Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πετάγομαι να πω ότι είναι ένα Ψέμα με Ψ κεφάλαιο. ΟΛΟΙ το ίδιο πράγμα λένε. Με την πρώτη . Στατιστικά και μόνο , επιστημονικά αν ίσχυε κάτι τέτοιο. Όλες στον κύκλο μου και στον δικό σου να μένουν με την πρώτη θα ήταν αλλά τα στατιστικά του κάθε κύκλου. 
      Γιατί το κάνουν δεν ξέρω, ακόμα και άτομα που ξέρουν πως κανείς εξωσωματική το ίδιο θα πουν. Επιβεβαιωμένο από τον δικό μου κύκλο κοπέλες που μου είχαν πει ότι προσπαθούν , όταν έμειναν μετά από 1-2 χρόνια μου ήταν έμειναν σε 1-2 μήνες. Τα ίδια ακούς και όταν μένεις έγκυος. Όλες λένε την ατάκα του δεν νιώθω τίποτα, σαν να μην είμαι έγκυος. Και αφού πεις εσύ τι πέρασες, ξεκινάνε και λένε τα δικά τους. 
      Γιατί το κάνουν δεν ξέρω, τώρα τα Χριστούγεννα ενώ ξέρω από τρίτο άτομο ότι μια κοπέλα δυσκολευόταν, η αδερφή της που ξέρει για εμένα και την εξωσωματική, μου είπε έμεινε με την πρώτη. 
      Οταν φτάσω στο συμπέρασμα γιατί τέτοιο κόμπλεξ, γιατί το κάνει ο κόσμος αυτό, θα ξανά μπω να σας το ανακοινώσω 😂

Καλές γιορτές σε όλα τα κορίτσια!!! Εύχομαι το 2025 ως μόνος αριθμός να φέρει γούρι και να γεμίσει όλες σας τις κοιλίτσες! 

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Η crilen της frezyderm είναι καλή αλλά θα ψάξω να κάνω και κανένα φυσικό αντικουνουπικό από αιθέρια έλαια! Το γεράνι και ο βασιλικός διώχνουν τα κουνούπια αλλά πρέπει να βρω σωστές αναλογίες κλπ γιατί μπορεί να κάνουν δερματική αντίδραση τα αιθέρια έλαια σε λάθος ποσότητα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ που λες δεν ήθελα να δώσω σιρόπι και τέτοια αλλά όταν ακούς ότι από τις πληγές μπορεί να πάθει πολύ χείρότερα από ότι με ένα σιρόπι τί να κάνεις;;; Εδώ παραλίγο να πάρει αντιβίωση, στο τσακ τη γλιτώσαμε! Να την έχουμε γλιτώσει από τις αρρώστιες δηλαδή και να την πάθουμε από τα κουνούπια!

Δε νομίζω ότι σε καλύπτει το cer8 πια, πρέπει να βάλεις και κάτι πάνω της! Για αρχή βάλε το πάνω στα ρούχα μόνο, για να διώχνει με τη μυρωδιά κάπως! Εγώ η χαζή δεν το έβαζα πάνω στα ρούχα και τη δάγκωναν πάνω από τα κολάν!!!:shock::shock::shock:

Καλημέρα!

Τι μπορεί να πάθει από τις πληγές? Για δώσε τα φώτα σου να φρικάρω κι άλλο.....

και τι να έβαζα πάνω της? υπάρχει κανένα αντικουνουπικό υγρό που να είναι για μωρά και να κάνει δουλειά?

ουφφ....

Δεν ξέρω τί εννοείς εσύ πληγές αλλά η δικιά μου είχε πραγματικές πληγές (φούσκες με υγρό που άνοιξαν)! Τους έβαζα betadine τις πρώτες μέρες και τις κάλυπτα με αυτοκόλλητες γάζες για να μην επιμολυνθούν! Ο γιατρός είχε απαγορέψει οποιαδήποτε επαφή με τους σκύλους, με χώμα κλπ. Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης!!!

Δε θέλω να φρικάρεις απλά σου λέω ότι στο νοσοκομείο μου τόνισαν πάρα πολύ ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τσιμπάνε τα κουνούπια το παιδί! Δεν ξέρεις πότε θα πέσεις στο μολυσμένο που μπορεί να μεταφέρει την όποια αρρώστια... Ρώτα τη φαρμακοποιό αν η crilen κάνει για χρονιάρικα και βάζε τη πάνω στα ρούχα της (είναι κρέμα, υπάρχει και σε αφρό). Κυρίως έχει σιτρονέλα, η μυρωδιά της με εκνευρίζει αλλά τί να κάνω; Ρώτα αν έχει και τίποτε άλλο καλύτερο ξέρω κι εγώ;

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!!!!

Διάβασα το θέμα με τα κουνούπια, και εντάξει, δεν είμαι η μόνη που έχω φρικάρει....

Στο Στενό έχει γίνει της τρελής από κουνούπια. Επιδρομή κανονική. Μάλλον λένε ότι θα πάνε στο Δήμαρχο να παραπονεθούν για να ψεκάσουν. Τι να σας πω βρε κορίτσια... Πάντως, πασχαλίτσα έχεις δίκιο απόλυτο....είναι πάρα πολύ επικίνδυνα άκουσα-διάβασα και εγώ...

Εγώ να φανταστείτε κάθομαι με κλειστές τις σίτες και ανάβω το κλιματιστικό, όποτε ζεσταινόμαστε.

Μέχρι στιγμής δεν την έχει τσιμπήσει ούτε ένα. Πήρα αυτά τα αυτοκόλλητα που σας είχα δείξει (νομίζω) από το φαρμακείο, που τα κολλάς 4, 5 στα ρούχα της αν βγούμε έξω........Και επίσης η παιδοδερματολόγος-παιδοαλλεργιολόγος που την είχα ρωτήσει που σύστησε και έχω της propiogenta . Αν την τσιμπήσει κάτι μου είπε να βάλω τοπικά (έχει αντιβίωση και κορτιζόνη....)

Αυτά κοπέλες μου.

Περιμένω νέα σας.

Υγ. Μπουσουλάμε και στεκόμαστε όρθιες.........Πλάκααααααααααααα!!!! Πότε θα βρεθούμε;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας ομορφες!!!! Εμεις εχουμε ξεσκιστει στα μπανια Εχθες ομως κρυωσε λιγο και σημερα εκανε λιγο διαρροια Κατα τ αλλα ολα καλα

Εχουμε βρει τον μπελα μας με τα μυρμηγκια Εχω κανει τα παντα και δεν γινεται τιποτα Μεχρι και στην κουνια βρηκα!!!!!! Οσο για τα κουνουπια τσιμπανε εμας και το μωρο ουτε σπιθουρακι !!!!!!

Μ εχει ξεκανει γενικα η Αντιγονη ...θελει ολο να την κραταω να περπαταει Και πιστεψτε με..ειναι ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ

Μερα με τη μερα το γλυκο υσηχο μωρακι μου γινεται απαιτητικο και εχει αποψη

ΑΑΑ λεει "κοτα" "κο κο κο" και "μπαλα" "Μαμα" λεει μονο οταν θελει να φαει (μ εχει ταυτισει με το φαι)

Φιλακια πολλα στα μωρακι α και τα παιδακια!!!!!!

xtZRp3.png

Μπράβο μπράβο Μαλίνα!!!

Να κάνετε όσο πιο πολλά μπορείτε.

Και εγώ ξεκίνησα χτες. Μετράω ήδη δύο. Μακάρι να μπορέσω να κάνω καμιά τριανταριά φέτος. Το μωρό έχει πολλή πλάκα.Έρχεται και κοιτάει και κοιτάει....μιλάει με τα άλλα παιδάκια...Τέτοια.

Είναι πολύ κοινωνικό το χρυσούλι μου...

Αυτά τα νέα μας...

ΥΓ. προσοχή με τα κουνούπια...

Όσο για τα μυρμήγκια, ....νομίζω μόνο με αεροζόλ την πάλεψα εγώ πέρσι.

Δες κιόλας μήπως σας έχει παραπέσει κάποιο ψίχουλο....

Εγώ έβγαλα τον κάδο έξω, τέλος. Δε θα σκάσω!!!!

Στα Κανάκια έχει αχινούς!!!!! Ευτυχώς δεν πατήσαμε κανέναν, αλλά χαλάστηκα πολύ....... Πού είναι ωρέ οι ΤΕΛΕΙΕΣ παραλίες της Μυκόνου????:(:(:(

Αλλά εντάξει, καθίσαμε στην άκρη με την μικρή που πλατσούριζε και καλά περάσαμε.

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

Φιλιά σε όλες:P

Έλα ρε συ..........τι κρίμα.

Και εγώ θέλω επειγόντως όμως...............

Αν όλα πάνε καλά, να δούμε σε ποιο νησάκι θα πάμε.

Η μικρή μου κάνει αρκετά ανήσυχο ύπνο. Ξυπνάει πέντε φορές και ψιλοκλαψουρίζει...Εσάς;

Τι κάνουν τα μωρουλίνια σας;

Διαφημίσεις

Στα Κανάκια έχει αχινούς!!!!! Ευτυχώς δεν πατήσαμε κανέναν, αλλά χαλάστηκα πολύ....... Πού είναι ωρέ οι ΤΕΛΕΙΕΣ παραλίες της Μυκόνου????:(:(:(

Αλλά εντάξει, καθίσαμε στην άκρη με την μικρή που πλατσούριζε και καλά περάσαμε.

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

Φιλιά σε όλες:P

καλησπερα

Λευκη θα σε παρω τηλεφωνο να μου πεις ποια μερα θα μπορεις να ρθουμε για τα βιβλια και να γνωριστουμε κιολας!!

σημερα εκανα την β επιπεδου και τελειωσα και με αυτο συνεπως απο Πεμπτη θα ρθω να κατσω μονιμα στο εξοχικο.

Το κουνουπι, το μερμυγκι και η κατσαριδα φετος στη Σαλαμινα ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ...

εγω εντωμεταξυ ολο καθαριζω, πλενω και αναγκαστικα ψεκαζω.. και καθε απογευμα απο δυο φιδακια και μεσα ταμπλετες..

Η Σαλαμινα γενικα εχει πετρωδης παραλιες αλλα αν και τα Κανακια τα συμπαθω, δεν αγαπω τη παραλια τους.. προτιμω Αιας, ΔΕΗ, Περιστερια και ειδικοτερα Κολωνες μεχρι Σατερλι, λενε για οικογενειες και παιδια..

οσο για παραλιες τυπου Μυκονου..

sorry κοπελιες.. αλλα η γειτνιαση με Αθηνα που πεταει τα σκουπιδια της, με ολα τα γκαζαδικα πλοια και επιπροσθετως με την γυφτια του Ελληνα δεν παιζουν να υπαρχουν ποτε τετοιες παραλιες.. αρα προσαρμοστειτε με οτι υπαρχει..

Καλημερα !! Πειτε μου ενα δερματολογο στη ΣΑλαμινα!

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Ε.

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 162

Τηλέφωνο 2104640119

Μου έχουν πει πως είναι καλή, πάει η κουνιάδα μου εκεί. Τι πάθατε καλέ?

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Ε.

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 162

Τηλέφωνο 2104640119

Μου έχουν πει πως είναι καλή, πάει η κουνιάδα μου εκεί. Τι πάθατε καλέ?

Eyχαριστω kelly Μια γειτονισσα θελει να παει

Οσο για τη μικρη μου εχει ευκοιλια εδω και 5 μερες χωρις πυρετο ή αλλα συμπτωματα Τρωει μονο κοτοπουλο πατατα καροτο και ρυζι... αλλα δεν λεει να φτιαξει... Εσεις τι αλλα;; πηγαινετε καθολου στα Τελαμωνεια;;

xtZRp3.png

Μια φορά πήγαμε που είχε μια παράσταση, μείναμε μισή ώρα και φύγαμε γιατί είχε πάρα πολλά κουνούπια. Εσείς πήγατε? έχει τίποτα ενδιαφέρον να κάνουμε ραντεβουδάκι να πάμε?

Αν έχει διάροια να της δίνεις πολύ νερό, μην αφυδατωθεί το Αντιγονάκι! Περαστικά σας και πολλά φιλιά:P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...