Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Τί κάνεις εσύ καλέ;;; Εμείς μια χαρά αλλά σήμερα με έχει πιάσει η μέση μου από τις δουλειές... Το αμέλησα το σπίτι και τώρα πληρώνω... Ο χαμός γίνεται εδώ μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει βαλει αφισες ο δημος για τις 6μαρτιου αλλα μαλλον ειναι αυτο στο κεντρο της σαλαμινας, θα δω το μερος κ θα σου πω

εμεις θα παμε την κυριακη αν ειναι καλος ο καιρος κ μπορει να ερθει κ η προσπερους μετα της οικογενειας της

θες να κανονισουμε να συναντηθουμε εκει?

ZkXkp3.png

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα από το αγρίνιο!!!Ναι ειμαστε αγρίνιο επειτέλους να ξεκουραστώ και εγώ λίγο!!φυσικά το 3 μερο είμασταν με τον σύζηγο σε ενα από τα χωριά του παρνασσού στην αγόριανη!!Περάσαμε τέλεια οι δυό μας,τα παιδάκια μας έκατσαν στης γιαγιάδες τους!!Μου έλειψαν πολύ τα μωράκια μου όμως!!Σήμερα παμε αγρίνιο και θα κάτσουμε μέχρι την Καθαρά Δευτέρα...που θα πάτε εσείς;πως περνάτε;protoula τι έγινε με το αυτοκίνητο;pasxalitsa χαλάρωσε λίγο με της δουλειές,μην τρελένεσε αλλά όταν της αφήνης τελείως άσε μετά της κάνεις διπλές,ξέρω!!Όταν έρθω σαλαμίνα ελπίζω να κάνουμε καμιά συνάνστηση σε κανένα παιδότοπο όμως να είμαστε και εμέις ποιό χαλαρές λίγο για να μπορούμε να τα λέμε!!!Συνφωνήτε;φιλάκια πολλά!!!!!

εχει βαλει αφισες ο δημος για τις 6μαρτιου αλλα μαλλον ειναι αυτο στο κεντρο της σαλαμινας, θα δω το μερος κ θα σου πω

εμεις θα παμε την κυριακη αν ειναι καλος ο καιρος κ μπορει να ερθει κ η προσπερους μετα της οικογενειας της

θες να κανονισουμε να συναντηθουμε εκει?

6 Μαρτιου ειναι στα Σεληνια Εχω το φυλλαδιο μπροστα μου!!!

Στη Σαλαμινα εγινε στις 27-2

Λοιπον Στις 6-01 ωρα εναρξης 15.00 στα Σεληνια

Παρελαση αρματων και τα σχετικα μετα γλεντι και χορος με σουβλακια και pizzaστην πλατεια και καψιμο του καρναβαλου!!

Εμεις θα ειμαστε εκει!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

αχ τελεια θα ερθουμε κι εμεις στα σεληνια

θετε να συναντηθουμε ολες μαζι?

καρδιες τελικα φτιαξαμε την κλειδαρια του οδηγου μονο γιατι ειναι πανακριβες

για παιδοτοπο δεν συμφωνω, γιατι εκτος το οτι σερνεται γριπη προσωπικα θα πρεπει να τρεχω απο πισω της γιατι δεν εχει συνηθισει να πηγαινει σε παιδοτοπους κι ετσι δεν θα μπορουμε να τα πουμε με την ησυχια μας

προτεινω (αν μπορει κι η πασχαλιτσα) να συναντηθουμε σπιτι της που ειναι πιο κοντα στις περισσοτερες απο εμας

ZkXkp3.png

Γεια σας κορίτσια! Κι εμείς λέμε να πάμε στο καρναβάλι ανεξαρτήτως καιρού! Άντε γιατί η στολή της Χιονάτης περιμένει!!!:P:p:p Εσείς θα τα ντύσετε τα δικά σας και τί;;; Τώρα εγώ αν έχω καταλάβει καλά έχουμε όοοοοοολες μας κόρες;;;; Ή κάνω λάθος;;; Μόνο η underage θυμάμαι έχει αγοράκι... Ε ρε κοριτσομάνες.......:tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν αν θέλετε να συναντηθούμε την Κυριακή στο σπίτι μου, για τί ώρα λέτε;;; Μετά το καρναβάλι ας πούμε;;; Απλά να ξέρω...

Διαφημίσεις

Ορίστε έχει καλό καιρό!!!! Μην τυχόν και δεν δω καμια στο καρναβάλι γιατί θα πάρω απουσίες!!!:tongue::tongue::tongue:[/quote

Emeiς θα παμε!!!! Θα την ντυσω ελαφρα οχι με στολη..γιατι ειναι πολυ μικρουλα

xtZRp3.png

Ναι, ναι, μια Χιονάτη με κόκκινο φιόγκο-στέκα στο κεφάλι :-P και μια μισοπεθαμένη από την κούραση μαμά!!!:-( 3 η ώρα δεν είπαμε;;;;; Αν και τρέχει λίγο η μυτούλα μας... Ε, πες ότι είχε υγρασία το σπίτι των νάνων στο δάσος!!!:tongue::tongue::tongue: (πιο πολύ από το δικό μας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!)

Ήρθαμε και πάλη σπιτάκι μας!!ωραία περάσαμε πάντος!!εμείς ντυθήκαμε χιονάτη η μικρή και η μεγάλη γατούλα!!και του χρόνου κορίτσια!!protoula 'οποτε θές πάρεμε τηλ να κανονίσουμε με τα κορίτσια!!φιλιά σε ολες σας και καλά κούλουμα!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...