Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

αυτή η λέξη είναι πολύ προκλητική.....Σαν το κόκκινο πανί για τον ταύρο:tongue: Εμένα τώρα άρχισε να υπακούει κάπως...ίσως βοήθησε και ο παιδικός σε αυτό.

κι εγω ελπιζω ο παιδικος να βοηθησει σε καποια πραγματα. θα δουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Μου αρέσει πολύ να σας "ακούω" να συζητάτε για τα παιδάκια σας!!! Ασε που γέλασα πολύ Viki με τα ροζ μάτια :D. Και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που την πείθεις να κάνεις κάτι!!!

Αχ!!! Τι με περιμένει και δεν το ξέρω ακόμα!!!:D

Eva δε μιλησα με το γιατρό. Την προηγούμενη φορα που είχα αίμα και είχα παει να με δει μου είπε οτι μπορεί να ξαναδώ. Εν τω μεταξύ χθες ήταν πολύ λίγο, μια μεγάλη σταγόνα. Ειχαμε κάνει και την αυχενική προχθες και είχα δει το μπεμπε και δεν τρομαξα χθες. Απλως άρχισα παλι τα ουτροτζεσταν που είχα κόψει και αρχισα πάλι την αιώνια ξάπλα;). θα κλείσω ραντεβού με αιματολόγο μήπως δεν είναι σωστή η δοση που κάνω (αντιπηκτικες) και γι αυτο συμβαίνει αυτό!

Πότε πρέπει να ξεκινήσουμε κρέμα για ραγάδες;;;

Eύα μ'αρέσει που τον βαφτισατε κιόλας το Δημητράκη σας! Αλλα έχεις ήδη μάθει φύλο???

Νικη συνηθως απο τον 4ο μηνα ξεκινας κρεμες για ραγαδες, νωριτερα δεν υπαρχει λογος!

όταν τέλος πάντων δεις οτι φουσκωνεις!

να δω τι θα κανουν αμα ερθει το αδερφακι τους!!!!

Η δικιά μου προς το παρών το αναμένει....μου λέει συνέχεια πως θέλει να το αγκαλιάσει και πως θα είναι βοηθός μου όταν γεννηθεί...

Την πιπίλα την κόψαμε το καλοκαίρι. Εν τω μεταξύ χθες βρήκε μια παραπεταμένη στης πεθεράς μου. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου και μου το είπε τρελάθηκα! Ήταν πολύ εθισμένη με την πιπίλα της και τρόμαξα μην δεν μπορέσουμε να της την πάρουμε και έχουμε ιστορίες. Ευτυχώς δεν την έβαλε στο στόμα της. Ο πατέρας της την είπε να τη φυλάξει κάπου για να την δώσει στο αδερφάκι της. δεν έφερε αντίρηση, απλώς του λέει, μπορώ να την κρατήσω εγώ μέχρι να γεννηθεί:D Μετά απο λίγο κοιμήθηκε και την σήκωσε ο άντρας μου. δεν τη ξαναζήτησε. Σήμερα το πρωί που έπλενε τα δόντια της στο νεροχύτη πάνω στην καρεκλίτσα της, τη θυμήθηκε αλλά δεν τη ζήτησε, μου είπε θα πλένω εδώ τη πιπίλα που βρήκα για να τη δίνω στο αδερφάκι μου, να μην είναι βρώμικη. Εν τω μεταξύ συνέχεια μου λέει πως θέλει κοριτσάκι. Έχουν και άποψη....Ενώ μεγάλωσε παίζοντας με τον κατα 4 χρόνια μεγαλύτερο ξάδερφό της που μένει απο κάτω μας. Σαν αδερφάκια είναι. Συνέχεια μαζί. Και έχει συνηθίσει να πάιζει με αγόρια γιατί όταν έρχονται οι φίλοι του την πάιζουν και αυτή...

Διαφημίσεις

κορίτσια ακούσατε κάτι για μείωση του επιδόματος τοκετού?

Οχι και δε θελω να το σκεφτομαι!!!!Ειδικα για αυτα που ακουγονται οτι θα κοπει το 6μηνο!Εκει θα αναγκαστω να παρω αδεια ανευ αποδοχων!

Οχι και δε θελω να το σκεφτομαι!!!!Ειδικα για αυτα που ακουγονται οτι θα κοπει το 6μηνο!Εκει θα αναγκαστω να παρω αδεια ανευ αποδοχων!

δεν έχω ακούσει οτι θα κοπεί, αλλά διαβάζω κοπέλες στο φόρουμ που λένε πως καθυστερούν πολύ τις πληρωμές.

δεν έχω ακούσει οτι θα κοπεί, αλλά διαβάζω κοπέλες στο φόρουμ που λένε πως καθυστερούν πολύ τις πληρωμές.

Προσωπικα και στη δουλεια μου καθυστερημενα πληρωνομαι,λιγοτερα παιρνω οποτε αυτο δε με νοιαζει,να μην το κοψουν με νοιαζει και πρεπει με μωρο 2 μηνων αυπνη να ερθω να δουλεψω!

Προσωπικα και στη δουλεια μου καθυστερημενα πληρωνομαι,λιγοτερα παιρνω οποτε αυτο δε με νοιαζει,να μην το κοψουν με νοιαζει και πρεπει με μωρο 2 μηνων αυπνη να ερθω να δουλεψω!

Αν κόψουν το 6μηνο να κόψουν και τις άδειες μητρότητας των δημοσίων υπαλλήλων που κάθονται και πληρώνονται απο την εγκυμοσύνη ακόμα:twisted:

Διαφημίσεις

Eύα μ'αρέσει που τον βαφτισατε κιόλας το Δημητράκη σας! Αλλα έχεις ήδη μάθει φύλο???

στην αυχενικη ειχε δει η γιατρος οτι ηταν αγορι, πραγμα που μου επιβεβαιωσε κ ο γυναικολογος μου μετα. μου κανει ενα ζουμ κ μου λεει "να κ το πουλι του" χαχαχαχαχαχα!!

Ααααααααααααα

Ευακι!!!!! Εισαι εγκυος μαναρακι;;;; Αγορακι;;;; Με το καλο κουκλα, να εχεις μια τελειομηνη, απολαυστικη εγκυμοσυνη και να αποκτησεις ενα γερο μωρακι!!!

Με το καλο να δεχτειτε ολες τα μωρακια σας!

Αν κόψουν το 6μηνο να κόψουν και τις άδειες μητρότητας των δημοσίων υπαλλήλων που κάθονται και πληρώνονται απο την εγκυμοσύνη ακόμα:twisted:

δεν ειμαστε ολοι οι δημοσιοι το ιδιο κοριτσια. ;)

το 9μηνο ειναι οι μαζεμενες ωρες που δικαιουμαστε βασει Δημοσιουπαλληλικου Κωδικα.

οσο για το επιδομα τοκετου, υπαρχει ενα προσχεδιο - το βλεπαμε χτες εδω στην υπηρεσια - οπου επηρεαζει ολων των ειδων τις παροχες. σκοπος της κυβερνησης ειναι να κανει το υψος των παροχων ιδιο για ολα τα ταμεια. με βαση το προσχεδιο αυτο το επιδομα τοκετου θα ειναι 900 ευρω, για διδυμη κυηση 1200 ευρω και τριδυμη - νομιζω - 1700 ευρω ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ακομα δεν εχει ψηφιστει τιποτα, οποτε μεχρι να ψηφιστει ο καθενας παιρνει απο το ταμειο του οτι ισχυε μεχρι τωρα.

αυτο που ψηφιστηκε κ ισχυει κανονικα απο 1/10/2011 ειναι το Κλειστο Ενοποιημενο Νοσηλειο που αλλαζει ριζικα τις χρεωσεις των Δημ. Νοσοκομειων για τους τοκετους. οσες γεννατε σε δημοσιο μιληστε με το νοσοκομειο να ενημερωθειτε σχετικα.

Ααααααααααααα

Ευακι!!!!! Εισαι εγκυος μαναρακι;;;; Αγορακι;;;; Με το καλο κουκλα, να εχεις μια τελειομηνη, απολαυστικη εγκυμοσυνη και να αποκτησεις ενα γερο μωρακι!!!

Με το καλο να δεχτειτε ολες τα μωρακια σας!

οπα! καλως την! ευχαριστω πολυ Ελενη μου! που εισαι εσυ;;; (ειμαστε οφ τοπικ ε; - στειλε μου μειλ με νεα σου!).

Ευα μην θυμωνεις!:DΜε τον κωδικα τα εχουμε , οχι με τις μαμαδες του δημοσιου, προσωπικα βλεπω συναδελφους του αντρα μου που ειναι στρατιωτικος να καθονται απο τη στιγμη που μπαινουν στον 4ο μηνα της εγκυμοσυνης τους και να γυριζουν 11 μηνες μετα ενω εγω σταματησα τη δουλεια μου 7 μηνων, τουρλα η κοιλια δλδ και η μετακινηση μου πολυ δυσκολη με τα μεσα μεταφορας!!Ειναι αδικο οπως και να το κανουμε!Μακαρι να ειχαμε ολες τα ιδια προνομοια!

Οσο για το επιδομα τοκετου, οπως βλεπω σε μενα δεν αλλαζει κατι, 900 ευρω περιπου ειχα παρει και πριν 2 χρονια,λογικα τοσα και τωρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...