Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!!Ειστε καλα;εγω οτι και να κανονισετε αυτη την στιγμη δεν θα μπορεσω γιατι 1ον ειμαι αρρωστη και 2ον την κυριακη μπενουμε στο παιδων για το χερακι της μικρης μου,την δευτερα θα το κανει!!Να ειστε ολες σας καλα και το κανονιζουμε καποια αλλη στιγμη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kardies καλη επιτυχια με τη μικρη σου και περαστικα για το αλλο σου παιδακι..

protoula.. ουτε ενα τηλεφωνο βρε παιδι!! Ειστε καλα? Μαλλον το επομενο σκ θα ρθουμε Σαλαμινα..αναλογα τον καιρο..η μικρη απο χθες εχεi παλι καταρροη να δουμε πως θα εξελιχθει..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κορίτσια εγώ είμαι απο κερατσίνι και ο μικρούλης μου σε λίγες μέρες κλείνει τον 8ο :)

Καλησπέρα Έλενα!!Να σου ζήση ο μικρούλης σου να είναι παντα γερός!!Καλως μας ήρθες στην παρέα μας!!

kardies καλη επιτυχια με τη μικρη σου και περαστικα για το αλλο σου παιδακι..

protoula.. ουτε ενα τηλεφωνο βρε παιδι!! Ειστε καλα? Μαλλον το επομενο σκ θα ρθουμε Σαλαμινα..αναλογα τον καιρο..η μικρη απο χθες εχεi παλι καταρροη να δουμε πως θα εξελιχθει..

Καλησπέρα ευχαριστώ και περαστικά και σε εσας!!Πώς πάτε εσείς κατα τα άλλα!!Άντε να δώ πότε θα βρεθούμε από κοντά να σας γνωρίσω!!Καληνύχτα σας!!

Γεια σας κορίτσια! Έλειπα 2-3 μέρες στον Κορυδαλλό και γι΄αυτό δεν έμπαινα...

Underage δε μπορώ να φανταστώ πόσο μεγάλα είναι τα ζόρια σου... Υπομονή... Ευτυχώς που έχεις τη μαμά σου να λες...

Εύχομαι περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια και καλή επιτυχία στην Kardies2!

Διαφημίσεις

καλως ορισατε στο τοπικ και να χαιρεστε τα μικρα σας.. kardies απο το Πασχα και μετα η συχνοτητα που ερχομαστε στο νησι ειναι μεγαλυτερη και ειδικα το καλοκαιρι που σχεδον μονιμα κατοικοεδρευουμε .. ελπιζω και φετος αλλα αν ο συζυγος βρει υπαλληλικη δουλεια δεν ξερω πως θα μαστε..

Δεν την κάναμε τελικα γιατί αρρωστήσαμε...άσε μας πάει πίσω τώρα 15 μέρες αλλά τι να κάνουμε δεν πειράζει!!!εγώ ήμουν και στο νοσοκομείο με ορό κι'όλας...άσε άσε.....περαστικά να είναι...εσείς πώς είστε;κορίτσια καλως ήρθατε!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...