Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Μανούλες Οκτωβρίου 2023

Athene

Recommended Posts

1 hour ago, Νατασα1992 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Που είστε καλε; Χαθήκατε όλες! Πως τα πάτε με τα μωράκια σας; 

Καλημέρα ζούμε μοναδικές στιγμές!! Όλα πανε καλέ και γνωριζόμαστε μέρα με την ημέρα. Εσύ, πως τα πας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 863
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Καλημέρα ζούμε μοναδικές στιγμές!! Όλα πανε καλέ και γνωριζόμαστε μέρα με την ημέρα. Εσύ, πως τα πας;

Να τις χαρείτε αυτές τις στιγμές κοπέλα μου! Αυτή η φάση του νεογέννητου είναι μοναδική! Μπορεί να έχει ξενύχτια και πολύ άγχος αλλά είναι πραγματικά η καλύτερη! Αυτή η μυρωδιά τους δεν παίζεται! 🥰🥰 εμείς πολύ καλά, η Μπέμπα ευτυχώς είναι ένα μωράκι σχετικά ήρεμο κ υπομονετικό.. κοιμόμαστε σχετικά, ευτυχώς δεν έχουμε κολικούς, κόλλησε ωστόσο ίωση από τον μεγάλο.. ο μεγάλος μας κάνει αρκετές ζήλιες με ξεσπάσματα θυμού έντονα, κοντεύει τώρα τα 2, όποτε κάνουμε όλοι υπομονή!! Με τον θηλασμό πως πάτε; Εγώ έχω αγκαλιά το θηλαστρο και αντλώ.. έχω καταφέρει ως τώρα να της δίνω 6 από τα 8 γεύματα μητρικό γάλα.. θέλω να πιστεύω πως θα αυξηθεί σιγά σιγά η παραγωγή μου για να μπορώ να της δίνω δικό μου αποκλειστικά..

19 ώρες πρίν, Νατασα1992 είπε:

Να τις χαρείτε αυτές τις στιγμές κοπέλα μου! Αυτή η φάση του νεογέννητου είναι μοναδική! Μπορεί να έχει ξενύχτια και πολύ άγχος αλλά είναι πραγματικά η καλύτερη! Αυτή η μυρωδιά τους δεν παίζεται! 🥰🥰 εμείς πολύ καλά, η Μπέμπα ευτυχώς είναι ένα μωράκι σχετικά ήρεμο κ υπομονετικό.. κοιμόμαστε σχετικά, ευτυχώς δεν έχουμε κολικούς, κόλλησε ωστόσο ίωση από τον μεγάλο.. ο μεγάλος μας κάνει αρκετές ζήλιες με ξεσπάσματα θυμού έντονα, κοντεύει τώρα τα 2, όποτε κάνουμε όλοι υπομονή!! Με τον θηλασμό πως πάτε; Εγώ έχω αγκαλιά το θηλαστρο και αντλώ.. έχω καταφέρει ως τώρα να της δίνω 6 από τα 8 γεύματα μητρικό γάλα.. θέλω να πιστεύω πως θα αυξηθεί σιγά σιγά η παραγωγή μου για να μπορώ να της δίνω δικό μου αποκλειστικά..

Είναι μεγάλη αλλαγή για τον μεγαλύτερο παιδί, θέλει το χρόνο του και θα προσαρμοστεί και αυτός. Με τον θηλασμό πάμε αρκετά καλά, θηλάζω αποκλειστικά από την αρχή, υπήρχε μια μικρή δυσκολία στην αρχή ενώ ήμουν στο μαιευτήριο ωστόσο με βοήθησαν αρκετά τόσο οι μαίες του νοσοκομείου όσο και μαία του ιατρού μου, βέβαια ο θηλασμός δεν έχει ωράριο και είναι μια τρέλα! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις είναι πολύ νωρίς ακόμα. Να σε ενημερώσω ότι υπάρχει ομάδα μέσω ΦΒ που προωθούν τον θηλασμό και παρέχουν καταπληκτικές πληροφορίες και έχουν βοηθήσει αρκετό κόσμο. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

• Ευχαριστώ 1

Γεια σας και από εμάς! Στο δικό μας σπιτικό επικρατεί μια τρέλα, είναι σίγουρη ότι και σε κάθε σπιτικό βέβαια με νεογέννητο 😛 η μπέμπα είναι μεν ήσυχη, αλλά ταυτόχρονα και τσιριζονι! Κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά και τα έχω παίξει ολίγον τι.. Διαβάσματα α δημοτικού, δραστηριότητες και νεογέννητο με θηλασμό έχει αρκετό τρέξιμο! 

@Νατασα1992 κι εμένα μόλις συνέρχεται από την ΔΕΥΤΕΡΗ ίωση, ευτυχώς μόνο με απλές μυξουλες κάθε φορά.. προσέχουμε πολύ, αλλά τα κορίτσια από δημοτικό και νηπιαγωγείο κουβαλάνε διάφορα! 

Την Κυριακή σαραντιζουμε και δεν έχω καταλάβει πως πέταξε έτσι ο καιρός! Οχι απλώς πέρασε, εκσφενδονίστηκε! Όλη μέρα αγκαλιά είμαστε, αλλά και πάλι εκπλήσσομαι με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!

Kαλησπερα και από εμένα κορίτσια. Να μας ζήσουν όλα τα μωράκια!! Γέννησα και εγώ στις 30/10 στις 12:34 μια μπέμπα 3300 και 51ποντους μετά από πρόκληση τοκετού. ( Δεν ήθελε να βγει η κυρια) μέχρι στιγμής τα πάμε αρκετά καλά. 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 5

έρχεται το 4ο θαυματάκι μας!  💛 preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , pitsi21 είπε:

Kαλησπερα και από εμένα κορίτσια. Να μας ζήσουν όλα τα μωράκια!! Γέννησα και εγώ στις 30/10 στις 12:34 μια μπέμπα 3300 και 51ποντους μετά από πρόκληση τοκετού. ( Δεν ήθελε να βγει η κυρια) μέχρι στιγμής τα πάμε αρκετά καλά. 

Να σας ζήσει!! Λογικά θα ήσουν η τελευταία που γέννησε! Να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της!! 🥰🥰 @Athene και εμάς με απλή μυξουλα ευτυχώς την πέρασε.. και όντως επικρατεί ένα χάος και σε μας.. πως το πήραν οι μικρές;; Είχατε ζήλιες η πέρασε ανώδυνα η άφιξη της μπέμπας; 

17 ώρες πρίν, pitsi21 είπε:

Να σου ζήσει η μπέμπα σου, καλότυχη να είναι!!

Καλησπέρα κορίτσια ! Κ εμείς μεγαλώσαμε , σαραντισαμε το Σάββατο ούτε κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός ! Δυστυχώς έχουμε κολικούς και επώδυνα αέρια με αποτέλεσμα να έχουμε όλη μέρα γκρίνια και κλάματα ! Ακόμα και όταν κοιμάται πονάει και κάνει ήχους 🥺 περιμένουμε να περάσει ο καιρός να ηρεμήσει κ εκείνη κ εμείς 🤣 Είχαμε  ένα πρόγραμμα με τον θηλασμό από την αρχή ανά 2,5 με 3 ώρες  αλλά τις τελευταίες μέρες τρώει ακαταστατα και έστω για 5 λεπτά ! Φυσικά δίνω όσο ζητάει αλλά δεν μπορώ ούτε μέχρι το μπάνιο να πάω !

Καλησπέρα..η μικρή έκλεισε μήνα χθες αρκετά καλά τα πάμε λίγο γκρινιάρα βγήκε αλλά εντάξει..Ο αδερφός της είναι 3 τα πάνε καλά αλλά βγάζει ζήλεια νεύρα υπερένταση σε άσχετα πράγματα! Δεν θηλάζω μετά τον τοκετό έπαθα προεκλαμψία λοχείας και είχα τρεχαματα, ακόμα κάνω εξετάσεις..

preg.png

On 7/11/2023 at 7:04 ΜΜ, Νατασα1992 είπε:

🥰🥰 @Athene και εμάς με απλή μυξουλα ευτυχώς την πέρασε.. και όντως επικρατεί ένα χάος και σε μας.. πως το πήραν οι μικρές;; Είχατε ζήλιες η πέρασε ανώδυνα η άφιξη της μπέμπας; 

Ευτυχώς μια χαρά, βοηθάει ότι είναι σχετικά μεγάλες, 4 και 6, και αντιλαμβάνονται καλύτερα και φυσικά ότι έχουν η μία την άλλη για παρέα. 

Εσείς;; πόσο είναι το αδερφάκι το μεγαλύτερο;

7 ώρες πρίν, korina84 είπε:

Καλησπέρα..η μικρή έκλεισε μήνα χθες αρκετά καλά τα πάμε λίγο γκρινιάρα βγήκε αλλά εντάξει..Ο αδερφός της είναι 3 τα πάνε καλά αλλά βγάζει ζήλεια νεύρα υπερένταση σε άσχετα πράγματα! Δεν θηλάζω μετά τον τοκετό έπαθα προεκλαμψία λοχείας και είχα τρεχαματα, ακόμα κάνω εξετάσεις..

Ωχ περαστικά! Το ξανακουσα μια ακόμη φορά, δεν το ήξερα μέχρι πρόσφατα ότι συμβαίνει και στη λοχεία. Χρειάστηκε να νοσηλευτείς;

Διαφημίσεις

On 10/11/2023 at 3:39 ΜΜ, Nadiaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! Κ εμείς μεγαλώσαμε , σαραντισαμε το Σάββατο ούτε κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός ! Δυστυχώς έχουμε κολικούς και επώδυνα αέρια με αποτέλεσμα να έχουμε όλη μέρα γκρίνια και κλάματα ! Ακόμα και όταν κοιμάται πονάει και κάνει ήχους 🥺 περιμένουμε να περάσει ο καιρός να ηρεμήσει κ εκείνη κ εμείς 🤣 Είχαμε  ένα πρόγραμμα με τον θηλασμό από την αρχή ανά 2,5 με 3 ώρες  αλλά τις τελευταίες μέρες τρώει ακαταστατα και έστω για 5 λεπτά ! Φυσικά δίνω όσο ζητάει αλλά δεν μπορώ ούτε μέχρι το μπάνιο να πάω !

Λογικά περνάει το πρώτο άλμα ανάπτυξης.. θέλουν αγκαλίτσες και συνέχεια να είναι στο στήθος! Υπομονή λίγες μέρες θα κρατήσει! 
@Athene εμείς στην αρχή δεν είχαμε θέματα απλά δεν της έδινε καθόλου σημασία.. στη βδομάδα πάνω μάλλον κατάλαβε ότι η Μπέμπα ήρθε για να μείνει κ ξεκίνησε να έχει πολλά νεύρα, να πετάει παιχνίδια, δεν κοιμόνταν κ δεν έτρωγε καλά και συνέχεια μας έκανε νόημα να τη διώξουμε.. ελπίζω να στρώσει αν και πιστεύω ότι έτσι θα μας πάει μέχρι να αρχίσει να καταλαβαίνει περισσότερο! Σε μια βδομάδα γίνεται δυο!! 

On 11/11/2023 at 5:35 ΠΜ, Athene είπε:

Ευτυχώς μια χαρά, βοηθάει ότι είναι σχετικά μεγάλες, 4 και 6, και αντιλαμβάνονται καλύτερα και φυσικά ότι έχουν η μία την άλλη για παρέα. 

Εσείς;; πόσο είναι το αδερφάκι το μεγαλύτερο;

Ωχ περαστικά! Το ξανακουσα μια ακόμη φορά, δεν το ήξερα μέχρι πρόσφατα ότι συμβαίνει και στη λοχεία. Χρειάστηκε να νοσηλευτείς;

Ναι είναι σπάνιο... Νοσηλεύτηκα δύο μέρες, είχα υψηλή πίεση και αφόρητο πονοκέφαλο..βασικά δεν ήταν πονοκέφαλος ήταν λες και είχα μπλέντερ στον εγκέφαλο!! Ευτυχώς πέρασε μάλλον γιατί ότι εξέταση έχω κάνει πια είναι καλή 

preg.png

On 11/11/2023 at 5:32 ΜΜ, Νατασα1992 είπε:

@Athene εμείς στην αρχή δεν είχαμε θέματα απλά δεν της έδινε καθόλου σημασία.. στη βδομάδα πάνω μάλλον κατάλαβε ότι η Μπέμπα ήρθε για να μείνει κ ξεκίνησε να έχει πολλά νεύρα, να πετάει παιχνίδια, δεν κοιμόνταν κ δεν έτρωγε καλά και συνέχεια μας έκανε νόημα να τη διώξουμε.. ελπίζω να στρώσει αν και πιστεύω ότι έτσι θα μας πάει μέχρι να αρχίσει να καταλαβαίνει περισσότερο! Σε μια βδομάδα γίνεται δυο!! 

Αχ μωρέ μικρούλης είναι! Είναι μωράκι ακόμη και το ίδιο. Όταν γέννησα τη 2η, η 1η μου ήταν 20 μηνών. Για αρκετό καιρό δεν με πλησίαζε γιατί είχα το μωρό στα χέρια. Δεν έβγαλε ζήλεια προς την ίδια αλλά προς εμένα καπως. Την έβαζα να με βοηθάει σε απλά πράγματα με το μωρό και να της φέρνει τα παιχνίδια της για να της τα δείχνει. Σιγά σιγά το αποδέχθηκε κι εκείνη ότι έτσι είναι τα δεδομένα πια, δεν θα επιστραφεί πισω το νέο μωράκι 😛😛

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλημέρα!! 

Να που ηρθε η ώρα να μοιραζόμαστε εμπειρίες κ απορίες για τα μωράκια μας και όχι για τις κοιλιές μας 🤣

Εμείς σε λίγες μέρες σαραντιζουμε και από τις 20 μέρες έχουμε κολικους, όχι με έντονο κλάμα αλλά πολλα αέρια και σφίξιμο, γκρίνια απογοήτευση. Δίνουμε infacolic και προβιοτικά αλλά λίγο βοηθάνε νομίζω. 

@Nadiaki κουραγιο κ σε σένα! Να σου πω ανακουφιστηκα που γράφεις κ εσυ τα ίδια γιατί εγώ πρωτη φορα μαμά και έχω αγχωθεί. Όλη τη νυχτα βρυχάται, γρυλιζει και σφιγγεται. Είναι φυσιολογικό στους κολικους ; Είμαστε όλη μέρα αγκαλιά αλλιώς κλαίει, μόνο έτσι ανακουφιζεται ο γλυκουλης. 

Κατά τα άλλα είναι ένας γλυκας, είμαι ερωτευμένη. 💙

Κάτι άλλο ρε κορίτσια, εχω παθει έναν ψυχαναγκασμό τρελό με το σπίτι,την τάξη κ την καθαριότητα. Να είναι όλα στην εντέλεια, πολλές φορές βασανιζομαι να τα καταφέρω όλα. Το επαθα τώρα ξαφνικά με το μωρό. Και δυστυχώς γίνομαι υπερβολικη, και φέρνω ένταση ανάμεσα σε εμένα κ τον άντρα μου. Σας έχει συμβεί; 

On 10/11/2023 at 3:39 ΜΜ, Nadiaki είπε:

Σε νιώθω 

5 ώρες πρίν, miou90 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! 

Να που ηρθε η ώρα να μοιραζόμαστε εμπειρίες κ απορίες για τα μωράκια μας και όχι για τις κοιλιές μας 🤣

Εμείς σε λίγες μέρες σαραντιζουμε και από τις 20 μέρες έχουμε κολικους, όχι με έντονο κλάμα αλλά πολλα αέρια και σφίξιμο, γκρίνια απογοήτευση. Δίνουμε infacolic και προβιοτικά αλλά λίγο βοηθάνε νομίζω. 

@Nadiaki κουραγιο κ σε σένα! Να σου πω ανακουφιστηκα που γράφεις κ εσυ τα ίδια γιατί εγώ πρωτη φορα μαμά και έχω αγχωθεί. Όλη τη νυχτα βρυχάται, γρυλιζει και σφιγγεται. Είναι φυσιολογικό στους κολικους ; Είμαστε όλη μέρα αγκαλιά αλλιώς κλαίει, μόνο έτσι ανακουφιζεται ο γλυκουλης. 

Κατά τα άλλα είναι ένας γλυκας, είμαι ερωτευμένη. 💙

Κάτι άλλο ρε κορίτσια, εχω παθει έναν ψυχαναγκασμό τρελό με το σπίτι,την τάξη κ την καθαριότητα. Να είναι όλα στην εντέλεια, πολλές φορές βασανιζομαι να τα καταφέρω όλα. Το επαθα τώρα ξαφνικά με το μωρό. Και δυστυχώς γίνομαι υπερβολικη, και φέρνω ένταση ανάμεσα σε εμένα κ τον άντρα μου. Σας έχει συμβεί; 

Δυστυχώς έτσι είναι με τους κολικούς. Δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, θηλάζω κάθε 1 με 1 1/2 ώρα και δεν  έχω τον χρόνο ούτε καν να σκεφτώ να είναι τα πράγματα στην εντέλεια, πρακτικά δεν γίνεται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...