Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Πριν προχωρήσεις κάνε τοον έλεγχο για μικρόβια στην μήτρα αφού έχεις κάνει όλα τ αλλά 

Και μετά συνέχισε 

Γνώμη μου φυσικά 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!!

Κατερίνα περαστικούλια και υπομονή. θα φτιάξουν τα πράγματα μωρέ μη φρικάρεις, ίσως επιδή είναι αρρωστούλικα και τα 2 είναι έτσι.

βλέπω οτί στην πλειοψηφία τα έχετε πάει στα δωματιά τους οπότε θα το πάρω κι εγώ απόφαση να το κάνω. Ελενίτσα να σου πώ την αλήθεια πιό πολύ αγχώνεται ο άντρας μου παρά εγώ, εγώ για κάποιο λόγο νιώθω οτι θα είναι καλήτερα στο δικό της χώρο.

Ελισάβετ λές να είμαι απο τις τυχερές και να περπατήσει κατευθείαν??? δεν θα με χαλάσει πάντως γιατί έχω και κατοικίδια και το άγχος μου είναι το μπουσούλημα σε συνδιασμό με τις τρίχες... ήδη σκουπίζω και σφουγγαρίζω πολυ συχνά!!

καλημέρα maria,μου το είπε και ενας θείος του άνδρα μου που είναι ορθοπεδικός ειδικά σε παιδιά οτι συμβαίνει πολύ συχνά να μη μπουσουλάνε και να περπατάνε απευθείας!εμένα δεν μπορεί με τίποτα να μπουσουλήσει του δείχνουμε αλλά ο καημένος δεν...όμως προχτές που τον κραταγα στο καναπέ στηριξε πάνω μου το 1 χέρι του κι στάθηκε όρθιος για 10 λεπτά,τα ποδια τα τεντώνει σιγά σιγά .Η γνώμη μου ειναι να πάει το δικό του δωμάτιο για να μην έχεις πολλές γκρίνιες μετά....!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα η μεγαλη 7 μηνων σηκωθηκε ορθια και 10,5 εκανε τα 5 πρωτα βηματακια,αλλα ηταν πιο αδυνατη απο τη μικρη,αυτη ακομα το παλευει,ουτε μπουσουλαει,στα 4 απλα παει μπρος πισω αλλα παει εκει που θελει κωλο κωλο...σουρνοντας!Τελικα πηγαμε γιατρο χθες και τα δυο με μυξες ειναι μονο,θα περασει.

καλημέρα!

Κατερίνα περαστικά στα κορίτσια σου! όσες έχουμε 2 πρέπει να το πάρουμε απόφαση οτι στην αρρώστια θα πηγαίνουν δυό δυό. Να της καθαρίζεις καλά την μυτούλα με ορό και κανένα χλιαρό τσαγάκι για τον λαιμό και σε λίγες μέρες θα είναι μια χαρά. όσο για την ωτίτιδα μου είπε επίκουρος καθηγήτρια παιδιατρικής οτι προκαλείται και αν ταίζεις το μωρό γάλα ξαπλωτό και όχι στην αγκαλιά. Αν το κάνεις πρόσεξέ το, γιατί ξέρω οτι υπάρχει τέτοια στάση θηλασμού. και επειδή μου ακούστηκε και κάπως κουφό και υπερβολικό το έψαξα και στο διαδίκτυο και το ανέφερε και εκεί.

και ο δικός μου έτσι ξεκίνησε να μπουσουλάει. πρώτα σηκώθηκε στα τέσσερα και πήγαινε μπρος πίσω και ψιλοσερνόταν σαν το σκουλίκι για να μετακινηθεί ή έτσι όπως στεκόταν στα τέσσερα έκανε σάλτο. Αλλά είναι αλήθεια πως πολλά παιδιά δεν μπουσουλάνε καθόλου. Εγώ όταν ήμουν μωρό ο μπαμπάς μου έλεγε οτι πρώτα περπάτησα και μετά μπουσούλησα που γεννήθηκε η αδερφή μου :tongue:

κοριτσια καλημερα!!!

εσκασε το πρωτο μας δοντακι!!!αχνοφαινεται αλλα το επιασα με το χερι!!στο μεταξυ ειμαστε μαμα κ γιος με ιωση κ ταλαιπωρουμαστε!!!σας στελνουμε ομως τα φιλια μας!

3otVp2.png

καλημέρα!

περαστικά σας ελενίτσα!

Εμείς χθες σηκωθήκαμε στα πόδια μας! Το απόγευμα πήγα σούπερ μάρκετ με τη μεγάλη και ο μπαμπάς με τον γιο παίζανε στο παιδικό πάνω στο χαλί. όταν γύρισα μου είπε πως πιάστηκε απο το κιρεβάτι της αδερφής του, σηκώθηκε όρθιος και στάθηκε για λίγα λεπτά. το βράδυ το ξανακανε στο πάρκο του. Αχ και τι μας περιμένει σαν περπατήσουν...γυρνάω κάποια χρόνια πίσω, όταν είχα την κόρη μου μικρή και δεν θέλω να τα σκέφτομαι καθόλου...και αυτό που λέω συνέχεια...τα τρία πρώτα χρόνια είναι δύσκολα....πού θα πάει , θα περάσουν!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

περαστικά σας ελενίτσα!

Εμείς χθες σηκωθήκαμε στα πόδια μας! Το απόγευμα πήγα σούπερ μάρκετ με τη μεγάλη και ο μπαμπάς με τον γιο παίζανε στο παιδικό πάνω στο χαλί. όταν γύρισα μου είπε πως πιάστηκε απο το κιρεβάτι της αδερφής του, σηκώθηκε όρθιος και στάθηκε για λίγα λεπτά. το βράδυ το ξανακανε στο πάρκο του. Αχ και τι μας περιμένει σαν περπατήσουν...γυρνάω κάποια χρόνια πίσω, όταν είχα την κόρη μου μικρή και δεν θέλω να τα σκέφτομαι καθόλου...και αυτό που λέω συνέχεια...τα τρία πρώτα χρόνια είναι δύσκολα....πού θα πάει , θα περάσουν!

αχ μπραβο ο μικρουλης και στα δικα μας!εμας θελει να σηκωθει στο παρκο τον βλεπω!αλλα σκεψου οτι ακομα δεν καθεται!!οντως το τρεξιμο ερχεται το βλεπω!!!!!

3otVp2.png

αχ μπραβο ο μικρουλης και στα δικα μας!εμας θελει να σηκωθει στο παρκο τον βλεπω!αλλα σκεψου οτι ακομα δεν καθεται!!οντως το τρεξιμο ερχεται το βλεπω!!!!!

μη βιάζεσαι! μη βιάζεσαι! Σαν περπατήσουν ή θα τρέχουν ή θα κοιμούνται...το καθισιό τέλος...υπερκινητικά, περίεργα πλασματάκια που παντού χώνονται. Γλυκιά ηλικία αλλά πολύ δύσκολη! Αφοπλίζεσαι με υπομονή και συμφιλιώνεσαι με την ιδέα πως το σπίτι σου θα είναι στην πένα μόνο όταν κοιμούνται όλοι! Βγάλτο καμιά φωτογραφία για να το θυμάσαι πού και πού...:tongue:

μη βιάζεσαι! μη βιάζεσαι! Σαν περπατήσουν ή θα τρέχουν ή θα κοιμούνται...το καθισιό τέλος...υπερκινητικά, περίεργα πλασματάκια που παντού χώνονται. Γλυκιά ηλικία αλλά πολύ δύσκολη! Αφοπλίζεσαι με υπομονή και συμφιλιώνεσαι με την ιδέα πως το σπίτι σου θα είναι στην πένα μόνο όταν κοιμούνται όλοι! Βγάλτο καμιά φωτογραφία για να το θυμάσαι πού και πού...:tongue:

ααααχ!!τα ξερω!!!!!!!!!!

3otVp2.png

καλησπέρα κι απο μένα elenitsa συχαρητήρια για το πρώτο δοντάκιεύχομαι γρήγορα και στα δικά μας!

να ρωτήσω κάτι βρέ κορίτσια μπας και με διαφωτίσετε λίγο: τί θηλές χρησιμοποιείτε στα μπουκάλια??? με πόσες τρύπες?έχουμε σοβαρό θέμα:4 μηνών δοκίμασα με 3 τρύπες,πνιγόταν,δεν έπινε γάλα,λέω αργότερα..,εχτές δοκίμασα με 1 τρύπα αλλά μεγάλη(είναι σαν σταυρός με 3 γραμμούλες)τίποτα!Πνίγηκε,μετά δεν ήθελε να πιεί γάλα...το αποτέλεσμα είναι 7 μηνών και πίνει με θηλή 0+,τί να δοκιμάσω???:confused:

καλησπέρα κι απο μένα elenitsa συχαρητήρια για το πρώτο δοντάκιεύχομαι γρήγορα και στα δικά μας!

να ρωτήσω κάτι βρέ κορίτσια μπας και με διαφωτίσετε λίγο: τί θηλές χρησιμοποιείτε στα μπουκάλια??? με πόσες τρύπες?έχουμε σοβαρό θέμα:4 μηνών δοκίμασα με 3 τρύπες,πνιγόταν,δεν έπινε γάλα,λέω αργότερα..,εχτές δοκίμασα με 1 τρύπα αλλά μεγάλη(είναι σαν σταυρός με 3 γραμμούλες)τίποτα!Πνίγηκε,μετά δεν ήθελε να πιεί γάλα...το αποτέλεσμα είναι 7 μηνών και πίνει με θηλή 0+,τί να δοκιμάσω???:confused:

ευχαριστουμε κ στα δικα σας λοιπον!!!

κι εμεις με τη 0 ειμαστε ακομα, εχουμε τη θηλη απο τη φυσικη μεθοδο της chicco με σιλικονη.δοκιμασα την επομενη κ πνιγοταν.οποτε ακομα 0. κ γιατι οχι.αν δεν σου κουραζεται δε χρειαζεται αλλαγη.κ με φιλη που το συζητησα το ιδιο ειχε μεχρι τον εννατο μηνα!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας μανούλες μου!!! μολις διάβασα τα νέα σας!!

Ελισάβετ εγώ έχω τις θηλές της chico σιλικόνης και έχω βάλει τις 3 τρυπούλες περίπου 2 εβδομάδες τώρα. πίνει μια χαρά!!

Ελενίτσα περαστικούλια και συγχαρητήρια για το δοντάκι σας!!

Βίκυ σαν να έχεις δίκιο, κι εγώ περιμένω πως και πως να περπατήσει αλλά μάλλον μετά θα αρχίσει το ζόρι, οπότε καλά είμαστε ακόμα!!:D

θέλω να σας ρωτήσω κάτι που μου κάνει η μικρή 2 μέρες τώρα. ενώ μες στη μέρα πίνει το γάλα της στο βραδινό γίνεται χαμός. πίνει λίγό και μετά δεν θέλει άλλο. τελικά την καταφέρνω να πιεί με το ζόρι (με παιχνίδια και τραγούδια)γύρω στα 160-170ml ενω πρίν μου έπινε γύρω στα 220ml για βράδυ. αν δεν την πιέσω σταματάει στα 50. μήπως έχει συμβεί σε καμία απο σας??? αυτά τα παιδιά όλο αινήγματα είναι.....

tmVRp3.png

dakEp2.png

καλημέρα maria,μάλλον μας βλέπω να μένουμε σταθεροι στη 1 τρύπα...δεν πειράζει! όσο για το γάλα κι εμείς τραβήξαμε μεγάλο ζόρυ,το πρωι το πίνει όλο και το βράδυ 160-180 το πολύ!μην ανησυχείς γιατί αν τρώει όλα τα υπόλοιπα μεσα στη μέρα είναι χορτάτο γι'αυτό!το είχαμε αναφέρει και πιο πριν το θέμα και όλες το ίδιο πάθαμε!Συζήτησε το και με το παιδίατρο αλλά δεν πιστεύω οτι θα ανησυχήσει...

γειά σας μανούλες μου!!! μολις διάβασα τα νέα σας!!

Ελισάβετ εγώ έχω τις θηλές της chico σιλικόνης και έχω βάλει τις 3 τρυπούλες περίπου 2 εβδομάδες τώρα. πίνει μια χαρά!!

Ελενίτσα περαστικούλια και συγχαρητήρια για το δοντάκι σας!!

Βίκυ σαν να έχεις δίκιο, κι εγώ περιμένω πως και πως να περπατήσει αλλά μάλλον μετά θα αρχίσει το ζόρι, οπότε καλά είμαστε ακόμα!!:D

θέλω να σας ρωτήσω κάτι που μου κάνει η μικρή 2 μέρες τώρα. ενώ μες στη μέρα πίνει το γάλα της στο βραδινό γίνεται χαμός. πίνει λίγό και μετά δεν θέλει άλλο. τελικά την καταφέρνω να πιεί με το ζόρι (με παιχνίδια και τραγούδια)γύρω στα 160-170ml ενω πρίν μου έπινε γύρω στα 220ml για βράδυ. αν δεν την πιέσω σταματάει στα 50. μήπως έχει συμβεί σε καμία απο σας??? αυτά τα παιδιά όλο αινήγματα είναι.....

θα συμφωνησω κι εγω οτι αν τρωει μεσα στη μερα μην ανησυχεις. εμενα το παθαινει οταν νυσταζει κ σταματαει κ μενα εκει στα 50.μετα βεβαια τον κοβει πεινα κ τρεχουμε.αλλα ναι και μενα μου το κανει!

3otVp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα η μικρη κοιμηθηκε 11 με 7 σερι!!Ηπιε το γαλα της και ξανακοιμαται!Ειμαι πολυ συγκινημενη η μανα...!

Για τις θηλες ,εγω χρησιμοποιω της chicco τις 1,2,3 με αριθμηση πανω και πινει αν βαλεις κατω απο τη μυτη της το 2.Μονο με αυτες σωθηκα μιας και η μικρη θηλαζε μονο και θηλαζει ακομα βραδυ η πρωι αναλογως το γαλα μου.Η μεγαλη μου κορη παλι επινε μονο απο dr.browns μπιμπερο,πνιγοταν με ολα,χειροτερα απο τη μικρη!

Οι μυξες μας τρεχουν ακομα,αλλα δεν ειναι τιποτα ειπε ο γιατρος,αντε ναν περασουν να ηρεμησουμε!

Να πω και μια αμαρτια μου..εγραψα ποτε εχουμε ραντεβου για εμβολιο με το γιατρο σε ενα μπλοκ ζωγραφικης της κορης μου και ακομα το ψαχνω...ασχετο!χαχα

Α,σηκωθηκε και η δικη μου ορθια στην κουνια της αλλα δεν κοιμαται εκει,την εχω στο παρκο στο δωματιο μου για να μην ξυπναει η μεγαλη.Βεβαια ολη μερα θελει στο χαλι να παιζει και να την πηγαινοφερνω ορθια...κουραγιο μανες!

Να πω και κατι που ανακαλυψα.Η μικρη κοιμαται καλυτερα με υπνοσακο (αυτον με τα ποδαρακια ομως,οχι το σακι απο κατω) ισως επειδη ετσι μπορει να γυρισει οπως θελει πιο ευκολα αλλιως τη βαραινε το παπλωμα και δε μπορουσε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...