Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια..

ΜΕΓΙΑ τα δοντια!! και καλα κοψιδια!! Ερχεται και Πασχα μια χαρα τα κοβω!!

Εμεις απο αυτο το σκ θα αρχισουμε να ερχομαστε στο εξοχικο γιατι εχουμε να μαζεψουμε για να κατσουμε τη Μεγαλη Εβδομαδα..

αντε να δουμε και καμια φιλεναδα!

χαχαχα ευχαριστούμε! Καλά αν τη δω με παϊδάκι στο χέρι... αυτό ήταν!!! Θα είμαι η πιο χαρούμενη μαμά του κόσμου!

Ελπίζω τώρα που θα αρχίσετε να έρχεστε σιγά σιγά κι εσείς να έρθουμε κι εμείς σε καμιά συνάντηση, πολύ θέλω να σας γνωρίσω όλες.:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακου τωρα my-beba να δεις... Το βαφτιστικο μου ειναι Παναγιωτα Η μια μου γιαγια Παναγιωτα και η αλλη Καλλιοπη ! Την μικρουλα μου την λενε Αντιγόνη.

:shock::shock::shock::shock::shock: ΚΑΡΜΑ!!!:shock::shock::lol::lol::lol:

(Αντιγόνη λένε τη μία από τις δύο αδερφικές μου φίλες, είναι πολύ αγαπημένο το όνομα αυτό!)

Καλησπέρα κορίτσια!!Είμαι χαρούμενη που ακούω ότι όλες είστε καλά!!μπράβο στα παιδάκια σας που βγάλανε τα δοντάκια τους!!εμείς τα δύο δοντάκια τα είχαμε βγάλει 12 με 13 μηνών εάν θυμάμε καλά,τα βγάζουμε μεγάλες εμείς με πολύ γκρίνια και πόνο,άσε την λυπάμε ώρες ώρες......κανόνιστε συνάντηση και είμαι μέσα αλλά να το πείτε νωρίς για να ξέρω να κανονίσω την δουλειά μου!!my-beba ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά εσένα και την οικογένεια σου,η μπεμπούλα σου είναι τρομερή!!είστε πολύ καλή οικογένεια με πολύ αγάπη!!!!!!:D:D:DΕλπίζω να βολεύτικες το κούρεμα σου και να σου άρεσε!!!;);)Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά με της βαφτίσης σας κορίτσια!!Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά όλες σας κορίτσια!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και καλο μηνα

εμας εδω το ιντερνετ μας εχει σπασει τα νευρα γιατι δεν δουλευει τις περισσοτερες μερες

κατι κανουν στον οτε

καλως ορισανε τα νεα σας δοντακια κοριτσια, αντε κ στα κοψιδια τωρα!

εμεις αυτον τον μηνα καταφεραμε να κανουμε ενα μικρο κοτσιδακι.......δεν μακραινουν τα μαλλια της ευκολα και δεν πυκνωνουν συγχρονως, πηρε απτον παππου της.....

φιλια πολλαααααα

ZkXkp3.png

Αχ στενοχωρήθηκα σήμερα!!! Με πήρε τηλ. η underage και εκτός του ότι μου έλεγε είμαι η Σ. κι εγώ δεν καταλάβαινα ποια Σ. (καλά ήμουν πηγμένη εκείνη την ώρα και το μυαλό είχε κουδουνιάσει) δεν μπορώ να πάω αύριο στην εκδρομούλα του νηπιαγωγείου για το θεατρικό! Κλαψ, κλαψ! Θα μείνω στον Κορυδαλλό για 2-3 μέρες... Φεύγω αύριο το πρωί...

Καλησπέρα κορίτσια!!Τι κάνετε;που χαθήκατε καλέ;είστε καλά;protoula χάθηκες..όλα καλα;κανονέστε να έρθετε οικογενειακός στο σπίτι;μην ανχόνεσε με την μικρή,θα μακρίνουν τα μαλλάκια της.με σπίτι τι κάνατε τελικά;βρίκατε;ωραίο καιρό είχε σαβ/κο..κάναμε βολτούλες πέξαμε επιτ΄ςλους έξω από το σπίτι,πήγαμε για φαγητό με φίλους...επειτέλους να ανοίξη ο καιρός γιατί δεν αντέχω άλλο μέσα;φιλιά σε όλες σας και να περνάτε καλά!!

Kardies2 θες να πάμε κανένα πρωινό για καφεδάκι στον Άγιο Νικόλα? Έχεις το τηλέφωνό μου, όποτε θες πάρε. Malina το ίδιο, έλα να πάρουμε τις μικρές και τα δόντια τους και να βγούμε. Με τον ήλιο έχω ξεμυαλιστεί, όλο έξω θέλω να είμαι!

καλημερα

εμεις ηρθαμε Σαλαμινα την Παρασκευη και ξεπατωθηκαμε στις δουλειες εν οψη Πασχα και το Σαββατο το βραδυ φυγαμε για Αθηνα. Θα ξανακατεβει ο ανδρας μου μονος του να κανει κατι δουλειες στους κηπους και την Μεγαλη Τεταρτη το πρωι θα ρθουμε να μεινουμε για 6-7 μερες.

Σχεδον ανυπομονω θα ελεγα..

protoula SORRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY που σας στησαμε..

εγω φταιω...αλλα ελπιζω να επανορθωσω!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Χαθήκατε...τι κάνετε είστε καλά;Εγώ τρέχω με την δουλεία μου κάθε μέρα...πολύ δουλειά...Μ.Παρασκευή θα πάμε στο χωριό μας για πάσχα και θα γυρίσουμε 2 μαίου...my-beba συγνώμη αλλά έχω χάσει το τηλ σου,θέλω να μου το στείλεις για να σε πάρω όποτε μπορέσω για να πάμε καφεδάκι.Δύσκολο το βλέπω όμως τώρα λόγο δουλειάς άρα θα σε πάρω μετά το πάσχα!!Το κούρεμα τελικά το βολεύτικες;να δώσεις πολλά φιλάκια στην όμορφή σου!!!Φιλιά πολλά σε όλες σας κορίτσια και να περνάτε καλά!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...