Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ τί πάθατε όλες;;; Βρε παιδιά που πήγε η εθνική τράπεζα που ήταν στην Ιπποκράτους;;;; Πήγα σήμερα (τελευταία στιγμή το ομολογώ) και βρήκα την πόρτα στον τοίχο που λένε!!! Που μετακόμισε;;;

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ειμαι καλυτερα σας ευχαριστω

εσεις πως πατε?

εμεις λιγακι εχουμε ξεκινησει την επανασταση του οχι-δεν θελω και μας εχει τρελανει

αφηστε που ξεκινησε και το αλλο ''δικα μου τσισα'' και δεν παει στο γιογιο, τα κανει επανω της τις μισες φορες

ελπιζω να ειναι φαση που θα περασει γρηγορα γιατι πλενω πλενω κ τελειωμο δεν εχει!

μακια

ZkXkp3.png

Καλημέρα κοπελιές! Κατά το Μάη λέμε να βαφτίσουμε τη μπέμπα. Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί για προσκλητήρια κτλ? Για μαγαζί σκεφτόμαστε την ταβέρνα του Βάγγου, θα το κάνουμε έξω και νομίζω θα είναι οκ. Έχει πάει καμιά σε βάφτιση εκεί? από φαγητό τι λέει?

Αχ, έχω αγχωθεί!

Καλημέρα κοπελιές! Κατά το Μάη λέμε να βαφτίσουμε τη μπέμπα. Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί για προσκλητήρια κτλ? Για μαγαζί σκεφτόμαστε την ταβέρνα του Βάγγου, θα το κάνουμε έξω και νομίζω θα είναι οκ. Έχει πάει καμιά σε βάφτιση εκεί? από φαγητό τι λέει?

Αχ, έχω αγχωθεί!

Που είναι αυτή η ταβέρνα;;;

Διαφημίσεις

Γιατί εγώ ξέρω μόνο του Χρήστου εκεί; Που είναι αυτή; Είναι πάνω στον κεντρικό δρόμο ή κάπου αλλού; Σε ρωτάω γιατί νοίκιαζα 2 χρόνια σπίτι στην Ηλιακτή και μου κάνει εντύπωση να μην την ξέρω...(Βέβαια δεν είμαι και πολύ του έξω στο φαγητό...)

αυτο ειναι

ειχα παει παλιοτερα

το φαγητο ηταν εξαιρετικο και ο εξω χωρος απλα απιστευτος

για μενα πηγαινε για δοκιμη και παραγγελνεις κ τα φαγητα που θα ηθελες για το τραπεζι

αντε με το καλο

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...