Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Σόρυ που χάθηκα αλλά χάσαμε το πεθερό μου Μ. Δευτέρα, εντελώς ξαφνικά, 65 χρονών μόνο και τρέχαμε σαν τους τρελούς αυτές τις μέρες... Ευτυχώς που ήταν εδώ ο άντρας μου και δεν έλειπε και μπόρεσε να τον αποχαιρετήσει...:-(

Καλό Πάσχα να έχετε όλες με υγεία...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! Σόρυ που χάθηκα αλλά χάσαμε το πεθερό μου Μ. Δευτέρα, εντελώς ξαφνικά, 65 χρονών μόνο και τρέχαμε σαν τους τρελούς αυτές τις μέρες... Ευτυχώς που ήταν εδώ ο άντρας μου και δεν έλειπε και μπόρεσε να τον αποχαιρετήσει...:-(

Πασχαλιτσα μου να ζησετε να τον θυμοσαστε Ευτυχως που ηταν ο αντρας σου να τον αποχαιρετησει Τον πατερα μου, μετα απο 50 χρονια ακομα τον ποναει που δεν μπορεσε να ειναι στην κηδεια της μανας του

Δεν ηταν μεγαλος γμτο, κριμα

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Να ζησετε να τον θυμαστε..

και Χριστος Ανεστη για ολους μας..

Καλήμερα,λυπάμε πολύ για την απολειά σας pasxalitsa, να ζήσετε να τον θυμόσαστε,πάντος λές και περίμενε τον άντρα σου για να τον δεί πρίν φύγει!!Ευτύχος που ήταν εκεί ο γιός του!!Και πάλη λυπάμε!!!

γεια σας κοριτσια!

ναι ναι καλα διαβαζετε, αποφασισα επιτελους να μπω στο ιντερνετ!!!!

εμας πεθανε η γιαγια του αντρα μου την κυριακη των βαιων κ μειναμε αθηνα στα πεθερικα μου και μετα μεχρι να σημαζεψω λιγακι το σπιτι και τις δουλειες μου χαθηκα.

αυριο περιμενω τους κουμπαρους μας και ετσι θα χαθω λιγακι ακομη, αλλα πιστευω απο βδομαδα να δωσω το παρον.

φιλια πολλα πολλα σε ολες σας

πασχαλιτσα συλληπητηρια και σε εσας

ZkXkp3.png

καλως την!

τα συλληπητηρια μας και απο εδω για τη γιαγια, για το θειο δεν μας ειπες τι εγινε..καλυτερα?

εμεις λογω υποχρεωσεων (βαφτισεις) δεν θα ρθουμε Σαλαμινα (σημερα πεταγεται ο συζυγος για να δει το σπιτι επειδη εβρεξε αρκετα σε εμας και εχουμε το θεμα με την οροφη..ε! να μαζεψει και κανενα λεμονακι.) και σκοπευω να ρθουμε το επομενο σκ, πρωτα ο Θεος να μαστε καλα.

Αρα ισως βρεθουμε, αλλα σας κοβω να ρχεστε εσεις σε εμας.

protoula Τα συλληπητηριά μας για την γιαγιά σας.Να ζήσετε να την θυμάστε!!Άντε κανόνισε κάποια στιγμή να βρεθούμε;να κανονίσουμε και με τα κορίτσια!!!Η μικρή πως είναι;εμείς όλα καλά,εδώ μόνη μου ξεκίνησα να κάνω ένα καλό γενικό στο σπίτι σιγά σιγά,από βοήθεια γιοκ,αλλά δεν με πειράζει δεν μπορώ να τους έχω στα ποδια μου όλους οτάν έχω τόσες δουλειές!!Τα λέμε φιλιά πολλά σε όλες σας κορίτσια και να είστε καλα!!!

Διαφημίσεις

Να δηλωσω κι εγω το παρον.. Τρεχω με την απογραφη Ειμαι τομεαρχης και για κακη μου τυχη ο ενας απο τους απογραφεις μου δεν τα καταφερνει καλα και τρεχω απο πισω του 15 μερες ειναι θα περασουν.... Φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!!

xtZRp3.png

malina πρόσεχε κοριτσάκι μου....μην κουράζεσε...ξέρω από αυτά...από την συνηφάδα μου φυσικά!!!Αυτές οι απογραφές είναι κουραστικές...αλλά και τι να κάνεις!!!Σου εύχομαι καλή ξεκούραση μετά!!Καλή σας μέρα κοριτσάρες!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...