Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Πάντως παιδιά στου Χρήστου πήγαμε ένα μεσημέρι Σαβάτου με τον άντρα μου και τη μικρή τον Οκτώβρη και τί να σας πω, δεν θα ξαναπάω ποτέ! Στη σαλάτα βρήκα μια άσπρη τρίχα, το ποτήρι είχε αποτυπώματα από κραγιόν και το φαγητό δεν μας άρεσε. Αφού σκεφτήκαμε: "Φαντάσου να κάναμε εδώ τραπέζι, ρεζίλι θα γινόμασταν..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

My beba με το καλο οπου και αν αποφασισετε.. Πώς θα την πειτε;

Τωρα ενα θεμα που με καιει. Η μπεμπα σου ποσες φορες τα κανει τη μερα;; Παιδια τα χω παιξει..ολη μερα ξεσκατιζω το μωρο και πλενω τα σκατωμενα

Δεν προλαβαινω ουτε να φτυσω

xtZRp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!χαιρωμε που ειστε ολες σας καλα!!my_beba ξερω που θα πας αμα θελεις..στην ανθουλα,εκει πηγα και για της δυο κορες μου και εμεινα πολυ ικανοποιημενη σου κανει τρομερη δουλεια με οτι χρηματα θελεις,ασε [που κανει και πολλα εξτρα χωρις χρεωσει...εχει και γλυκα!!τωρα για την ταβερνα που λες ειναι τρομερη με ωραια φαγητα λιγο τσιμπημενες οι τιμες του για βαφτιση εχω μαθει!!στην ταβερνα του χρηστου εχω παει και εχει τρομερο φαγητο και πολυ ωραιο κρεας απορω πως βρηκατε τριχες και κραγιον pasxalitsa!!Τωρα για να πουμε και για την δουλεια μου αμα θελεις σε χτενιζω εγω στην βαφτιση αφου ειμαι κομμωτρια!!ρωτα για την δουλεια μου την protoula αφου την ειχα χτενιση στο γαμο της!!!!Τωρα για τα κακα και τσισα των παιδιων σας η γνωμη μου ειναι καλυτερα να τα ξεκιναττε οταν δεν θα εχετε στρομενο το σπιτι ετσι θα μαθουν καλυτερα και εσεις δεν θα πεδευοσαστε με το σπιτι!!!εμεις τωρα την ανοιξη θα μαθουμε να μην τα κανουμε στον υπνο μας!!πολλα φιλια σε ολες σας!!

My beba με το καλο οπου και αν αποφασισετε.. Πώς θα την πειτε;

Τωρα ενα θεμα που με καιει. Η μπεμπα σου ποσες φορες τα κανει τη μερα;; Παιδια τα χω παιξει..ολη μερα ξεσκατιζω το μωρο και πλενω τα σκατωμενα

Δεν προλαβαινω ουτε να φτυσω

Ρε malina, άσε, έχω απελπιστεί. Μέχρι και 5 φορές τα έχει κάνει. Τόσο πολύ δεν τα έκανε ούτε νεογέννητο. Φταίνε οι τροφές, η δικιά μου πλέον τρώει και φρούτα και φαγητό μεσημεριανό και απογευματινή κρέμα. Πού να τα βάλει η δόλια, αν δεν τα κάνει θα σκάσει. Υπομονή κούκλα μου, τα ίδια ακριβώς περνάμε όπως φαίνεται.

Διαφημίσεις

μαλινα ξεκινησατε στερεες?

την προτεινω την kardies εμεινα κατενθουσιασμενη με το μαλλι του γαμου μου

εμεις την πανα την εχουμε βγαλει απο 17 μηνων, για αυτο και μου εχει σπασει τα νευρα η μικρη τωρα

ZkXkp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!χαιρωμε που ειστε ολες σας καλα!!my_beba ξερω που θα πας αμα θελεις..στην ανθουλα,εκει πηγα και για της δυο κορες μου και εμεινα πολυ ικανοποιημενη σου κανει τρομερη δουλεια με οτι χρηματα θελεις,ασε [που κανει και πολλα εξτρα χωρις χρεωσει...εχει και γλυκα!!τωρα για την ταβερνα που λες ειναι τρομερη με ωραια φαγητα λιγο τσιμπημενες οι τιμες του για βαφτιση εχω μαθει!!στην ταβερνα του χρηστου εχω παει και εχει τρομερο φαγητο και πολυ ωραιο κρεας απορω πως βρηκατε τριχες και κραγιον pasxalitsa!!Τωρα για να πουμε και για την δουλεια μου αμα θελεις σε χτενιζω εγω στην βαφτιση αφου ειμαι κομμωτρια!!ρωτα για την δουλεια μου την protoula αφου την ειχα χτενιση στο γαμο της!!!!Τωρα για τα κακα και τσισα των παιδιων σας η γνωμη μου ειναι καλυτερα να τα ξεκιναττε οταν δεν θα εχετε στρομενο το σπιτι ετσι θα μαθουν καλυτερα και εσεις δεν θα πεδευοσαστε με το σπιτι!!!εμεις τωρα την ανοιξη θα μαθουμε να μην τα κανουμε στον υπνο μας!!πολλα φιλια σε ολες σας!!

Και όμως! Παλιότερα είχα ξαναπάει με τους γονείς μου και παρέα, το φαγητό ήταν μέτριο (π.χ. παραγγείλαμε μαρίδες και μας έφερε κάτι μαρίδες τεράστιες, αλλά τεράστιες -αφού κάναμε πλάκα ότι έχουν πάρει ορμόνες- οι οποίες ήταν μέσα και έξω ακαθάριστες), το καλαμάρι ήταν άχυρο αλλά τα άλλα μεζεδάκια ήταν καλά. Οπότε μια μέρα που πεινάγαμε, λέω δεν ξαναπάμε και δεν παίρνουμε ψάρι ρε παιδί μου... Ε, και έγινε αυτό που σου λέω... Επειδή δεν κατάλαβα, η Ανθούλα τι ακριβώς δουλειά κάνει;;;

Όσο για την .... σκατοπαραγωγή, τί να σας πω ρε κορίτσια, σας διαβάζω και θυμάμαι τη φρίκη μου... Πηγαίνετε και καμια βόλτα μή σαλτάρετε γιατί εγώ είχα κλειστεί και μέσα (μου προκαλούσε εκνευρισμό οτι έπρεπε να μαζέψω όοοοοοοοοολα αυτά για να βγω έξω και δεν πήγαινα πουθενά). Το επάγγελμα μάνα δεν είναι καθόλου εύκολο...(και δεν έχει και ρεπό, άδειες κλπ:mrgreen:).

Υ.Γ. Εγώ μια αδειούλα την παίρνω όταν πάω στο καράβι στον άντρα μου!!! Αλλά, 18 μήνες εργασία χωρίς ρεπό είχα συμπληρώσει όταν πρωτοπήγα!!!:mrgreen:

καλημερουδια κοπελιες!

τι κανετε κοριτσια? τα μωρακια σας πως πανε?

εμεις ευτυχως ολες καλα οποτε αν θετε κανονιζουμε πρωινη συναντηση για παρασκευη

ZkXkp3.png

Καλησπέρα protoula χαιρωμε που ειστε καλα!!!Τώρα για την παρασκευή εγω δεν θα μπορέσω αμα το κανονίσετε γιατί δουλεύει ο άντρας μου και δεν μπορώ θα έχω μαγειρέματα!!!άμα είναι για το άλλο σαββατοκύριακο εννοείτε πως θα έρθω!!φιλιά σε όλες σας και να είστε καλά!!

Διαφημίσεις

Και όμως! Παλιότερα είχα ξαναπάει με τους γονείς μου και παρέα, το φαγητό ήταν μέτριο (π.χ. παραγγείλαμε μαρίδες και μας έφερε κάτι μαρίδες τεράστιες, αλλά τεράστιες -αφού κάναμε πλάκα ότι έχουν πάρει ορμόνες- οι οποίες ήταν μέσα και έξω ακαθάριστες), το καλαμάρι ήταν άχυρο αλλά τα άλλα μεζεδάκια ήταν καλά. Οπότε μια μέρα που πεινάγαμε, λέω δεν ξαναπάμε και δεν παίρνουμε ψάρι ρε παιδί μου... Ε, και έγινε αυτό που σου λέω... Επειδή δεν κατάλαβα, η Ανθούλα τι ακριβώς δουλειά κάνει;;;

Η Ανθούλα έχει μαγαζί με μπομπονιέρες και γλυκά είναι και διακοσμήτρια!!!Είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή!!της έχω τυφλή εμπιστοσίνη!!

καλησπέρα κούκλες

χάθηκα το ξέρω, αλλά δεν προλαβαίνω...

ρίχτε μια ματιά σε αυτό, μας αφορά όλες μας

http://naymaxha.wordpress.com/

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...