Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια περασαμε!!!! ειχε και Βραζιλιανες και εναν Βραζιλιανο χο χο!!!!!! Τα μελισσακια ηταν φανταστικα!!!!! και ο ξυλοποδαρος!!! Και τα σουβλακια μετα (τα μυρισαμε μονο ..δεν τα φαγαμε)

Πασχαλιτσα η μικρη σου φορουσε φορεμα με κοκκινες βουλες ,ειχε μουστακια στο προσωπο και επαιζε στην παιδικη χαρα;; Αν και τωρα που το σκεφτομαι το κοριτσακι αυτο ηταν μαλλον μεγαλυτερο..

Και του χρονου με υγεια!!!!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Ωραια περασαμε!!!! ειχε και Βραζιλιανες και εναν Βραζιλιανο χο χο!!!!!! Τα μελισσακια ηταν φανταστικα!!!!! και ο ξυλοποδαρος!!! Και τα σουβλακια μετα (τα μυρισαμε μονο ..δεν τα φαγαμε)

Πασχαλιτσα η μικρη σου φορουσε φορεμα με κοκκινες βουλες ,ειχε μουστακια στο προσωπο και επαιζε στην παιδικη χαρα;; Αν και τωρα που το σκεφτομαι το κοριτσακι αυτο ηταν μαλλον μεγαλυτερο..

Και του χρονου με υγεια!!!!!!

Όχι, όχι δεν ήμασταν εμείς... Είχαμε σταθεί πιο πέρα από την εκκλησία, κοντά στο σουβλακομάγαζο, γιατί συνάντησα τυχαία κάτι συγγενείς και δεν προχώρησα... Εμείς φορούσαμε κόκκινο φιόγκο στο κεφάλι, κόκκινο παλτό, κόκκινα μποτάκια, κόκκινο κολάν και την κίτρινη-μπλε-κόκκινη στολή της Χιονάτης στην... κοντή της εκδοχή!!!:P

Δέν ξέρω τελικά τι θα γίνει για αύριο κορίτσια!!6 δεν μπορώ είναι η ώρα που ξυπνάμε 7 μπορώ όμως!!θα δώ κι'όλας γιατί η μικρή είναι ψιλομπουκομένη,την μεγάλη την έχω στο αγρίνιο στην γιαγιά της!!protoula πάρεμε τηλ κάποια στιγμή αύριο να συνενοηθούμε...οκ;ελπίζω να μην έχουμε χιόνια πολλά αύριο:P:p:pκαι ελπίζω να μην αρρωστήση πάλη η μικρή μου γιατί δεν θα το αντέξω!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

τελικα εμεις βρεθηκαμε στο σπιτι της underage και περασαμε σουπερ!

θερμα συλληπητηρια σε ολες τι οικογενειες των θυματων στου σεισμου κ των τσουναμι στην ιαπωνια......

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Που χαθήκατε καλέ;τι κάνετε;είστε καλά;εμείς τώρα είμαστε μία χαρά!!Κανονίστε και αυτή την φορά καμιά συνάντηση;από εβδομάδα βέβαια....το σαββατοκύριακο θα πάμε αγρίνιο να πάρουμε την άλλη κορούλα μας που είδη μας έχει λείψει πολύ!!Τα λέμε και πολλά φιλιά σε όλες σας και να είστε καλά γιατί με αυτά που ακούμε τελευταία έχουμε πέση ψυχολογικά,σησμος,τσουνάμη,ΡΑΔΙΕΝΈΡΓΙΑ Παναγιά μου,Ο Θεός να τους έχει καλά και όλο τον κόσμο!!

6 Μαρτιου ειναι στα Σεληνια Εχω το φυλλαδιο μπροστα μου!!!

Στη Σαλαμινα εγινε στις 27-2

Λοιπον Στις 6-01 ωρα εναρξης 15.00 στα Σεληνια

Παρελαση αρματων και τα σχετικα μετα γλεντι και χορος με σουβλακια και pizzaστην πλατεια και καψιμο του καρναβαλου!!

Εμεις θα ειμαστε εκει!!!

καλησπερα

και περσι εκαναν και ειχαμε παει αλλα δεν ειχα σουβλακια και Pizza και δεν θυμαμαι να εκαναν καψιμο καρναβαλου (αυτο ισως να το κανουν) αλλα για τα δεδομενα του νησιου εχει καλη συμμετοχη

φετος δεν ηρθαμε γιατι ειχαμε αλλα τρεχαματα και δεν βοηθησε και ο καιρος, αντ αυτου ειχαμε παει στου Μοσχατου ενα σκ πριν

του χρονου παλι

εμεις απο του Ευαγγελισμου και μετα θα αρχισουμε να ερχομαστε Σαλαμινα για να ετοιμασουμε το σπιτι για το Πασχα και μετα θα ειμαστε πιο τακτικοι και χαλαροι..αυτη τη περιοδο εχει πολυ γενικη καθαριοτητα..

φιλια σε ολες και υπομονη με τα δυσαρεστα που ακουμε

Protoula δεν σας ξεχνω!

Καλά μιλάμε ότι την κόρη μου την πήρα ΣΗΚΩΤΗ από το σπίτι της underage, για να μην πω ότι βγήκα έξω (μέσα στο ψοφόκρυο) για να θορυβηθεί και να πει να φύγει και αυτή τί έκανε;;;; Ετοιμαζόταν να πάει στο κρεβάτι της Ηλέκτρας και να κοιμηθεί!!! Ήμαρτον Παναγία μου!!! Ούτε logo κόλλα να της είχαν βάλει!!!

Στο τέλος της άλλης βδομάδας έρχεται ξαφνικά και για λίγες μέρες ο άντρας μου!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Πρέπει να έχει πέσει πολλή πείνα στο καράβι γιατί από τώρα ονειρεύεται μπριζόλες στα κάρβουνα και τέτοια!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...