Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμάς!!!!!!!!!

Ναι ήταν πολύ καλά....!!!!!!!!!

Τα μωρά πραγματικά ήταν κουκλάκια....

Η δε Δέσποινα φοβερή. Την άλλη φορά θα προσπαθήσω να φέρω και την ανηψιά μου να κάνουν λίγη παρεούλα...

Συγγνώμη που έφυγα έτσι γρήγορα, χωρίς να χαιρετίσω όπως άρμοζε, αλλά το μωρό ήθελε νάνι...

Μαλινα φρίκαρε ο δικός μου!!! Λέει "μη με ξανασύρεις εμένα με όλες τις κοπέλες! Τι να συζητήσω, για τον θηλασμό?" χαχαχα δεν πειράζει όμως, να σκέφτεται πως όταν τυχαίνει να φέρνει φίλους του στο σπίτι εγώ ακούω ώρες ολόκληρες για τις μηχανές και το στρατό!:tongue:

Τη σαλιάρα κράτα τη ρε και όταν ξαναβρεθούμε μου τη δίνεις, σιγά.

Νατάσσα η μικρή ήταν εντάξει μετά? Ηρέμησε? Ρε 'συ κι εγώ το λάτρεψα το Δεσποινάκι, μια κουκλίτσα!!! Μακάρι να γίνουν και τα δικά μας έτσι όμορφα, γλυκά και ευγενικά παιδάκια! Πασχαλίτσα τα συγχαρητήριά μου!!!;)

Διαφημίσεις

Μαλινα φρίκαρε ο δικός μου!!! Λέει "μη με ξανασύρεις εμένα με όλες τις κοπέλες! Τι να συζητήσω, για τον θηλασμό?" χαχαχα δεν πειράζει όμως, να σκέφτεται πως όταν τυχαίνει να φέρνει φίλους του στο σπίτι εγώ ακούω ώρες ολόκληρες για τις μηχανές και το στρατό!:tongue:

Τη σαλιάρα κράτα τη ρε και όταν ξαναβρεθούμε μου τη δίνεις, σιγά.

Νατάσσα η μικρή ήταν εντάξει μετά? Ηρέμησε? Ρε 'συ κι εγώ το λάτρεψα το Δεσποινάκι, μια κουκλίτσα!!! Μακάρι να γίνουν και τα δικά μας έτσι όμορφα, γλυκά και ευγενικά παιδάκια! Πασχαλίτσα τα συγχαρητήριά μου!!!;)

Επηξε ο ανθρωπος... Οσο γαι τη σαλιαρα θυμαμαι να την διπλωνω καλα καλα και να τη βαζω στην τσαντα....κυρια:D

xtZRp3.png

Α,χαχα! Η πλάκα είναι ότι κι εγώ σας είδα στην αρχή και λέω "αυτές θα είναι"! Και μετά είδα τον άντρα της my kelly και λέω "που πας καλέ, αλλοι θα είναι, ρεζίλι θα γίνεις!" :oops:

Αλλά είχα τη μικρή που επέμενε να έρθω και να ρωτήσω, σας είδα και με τα καρότσια, λέω τί στο καλό, άλλους δεν βλέπω, αυτές θα είναι!!!

Κι έτσι ήρθα και ρώτησα, κόντευα να καταπιώ τη γλώσσα μου!:D

Λοιπόν τα μωρά σας είναι όλα κουκλιά! Να τα χαίρεστε! Μόνο που μου βάλατε φωτιές και άρχισε πάλι η κόρη μου: "Μαμά θα κάνεις κι εσύ ένα μωράκι τέτοιο;;;" "Ε, χμ, να σου πάρω ένα παιχνιδάκι που μου πέφτει πιο εύκολο;;;":tongue:

Α, ναι η κόρη μου είναι ευγενική αλλά αν αρχίσει τα πείσματα.... Εκεί γίνεται η κόλαση!

Λοιπόν κορίτσια, και εγώ αυτό σκεφτόμουν πριν από λίγο. Ότι θα βάλαμε φωτιά στην πασχαλίτσα για δεύτερο...Άντε κοπέλα μου με το καλό, αφού στο ζητάει και το παιδί...

Τώρα που είπα παιδί, να μας πεις πασχαλίτσα τη συνταγή για ένα τόσο καλό παιδί...Άραγε θα γίνει έτσι και η δικιά μου...Λίγο τσαούσα την κόβω...

Που λέτε η δικιά μου πάντως ενθουσιάστηκε με τα αξιολάτρευτα κοριτσούδια σας. Είναι τόσο γλυκούτσικα, ναζιάρικα, ομορφούτσικα...

Να σας ζήσουν.

Σήμερα ήταν ακόμη μια περίεργη ημέρα. Πήγαμε στη γιορτή λήξης του νηπιαγωγείου των Παλουκίων, λόγω της ανηψιάς μου. Καλά ήταν αλλά η μικρή μου έγινε μούσκεμα με το νεράκι της και αναγκάστηκα να φύγω λίγο πριν τη λήξη...

Το τι κλάμα έχω να ρίξω με την Ασπασία μου........δεν μπορώ να με φανταστώ...

Χα, να σας θυμίσω ότι είμαι 35 πατημένα παρακαλώ! Δεν το βλέπω και πολύ εύκολο να πάω για δεύτερο...

Καλέ ποια συνταγή;;; Ποιο καλό παιδί;;; Έχετε δει τη γλώσσα του βατράχου όταν αρπάζει κουνούπι;;; Ε, της κόρης μου είναι μεγαλύτερη όταν παίρνει φόρα σας το εγγυώμαι!!! :tongue:(Καταραμένα γονίδια των πεθεροκουνιάδων μου, τί φταίω εγώ;:-()

Δεν ξέρετε τί αγώνα κάνω να της μάθω ότι σκεφτόμαστε κάτι πριν το πούμε και ότι δε μιλάμε ασταμάτητα λέγοντας ασυναρτησίες!!! Έχουμε βελτιωθεί κάπως τελευταία ευτυχώς! Υπήρξαν φορές που ήθελα να μπω κάτω από το τραπέζι με αυτά που είπε μπροστά σε κόσμο το παιδί μου!!! Πραγματικά νιώθω να παλεύω με τη φύση και τα γονίδιά της μερικές φορές! Αφού λέω "καλά με τον άντρα μου το έκανα αυτό το παιδί ή με την αδερφή του;;;":rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Από την άλλη λέω καλύτερα να είναι τσαούσα και διεκδικητική και όχι πρόβατο σαν κι εμένα! Αλλά η γλώσσα της θέλει λίγο κόψιμο, όχι πολύ, 5-6 μέτρα μόνο!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Πασχαλίτσα άσε τα ψόφια και κάνε δουλειά......Ίδια ηλικία έχουμε και δεν βλέπω να υπάρχει τόοοοοοοοοοσο μεγάλο θέμα...

Όπως νομίζετε βέβαια...

Όσο για τα γονίδια, τι να λέμε...Και εγώ για κουνιαδοπαιδί το κόβω. Μοιάζει πολύ στην κουνιάδα μου και θα έχει πολύ γέλιο, γιατί πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό.

Σήμερα πέσαμε κανονικά για ύπνο...Να δούμε πώς θα κυλίσει η βραδιά, γιατί και εχτές με ξεθέωσε...

Σήμερα φάγαμε νεκταρίνι για πρώτη φορά. Όχι ότι ενθουσιάστηκε......αλλά ευελπιστώ να της αρέσει τη δεύτερη φορά, δηλαδή αύριο. Το κάνω με μήλο που είναι κάπως ουδέτερο.

Αυτά από εμάς,

Χαιρετίσματα σε όλες,

Να προσέχετε,

Μια κουκουβαγιομαμά!

Ν

Βρε εγώ να πιάσω δουλειά αλλά με ποιον;;; Ασύρματη γονιμοποίηση γίνεται, με διακτινισμό, με κάτι τέλος πάντων για να βρω τον άντρα μου που είναι τώρα Αμερική;;;:tongue:

Χα, χα! Θα αρχίσω να τον καταδιώκω εις τους αφρούς των πελάγων!!!:tongue::tongue::tongue:

Α, για τα φρούτα και τα λαχανικά αργότερα... Να επιμένετε! Αν κάτι δεν τους αρέσει, το αφήνουμε μερικές μέρες και ξανά! Και πάλι ξανά και πάλι, όσες φορές χρειαστεί! Δεν ζορίζουμε αλλά επιμένουμε με επαναλήψεις κάθε κάποιο διάστημα και στην ανάγκη άφήνουμε λιγάκι και την πείνα να κάνει τη δουλειά της! Εγώ έτσι την έμαθα να τα τρώει όλα, μιλάμε ότι δοκιμάζει ακόμα και τα βλήτα και τρώει! Και δεν τα έτρωγε από την αρχή, το γιαούρτι ας πούμε, μόνο που δεν το έβγαζε, αλλά σιγά σιγά και με υπομονή (και μέλι που το μείωσα σταδιακά) της το έμαθα... (Προσοχή όχι μέλι πριν κλείσουν χρόνο!)

Βρε εγώ να πιάσω δουλειά αλλά με ποιον;;; Ασύρματη γονιμοποίηση γίνεται, με διακτινισμό, με κάτι τέλος πάντων για να βρω τον άντρα μου που είναι τώρα Αμερική;;;:tongue:

Χα, χα! Θα αρχίσω να τον καταδιώκω εις τους αφρούς των πελάγων!!!:tongue::tongue::tongue:

Α, για τα φρούτα και τα λαχανικά αργότερα... Να επιμένετε! Αν κάτι δεν τους αρέσει, το αφήνουμε μερικές μέρες και ξανά! Και πάλι ξανά και πάλι, όσες φορές χρειαστεί! Δεν ζορίζουμε αλλά επιμένουμε με επαναλήψεις κάθε κάποιο διάστημα και στην ανάγκη άφήνουμε λιγάκι και την πείνα να κάνει τη δουλειά της! Εγώ έτσι την έμαθα να τα τρώει όλα, μιλάμε ότι δοκιμάζει ακόμα και τα βλήτα και τρώει! Και δεν τα έτρωγε από την αρχή, το γιαούρτι ας πούμε, μόνο που δεν το έβγαζε, αλλά σιγά σιγά και με υπομονή (και μέλι που το μείωσα σταδιακά) της το έμαθα... (Προσοχή όχι μέλι πριν κλείσουν χρόνο!)

:D:D Ki εγω εκλεισα προσφατα τα 35!!!!

Νατασα εσενα σε εκανα πολυ μικροτερη Σε παιδευει το αφρατο κουκλι σου εε:P;

Πασχαλιτσα προσπαθω να κανω αυτο που λες με το γιαουρτι που δεν το πολυθελει και παμε καλα!!!

xtZRp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!τώρα είδα ότι είχατε κανονίση συνάντηση,μπράβο σας που περάσατε καλά...ελπίζω να κανονίσετε πάλη μέχρι στης 24 που θα είναι τα πεθερικά μου εδώ!!Δεν έχω κάτση καθόλου από τότε που ήρθανε...άσε....ελπίζω να ξανακανονίσετε συνάντηση για να σας γνωρίσω και εγώ από κοντά!!!σας φιλώ και να είστε καλά!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...