Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά εγώ δε θα ηρεμήσω ποτε!!!:( Παλι πριν λίγο είχα μια σταγόνα μεγάλη αίμα!!! Αν δω κι αλλο θα παρω το γιατρό να παω παλι να με δει!! Προς το παρόν είμαι ψύχραιμη!!!

Kαλησπερα κοριτσια τι κανετε?Κατερινα ακομα ανακατοσοοοουρες εχεισ ε?ελπιζω να σου περασουν συντομα.

Εγω αυριο εχω αυχενικη πιο πολυ ανχονομαι που θα μηνει η κορη μου με τον μπαμπα μου παρα για την εξεταση(δεν την εχει ξανακρατησει μονο του)και γω με τη μαμα μου θα παω ο αντρας μου δουλευει.Οσο για τα υγρα που λετε και γω εχω αρκετα αλλα οχι καθε μερα φυσιολογικο δεν ειναι?η να ανχοθω και γω?

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Νικι,με γεια το τικεράκι σου!:D

Ελενα, όλα καλά να πάνε αύριο,θα έχεις τη μανούλα σου κοντά,υπάρχει βρε καλύτερη παρέα;Να μας πεις τα νέα σου.

Κοριτσάκια,θα επισκεφτώ αύριο γιατρό αν και δεν ξανάδα αυτά τα υγρά.

Για κάθε ενδεχόμενο.

Πάντως όλα αυτά εμφανίστηκαν όταν έκοψα το ουτρογκεστάν ή έιναι η ιδέα μου;;;(πονακια,υγράκια)

Κατά τα άλλα σήμερα μάζεψα όλα τα καλοκαιρινά(ξεκούραση δηλαδή):rolleyes:

φάινεται ότι μπήκε για τα καλά το φθινόπωρο.Μελαγχόλησα...

καλησπέρα κι από μένα, βλέπω οι αυχενικές πάνε μια χαρά και πολύ χαίρομαι. αύριο μεσημέρι πάω κι εγώ για αυχενική -δυστυχώς μόνη μου- γιατί ο άντρας μου δουλεύει και η μαμά μου θα κρατήσει τη μικρή. κι εγώ έχω αγωνία να δω αν μεγάλωσε και αν όλα είναι οκ!

Ρηνούλα από υγρά κι εγώ που και που βλέπω αλλά μου είπε και μένα η γιατρός είναι φυσιολογικό να 'ναι αυξημένα κάπως τα υγρά.

τα νεότερά μου αύριο καλό βράδυ και καλή ξεκούραση σε όλες

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημεριζω!

Τι κανετε; επιασε κρυο για τα καλα, ηρθε ο καιρος να φτιαξουμε ντουλαπες παλι. κατι τετοιες δουλειες τις βαριεμαι αφανταστα αλλα με βλεπω το σ/κ να χωνομαι!

Με το καλο η σημερινη αυχενικη Ελενα!

Ποια κοπελα ελεγε οτι εχει κατι σαν "πετρωμα" στη μητρα της; εγω το αισθανομαι καποιες φορες, συνηθως βραδυ κ δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχησω. δεν θυμαμαι καθολου αν μου συνεβαινε το ιδιο στην πρωτη εγκυμοσυνη, αλλα κ να συνεβαινε ισως κ να μην καταλαβαινα τι ειναι.

οσο για υγρα, παρα πολλα!

Νικη ολα καλα; ειδες αιματακι χτες ειπες. πηρες το γιατρο; αυτα τα ατιμα τα μικρα πως μας ταλαιπωρουν! :D

καλη συνεχεια, κ καλη δουλεια!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.

Ελπίζω όλες σήμερα να είμαστε καλά!

Εχετε αρχίσει να χρησιμοποιείτε κρέμες για στήθος/κοιλιά για τις ραγάδες;

Εγώ χρησιμοποιώ baby oil,αλλά αν υπάρχει δοκιμασμένο κάτι καλύτερο....

Μη χαλάσει και το σωματάκι μας:P

φιλάκια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

καλέ , όλοι οι μπαμπάδες θα χάσουν την αυχενική? τους έφαγε η δουλειά....Δεν πειράζει δουλειά να υπάρχει....

Ρηνούλα αυτό σκεφτόμουν σήμερα το πρωί...η κοιλίτσα τώρα άρχισε να φαίνεται και το θυμήθηκα για τις κρέμες. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη τα πρωινά έβαζα τη johnson bed time για ενυδάτωση και το βράδυ πριν κοιμηθώ μια ειδική για ραγάδες corres. δεν έκανα ούτε μία. Βέβαια όπως λένε είναι και θέμα της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Όπως και να έχει έστω και μια απλή ενυδατική θα χρειαστεί απο εδώ και πέρα γιατί θα αρχίσει να τραβάει και να φαγουρίζει το δέρμα.

Καλημερα κοριτσια!

Οι εξετασεις μου δεν βγηκαν πολυ καλες, ευτυχως διορθωνεται, ελπιζω να μη χρειαστει να παρω αντιβιωση!Που σκατα κολλησα τοσα μικροβια?

Επισης, η μικρη, η κορη μου, με εχει πεθανει! Εχει μεταμορφωθει σε τερας!Ισως φταιει που εμεινε μια βδομαδα στη μανα μου και της εκαναν ολα τα χατηρια!Εδω μιλαμε μου βγαζει την ψυχη για να την αλλαξω και να την κοιμισω, με κλαμματα καταληγουμε!

Ρηνουλα οχι ακομα κρεμες δεν ξεκινησα, ειναι νωρις απο τον αλλο μηνα,οταν δω δλδ οτι αρχιζει να φουσκωνει η κοιλιτσα, στην πρωτη εγκυμοσυνη επαιρνα μια κρεμα για ραγαδες percutalfa και δεν εκανα καθολου!

εγω βαζω απο την αρχη - κ στην πρωτη εγκυμοσυνη το ιδιο εκανα.

στην πρωτη εβαζα τη Fissan mama - στην κοιλια δεν εκανα καθολου, το στηθος δεν τη γλιτωσε :(

τωρα βαζω Vaseline Intensive Care.

νομιζω πως ειναι κ λιγο θεμα δερματος, εγω πχ κανω ευκολα ραγαδες.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Οι εξετασεις μου δεν βγηκαν πολυ καλες, ευτυχως διορθωνεται, ελπιζω να μη χρειαστει να παρω αντιβιωση!Που σκατα κολλησα τοσα μικροβια?

Επισης, η μικρη, η κορη μου, με εχει πεθανει! Εχει μεταμορφωθει σε τερας!Ισως φταιει που εμεινε μια βδομαδα στη μανα μου και της εκαναν ολα τα χατηρια!Εδω μιλαμε μου βγαζει την ψυχη για να την αλλαξω και να την κοιμισω, με κλαμματα καταληγουμε!

καλως ηρθαμε στο club των terrible two's Κατερινα!

δυστυχως οι γιαγιαδες ειναι τοσο απαραιτητες αλλα απο την αλλη τα κακομαθαινουν. μη τυχον κ κλαψει το παιδι! υπαρχουν πραγματα που ο γιος μου τα κανει μονο στη μαμα μου - που τον κραταει κιολας - απλα γιατι ξερει πως εχει περιθωρια. ειναι κ η ηλικια δυσκολη απο μονη της, αντιδρανε σε ολα, κι ο γιος μου μολις του πουμε οχι σε κατι ξεκιναει το δραμα!! αλλα τι να κανεις, κλαιει, το ζει, του περναει!

κατερίνα τρόμαξα με τις εξετάσεις, πτέσματα μωρέ. Νόμιζα κάτι έχει το μωρό...φτου φτου μακρυά...

Λοιπόν αυτό το στάδιο το έχουμε περάσει και εμείς με την μικρή. Πρίν κόψουμε τις πάνες δεν με άφηνε να την αλλάξω. έτσι για να κάνει φασαρία μόνο...Λοιπόν τί έκανα...Έχει τρέλα με τη Ντόρα....Της έλεγα λοιπόν μια ιστορία με τη Ντόρα όπου στην ουσία όπου Ντόρα ήταν η ίδια . Για παράδειγμα όταν δεν ήθελε να την αλλάξω της έλεγα έλα να σου πω τί έπαθε μια φορά η Ντόρα, της ακουγόταν ενδιαφέρον, την ξάπλωνα παράλληλα, λοιπόν μια φορά ηταν ενα κοριτσάκι που το λέγανε Ντόρα , ζούσε σε ένα όμορφο σπίτι με τη μαμά και το μπαμπά της και κάθε μέρα έπαιζε με τους αγαπημένους της φίλους στο πάρκο, έκανε κούνια , τσουλήθρα κλπ κλπ, μια μέρα λοιπόν η Ντόρα έκανε κακά στην πάνα της και δεν άφηνε τη μαμά της να την αλλάξει και ξέρεις μετά τι έπαθε η καημένη? Κοκκίνισε ο κολαρίκος της και πονούσε πολύ πολύ και το χειρότερο ήταν οτι δεν μπορούσε πια να καθήσει πουθενά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει ούτε κούνια ούτε τσουλήθρα και έτσι έβλεπε τους φίλους της απο το παραθυρο και έκλαιγε..επειδή όμως οι φίλοι της την αγαπούσαν πολύ και δε θέλαν να την βλέπουν μόνη της να κλαίει αποφάσισαν να της κάνουν παρέα στο σπίτι αφού πρώτα τους υποσχέθηκε οτι θα ακούει την μανούλα της για να μην πάθει άλλη φορά τέτοιο κακό και δεν μπορεί να ξαναπάιξει μαζί τους....:tongue: και πολλές άλλες περιπτώσεις και ιστορίες με πρωταγωνίστρια στην ουσία αυτήν...έτσι ηρεμούσα και εγώ και δεν την κατσάδιαζα.

βέβαια την πιάνουν κάποιες ιστερίες ακόμα χωρίς λόγο. Για παράδειγμα την Παρασκευή μου έκανε φασαρία γιατί λέει δεν θέλει να έχει γαλάζια μάτια αλλά ρόζ..:rolleyes: τί της λές τώρα....

Παιδια τα δικα σας το ΟΧΙ το καταλαβαινουν???Εμενα χθες με κοροιδευε οτι ηθελε γιογιο και την εβγαλα απο την κουνια της 5 φορες, πανα μονο στον υπνο φοραει...να με κοροιδευει ξερει, το οχι δεν μπορει να το καταλαβει?και δε μιλαω μονο για το ντυσιμο, για το οτιδηποτε!

Παιδια τα δικα σας το ΟΧΙ το καταλαβαινουν???Εμενα χθες με κοροιδευε οτι ηθελε γιογιο και την εβγαλα απο την κουνια της 5 φορες, πανα μονο στον υπνο φοραει...να με κοροιδευει ξερει, το οχι δεν μπορει να το καταλαβει?και δε μιλαω μονο για το ντυσιμο, για το οτιδηποτε!

αυτή η λέξη είναι πολύ προκλητική.....Σαν το κόκκινο πανί για τον ταύρο:tongue: Εμένα τώρα άρχισε να υπακούει κάπως...ίσως βοήθησε και ο παιδικός σε αυτό.

αυτο το κανει κ ο γιος μου. του βαζω πανα μονο στον βραδινο υπνο. ειναι φορες που αφου τον βαλουμε στην κουνια φωναζει "κακα μου", τον σηκωνουμε τον παμε τουαλετα αλλα τιποτα. με την ιδια λογικη, φωναζει "νερακι", να τον σκεπασω κλπ κλπ. ολα αυτα ειναι νομιζω "κολπα" για να μεινουν ξυπνια και να μας εχουν μεσα εξω στο δωματιο. εμεις θα μπουμε να δωσουμε μια φορα νερο, αντε να τον παμε κ τουαλετα. μετα κλεινουμε πορτα, λεμε καληνυχτα κ τον αφηνουμε. πολλες φορες κλαιει, αλλες οχι.

το "οχι" δεν το παιρνει ευκολα. θελει πολυ υπομονη κ να λεμε συνεχεια τα ιδια. ειναι δυσκολα τα πραγματα, πανω κατω ολα τα ιδια κανουν. και οντως ειναι φορες που μας κοροιδευουν, μας δοκιμαζουν.

χτες ο Νικολας μου χαλασε ενα ρουζ. του εχω πει απειρες φορες να μην πειραζει τα καλλυντικα μου αλλα.....χτες ειχαμε απωλεια.

να δω τι θα κανουν αμα ερθει το αδερφακι τους!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...