Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Μια φορά πήγαμε που είχε μια παράσταση, μείναμε μισή ώρα και φύγαμε γιατί είχε πάρα πολλά κουνούπια. Εσείς πήγατε? έχει τίποτα ενδιαφέρον να κάνουμε ραντεβουδάκι να πάμε?

Αν έχει διάροια να της δίνεις πολύ νερό, μην αφυδατωθεί το Αντιγονάκι! Περαστικά σας και πολλά φιλιά:P

Me αυτο που επαθε εχουμε κλειστει μεσα Να πω τη μαυρη αληθεια εχθες ειχα ξαδερφη και ανηψια και πηγαμε νταλα μεσημερι για μπανακι (λιγα πραγματα μη φανταστεις) Μαλλον εκανα πατατα γιατι το μικρο δεν εχει επανελθει Η παιδιατρος μας μου ειπε μονο για διατροφη και καλου κακου καθυστερουμε το εμβολιο Η αλλη (η φιλη της μανας μου) επιμενει οτι δεν ειναι τιποτα και οτι το επαθε απο τα βλητα Ναι εκανα και αυτη τη μ@λ..κια ..ειχα δωσει βλητα στο μωρο:confused:

Το πρωι τις 3 τελευταιες μερες κανει κανονικη κουρ@δ@ και το μεσημερι (αφου αντι για φρουτο τρωει πατατα με καροτο) κανει νιενιε(χωρις βλεννες και τετοια Μετα τιποτα

Απο διαθεση δε...αλλο τιποτα

Αυριο για δεκατιανο αντι πατατα καροτο θα δωσω ρυζι ή γαλα με ρυζαλευρο Θα στουμπωσει πού θα παει;;;

Αν συνεχιστει για δυο μερες ακομα θα φωναξω την παιδιατρο να την δει και ισως να κανει εξεταση στα κοπρανα Νερο πινει αρκετο

Αααα και κατι αλλο Για 2η φορα εφετος βρηκα τσιμπουρι (σ εμενα)!!!!!!!

Να ελεγχετε τα μωρα γιατι το ζουζουνοκακο εφετος εχει παραγινει....

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια φορά πήγαμε που είχε μια παράσταση, μείναμε μισή ώρα και φύγαμε γιατί είχε πάρα πολλά κουνούπια. Εσείς πήγατε? έχει τίποτα ενδιαφέρον να κάνουμε ραντεβουδάκι να πάμε?

/QUOTE]

Sημερα και αυριο αποκλειεται γιατι Λ. δουλευει διπλοβαρδια

Θα δω στο προγραμμα τι παιζει απο Παρασκευη και θα σου τηλεφωνησω

xtZRp3.png

Γιατί, απαγορεύονται τα βλήτα????:shock::shock: Εγώ δεν της έδωσα απλά γιατί δεν έτυχε να φτιάξω αφού χρόνισε, αλλιώς θα της είχα δώσει στάνταρ!:rolleyes:

Ρε'συ και η μπανάνα στουμπώνει, μήπως αντί για φρουτόκρεμα να της έδινες μια σκέτη λιωμένη μπανάνα? Ρύζι στο ρύζι θα σε βρίσει στο τέλος η μικρή.

Γιατί, απαγορεύονται τα βλήτα????:shock::shock: Εγώ δεν της έδωσα απλά γιατί δεν έτυχε να φτιάξω αφού χρόνισε, αλλιώς θα της είχα δώσει στάνταρ!:rolleyes:

Ρε'συ και η μπανάνα στουμπώνει, μήπως αντί για φρουτόκρεμα να της έδινες μια σκέτη λιωμένη μπανάνα? Ρύζι στο ρύζι θα σε βρίσει στο τέλος η μικρή.

Της ειχα δωσει μπανανα ετσι νομιζα κι εγω (και τα εκανε ακομη πιο αραια) Και οι 2 παιδιατροι ειπαν μεχρι να στρωσει κοτοπουλο πατατα καροτο ρυζι αυγο

Ασε και σημερα που ξυπνησε παλι νιενιε Οχι διαρροια αλλα ευκοιλια (που ομως δεν δικαιολογειται με αυτα που τρωει) Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι μικροβιο γαστρεντεριτιδας Αυριο κλεινει εβδομαδα Θα περιμενω μεχρι το απογευμα και θα παρω τη γιατρο μας να μου πει

Οσο για τα βλητα μου ειπε η αλλη παιδιατρος οτι ερεθιζουν το εντερο

Αλλα τι να σου πω....ποσο να το ερεθισουν κι αυτα ..δεν εφαγε και πιατο ολοκληρο

xtZRp3.png

Της ειχα δωσει μπανανα ετσι νομιζα κι εγω (και τα εκανε ακομη πιο αραια) Και οι 2 παιδιατροι ειπαν μεχρι να στρωσει κοτοπουλο πατατα καροτο ρυζι αυγο

Ασε και σημερα που ξυπνησε παλι νιενιε Οχι διαρροια αλλα ευκοιλια (που ομως δεν δικαιολογειται με αυτα που τρωει) Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι μικροβιο γαστρεντεριτιδας Αυριο κλεινει εβδομαδα Θα περιμενω μεχρι το απογευμα και θα παρω τη γιατρο μας να μου πει

Οσο για τα βλητα μου ειπε η αλλη παιδιατρος οτι ερεθιζουν το εντερο

Αλλα τι να σου πω....ποσο να το ερεθισουν κι αυτα ..δεν εφαγε και πιατο ολοκληρο

Κατάλαβα. Πάρε τη Γιάννα ρε, μην περιμένεις άλλο, είναι πολλές οι μέρες. Τι να πω, περαστικά σας. Πλένε την καλά κάθε φορά που την αλλάζει γιατί αν συγκαεί τότε θα είναι πολύ δύσκολα. Η δικιά μου μια φορά συγκάηκε από χαζομάρα δική μου και από τότε προσέχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Διαφημίσεις

Κατάλαβα. Πάρε τη Γιάννα ρε, μην περιμένεις άλλο, είναι πολλές οι μέρες. Τι να πω, περαστικά σας. Πλένε την καλά κάθε φορά που την αλλάζει γιατί αν συγκαεί τότε θα είναι πολύ δύσκολα. Η δικιά μου μια φορά συγκάηκε από χαζομάρα δική μου και από τότε προσέχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Μολις πηρα και μου ειπε να μην ανησυχω Ειναι λεει ιωσουλα που κραταει γυρω στο 10ημερο Συνεχιζω τη διατροφη και θα περασει

Κατα τ αλλα απο ενεργεια αλλο τιποτα Μ εχει ξεπατωσει!!!!

Την εχω πατησει κι εγω με συγκαμα οταν δουλευα και την αφηνα στον μπαμπα μου...ειχε γινει χαλια και περασαν μερες με πολυ προσοχη για να επανελθει το δερματακι της

xtZRp3.png

καλησπερα κοριτσια!

ναι ναι μετακομισαμε!!!!!

επιτελους συναντηθηκαμε κ με την προσπερους

η underage μας ξεφυγε σημερα γιατι ηταν η μικρη της αρρωστουλα αλλα μαλλον θα συναντηθουμε το σκ

ποια μπορει για αυριο??????

θελετε να συναντηθουμε για μπανιο στη θαλασσα?

καρδιες που εισαι? σε πηρα τηλ κ δεν το σηκωνες

θα ξαναδοκιμασω οκ?

φιλια πολλα σε ολες θα δινω πιο συχνα το παρον απο δω κ περα σμουτσ

ZkXkp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Δεν βλεπω φως μια ευκοιλια μια διαρροια ..και που και που μια κορ@διτσα!!..ανυσηχησα (πανε 11μερες) και σημερα εδωσα ουρα και κοπρανα για καλλιεργεια

Και αν δεν ειναι μικροβιο;;;; Ειναι αλλεργια;;; Σε τι;;; Σε αυτα που τρωει απο 5 μηνων;;;

xtZRp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πώς πάει ο καύσωνας;

Τα μωρά είναι καλά;

Πώς πάτε με τη διάρροια; Καλά αποτελέσματα με τα τεστ.

Έχετε σκυλάκι και κολλήσατε τσιμπουράκι; Πείτε μας να ξέρουμε και εμείς. Πού πιστεύετε ότι το κολλήσατε;

Εμείς είμαστε μια χαρούλα. Κατεβαίνουμε εδώ κάτω στην παραλία μας λίγο το πρωί (εχτές που είχε τρελή ζέστη). ...

Κατά τα άλλα έχουμε κλειστεί λίγο και εμείς λόγω της ζέστης........ελπίζουμε να ανακάμψει ο καιρός και να δροσίζει λιγάκι.

Ευτυχώς ήρθε και ένα ξαδερφάκι μας, μερικούς μήνες μεγαλύτερο, χρονιάρικο σαν της Μαλίνα και Κέλλη, οπότε θα πηγαίνουμε να παίζουμε στο σπίτι του.

Αυτά τα νέα μας.

φιλιά σε όλα τα μωρά.

Ν&Α

Καλημερα κοριτσια!!

Δεν βλεπω φως μια ευκοιλια μια διαρροια ..και που και που μια κορ@διτσα!!..ανυσηχησα (πανε 11μερες) και σημερα εδωσα ουρα και κοπρανα για καλλιεργεια

Και αν δεν ειναι μικροβιο;;;; Ειναι αλλεργια;;; Σε τι;;; Σε αυτα που τρωει απο 5 μηνων;;;

Είναι δύσκολο να ξέρει κανείς.

Διαφημίσεις

Natassa το τσιμπουρι δεν ξερω πως το κολλησα Δυο φορες παρακαλω εφετος!!! Ειναι κατι γατες στην αυλη μας...τι να πω...

Το μωρακι μου το βλεπω ταλαιπωρημενο σημερα...το κακομοιρο...λιγο κομμενο το μουτρακι...Σημερα ειναι λιγο χειροτερα οι κενωσεις Ευτυχως πινει πολλα υγρα και τρωει Ειμαι σε επιφυλακη μη δω τιποτα χειροτερο και την παω επειγοντως στο παιδων

Η παιδιατρος επιμενει οτι προκειται για ιωση που εχουν πολλα παιδακια αυτον τον καιρο

xtZRp3.png

Natassa το τσιμπουρι δεν ξερω πως το κολλησα Δυο φορες παρακαλω εφετος!!! Ειναι κατι γατες στην αυλη μας...τι να πω...

Το μωρακι μου το βλεπω ταλαιπωρημενο σημερα...το κακομοιρο...λιγο κομμενο το μουτρακι...Σημερα ειναι λιγο χειροτερα οι κενωσεις Ευτυχως πινει πολλα υγρα και τρωει Ειμαι σε επιφυλακη μη δω τιποτα χειροτερο και την παω επειγοντως στο παιδων

Η παιδιατρος επιμενει οτι προκειται για ιωση που εχουν πολλα παιδακια αυτον τον καιρο

Δηλαδή και πώς ήταν; Άσπρο και μεγάλο σα φασόλι; Ή μικρό και μαύρο; Και πού σου είχε κολλήσει; (Συγνώμη αν επιμένω, αλλά είναι επειδή έχω φρικάρει)

Το μωράκι σου δεν είναι καλύτερα ε; Υπομονή.....καλά αποτελέσματα. Έχε το νου σου εσύ....Καλά κάνεις και επαγρυπνείς.

το τσιμπουρι ειναι μαυρο πολυ μικρο σαν το κεφαλι μιας καρφιτσας Εχεις φαγουρα και στο σημειο που ξυνεσαι θα διακρινεις μια μαυρη κουκιδα(το τσιμπουρι) Το βγαζεις ,το σπας στη μεση(για να το σκοτωσεις) και μετα το πετας

Εχει ποδαρακια και περπαταει αλλα οταν μπει στο δερμα σου δεν διακρινονται Δεν ξερω πού με βρηκανε τα τσιμπουρια εφετος

xtZRp3.png

Α..........ααααααααα.........τώρα κατάλαβα.

Το μωράκι σου πώς είναι σήμερα; Τα αποτελέσματα θέλουν κάποιες μέρες ε; Δύο ή τρεις; Τι άλλα νέα; Η μικρή έχει τρελαθεί με τη θάλασσα; Τι ώρες πάτε;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν;

Εμείς καλά είμαστε! Θυμάστε που πέρασα 2 εβδομάδες ΠΟΛΥ ζόρικες με τη μικρή, με αϋπνίες, κλάματα και γκρίνιες? Μετά από αυτό ξεπρόβαλαν τα 2 πάνω δοντάκια. Όμως, χτες ανακαλύψαμε τυχαία (γιατί δεν ανοίγει εύκολα το στόμα της) πως εκτός από αυτά τα 2 έβγαλε άλλα 3 παραμέσα που δεν φαινόντουσαν στην αρχή! Δηλαδή έβγαλε μέσα σε 2 εβδομάδες 5 δόντια το καημένο, πώς να μην έχει γκρίνια???? Τώρα έχουμε σύνολο 7 δοντάρες και τρώμε και κομμάτι από το σουβλάκι άμα λάχει! χαχαχα

Μαλινα τι έγινε, βγήκαν τα αποτελέσματα? Μόλις τα πάρεις πες μου, ανησυχώ για το Αντιγονάκι. Να μου τη φιλήσεις.

Νατάσσα φιλιά και στη δικιά σου την κουκλίτσα!

Πασχαλίτσα φιλιά και στις 2 σας, αλλά μια ιδιαιρέτως μεγάλη αγκαλιά σ'εσένα;)

Prosperous, με πήρες τηλ αλλά μας πέτυχες σε ώρα χουζουρέματος, το είχα βάλει στο αθόρυβο. Θα σου τηλεφωνήσω το απόγευμα να κανονίσουμε για αύριο αν μπορείς κι εσύ.

Αυτααααα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...