Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oxi ρε συ, σε ποιο νοσοκομειο ησουν? τα παιδια? ηρθε η μαμα σου?ποσες μερες εκατσες μεσα?

τωρα εισαι οκ?οι μικρες?

Καλημέρα,όλα καλά;οχι protoula δεν έμεινα μέσα μόνο το πρωί ήμουν,στο νοσοκομείο του πολεμικού ναυτικού ήμουν,την πεθερά μου είχα εδώ,είχε έρθει για το χειρουργίο της Ρουμπίνης άλλο που ακυρώθηκε λόγου αρρώστιας.Ευτυχός που ήταν εδώ γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα με της μικρές...ήμουν τέζα...τώρα μονο βήχας μας έμεινε σε όλους μας!!!!Τα λέμε φιλάκια πολλά σε όλους σας!!

καλημερα κοριτσια

τι κανετε? εμεις εχουμε λιγο οικογενειακως ενα συναχι....

χτες ειχε απιστευτη ημερα! πηαμε βολτα κ στη θαλασσα και παιξαμε κ στις κουνιες....ωραια ηταν!

underage αναφερω απουσια σου

pasxalitsa k kardies οταν μας περασει το συναχι κανονιζουμε συναντηση?

προσπερους σε πηρα τηλ το σκ αλλα δε σε βρηκα, ολα καλα? η μικρη πως ειναι?

φιλακια σε ολες

ZkXkp3.png

καλημερα κοριτσια

τι κανετε? εμεις εχουμε λιγο οικογενειακως ενα συναχι....

χτες ειχε απιστευτη ημερα! πηαμε βολτα κ στη θαλασσα και παιξαμε κ στις κουνιες....ωραια ηταν!

underage αναφερω απουσια σου

pasxalitsa k kardies οταν μας περασει το συναχι κανονιζουμε συναντηση?

προσπερους σε πηρα τηλ το σκ αλλα δε σε βρηκα, ολα καλα? η μικρη πως ειναι?

φιλακια σε ολες

καλημερα!

σε σκεφθομουν αλλα ειχα αφησει το κινητο της δουλειας στο γραφειο ολο το σκ..

και δεν ηρθαμε και Σαλαμινα λογω μιας υποχρεωσης και χθες μου σκασε και ενα παρτυ γενεθλιων για το επομενο Σαββατο συνεπως ουτε τοτε θα ρθουμε..

μαλλον θα ρθουμε αν οχι 19-20/2 το κοβω για 26-27/2 και για 4 μερες συνολικα μιας και ο ανδρας μου κλεινει οριστικα το γραφειο, πρεπει να μετακομισει και με τη μικρη στο σπιτι δεν γινεται δουλεια συνεπως θα ρθω μαζι της Σαλαμινα και καλα να ειμαστε θα σας δουμε..

σιγουρα θα ξαναρθουμε 5-6-7 του Μαρτη που θα χει και το καρναβαλι στα Σεληνια (Εκτος αν το κοψουν για περικοπες..)

θα τηλεφωνηθουμε..

Διαφημίσεις

19 ή 20 λεγαμε να σας ερθουμε εμεις.......

θα βρει καλυτερη δουλεια, πες του να μην απογοητευεται

θετικη ενεργεια σου στελνω φιλια

οποιος προλαβει χαχα!!θα δουμε.. θα μιλησουμε!

Καλημέρα κορίτσια!!Εμάς τώρα μας πέρασε η ίωση που είχαμε όλοι μας τελείως...ένα μήνα είχαμε ταλαιπωρηθή...δράμα η κατάσταση ήταν!!!protoula εάν κανονίσουμε τώρα θα είναι μετά τον μάρτιο,την δευτέρα κάνουμε την επεμβασούλα μας στην μικρή στο παίδων,την παρασκευή πάμε στο χωριό και θα έρθουμε τέλος του μηνός,άρα τον μάρτιο όποτε θέλετε να κανονίσουμε όλες μας συνάντιση!!!Φιλιά σε όλες σας και να είστε καλά...όλα τα άλλα φτιάχνοντε!!!

αντε kardies να τελειωνετε..ολα να πανε καλα..

protoula θα ζητησω αδεια για Παρασκευη 18/2, Δευτερα 21 και Τριτη 22 συνεπως θα μαστε (Ελπιζω χωρις συναχια κλπ) Σαλαμινα 4-5 μερουλες

μετα ξανα μαλλον το τριημερο της Καθαρας αν ο καιρος ειναι βολικος.

στις 19 εχω τα γεννεθλια της πεθερας μου κ θα παμε....για αυτο κ λεγαμε κυριακη να σας ερχομασταν, αλλα αν ειστε σαλαμινα τα λέμε εκει!

καρδιες κι εμεις με συναχι ειμαστε για αυτο κ δεν ηρθα φιλια

ZkXkp3.png

στις 19 εχω τα γεννεθλια της πεθερας μου κ θα παμε....για αυτο κ λεγαμε κυριακη να σας ερχομασταν, αλλα αν ειστε σαλαμινα τα λέμε εκει!

καρδιες κι εμεις με συναχι ειμαστε για αυτο κ δεν ηρθα φιλια

κοιτα θα μαστε μονες τι περισσοτερες μερες και ισως ο Β να ρχεται μονο τα βραδυα για να μενει μαζι μας συνεπως μπορει τι μια μερα να παρω το λεωφορειο και να ρθω με τη μικρη στο σπιτι σου να κατσουμε οσο θες αν ο καιρος βεβαια προσφερεται για μετακινησεις με τα ποδια..

η αν εχεις αυτοκινητο να ρθειτε εσεις να μαγειρεψουμε, να φαμε, να παιξουν οι μικρες και οτι αλλο προκυψει..

Διαφημίσεις

θες να το κανονισουμε για δευτερα? βεβαια απτις 4 κ μετα δουλευω....

θα ρθω εγω με το αμαξι οκ?

μολις σιγουρεψεις την αδεια παρε με τηλ να συννεοηθουμε

φιλια

ZkXkp3.png

Καλησπέρα! Ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τη malina για κάτι (ξέρει αυτή) και να της πω πως είναι όλοι τους μια πολύ πολύ γλυκιά οικογένεια! Περισσότερο όμως η μικρή η οποία είναι τέλεια φατσούλα και μοιάζει πολύ με τη δικιά μου!

Φιλάκια malina μου και ευχαριστώ!

ΥΓ. Περιμένω τηλ. για καφεδάκι;)

Καλησπέρα! Ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τη malina για κάτι (ξέρει αυτή) και να της πω πως είναι όλοι τους μια πολύ πολύ γλυκιά οικογένεια! Περισσότερο όμως η μικρή η οποία είναι τέλεια φατσούλα και μοιάζει πολύ με τη δικιά μου!

Φιλάκια malina μου και ευχαριστώ!

ΥΓ. Περιμένω τηλ. για καφεδάκι;)

Ελα..με κανεις και ντρεπομαι:oops:

Πολυ θελω να γνωριστουν και οι μικρουλες!!!! Ειναι και συνομηλικες

Αληθεια μοιαζουν;;

xtZRp3.png

Μοιάζουν πάρα πολύ! Θα δεις;)

Απλά αυτές τις μέρες την έχω με λίγο πυρετό και δεν θέλω να σας κολλήσουμε τπτ. Όταν το ξεπεράσει για τα καλά και κάνουμε και το εμβόλιό της τότε θα σου πω να το κανονίσουμε.

κοριτσια μου τι κανετε? που θα το τσικνησετε?

εμεις σπιτι χαλαρα καθως οι δουλειες δεν παν καλα

(εκανα κ ομοιοκαταληξια!)

κατα τα αλλα καλα ειμαστε, περασαμε μια περιπετεια με το αμαξι αλλα τελος καλο ολα καλα....

φιλακια

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...