Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε? κανονιζετε συναντηση? μακαρι να βρεθειτε!!

protoula τι απεγινες? ολα καλα? η μικρη?

εγω τελειωσα με την περιδεση, ειμαι στη αναρρωση, αν ολα πανε καλα απο βδομαδα θα ρθω στο νησι!!

Καλησπέρα κορίτσια, πώς πήγε η ζέστη; Χαλαρά εδώ! Δροσιά θα έλεγα! Η μικρή μου είναι πολύ ανήσυχη. Βγάζουμε δόντια και γίνεται χαμός. Κλαίει όλη την ώρα. Οπότε περάσαμε υπέροχα τις τελευταίες ημέρες...

Πρόσπερους σε περιμένουμε, με το καλό να έρθεις...Περίδεση; Τι εννοείς;Περαστικά σου πάντως.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; ΤΑ μωρά;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Τι γινετε τελικά με την συνάντηση;θα γίνει;πότε και ώρα!!!natassa3 σε καταλαβένω απόλυτα,εμείες δοντάκια βγάλαμε μεγάλη και ακόμα βγάζει η μικρή μου,είμαστε 20 μηνών και ακόμα......φαντάσου τι πόνο περνάει η μικρή...να δείνεις ντεπόν όταν πονάνε τα δοντάκια!!

prosperous περαστικά σου,τι χειρουργίο έκανες;όταν έρθεις να κάνουνίσουμε όλες μαζί συνάντηση!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!

καλημερα

ειμαι εγκυος και εκανα περιδεση τραχηλου γιατι εχω ιστορικο με αποβολη δευτερου τριμηνου και ετσι οπως στην κορη μου ετσι και εδω τωρα εκανα παλι περιδεση για να βοηθησει την εγκυμοσυνη να εξελιχθει..

ευχαριστω για τις ευχες!!

καλημερα

ειμαι εγκυος και εκανα περιδεση τραχηλου γιατι εχω ιστορικο με αποβολη δευτερου τριμηνου και ετσι οπως στην κορη μου ετσι και εδω τωρα εκανα παλι περιδεση για να βοηθησει την εγκυμοσυνη να εξελιχθει..

Μπράβο prosperous! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και με το καλό να γεννήσεις!:D:D:D

Να ρωτήσω κάτι; Ξέρει καμια να μου πει αν το εμβόλιο την Ηπατίτιδας Β είναι υποχρεωτικό όταν είναι να πάει το παιδί σχολείο;

καλημερα

Με το καλό! Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη....

Περαστικά και σύντομα να σε δούμε και εσένα!

Εμείς περνάμε λίγο δύσκολα αυτές τις ημέρες λόγο των δοντιών.

Ναι της δίνω το ντεπονάκι...

Να κανονίσουμε όμως με τις υπόλοιπες καφεδάκι ε; Τετάρτη Πέμπτη;

Διαφημίσεις

Λοιπόν προτείνω από τώρα στις 6 00 το απόγευμα στο Αιάντειο-Νατο σε μία από τις καφετέριες κάτω στην παραλία που έχει και χώρο να παίξουν τα παιδιά! Τι λέτε; Ο καιρός έχει φτιάξει κάπως (αν εξαιρέσετε τα σημερινά και τα χθεσινά)...οπότε θα είναι ωραία...

Καλημέρα Νατάσσα και κορίτσια!!Πολύ ωραία η ιδέα σου αλλά να το έχουμε κανονίσει λίγες μέρες πρίν γιατί τώρα έχουμε δουλείες και είναι δύσκολο για σήμερα(λόγου δουλειάς)!!!Να κανονίσουμε μέσα στην άλλη εβδομάδα για καφεδάκι με όλα τα κορίτσια!!Πάντος καλά να περάσεις!!!

Ρε κορίτσια!!που χαθήκατε όλες σας;είστε καλά;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...