα, δουλευα μεχρι 8,5 μηνων φουλ, οδηγουσα καθημερινα 40 λεπτα να παω & αλλα 40 να ερθω. σε καταλαβαινω γιατι το εχω περασει.

οπως ξερω κ πολλες δημ. υπαλληλους που με το που δουν θετικο τεστ αραζουν.

μακαρι ολες οι μανουλες να μπορουσαμε να περασουμε την εγκυμοσυνη σπιτι μας. αλλα .....

οπως βλεπεις κ απο τον αντρα σου φανταζομαι, τον τελευταιο καιρο μας εχουν διαλυσει. κ οικονομικα κ ψυχολογικα.

οπως βλεπεις κ απο τον αντρα σου φανταζομαι, τον τελευταιο καιρο μας εχουν διαλυσει. κ οικονομικα κ ψυχολογικα.

Αυτο ξαναπες το!!Μου λεει καθε φορα που βλεπει ποσα χρηματα πηρε,αμα με ρωτησουν απο δω και περα ποσα παιρνω δεν ξερω να τους πω!!!:cry:

Ειμαι στο κρεβατι του πονου, απο τις 12/09 εχω πεσει με μεση-ποδι. Τι να σου λεω! Την προηγουμενη εβδομαδα νοσηλευτηκε ο μικρος, πηα φυσικα στο νοσοκομειο μαζι του και την επομενη ηρθε και με μαζεψε ασθενοφορο απο το σπιτι σε τραγικη κατασταση! Τωρα ειμαστε ολοι στην μαμα μου. Μου εφερε μια φιλη ενα gadgetακι μια σταλια και δεν μπορω να το διαχειριστω πολυ πολυ, οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορω να μπω στα μειλς (ασχετηηηηηηηηηηη)!!!

Θα τα πουμε ομως σιγουρα!!!

:shock::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

τι να πω....περαστικα βρε κοριτσι μου!! ολα μαζι σε βρηκανε! εισαι 1 μηνα κατω με τη μεση; :( ουουουουουοφφφφφφφ!

ο μικρος ενταξει ειναι;

Αυτο ξαναπες το!!Μου λεει καθε φορα που βλεπει ποσα χρηματα πηρε,αμα με ρωτησουν απο δω και περα ποσα παιρνω δεν ξερω να τους πω!!!:cry:

κανεις μας δεν ξερει. καθε μηνα κ λιγοτερα :(

εχω αρχισει κ απελπιζομαι. που θα μας φτασουνε;

τεσπα, ας μην μαυριζουμε πρωινιατικα.

Διαφημίσεις

Ολα μαζι δεν θα πει τιποτα! Και να ηταν μονο αυτα... Ασε, τι να σου λεω! Τελικα εχω χοντρο θεμα με την μεση, στο Μετρπολιταν ηθελαν να με βαλουν για χειρουργειο (καλα, ειναι γενικοτερα η πολιτικη τους, ολα για τα λεφτα οι σιχαμενοι!) Ο Βαγγελης βγηκε την Κ υριακη τελικα, ιογενης λοιμωξη του φαρυγγα, εξακολουθει και κανει πυρετο αλλα στο 12ωρο πλεον. Αυτη η υποθεση ειναι απο την προηγουμενη Δευτερα... Η Μυρτω την επομενη εβδομαδα μπαινει για να αφαιρεσει τα κρεατακια. Τι να σου λεω... Μουντζαααααα... Κι εγω αχρηστη στο κρεβατι!

Συγγνωμη κοριτσακια για την σφηνα, χαρηκα ομως με τα νεα της Ευας και με επιασε η λογοδιαρροια μιας και ειμαι κλινηρης τοσο καιρο!

κανεις μας δεν ξερει. καθε μηνα κ λιγοτερα :(

εχω αρχισει κ απελπιζομαι. που θα μας φτασουνε;

τεσπα, ας μην μαυριζουμε πρωινιατικα.

Χαχαχαχα ειδατε βρε, τουλαχιστον ειστε γερες και ορθιες!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ που σας.... ανεβασα!!!

Κορίτσια συμφωνώ ότι θα πρεπε όλες οι γυναίκες να έχουν τα ίδια δικαιώματα και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Και εγώ στο δημόσιο είμαι και νιωθω ασχημα που μπορώ και κάθομαι ( όχι χωρίς λόγο βέβαια), ενω μια κοπέλα στον ιδιωτικό δε θα μπορούσε εύκολα. Αν και νομίζω ότι θα αλλάξουν όλα αυτά σιγά-σιγά. Δε βλέπετε τι γίνεται;;;;

α ρε Ελεν! θα σε παρω τηλεφωνο με ησυχια να τα πουμε.

κοριτσια ευχαριστουμε για τη φιλοξενια εεεε;; :tongue:

Eμεις πολυ ευχαριστως σας φιλοξενουμε!Προσεξτε μη φατε καμια καρτα οπως εγω προχθες απο τους διαχειριστες του φορουμ, εφαγα επειδη εκανα μια τετοια...συζητηση με τη Βικυ σε αλλο τοπικ προχθες!:confused::confused::confused:

Κορίτσια συμφωνώ ότι θα πρεπε όλες οι γυναίκες να έχουν τα ίδια δικαιώματα και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Και εγώ στο δημόσιο είμαι και νιωθω ασχημα που μπορώ και κάθομαι ( όχι χωρίς λόγο βέβαια), ενω μια κοπέλα στον ιδιωτικό δε θα μπορούσε εύκολα. Αν και νομίζω ότι θα αλλάξουν όλα αυτά σιγά-σιγά. Δε βλέπετε τι γίνεται;;;;

Δεν θα αλλαξει τιποτα Νικη μου!Πχ εδω που δουλευω παντα υπηρχε μονο ενας υπαλληλος γραφειου!Εγω!!!Ατομο γι ααντικατασταση και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη βρηκε 20 μερες πριν φυγω με αδεια!Ετσι θα κανει και τωρα γι΄αυτο δε βιαζομαι να πω για την εγκυμοσυνη ακομα!Δεν εχει νοημα!Και να γινει κατι και να πρεπει να κατσω σπιτι μου απλα εδω δε θα ειναι κανεις!!!Ειδικα τωρα που οι εταιρειες μειωνουν το προσωπικο, φεξε μου και γλυστρησε!Χειροτερα θα γινουν τα πραγματα,οχι καλυτερα!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια...ντρεπομαι και να το πω!Πηρα σημερα τις εξετασεις μου,την καλλιεργεια!Φουλ στους μυκητες και στο σταφυκοκκο!!!Εγω???:confused::confused::confused:Απο που????Εχω τρελαθει!Δεν ειχα κανενα συμπτωμα!Δε θελω να παρω αντιβιωσεις τωρα, εδω δεν παιρνω ουτε για ιωσεις! Πηρα το γιατρο μου και θα τον παρω στο ιατρειο το απογευμα να του τα διαβασω...:cry:

ειδικα στο θεμα της μητροτητας επρεπε ολες οι γυναικες να εχουμε την ιδια αντιμετωπιση, ειτε δημοσιοι ειτε ιδιωτικοι.

αλλα μην πω τωρα τιποτα για το κρατος προνοιας που εχουμε...

Βρε κοριτσια...ντρεπομαι και να το πω!Πηρα σημερα τις εξετασεις μου,την καλλιεργεια!Φουλ στους μυκητες και στο σταφυκοκκο!!!Εγω???:confused::confused::confused:Απο που????Εχω τρελαθει!Δεν ειχα κανενα συμπτωμα!Δε θελω να παρω αντιβιωσεις τωρα, εδω δεν παιρνω ουτε για ιωσεις! Πηρα το γιατρο μου και θα τον παρω στο ιατρειο το απογευμα να του τα διαβασω...:cry:

ειχα μυκητες στην πρωτη εγκυμοσυνη. βρε μην αγχωνεσαι, μπορει να κολλησες απο τη θαλασσα το καλοκαιρι, το πιο απλο. νομιζω πως θα παρεις υποχρεωτικα αντιβιωση, μην κολλησει μικροβιο κ το σπορακι ε;

Κατερίνα και εγώ την έφαγα την καρτούλα. Σσσσσ μην φάμε και άλλη:tongue::tongue:

Πάντα είχα την απορία πώς αντιμετωπίζονται οι μύκητες στην εγκυμοσύνη. Η καταπολέμιση δεν έχει να κάνει με αντιβίωση αλλά με αντιμυκητισιακά. Πολύ ισχυρά φάρμακα. Άντε , εσύ λες δεν έχεις συμπτώμα, αλλά συνήθως οι μύκητες έχουν φαγούρα, τσούξιμο, δύσοσμα υγρά, εκεί τί γίνεται:confused:

ειδικα στο θεμα της μητροτητας επρεπε ολες οι γυναικες να εχουμε την ιδια αντιμετωπιση, ειτε δημοσιοι ειτε ιδιωτικοι.

αλλα μην πω τωρα τιποτα για το κρατος προνοιας που εχουμε...

και εγώ δεν τα έχω με τους δημόσιους. Απλώς αν είναι να κόψουν ας κόψουν σε όλους. Τα έχουν βάλει με τον κοσμάκι. Κόψουν απο τους χαμηλόμισθους και αυτούς που ανήκουν σε ειδικό μισθολόγιο κάτι καθηγητές πανεπιστημίου και μεγαλογιατροί και αξιωματικοί που φαντάσου πόσα παίρνουν δεν σκέφτηκαν να τους ''αγγίξουν'', έπρεπε η τρόικα να τους βάλει χέρι και εκεί:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...