Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Τα natural killers είναι τα ΑΝΑ που λένε οι ενδοκρινολόγοι ανοσολογοι είναι στην ουσία τα λευκά αιμοσφαίρια που ανεβαίνουν για διάφορες αιτίες ακόμα Κ από κάποιο ιό . Απλά στον ενδοκρινολόγο γίνετε μια αξιολόγηση αν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο που υποβόσκει. 

Αν βρεθούν αυξημένα χωρίς κάποιο άλλο λόγο ενώ έχουν ερευνηθεί όλα απλά ακολουθείς κάποια διατροφή πλέον για να πέσουν . Αλλιώς κορτιζόνη προληπτικά πριν την εμβρυομεταφορα . 

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Ευχαριστω για τις ευχες Ευτυχως ειναι Παρασκευη Σαββατο Κυριακη

Σημερα η μικρη εκανε το πρωτο της μπανιο στη θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!

Ξεσσαλωσε!!!!!! Δεν ηθελε να βγει εξω απο το νερο..μιλαμε για τρελλο γλεντι Μετα καροτσι ,ανηφορα , μπανιο ,πλυντηριο,ταισμα μαγειρεμα και τωρα ενα φραπεδακι κρυο κρυο :-P:razz::-P

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Σαλαμινιές μανούλες!

Μαλίνα, μπράβο για το μπανάκι σας. Καλή αρχή! Να κάνετε πολλά πολλά μπανάκια!!!

Πασχαλίτσα, με το καλό να πας στην Τήνο!Ας φιλάει όλα τα παιδάκια η Παναγίτσα μας.

Κορίτσια, πότε λέτε να βρεθούμε και πού;

Καλέ τι ζέστη ήταν αυτή σήμερα ξαφνικά;;; Πώς την παλέψατε; Εμείς μείναμε σπίτι και κλιματιστικό...άναψε σβήσε όλη την ώρα.

Βγήκα για λίγο το βράδυ και μου ήρθε μια καυτή μάζα...........

Η μπουμπού μου σήμερα έφαγε το μισό φαγάκι, μισό φρουτάκι και μισό γιαουρτάκι........Όλα μισά. Από διάθεση όμως .........ουυυυυυυυυυυυυυ

Το απόγευμα που ξύπνησε χοροπηδούσε στο κρεβάτι μας.....

Αυτά τα νέα μας.

Εσείς τι κάνετε; Πώς πάτε;

Γεια σου νατασσα!!μια απο τα ιδια και εμεις,ζεστη και κλιματιστικο!!Εγω πολυ δουλεια μου εχει τυχη και απο ιδρωτα φουλ!!οι μικρες μου πηγαν για μπανιο σημερα με τον μπαμπα τους και τρελαθηκαν...εγω για δουλεια!!Να κανονισετε παλη συναντηση για να σας γνωρισω ολες σας απο κοντα!!Φιλια στην μικρουλα σου!!

ηρθαμε και εμεις Σαλαμινα την Τεταρτη και μαλλον θα μεινουμε καιρο εδω αφου τωρα εχω ιντερνετ και εδω σταθερα και θα μπορω να δουλεψω και απο το εξοχικο..

η protoula θα εχει χαθει στη μετακομιση.. την παιρνω τηλεφωνο αλλα δεν πιανει..

My kelly μια απο τις επομενες μερες θα σου τηλεφωνησω για τα βιβλια..

σημερα Κυριακη ο καιρος χαλια.. βεβαια απο το να χει απνια και καυσωνα καλυτερα ετσι αν και θα μπορουσε να ειναι πιο ηπια τα πραγματα και να εκανε και ο κοσμος κανενα μπανακι..

καλημερα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στο malinaki, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!

prosperous θες να δώσουμε ραντεβού για αύριο κατά τις 11 κάπου? Βασικά θέλω να πάμε με τη μικρή για καφεδάκι στη vegera, αν σε βολεύει θα ήταν τέλεια. Malina θες να περάσω να σας πάρω κι εσάς για να πάμε μαζί? Και όποια άλλη κοπέλα θέλει είναι ευπρόσδεκτη, εννοείται!

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στο malinaki, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!

prosperous θες να δώσουμε ραντεβού για αύριο κατά τις 11 κάπου? Βασικά θέλω να πάμε με τη μικρή για καφεδάκι στη vegera, αν σε βολεύει θα ήταν τέλεια. Malina θες να περάσω να σας πάρω κι εσάς για να πάμε μαζί? Και όποια άλλη κοπέλα θέλει είναι ευπρόσδεκτη, εννοείται!

Ναι!!!!

xtZRp3.png

Ωραία malina, 11 παρά τέταρτο θα σε περιμένω έξω από τον Άγιο Νικόλαο γιατί δεν ξέρω πώς ακριβώς να έρθω σπίτι σου. Prosperous θα έχω και τα βιβλία μαζί, αν μπορέσεις πέρνα να τα πάρεις και να σε γνωρίσουμε.

Πού είστε καλέ όλες?

Μαλινα τι κάνει η μπουμπούκα? Εμείς σχετικά καλά, ταλαιπωρούμαστε ακόμα με τα δόντια που δεν λένε να βγουν και από τα κουνούπια που την έχουν καταφάει. Τα ξύνει και έχει κάνει πληγές στα πόδια της γμτ.

Prosperous πού είσαι κορίτσι μου, όλα καλά? Όποτε θες πάρε τηλ. έχω τη σακούλα στο αυτοκίνητο έτοιμη προς παράδοση:tongue:

Καλημέρα! Κορίτσια, μη μου μιλάτε για κουνούπια, μη μου μιλάτε για κουνούπια!!! Κοντεύουμε να τελειώσουμε ένα μπουκάλι αντιαλλεργικό σιρόπι και 2 σωληνάρια κορτιζονούχα αλοιφή! Με πήρε ο ύπνος απογευματάκι, βγήκε έξω από το σπίτι με τον παππού και έγινε χάλια πάλι!!! Δεν αντέχω άλλο! Ευτυχώς τα πρόλαβα και δεν έγιναν πάλι πληγές!

Διαφημίσεις

Ο γιατρός είπε φουσικόρτ γιατί έχει μέσα και αντιβιωτικό αν έχουν γίνει πληγές ή αν έχει τρελό φούσκωμα στο σημείο.

Ναι, μου το έχουν πει όλοι για τα κουνούπια φέτος, το συζήτησα και με τη φαρμακοποιό μου στον Κορυδαλλό, μου είπε ότι έχει πουλήσει ΤΑ ΔΙΠΛΑ αντικουνουπικά φέτος και ότι κάποιοι που ξέρουν λένε ότι δεν έγιναν οι απαραίτητοι ψεκασμοί για λόγους οικονομίας...:shock::mad:

Ο γιατρός της μου είπε να μη βάλω κάτι άλλο (γιατί ζήτησα) παρά μόνο σιρόπι xozal αν έχει πολλή φαγούρα (που έχει τρελή). Επειδή το δικό σου μουτράκι είναι μικρούλι να ρωτήσεις οπωσδήποτε πριν πάρεις σιρόπι. Πάντως αν ξύνεται και τα κάνει πληγές πρέπει μάλλον να πάρεις σιρόπι. Εγώ την πρώτη φορά δεν την πρόλαβα με σιρόπι και έγινε χαμός! Τα είδαν στο Τζάνειο οι γιατροί και έπαθαν την πλάκα τους! Παραλίγο να την κρατήσουν μέσα!

Τα τσμπήματα από κουνούπια δεν είναι τόσο αθώα μου είπαν! Μπορεί να μεταδώσουν ασθένειες και γι΄αυτό πρέπει να δίνουμε λέει μεγάλη σημασία στην πρόληψη, δηλαδή στα αντικουνουπικά ώστε να ΜΗΝ να τσιμπάνε κουνούπια. Το αντικουνουπικό θα το βάζεις ΚΑΙ πάνω στα ρούχα του παιδιού!

Για αντικουνουπικά έχω πάρει αυτά τα cer8, που τα κολλάς στο καρότσι ή τα ρούχα. Το θέμα είναι πως η μικρή σούρνεται όλη μέρα στα πατώματα και τις γωνίες και όσα κουνούπια έχουν ξεμείνει από το βράδυ και κρύβονται βγαίνουν και την τσιμπάνε γμτ. Σιρόπι δύσκολα θα δώσω πάντως, θα προσπαθήσω με την αλοιφή να το παλέψουμε. Άσε περάσαμε δράμα τον τελευταίο καιρό με τα δόντια και τη φαγούρα από τα βρωμοκούνουπα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...