Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Με το καλό pasxalitsa να σας έρθει!!μπορώ να τον καταλάβω,έτσι έκανε ο πατέρας μου και τώρα τα αδέρφια μου!!!Ελπίζω να κανονίσετε ξανά συνάντηση για να σας δώ από κοντά!!!Καληνύχτα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια, ερχεται ο άντρας μου σήμερα και για λίγες μόνο μέρες!!! :-)

Καλά μιλάμε άκουσε το πρωί η μάνα μου στη ΝΕΤ ότι το ραδιενεργό νέφος πέρασε ήδη από Ελλάδα:shock: και πήγε τώρα προς τα βόρεια... Γίνονται συνεχείς μετρήσεις λέει... Κατά τα άλλα είναι πολύ μακριά η Ιαπωνία...:mad:

Καλημέρα κορίτσια, ερχεται ο άντρας μου σήμερα και για λίγες μόνο μέρες!!! :-)

Καλά μιλάμε άκουσε το πρωί η μάνα μου στη ΝΕΤ ότι το ραδιενεργό νέφος πέρασε ήδη από Ελλάδα:shock: και πήγε τώρα προς τα βόρεια... Γίνονται συνεχείς μετρήσεις λέει... Κατά τα άλλα είναι πολύ μακριά η Ιαπωνία...:mad:

εγω σκεφτομαι οτι αυτες τις ημερες θα αρχισει να βρεχει οπους σημαινει καλυτερα να μην ειμαστε εκτεθειμενοι αν ισχυει αυτο..

σιγα μην καθοταν το νεφος σε μια μερια μονο..

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες...

Κι εμείς αναγκαστήκαμε μια μέρα να βγούμε έξω με βροχή και καλύψαμε τη μικρή με 2 ομπρέλες... Τί να πεις...

My beba όλα έτοιμα για τη βάφτιση;:D Έφτιαξες φραουλομπομπονιέρες τελικά;;;

Εμείς εδώ, με το μπαμπά μας, 3,5 χρονών η κόρη μας και τον παίζει στα δάχτυλα, τί παιδί είναι αυτό, αλίμονο στον άντρα που θα πέσει στον έρωτά της... Βασανιστήρια θα του κάνει... Κι εγώ να τον δουλεύω όλη την ώρα για την καψούρα του και που τον κατάντησε!!!:tongue::tongue::tongue: Λιώνει για ένα της φιλί, λιώνει και αυτή τον έχει πάρει πρέφα και του λέει με σκέρτσο και νάζι "μισό λεπτόοοο, να το σκεφτώωωω"! Όσο ευθύς είμαι εγώ (σε σημείο αποτομίας μερικές φορές από την ευθύτητα), τόσο σκερτσόζα και ναζιάρα είναι εκείνη (καμια σχέση δηλαδή!) Την κοιτάω και κάνω το σταυρό μου και λέω "έλα Παναγία μου, δικό μου είναι αυτό το παιδί;;;":shock:

Σήμερα μου πέταξε και το άλλο. "Μαμά γιατί δεν πάμε στις τράπεζες που είπες ότι θα πηγαίναμε για να πληρώσουμε;" "Είναι ο μπαμπάς αδιάθετος, δεν πειράζει, θα πάμε τη Δευτέρα...." "Εεεε, να στείλουμε τον παππού τότε!" "Ο παππούς είναι στον Κορυδαλλό τώρα, πως θα του δώσω τα χαρτιά να πληρώσει;;;" Σκέψη 2 δευτερολέπτων και απάντηση: "Να του τα στείλουμε με φαξ μαμά!!!!!!!!!!!!" Καλά μιλάμε έμεινα ξερή! "Που το ξέρεις εσύ παιδί μου ότι στέλνουμε χαρτιά με φαξ;;;" "Θυμάμαι μια φορά που του έστειλες του μπαμπά ένα χαρτί στο καράβι!!!" (6 μήνες πριν μιλάμε!) Και μετά λέω ότι είναι υπερβολική η διαφήμιση για το wi fi και το gps στο μαγεμένο δάσος (και αυτά είναι και παιδιά νηπίου, η δική μου δεν βγήκε από το αυγό ακόμα!!!)

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες...

Κι εμείς αναγκαστήκαμε μια μέρα να βγούμε έξω με βροχή και καλύψαμε τη μικρή με 2 ομπρέλες... Τί να πεις...

My beba όλα έτοιμα για τη βάφτιση;:D Έφτιαξες φραουλομπομπονιέρες τελικά;;;

Εμείς εδώ, με το μπαμπά μας, 3,5 χρονών η κόρη μας και τον παίζει στα δάχτυλα, τί παιδί είναι αυτό, αλίμονο στον άντρα που θα πέσει στον έρωτά της... Βασανιστήρια θα του κάνει... Κι εγώ να τον δουλεύω όλη την ώρα για την καψούρα του και που τον κατάντησε!!!:tongue::tongue::tongue: Λιώνει για ένα της φιλί, λιώνει και αυτή τον έχει πάρει πρέφα και του λέει με σκέρτσο και νάζι "μισό λεπτόοοο, να το σκεφτώωωω"! Όσο ευθύς είμαι εγώ (σε σημείο αποτομίας μερικές φορές από την ευθύτητα), τόσο σκερτσόζα και ναζιάρα είναι εκείνη (καμια σχέση δηλαδή!) Την κοιτάω και κάνω το σταυρό μου και λέω "έλα Παναγία μου, δικό μου είναι αυτό το παιδί;;;":shock:

Σήμερα μου πέταξε και το άλλο. "Μαμά γιατί δεν πάμε στις τράπεζες που είπες ότι θα πηγαίναμε για να πληρώσουμε;" "Είναι ο μπαμπάς αδιάθετος, δεν πειράζει, θα πάμε τη Δευτέρα...." "Εεεε, να στείλουμε τον παππού τότε!" "Ο παππούς είναι στον Κορυδαλλό τώρα, πως θα του δώσω τα χαρτιά να πληρώσει;;;" Σκέψη 2 δευτερολέπτων και απάντηση: "Να του τα στείλουμε με φαξ μαμά!!!!!!!!!!!!" Καλά μιλάμε έμεινα ξερή! "Που το ξέρεις εσύ παιδί μου ότι στέλνουμε χαρτιά με φαξ;;;" "Θυμάμαι μια φορά που του έστειλες του μπαμπά ένα χαρτί στο καράβι!!!" (6 μήνες πριν μιλάμε!) Και μετά λέω ότι είναι υπερβολική η διαφήμιση για το wi fi και το gps στο μαγεμένο δάσος (και αυτά είναι και παιδιά νηπίου, η δική μου δεν βγήκε από το αυγό ακόμα!!!)

Πασχαλιτσα φοβερη η μικρουλα σου!!!!!!!!!

Κοριτσια εβγαλε δοντι!!!!!!!!!!!!! Για την ακριβια 2 δοντια τα κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχθες...πρωταπριλιατικα!! Το ελεγα και δεν με πιστευε κανεις!!!!

xtZRp3.png

malina μαζί τα βγάλανε!!! Και η δικιά μου την πρωταπριλιά έβγαλε τα δύο κάτω δοντάκια, χαχαχαχα έχει πολλή πλάκα, σαν ξυραφάκια είναι!

Κατά τα άλλα τρέχουμε με την βάφτιση, έχω τελειώσει ήδη τις μπομπονιέρες (καδράκια ζωγραφισμένα από τα χεράκια μου με τούλι και κουφετάκια).

Επίσης η Kardies είναι πολύ γλυκό κορίτσι, με κούρεψε και με έκανε πολύ σούπερ! Αυτά:P

malina μαζί τα βγάλανε!!! Και η δικιά μου την πρωταπριλιά έβγαλε τα δύο κάτω δοντάκια, χαχαχαχα έχει πολλή πλάκα, σαν ξυραφάκια είναι!

Κατά τα άλλα τρέχουμε με την βάφτιση, έχω τελειώσει ήδη τις μπομπονιέρες (καδράκια ζωγραφισμένα από τα χεράκια μου με τούλι και κουφετάκια).

Επίσης η Kardies είναι πολύ γλυκό κορίτσι, με κούρεψε και με έκανε πολύ σούπερ! Αυτά:P

Απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και οι δυο τους πρωταπριλια!!!!!! Και τα δυο δοντακια!!!!

Εκανα βλακεια και της εκοψα τη φραντζα ....παααρα πολυ κοντη...ειναι σαν κατι μοναχους τους καπουτσινους...Ελπιζω να μακρινει μεχρι τα γενεθλια της

Πώς θα την πειτε My_beba;

xtZRp3.png

γεια σας κοριτσια..

ΜΕΓΙΑ τα δοντια!! και καλα κοψιδια!! Ερχεται και Πασχα μια χαρα τα κοβω!!

Εμεις απο αυτο το σκ θα αρχισουμε να ερχομαστε στο εξοχικο γιατι εχουμε να μαζεψουμε για να κατσουμε τη Μεγαλη Εβδομαδα..

αντε να δουμε και καμια φιλεναδα!

Απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και οι δυο τους πρωταπριλια!!!!!! Και τα δυο δοντακια!!!!

Εκανα βλακεια και της εκοψα τη φραντζα ....παααρα πολυ κοντη...ειναι σαν κατι μοναχους τους καπουτσινους...Ελπιζω να μακρινει μεχρι τα γενεθλια της

Πώς θα την πειτε My_beba;

Άντε ρε γιατί το κούρεψες το κοριτσάκι???? Εγώ περιμένω πώς και πώς να μεγαλώσουν λίγο πιο πολύ για να της τα πιάνω με κοκκαλάκια, λαστιχάκια κτλ! Εμείς γύρω στον πέμπτο μήνα μας είχε πέσει το 70% των μαλλιών και τώρα άρχισαν πάλι να πυκνώνουν και δνε της τα πειράζω με τπτ.

Το όνομά της θα είναι Παναγιώτα (από τον πεθερό μου). Την πεθερά μου τη λένε Καλλιόπη αλλά το βρίσκω πολύ πιο άθλιο από το Παναγιώτα.:rolleyes::tongue:

Εσείς πώς θα την πείτε? Κανονίσατε βάφτιση??

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...