Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

elissavet1988

Recommended Posts

καλημέρα!

εμάς ο παιδίατρος δεν αφήνει φαγητό πριν το χρόνο. θα βάλει κρόκο αυγού , τραχανά, ψάρι και ως εκεί. και στη σούπα οτι λαχανικό θέλω μου είπε. όλα τα υπόλοιπα στον χρόνο. Ακόμα και το γιαούρτι. Επίσης δεν δίνει φάρμακα που να τον παρακαλάς. Η κόρη μου κοντευει 4 και πέρα απο αντιπυρετικό δεν έχει πάρει τίποτα άλλο. πνιγόταν απο το βήχα και δεν έδινε αντιβηχικό. Αν θα πάθει βρογχιολίτιδα μόνο μου είπε. και αντιβίωση μόνο σε περιπτώσεις που επιβάλλεται. πχ ωτίτιδα, ουρολοίμωξη κλπ

Aν δεν ησουν Θεσσαλονικη θα ελεγα οτι εχουμε τον ιδιο παιδιατρο!Σκεψου οτι το καλοκαιρι η μεγαλη μου κορη εκανε 39 με βηχα κλπ και ειμασταν Κιλκις στα πεθερικα μου.Ο παιδιατρος εκει εδωσε κατευθειαν αντιβιωση.Ο δικος μου που του τηλεφωνησα και του ειπα οτι εχει ιωση αλλα χωρις ακροαστικα δεν με αφησε να τη δωσω!(δεν πινει και σιροπια η δικη μου με τιποτα).Τωρα ομως αναγκαστικα η μεγαλη παιρνει αεριους σιροπι καθε βραδυ για ενα μηνα γιατι της εχει μεινει υγρο στο αφτι απο περσινη βροχιτιδα..της δινουμε και μια καραμελιτσα μετα και το πινει..:evil:παλιοπαιδα!

Το μωρο στη βαφτιση του ειχε 4 μερες που ψηνοταν στον πυρετο και μου ελεγε περιμενε 5 μερες μονο με αντιπυρετικα και μετα φερτη να τη δω,τελικα βεβαια ειχε ωτιτιδα και πηρε αντιβιωση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινιώ καλού κακού δεν το κοιτάς καλύτερα το γρουμπουλάκι? Συμβουλεύτηκες γιατρό?

εμείς απο΄κει που δεν θέλαμε τη σούπα τώρα έγινε αγαπημένη μας. σήμερα έβαλα και σπανάκι και λίγο λεμονάκι και δεν τον προλάβαινα!

Εγώ για να τον ξεγελάσω του ακουμπάω την πιπίλα στα χειλάκια ή στο πιγούνι, ανοίγει το στόμα για να την πάρει και χώνω μπουκιά.

κάθε παιδί διαφορετικό κατερίνα. η κόρη μου περπάτησε μόνη της μετά τα γενέθλιά της ενώ απο 10 μηνών περπατούσε κρατώντας τα έπιπλα.αυτός αυτή την ώρα που μιλάμε είναι στο πάρκο του στα γόνατα , κουνάει τα χέρια του και χτυπάει ένα μουσικό αρκουδάκι που έχω κρεμασμένο. Σαν σκίουρος φαντάσου. Αν τον αμωλήσεις κάτω μπουσουλάει και όπου συναντήσει έπιπλο σκαρφαλώνει. Η κόρη μου στους 8 μήνες μπουσούλησε. Αυτός πιστεύω σε ένα μήνα θα είναι όρθιος. Επίσης για την κόρη μου αγχωνόμουν ότι δεν θα βγάλει ποτέ δόντια , αφού το πρώτο φάνηκε στους 10-11 μήνες. Μετά βέβαια γέμισε το στόμα της στο πιτς φιτίλι. μωρέ και θα περπατήσουν και δόντια θα βγάλουν και μεγαλώσουν και χαμπάρι δεν θα πάρουμε. εγώ παρακαλάω να μην περπατήσει γρήγορα...οι δευτερομανούλες ξέρετε καλά το γιατί...Εμπρός καλά μου ποδαράκια θα λέμε μετά!

κατερίνα ο γιατρός σας τί σπουδες έχει? ο δικόπς μου η καρτα του λέει διπλωματούχους βασιλικού βρετανικού κολεγίου παιδιάτρων με διδακτωρικό στο αριστοτέλειο. Μήπως οι εδώ σπουδαγμένοι είναι πιο πολύ των φαρμάκων? το λέω αυτό γιατί ο γιος της κουνιάδας μου έχει πιει λίτρα αντιβίωση και αντιβηχικών. Είχε πυρετο, αντιβίωση, βήχει, αντιβηχικό. Μέχρι που η πεθερά όταν η κόρη μου είχε πιο μικρή για 4-5 μέρες πυρετό ακι δεν μας έδινε φάρμακα ο δικός μας ήθελε να φωνάξει της κουνιάδας για να της γράψει αντιβίωση και μας φώναζε κι όλας: τί γιατρός είναι αυτός που δεν δίνει φάρμακα!

και τις προάλλες στον παιδικό πήγε παιδίατρος. Η δικιά μου είχε λίγο βήχα . Την διέγνωσε ασθματική βρογχίτιδα και έγραψε και σιρόπι. Το αγνόησα εντελώς εννοείται και μετά απο 2 μέρες το παιδί δεν ξαναέβηξε. Αν δεν αφήσεις τον οργανισμό να κάνει δουλειά του θα γίνουν πολύ ευαίσθητα μετά.

καλημερα κοριτσια!σημερα λεω να του δωσω σπανακορυζο!!να δουμε θα το φαει?ειναι και εκλεκτικος!του εδωσα λιγο στιμμενο πορτοκαλι με νερακι στο μπιμπερο κ δεν του αρεσε!αλλα ενθουσιαστηκε με το χρωμα κ ηθελε να βλεπει το μπιμπερο!εμεις ακομα δεν καθομαστε αλλα αν τον κραταω αγκαλια θελει να παταει ορθιος.και στο παρκο μπουσουλαει!στο πατωμα δεν τον εχω βαλει ακομα!απο δοντια τιποτις ακομα...

3otVp2.png

Γεια σας κοριτσια βλεπω μαζευτηκατε παλι βλεπω:) Εγω εχω πολυ καιρο να μπω με τη μικρη ολο τρεχω τωρα ξεκινησαμε και βγαζουμε το πρωτο μας δοντακι οποτε καταλαβαινετε:) εμεις απο φαγητο εχουμε βαλει χορτοσουπες, κοτοπουλακι, μοσχαρι,κρεμες απο τις ετοιμες, φρουτα και δυο μερες τωρα γιαουρτακι βεβαια φρουτο και γιαουρτακι δε μας αρεσουν καθολου...πρωι βραδυ θηλασμο και οποτε θελει στο ενδιαμεσο. εσεις πως τα πατε?κοιμαστε τα βραδια?εμεις ειχαμε ξεκινησει να κοιμομαστε αλλα με τα δοντια τωρα παει... ξυπναμε τουλαχιστον μια με δυο φορες...

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια βλεπω μαζευτηκατε παλι βλεπω:) Εγω εχω πολυ καιρο να μπω με τη μικρη ολο τρεχω τωρα ξεκινησαμε και βγαζουμε το πρωτο μας δοντακι οποτε καταλαβαινετε:) εμεις απο φαγητο εχουμε βαλει χορτοσουπες, κοτοπουλακι, μοσχαρι,κρεμες απο τις ετοιμες, φρουτα και δυο μερες τωρα γιαουρτακι βεβαια φρουτο και γιαουρτακι δε μας αρεσουν καθολου...πρωι βραδυ θηλασμο και οποτε θελει στο ενδιαμεσο. εσεις πως τα πατε?κοιμαστε τα βραδια?εμεις ειχαμε ξεκινησει να κοιμομαστε αλλα με τα δοντια τωρα παει... ξυπναμε τουλαχιστον μια με δυο φορες...

γεια σου flowertouch!!κι εμεις ειχαμε θεμα με το γιαουρτι, ο γιατρος προτιμουσε παραδοσιακο αγελαδινο ή κατσικισιο αλλα ο μικρος 2 κουταλακια δοκιμαζε.οποτε πηγαμε στο παιδικο οπου αισιως τρωει πλεον ολο το κεσεδακι!σημερα εφαγε κ σπανακορυζο.δεν τρελαθηκε αλλα εφαγε γυρω στα 150μλ!

οσο για τον υπνο εμεις τωρα πια, εδω κ δυο βραδια κοιμομαστε κανονικα γιατι ειχαμε σχεδον ενα μηνα που ξυπναγαμε, μια με την ουρολοιμωξη κ μια με το κρυωμα αλλα ευτυχως κοιμαται πλεον απο τις 10 παρα ως το πρωι!!!γαλα πινει συνεχεια περιπου 5 φορες απο 120 γρ.ο γιατρος ειπε δεν τον πειραζει αρκει που τρωει κ το φαγητο!!απλα ειμαι ολη μερα στην κουζινα!!!

3otVp2.png

γειά σας μανούλες!! elenitsa κι εμείς σήμερα σπανακόρυζο είχαμε, με λίγο τυράκι έφαγε αρκετά. γενικότερα αυτά τα φαγητά της αρέσουν. το λαχανόρυζο όταν της είχα φτιάξει της άρεσε πολύ!! κι εμάς γιαουρτάκι μας έχει πει ο γιατρός να τρώει και το κανονικό και η μικρή δεν το θέλει, δεν πειράζει μια χαρά είναι και το παιδικό.

κορίτσια μου κι εμένα ακόμα δεν μπουσουλάει μόνο κάθεται και κάνει προσπάθειες να ληγήσει τα γόνατα για να μπουσουλήσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

κατά τα άλλα έχουμε το γνωστό θέμα με τον ύπνο και το μπρούμητα και το περίεργο είναι οτι κατά τη διάρκεια της μέρας κοιμάται και μπρούμητα το βράδυ μόλις γυρίσει κλαιει!! τί να την κάνω???

να σας ρωτήσω, εσείς τα έχετε πάει στο δωμάτιο τους το βράδυ για ύπνο?? εμείς λέμε μόλις μπεί στον 8ο να την πάμε σιγά σιγά αλλά ακόμα είναι υπό σκέψη το θέμα!

αυτά τα νέα μας, καλό βράδυ σε όλες!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

γειά σας μανούλες!! elenitsa κι εμείς σήμερα σπανακόρυζο είχαμε, με λίγο τυράκι έφαγε αρκετά. γενικότερα αυτά τα φαγητά της αρέσουν. το λαχανόρυζο όταν της είχα φτιάξει της άρεσε πολύ!! κι εμάς γιαουρτάκι μας έχει πει ο γιατρός να τρώει και το κανονικό και η μικρή δεν το θέλει, δεν πειράζει μια χαρά είναι και το παιδικό.

κορίτσια μου κι εμένα ακόμα δεν μπουσουλάει μόνο κάθεται και κάνει προσπάθειες να ληγήσει τα γόνατα για να μπουσουλήσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

κατά τα άλλα έχουμε το γνωστό θέμα με τον ύπνο και το μπρούμητα και το περίεργο είναι οτι κατά τη διάρκεια της μέρας κοιμάται και μπρούμητα το βράδυ μόλις γυρίσει κλαιει!! τί να την κάνω???

να σας ρωτήσω, εσείς τα έχετε πάει στο δωμάτιο τους το βράδυ για ύπνο?? εμείς λέμε μόλις μπεί στον 8ο να την πάμε σιγά σιγά αλλά ακόμα είναι υπό σκέψη το θέμα!

καλημερα μαρακι!εγω τον εχω απο 3 μηνων μονο του στο δωματιο.και κοιμαται σαν πουλακι!περασε κ μενα τη φαση αυτη που γυριζε κ δεν μπορουσε να ξαναγυρισει αλλα μετα το βρηκε κ ειμαστε οκ.οποτε μην αγχωνεσαι!εμεις επειδη τον ειχαμε σε λικνο στο δωματιο μας, ο συζυγος ηθελε να παει απο την αρχη στο δωματιο αλλα εγω ουτε να το ακουσω.οποτε ειχαμε συμφωνησει ως τον τριτο μηνα μαζι μας.και παλι δεν ηθελα να τον αποχωριστω!σε πληροφορω οτι το μωρο κοιμαται μονο του πολυ καλυτερα!κ το διαπιστωσα στις διακοπες που ηταν 4 μηνων κ αναγκαστικά το παρκοκρεβατο ηταν μαζι μας, αγανακτησα.ξυπναγε το βραδυ επι δυο βδομαδες ενω στο σπιτι κοιμαται σερι!!γιατι καταλαβαινε οτι ειμαστε διπλα κ ολο κατι ηθελε!οποτε μην αγχωνεσαι!!βγαλτη!!!

3otVp2.png

εμεις μετακομισαμε πριν απο 1 1/2 μηνα και την εβαλα στο δωματιο της βεβαια απο το κρεββατι μου τη βλεπω. παντως μην ανησυχεις κοιμουνται πολυ καλυτερα μονα τους!!! αν δεν ειχαμε τα δοντια δε θα ξυπνουσε καθολου χθες για παραδειγμα κοιμηθηκε σερυ 11 με 5.30 (ελπιζω να το συνεχισει;))

LclRp3.png

HqKkp3.png

vIogp3.png

καλημέρα!

Μαρία και εγώ απο τριών μηνών στο δωμάτιο του τον πήγα. Συμφωνώ με τα κορίτσια οτι κοιμούνται καλύτερα μόνα τους. και εμένα μου κακοφάνηκε στην αρχή αλλά θα δεις και για σένα καλύτερα θα είναι.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Λοιπον εχω αρρωστα 2 παιδια!Πανηγυρι!!Ευτυχως η μεγαλη που βεβαια παλι αυτη κολλησε πρωτη (και απο που δεν ξερω,δεν παει και παιδικο,μονο κολυμβητηριο) ειναι καλυτερα,μυξες ειχε και λιγο βηχαλακι.Αλλα η μικρη ειναι για λυπηση,εχω να κοιμηθω δυο νυχτες,κλαιει καθε μια ωρα,δεν ξερω τι να την κανω μην ξυπνησει και τη μεγαλη και αποψε ολη νυχτα την ειχα στο στηθος το οποιο ποσο γαλα να κατεβασει κι αυτο?Αδειασε!Η μυτουλα της τρεχει συνεχεια και φοβαμαι μη μου κανει καμια ωτιτιδα παλι οπως πριν 2 μηνες αλλα δεν εχει πυρετο.

Εγω την εχω ακομα στο δωματιο μου σε παρκο,πηρα ενα κανονικο στρωματακι και την εχω ακομα εκει αφου οποτε επιχειρουσα να την βαλω με τη μεγαλη (μετα τις διακοπες δλδ δοκιμασα αφου στις διακοπες ειμασταν ολοι στο ιδιο δωματιο) τη μαζευα στο λικνο διπλα μου τη νυχτα απο το κλαμα.Τη μεγαλη 6 μηνων την ειχα βαλει μονη της. Και ακουστε:για να μη μου ξυπναει και η μεγαλη τη νυχτα που δεν ξανακοιμαται μετα αν ξυπνησει...κλεινω ολες τις πορτες και βαζω ενδοεπικοινωνια να ακουω τη μεγαλη μη με φωναξει για νερο,τσισα κλπ...:|Ποτε θα πανε και τα δυο στο δωματιο τους να ησυχασουμε ρε παιδια?Ελεος!

Επισης,μπρουμυτα κοιμαται και η δικια μου και αν τη δω πριν κοιμηθω οτι εχει γυρισει μπρουμυτα τη γυριζω παλι στο πλαι.Και κλασικα, σηκωνει το κεφαλι και κλαιει!!Κι εγω δεν ξερω τι να την κανω μην ξυπνησει και τη μεγαλη,κι αφου δεν μπορω να την ξανακοιμισω ενω παιρνει και πιπιλα, εχει γινει το βυζι μου λαστιχο ολη νυχτα...

κατερινακι περαστικα στα μικρουλια!!ειχαμε κι εμεις την ιωση με τις μυξουλες κ λιγο βηχα, χωρις πυρετο!ακομα ρουθουνιζει.ορο βαζαμε μονο, ο γιατρος δεν ειδε ουτε λαιμο να εχει ουτε αυτακια.οποτε απλα περιμενεις να περασει.και υπομονη με τα νυχτερινα ξενυχτια!!!κουραγιο μανουλα!!

3otVp2.png

κατερινακι περαστικα στα μικρουλια!!ειχαμε κι εμεις την ιωση με τις μυξουλες κ λιγο βηχα, χωρις πυρετο!ακομα ρουθουνιζει.ορο βαζαμε μονο, ο γιατρος δεν ειδε ουτε λαιμο να εχει ουτε αυτακια.οποτε απλα περιμενεις να περασει.και υπομονη με τα νυχτερινα ξενυχτια!!!κουραγιο μανουλα!!

Το κακο ειναι οτι εχω μπλεξει με γιατρο του τυπου:κανε υπομονη,μυξες θα ειναι μονο,μην τυχον και την παω και παρει κανα σιροπι!Οποτε κι εγω περιμενω,μου εδωσε μονο τηλεφωνικα μια κρεμα για εντριβη αλλα φοβαμαι την ωτιτιδα γιατι μου κανει σα να ποναει..θα δουμε,ελπιζω να μην επιδεινωθει το σαββατοκυριακο!

Οσο για τον υπνο χθες το βραδυ,μπαμπας και κορη στο μεγαλο κρεβατι (το δικο μου δλδ),η κορη κοιμηθηκε μια χαρα κι ο μπαμπας ολη νυχτα στην ακρη και ξεσκεπαστος απο τις κλωτσιες της κι εγω καναπε με το μωρο διπλα μου στο παρκο και ολη νυχτα να κοβω βολτες στο σαλονι μπας και την κοιμισω...αχ Θεε μου,ως ποτε?(ηθελα και 3ο τρομαρα μου..):confused::confused::confused::confused:

εμείς τον πήγαμε στο δωμάτιο του απο 3 μιση μηνων και δεν μας κακοφάνηκε,κοιμόταν κι αυτός κι εμείς πιο καλά.ούτε εμένα μπουσουλάει μην αγχώνεσαι πολλά παιδάκια πάνε κατευθείαν στο όρθιο!!!αυτό με το μπρούμυτα το είχε και μένα αλλά το έκοψε!!!ΥΠΟΜΟΝΗ..

καλησπέρα κορίτσια!!

Κατερίνα περαστικούλια και υπομονή. θα φτιάξουν τα πράγματα μωρέ μη φρικάρεις, ίσως επιδή είναι αρρωστούλικα και τα 2 είναι έτσι.

βλέπω οτί στην πλειοψηφία τα έχετε πάει στα δωματιά τους οπότε θα το πάρω κι εγώ απόφαση να το κάνω. Ελενίτσα να σου πώ την αλήθεια πιό πολύ αγχώνεται ο άντρας μου παρά εγώ, εγώ για κάποιο λόγο νιώθω οτι θα είναι καλήτερα στο δικό της χώρο.

Ελισάβετ λές να είμαι απο τις τυχερές και να περπατήσει κατευθείαν??? δεν θα με χαλάσει πάντως γιατί έχω και κατοικίδια και το άγχος μου είναι το μπουσούλημα σε συνδιασμό με τις τρίχες... ήδη σκουπίζω και σφουγγαρίζω πολυ συχνά!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...