Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου, εδω ειμαστε κι εμεις

καλα οπως τα ξερετε ολα μονο η μικρη εχει λιγο φλεμα και της εκανε τρελο βηχα το βραδυ

το σαββατο εχω κια ενα γαμο α παω και βαριεμαιιιιιιιιιιι

τσπ υποχρεωσεις ειναι αυτες και δεν μπορουμε να τις αποφυγουμε

να κανονισουμε απο βδομαδα ενα πρωι οσες μπορειετε οκ? φιλια

2037939kb04novywl.gif

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον παιδίατρο που να είναι συμβεβλημένος με το ΝΑΤ στη Σαλαμίνα.

Ελπίζω σιγά σιγά να γνωριστούμε.

Έχω ένα μωράκι 7 μηνών.

καλημερα Natassa καλως ηρθες.. εγω δεν ξερω γιατρους στη Σαλαμινα (λογικα θα εχει συμβεβλημενους με το ΝΑΤ εφοσον ειναι και ο Ναυσταθμος εκει..φανταζομαι)

εγω εχω εξοχικη κατοικια λιγο πριν τα Περιστερια, μενω μονιμα στην Αθηνα το χειμωνα αλλα σχετικα ερχομαστε συχνα και μαλλον ειμαστε οι πιο μακρινοι σε αποσταση οσον αφορα τη Σαλαμινα..

Σε ποια περιοχη ζειτε?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Με τις μεγάλες ώρες ε; Εμείς μένουμε στο Αιάντειο!

Όλα καλά με το Νατ. Τελικά έγραψα τα εμβόλια εκεί. Να σας ζήσουν και τα μωράκια-παιδάκια σας. Έχει καμία παιδάκι κοντά στο δικό μου;

Καλησπέρα σας! Με τις μεγάλες ώρες ε; Εμείς μένουμε στο Αιάντειο!

Όλα καλά με το Νατ. Τελικά έγραψα τα εμβόλια εκεί. Να σας ζήσουν και τα μωράκια-παιδάκια σας. Έχει καμία παιδάκι κοντά στο δικό μου;

Γεια σου Νατασσα! Η μικρη μου ειναι 10,5 μηνων και μενουμε Σεληνια..

xtZRp3.png

νατασσα καλως μας ηρθες

μενω κι εγω στο αιαντειο!!!! η μικρη μου βεβαια ειναι 2,5 ετων αλλα θα το κανονισουμε να γνωριστουμε ολες μαζι οκ?

πεμπτη απογευμα μπορει καμια?

ZkXkp3.png

Ναι ναι!Πόσο χάρηκα! Μπράβο! Καλέ πού στο Αιάντειο; Εγώ στη Σκυτάλη. Πάνω στην Αγγ. Σικελιανού. Τες πα, να κανονίσουμε να βρεθούμε. Μμμμμ....αυτή την Πέμπτη εγώ είμαι οκ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Την άλλη βδομάδα θα μπορώ κι εγώ, αυτή τη βδομάδα είμαι πνιγμένη και το Σαβατοκύριακο θα έχω και επισκέψεις γιατί θα έρθει η κουνιάδα μου με δυο από τα παιδιά της για το μνημόσυνο του πεθερού μου...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...